رفتن به مطلب

جام ملت های اروپا 2012 - کَل کَل، کُری، سوسه همه رقم بفرما داخل !

ارسال های توصیه شده

عادل حرف قشنگی زدددددددددددددددددددددددد

که این هلندددددد توانایی باختن به پرتغال رو هم داره:hanghead:

خوب واقعا هم دارهd59sfij9y0ib01iq79tp.gif

جالب اینجاس که پرتغال هم توانایی باخت به هلند رو داره :w02:جفتشون ضایع بازی کردن اینبار :w02:حالا پرتغال شانس آورد و برد icon_razz.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 551
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب واقعا هم دارهd59sfij9y0ib01iq79tp.gif

جالب اینجاس که پرتغال هم توانایی باخت به هلند رو داره :w02:جفتشون ضایع بازی کردن اینبار :w02:حالا پرتغال شانس آورد و برد icon_razz.gif

اومدی و نسازیا :banel_smiley_4:

به هلند هرچییییییی دوس داری بگو ، نوش جونش ، اما پرتغالو حراقل در گوشی بگو من نشنوم :w02:

.

.

جالب اینه من بعد از اسپانیا به ایتالیا علاقه دارم ، اما الان رو کرواسی شرط بستم :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
اومدی و نسازیا :banel_smiley_4:

به هلند هرچییییییی دوس داری بگو ، نوش جونش ، اما پرتغالو حراقل در گوشی بگو من نشنوم :w02:

.

.

جالب اینه من بعد از اسپانیا به ایتالیا علاقه دارم ، اما الان رو کرواسی شرط بستم :icon_pf (34):

عه؟ تو پرتغالی؟

خو از این به بعد درگوشی میگمd2hbdwtivmxh1857rg6w.gifآخه پرتغال هم شد تیم؟d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

عیبی نداره ، ریسک دیگه 1npvi95ovegf5vrn3ymb.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
عه؟ تو پرتغالی؟

خو از این به بعد درگوشی میگمd2hbdwtivmxh1857rg6w.gifآخه پرتغال هم شد تیم؟d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

عیبی نداره ، ریسک دیگه 1npvi95ovegf5vrn3ymb.gif

پرتغال اولویت چهارممه :ws3:

اسپانیا ، ایتالیا ، آلمان ، پرتغال :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این پاس های کوتاه اسپانیا(تیکی تاکا) منو امشب گیج کردhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/w000.gif

بیش از 700 تا پاس ....

واقعا عالی بود..

قهرمان میشه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بیش از 700 تا پاس ....

واقعا عالی بود..

قهرمان میشه :ws3:

ولی خدایی ژاوی و اینیستا مسی رو احتیاج دارن توپاشون رو گل کنه! مهاجم درجه یک نداریم الان

• Like 1
لینک به دیدگاه

دل بوشکه تاپیک قبلیه رو خونده بود ظاهرا ضعف تیمش رو متوجه شده بود:ws3:

فوروارد گذاشت از اول نتیجش رو هم دید.:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نصف بازیکنای ایرلند واسه همون تیم 10 سال پیشش بودن که با ایران بازی کرد ! :ws3: آخه بردن یه مشت پیرمرد افتخار داره ؟:whistle:

همینو بگوووو...چه کیفی کردن این اسپانیاییا که یه تیم داغونی مثه ایرلند بردن:whistle:گاوبازای نژادپرست:icon_razz:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...