Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ جام ملت های اروپا 2012 امروز هشت ژوئن در لهستان با بازی میزبان در برابر یونان آغاز شد. یه نگاه به گروه بندی بندازیم. افتتاحیه ساعت پنج و چهل و پنج به وقت محلی شروع شد و 10 دقیقه طول کشید بعد از اون ساعت شش بعدالظهر بازی افتتاحیه شروع شد که در نهایت به تساوی یک به یک ختم شد. بازی خیلی جالبی نبود به نظرم در مجموع، اگرچه حساسیت بازی افتتاحیه معمولا ایجاب می کنه که بازی ضعیفی رو شاهد باشیم. بازی در مجموع دو اخراجی - از هر تیم یه نفر - داشت. بازی بعد ساعت یازده و ربع شب به وقت تهران بین روسیه و چک برگزار می شه. من طرفدار لهستان بودم، ولی یونان زیرکانه تر بازی کرد. امیدوارم اون اتفاقات مسخره سال 2004 تکرار نشه ! از چیزی که خیلی تعجب کردم چهره اتو ری هاگل بود مربی یونان فک کنم الان بالای 10 سال باشه که سرمربی یونان هست، البته اگر اون وسط مسطا بیکار نشده باشه ولی خیلی پیر شده بود. من از اون موقع که تو کایزرسلاترن بود و قهرمانش کرد، خوشم میومد ازش ولی وقتی دیدمش، تا زمانی که اسمش رو از گزارشگر نشنیده بودم، واقعا نشناختمش ! ---- ورود برای همگان آزاد است به غیر از این انگلیسی های دوزاری ! اونا ورودشون مالیات داره ! 23 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ من همچنان طرفدار هلند هستم... 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ این بازیها ازچه کانال هایی پخش میشه و ساعت پخششون رو کجا میتونم پیدا کنم 7 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ هلند رو حامد من بازی های مقدماتیش رو ندیدم هیچ ارزیابی ازش ندارم فردا با دانمارک بازی می کنه ساعت هشت و نیم به وقت تهران بعدش آلمان با پرتقال 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ با اینکه ایتالیا دچار یه سری مشکلات شده... با این حال فقط ایتالیا رو عشقه... 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ این بازیها ازچه کانال هایی پخش میشه و ساعت پخششون رو کجا میتونم پیدا کنم این سایت یوفاست اخبارش رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی ماهواره هم () بزن کانال اول آلمان اون پخش نکنه ZDF نشون می ده الان ولی کانال اول (Das Erste) داره پخش می کنه روسیه هم یکی زد ! لعنت ! :(2310): 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ من همچنان طرفدار هلند هستم... کارت درسته منم امیدوارم هلند قهرمان بشه اروپا اکثر تیم هاش قوی هستن و پیش بینی قهرمان خیلی سخته عجب گروهیه b:gnugghender: بازی های چنین گروه هایی معمولا قشنگ میشن 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ منم هرچی داداشم طرفدارش باشه برعکسش میشم آغاز تشکیل ستاد لج درآری داداش سینا 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ با اینکه مربی زاقارته ، رونی محرومه ، لمپارد مصدومه ، فردیناند دعوت نشده ولی ... فقط انگلیس 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ وااااااااای چیکار کرد روسیه!! از همین شب اول ناراحت گشتم هر چی از گرفتن پنالتی لهستان خوشحال شدم این بازی خرابش کرد 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ با اینکه مربی زاقارته ، رونی محرومه ، لمپارد مصدومه ، فردیناند دعوت نشده ولی ... فقط انگلیس الان اینایی که گفتی من به حساب چی بذارم ؟ اگه انگلیس حذف بشه، ارجاع می دی به این اگه بره بالا، باز میای می گی، تازه اینا بود اینطوری شد ! روسیه 4 چک 1 بازی دو یک به نفع روسیه بود، به یکی گفتم یه وردی بخون، چک دو تا پشت هم بزنه ! 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ الان اینایی که گفتی من به حساب چی بذارم ؟ اگه انگلیس حذف بشه، ارجاع می دی به این اگه بره بالا، باز میای می گی، تازه اینا بود اینطوری شد ! بذار به حساب با سیاست بودن بریتانیایی ها ! :14k8gag: اصلا خودت طرفدار کدوم تیمی ؟ از قدیم گفتن لذتی که در تخریب تیم حریف هست در طرفداری از تیم خودی نیست! 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ الان اینایی که گفتی من به حساب چی بذارم ؟ اگه انگلیس حذف بشه، ارجاع می دی به این اگه بره بالا، باز میای می گی، تازه اینا بود اینطوری شد ! روسیه 4 چک 1 بازی دو یک به نفع روسیه بود، به یکی گفتم یه وردی بخون، چک دو تا پشت هم بزنه ! نيتت مشكل داشته بابا اون فرد رو منم ميشناسم. بيسيار فرهيخته ميباشد و ورداي خوب خوب بلده بعدشم اينكه انگليس سولاخــــــــــــــــــــــــــــه 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ورود برای همگان آزاد است به غیر از این انگلیسی های دوزاری ! اونا ورودشون مالیات داره ! اینو خیلی خیلی خوب اومدی اسپانیا قهرمان میشه...نشد هم فدای سرم مهم اینه انگلیس نکبت قهرمان نشه 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ جهت مخالفت با استارتر --------> فقططططط انگلیسسسسسسسسس 9 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ای بابا اسپانیا چقد طرفدار پیدا کرده این 4-5 ساله یورو قبلی حال داد که هیشکی طرفدار اسپانیا نبود تنهایی حال همشون رو گرفتم آقا ما الان 10-12 ساله طرفدار اسپانیاییم،مث بعضی ها نیستیم هلند خوبه تیمش امسال. آلمان هم که همیشه خوبه(من در عجبم این تیم با یه سری بازیکن نسبتا معمولی تیم ملیش همیشه قویه!) اسپانیا هم که جای خود داره. پ.ن:انگلیس تا حالا فینال اومده؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده