Peyman 16150 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 جام ملت های اروپا 2012 امروز هشت ژوئن در لهستان با بازی میزبان در برابر یونان آغاز شد. یه نگاه به گروه بندی بندازیم. افتتاحیه ساعت پنج و چهل و پنج به وقت محلی شروع شد و 10 دقیقه طول کشید بعد از اون ساعت شش بعدالظهر بازی افتتاحیه شروع شد که در نهایت به تساوی یک به یک ختم شد. بازی خیلی جالبی نبود به نظرم در مجموع، اگرچه حساسیت بازی افتتاحیه معمولا ایجاب می کنه که بازی ضعیفی رو شاهد باشیم. بازی در مجموع دو اخراجی - از هر تیم یه نفر - داشت. بازی بعد ساعت یازده و ربع شب به وقت تهران بین روسیه و چک برگزار می شه. من طرفدار لهستان بودم، ولی یونان زیرکانه تر بازی کرد. امیدوارم اون اتفاقات مسخره سال 2004 تکرار نشه ! از چیزی که خیلی تعجب کردم چهره اتو ری هاگل بود مربی یونان فک کنم الان بالای 10 سال باشه که سرمربی یونان هست، البته اگر اون وسط مسطا بیکار نشده باشه ولی خیلی پیر شده بود. من از اون موقع که تو کایزرسلاترن بود و قهرمانش کرد، خوشم میومد ازش ولی وقتی دیدمش، تا زمانی که اسمش رو از گزارشگر نشنیده بودم، واقعا نشناختمش ! ---- ورود برای همگان آزاد است به غیر از این انگلیسی های دوزاری ! اونا ورودشون مالیات داره ! 23
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 این بازیها ازچه کانال هایی پخش میشه و ساعت پخششون رو کجا میتونم پیدا کنم 7
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2012 هلند رو حامد من بازی های مقدماتیش رو ندیدم هیچ ارزیابی ازش ندارم فردا با دانمارک بازی می کنه ساعت هشت و نیم به وقت تهران بعدش آلمان با پرتقال 8
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 با اینکه ایتالیا دچار یه سری مشکلات شده... با این حال فقط ایتالیا رو عشقه... 6
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2012 این بازیها ازچه کانال هایی پخش میشه و ساعت پخششون رو کجا میتونم پیدا کنم این سایت یوفاست اخبارش رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی ماهواره هم () بزن کانال اول آلمان اون پخش نکنه ZDF نشون می ده الان ولی کانال اول (Das Erste) داره پخش می کنه روسیه هم یکی زد ! لعنت ! :(2310): 8
کهربا 18089 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 من همچنان طرفدار هلند هستم... کارت درسته منم امیدوارم هلند قهرمان بشه اروپا اکثر تیم هاش قوی هستن و پیش بینی قهرمان خیلی سخته عجب گروهیه b:gnugghender: بازی های چنین گروه هایی معمولا قشنگ میشن 9
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 منم هرچی داداشم طرفدارش باشه برعکسش میشم آغاز تشکیل ستاد لج درآری داداش سینا 8
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 با اینکه مربی زاقارته ، رونی محرومه ، لمپارد مصدومه ، فردیناند دعوت نشده ولی ... فقط انگلیس 10
کهربا 18089 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 وااااااااای چیکار کرد روسیه!! از همین شب اول ناراحت گشتم هر چی از گرفتن پنالتی لهستان خوشحال شدم این بازی خرابش کرد 4
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2012 با اینکه مربی زاقارته ، رونی محرومه ، لمپارد مصدومه ، فردیناند دعوت نشده ولی ... فقط انگلیس الان اینایی که گفتی من به حساب چی بذارم ؟ اگه انگلیس حذف بشه، ارجاع می دی به این اگه بره بالا، باز میای می گی، تازه اینا بود اینطوری شد ! روسیه 4 چک 1 بازی دو یک به نفع روسیه بود، به یکی گفتم یه وردی بخون، چک دو تا پشت هم بزنه ! 8
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 الان اینایی که گفتی من به حساب چی بذارم ؟ اگه انگلیس حذف بشه، ارجاع می دی به این اگه بره بالا، باز میای می گی، تازه اینا بود اینطوری شد ! بذار به حساب با سیاست بودن بریتانیایی ها ! :14k8gag: اصلا خودت طرفدار کدوم تیمی ؟ از قدیم گفتن لذتی که در تخریب تیم حریف هست در طرفداری از تیم خودی نیست! 7
O-N 10553 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 الان اینایی که گفتی من به حساب چی بذارم ؟ اگه انگلیس حذف بشه، ارجاع می دی به این اگه بره بالا، باز میای می گی، تازه اینا بود اینطوری شد ! روسیه 4 چک 1 بازی دو یک به نفع روسیه بود، به یکی گفتم یه وردی بخون، چک دو تا پشت هم بزنه ! نيتت مشكل داشته بابا اون فرد رو منم ميشناسم. بيسيار فرهيخته ميباشد و ورداي خوب خوب بلده بعدشم اينكه انگليس سولاخــــــــــــــــــــــــــــه 8
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 ورود برای همگان آزاد است به غیر از این انگلیسی های دوزاری ! اونا ورودشون مالیات داره ! اینو خیلی خیلی خوب اومدی اسپانیا قهرمان میشه...نشد هم فدای سرم مهم اینه انگلیس نکبت قهرمان نشه 8
MechJJ 11368 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 ای بابا اسپانیا چقد طرفدار پیدا کرده این 4-5 ساله یورو قبلی حال داد که هیشکی طرفدار اسپانیا نبود تنهایی حال همشون رو گرفتم آقا ما الان 10-12 ساله طرفدار اسپانیاییم،مث بعضی ها نیستیم هلند خوبه تیمش امسال. آلمان هم که همیشه خوبه(من در عجبم این تیم با یه سری بازیکن نسبتا معمولی تیم ملیش همیشه قویه!) اسپانیا هم که جای خود داره. پ.ن:انگلیس تا حالا فینال اومده؟ 7
ارسال های توصیه شده