- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ 2 یادم نیست ولی شنیدمش اگر خارجی باشه نیروانا 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ اضافه میکنم سر بزنید 5:هایده این سری خیلی سخت بود خودمم فک میکردم سخته ولی بچه ها پیشرفت چشم گیری کردن گویا زمان آهنگ ها خیلی کمه...... باید بی کلام باشه بیشتر از اون صدای خواننده میاد توش دیگه به درد مسابقه نمیخوره..نمیخوایم دور همی آهنگ گوش کنیم که 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ از ترس اینکه کسی زودتر نگه .حالا تو نکوب تو سرت سارا آهنگ معین رو با هم گفتیم امتیازا نصف نصف 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ این اولین بار بود که دو دقیقه بعد از زدن تاپیک رسیدم..در پوست خود نمی گنجم 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ اضافه میکنم سر بزنید الان اضافه کن تا همه دور هم جمع هستیم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ سارا آهنگ معین رو با هم گفتیم امتیازا نصف نصف کی من ؟؟ کی تو ؟؟ نصف نصف ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ این اولین بار بود که دو دقیقه بعد از زدن تاپیک رسیدم..در پوست خود نمی گنجم من اولین نفر رسیدم :hapydancsmil::hapydancsmil: ولی شاروک اولین پیام رو گذاشت 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ کی من ؟؟ کی تو ؟؟ نصف نصف ؟؟ [h=1]پـَـ نـَـ پـَـ همسایه بغلی [/h]حالا اگر خواستی کل امتیاز رو هم بدی من با کمال میل قبول میکنم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ از ابی بزار... از ابی خیلی کم گذاشتی... 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ پـَـ نـَـ پـَـ همسایه بغلی حالا اگر خواستی کل امتیاز رو هم بدی من با کمال میل قبول میکنم امری فرمایشی چیزی ندارین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ مینا تو پدیده ی جدید آهنگ شناسی هستی ! هر وقت خواستی بری بخوابی بگو بقیه آهنگارو اضافه میکنم من اینقدر خجالت نده منو :girl_blush2: حالا حالاها در خدمت هستیم یه پیشنهاد خیر خواهانه از این به بعد تاپیک مسابقه رو دیدی آهنگارو از آخر به اول حدس بزن شانس برنده شدنت بیشتر میشه...سختی آسونی آهنگا هم رندومه ربطی به ترتیب شون نداره اصلا از وسط هم شروع کنه بد نیست 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ امری فرمایشی چیزی ندارین؟؟ بذار فکر کنم اگر یادم اومد حتما میگم :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ 2-مجسن نامجو(آتش در دل فکنننن ..پیدا کن 100 شرر . تو این مایه ها دیگه نخندین ) 3-نیکول هم هست تو این (جی هووووووووو میگه تو آهنگ هی :-") 4-معین 5- 6-مازیار فلاحی.(کنار سیب و رازقیییییییی نمندونم چیو دلدادگییییییییی......عاشششششقم مننننننن) 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ از ابی بزار... از ابی خیلی کم گذاشتی... ابی که زیاد گذاشتم....تو قبلا پیشنهاد نداده بودی از یکی دیگه بذارم ؟ الان آهنگ شماره 2 طبق همون پیشنهاد گذاشته شده ولی یادم نیس تو گفته بودی یا یکی دیگه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ ابی که زیاد گذاشتم....تو قبلا پیشنهاد نداده بودی از یکی دیگه بذارم ؟ الان آهنگ شماره 2 طبق همون پیشنهاد گذاشته شده ولی یادم نیس تو گفته بودی یا یکی دیگه نه من نبودم... دفعه اولم دارم پیشنهاد میدم... من تازه سمین سریه که تو مسابقه هستم،شاید تو مسابقه های قبلی گذاشته بودی که من نبودم... ممنون... 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ یه آهنگ اضافه شد ... اینو بحدسید بازم اضافه میشه 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ شماره 7 رو خیلی شنیدم ولی یادم نمیاد لیلا فروهر 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ نه من نبودم... دفعه اولم دارم پیشنهاد میدم... من تازه سمین سریه که تو مسابقه هستم،شاید تو مسابقه های قبلی گذاشته بودی که من نبودم... ممنون... خواهش میکنم ابی هم میذارم باز 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ 7 لیلا فروهر اسم آهنگ یادم نیست 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ میگم علاقه ی خیلییییی خا30 به لیلا فروهر داری تو شادینگگگگگ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده