pesare irani 41805 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 دیر رسیدم این هایی که بلد ام همه جواب ها رو دادن پس منم قانون زیر پا میزارم فقط اونایی که بلد اند 5 عارف گل گل خونه 4 معین بی قرارر 7 لیلا فروهرررررررر دل من ترسو شده شهرام شکوهی کو پس 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 آهنگ شماره 9 : داریوش ... عجب یار وفاداریست دینا( آشفته بازار) کی این آهنگ و اضافه کردی شادی؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 آهنگ شماره 9 : داریوش ... عجب یار وفاداریست دینا( آشفته بازار) کی این آهنگ و اضافه کردی شادی؟ امشب اضافه کرده 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 امشب اضافه کرده آخه من تا 5 صبح که بودم اضافه نکرده بود 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2012 کی این آهنگ و اضافه کردی شادی؟ آخه من تا 5 صبح که بودم اضافه نکرده بود منتظر شدم آخرین نفرم بره بعد اضافه کردم 5
ooraman 22216 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 مهند زمان مسابقه خیلی بدههههههههههههههه پنج شنبه جمعه ها شماها مهمونی نمیریییییید من همیشه شنبه میرسم 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 بابا قانون بزار هر کس فقط و فقط یه حدس بیشتر نمیتونه بزنه 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 بابا قانون بزار هر کس فقط و فقط یه حدس بیشتر نمیتونه بزنه میخواستی زود بیای حوبه تو قانون گذار نشدی 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 یه پیشنهاد خوب امتیازای مسابقه رو بدن به من ؟ بابا راضی به زحمت نیستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
میلاد 24047 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 امتیازای مسابقه رو بدن به من ؟ بابا راضی به زحمت نیستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این پیشنهادِ دومم بود 2
میلاد 24047 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 :JC_thinking:بگو دیگه اخه شاید پیشنهاد خوبی نباشه هممم میگم میشه یه کاری کرد که پستای این تاپیک بعد از تایید مدیر نشون داده بشن یعنی میان تو پست اول رو میبینن...بعد هر کی پستشو میده بعد مدیر یکی 2 روز بعد میاد همه رو تایید میکنه اینجوری بحث اول دوم گفتن و دیر رسیدم و اینا میره ولی یه مشکلی داره که تاپیک از این هیجان و صحبتا و اینا میوفته بی مزه میشه 8
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 اخه شاید پیشنهاد خوبی نباشه هممم میگم میشه یه کاری کرد که پستای این تاپیک بعد از تایید مدیر نشون داده بشن یعنی میان تو پست اول رو میبینن...بعد هر کی پستشو میده بعد مدیر یکی 2 روز بعد میاد همه رو تایید میکنه اینجوری بحث اول دوم گفتن و دیر رسیدم و اینا میره ولی یه مشکلی داره که تاپیک از این هیجان و صحبتا و اینا میوفته بی مزه میشه پیشنهاد خوبیه ولی از یه طرف هم میتونه هیجان داشته باشه چون باید منتظر تایید مدیر بمونیم بستگی به نظر مهند و بقیه دوستان هم داره البته 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 اخه شاید پیشنهاد خوبی نباشه هممم میگم میشه یه کاری کرد که پستای این تاپیک بعد از تایید مدیر نشون داده بشن یعنی میان تو پست اول رو میبینن...بعد هر کی پستشو میده بعد مدیر یکی 2 روز بعد میاد همه رو تایید میکنه اینجوری بحث اول دوم گفتن و دیر رسیدم و اینا میره ولی یه مشکلی داره که تاپیک از این هیجان و صحبتا و اینا میوفته بی مزه میشه نه مهند تقلب میکنه همین الانش تمام جواب ها جلو چشمشه میگه 63% اشتباههه 4
ارسال های توصیه شده