Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 7 تیر، 2015 برای فونداسیون هایی که خاموت داره خرک استفاده نمیشه ؟ یعنی چی ؟ متوجه سوالت نمیشم مگه تو فنداسیون خاموت هم بکار میره من که تا حالا جایی ندادیم یعنی بین دو تا سفره حصیری بالا پایین خاموت قرار می گیره اینطوری که اصلا بصرفه نیست 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 7 تیر، 2015 یعنی چی ؟متوجه سوالت نمیشم مگه تو فنداسیون خاموت هم بکار میره من که تا حالا جایی ندادیم یعنی بین دو تا سفره حصیری بالا پایین خاموت قرار می گیره اینطوری که اصلا بصرفه نیست اره فک کنم هست . یه جا درباره طراحی نوشته بود . که برای فونداسیونهای خاموت دار از خرک استفاده نمیشه که این موضوع هم کاملا درسته . یعنی با حساب خرک میلگردی که استفاده میشه کم تر از خاموت میشه ؟؟؟
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 7 تیر، 2015 من که تا حالا جایی ندیدم خب بنظرم اگه خاموت بخوایم بزاریم باید بیشتر بزاریم ولی خرک ها بخاطر سطح پایه که در انتنها و نشیمنش هست می تونیم در فاصله های بیشتر نسبت به هم قرار بگیره من هرطورر فکر می کنم این قضیه شدنی نیست و اجرایی نمیشه 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 7 تیر، 2015 من که تا حالا جایی ندیدم خب بنظرم اگه خاموت بخوایم بزاریم باید بیشتر بزاریم ولی خرک ها بخاطر سطح پایه که در انتنها و نشیمنش هست می تونیم در فاصله های بیشتر نسبت به هم قرار بگیره من هرطورر فکر می کنم این قضیه شدنی نیست و اجرایی نمیشه دقیقا یادم نیست اخیرا اینقد سرچ کردم همه چی قاطی شده !!:icon_pf (34):حداکثر فاصله خرک 15 سانته 2
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 8 تیر، 2015 دقیقا یادم نیست اخیرا اینقد سرچ کردم همه چی قاطی شده !!:icon_pf (34):حداکثر فاصله خرک 15 سانته نه ... فاصله بین خرک ها حداقل 1 متره حداکثر 1.5 میرسه که دیدم که بعضی ها رندشس می کنن تا 2 متر هم فاصله می دن بابا پایه های خرک خودش حداقل 50 سانته 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 8 تیر، 2015 نه ... فاصله بین خرک ها حداقل 1 متره حداکثر 1.5 میرسه که دیدم که بعضی ها رندشس می کنن تا 2 متر هم فاصله می دن بابا پایه های خرک خودش حداقل 50 سانته خو زیاد خط نداشتم 15 سانت و 150 سانت که زیاد با هم فرق نداره که منم تا حالا هر چی عکس فونداسیون انداختم ارماتور طولی عرضیه !!! نمیدونم اینو کدوم سایت دیدم برم کپی پیس کنم مطلبو :icon_pf (34): من گشتم شکل فونداسیون با خاموت پیدا کردم . 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 9 تیر، 2015 با سلام . کسی لینک دانلود کتاب اصول متره و ریز متره راهسازی (مترور 7) رو نداره ؟؟؟ ممنون میشم لینکی دارید یه اطلاع بدید . 2
elnaz.s 101 ارسال شده در 9 تیر، 2015 سلام داده های شتاب نگاشت برای 3 تا زلزله بم-منجیل-ورزقان رو میخواستم. پاورپوینتی راجبه ترسیم طیف طرح در برنامه seismosignal کسی داره برام بزاره. ممنون میشم اگه کمک کنید 1
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 10 تیر، 2015 خو زیاد خط نداشتم 15 سانت و 150 سانت که زیاد با هم فرق نداره که منم تا حالا هر چی عکس فونداسیون انداختم ارماتور طولی عرضیه !!! نمیدونم اینو کدوم سایت دیدم برم کپی پیس کنم مطلبو :icon_pf (34): من گشتم شکل فونداسیون با خاموت پیدا کردم . هرجور فکر می کنم نمی تونم درکش کنم این عکسو بنظرم یجای کارشون می لنگه 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 10 تیر، 2015 هرجور فکر می کنم نمی تونم درکش کنم این عکسو بنظرم یجای کارشون می لنگه چی بگم خو ارماتور طولی و عرضی رو حساب کنیم با خماش با خاموت دار زیاد فرق نداره ها 1
faaarnaz 5345 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 دوستان سلام من بازم با چن تا سوال از نوع ترجمه برگشتم. ممنون میشم اگه کسی معادل این اصطلاحات رو میدونه منو راهنمایی کنه rainwater harvesting جمع آوری آب باران معنی میده عایا؟ Ground water or river water lifting Promote water treatment programs منظور از treatment چیه؟ تصفیه؟ 1
zaker69 11 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 سلام میخواستم بدونم بارگذاری سقف شیروانی چطور هستش تو نرم افزار ایتبس،مخصوصا اگه پلان هم نا منظم باشه؟ ممنون میشم اگه برام ایمیل کنید 1
faeze zahedi 10 ارسال شده در 22 مهر، 2015 با سلام پروژه محاسبات عددی من حل معادله حرارت دو بعدی به روش گسسته سازی ضمنیه کسی میتونه کمک کنه؟؟؟:ws52:
faeze zahedi 10 ارسال شده در 22 مهر، 2015 سلام فایل آموزشی از gstars3 میخام کسی میدونه از کجا پیدا کنم؟؟
maryam skr 400 ارسال شده در 5 آبان، 2015 سلام مهندسای عزیز. من چند تا مقاله لاتین میخوام در ارتباط با این موضوع : تاثیر تیم ورک بر کاهش هزینه های مدیریت پروژه Framework's impact on reducing the cost of project management ممنون میشم کسی بتئنه کمکم کنه. ضروریه:icon_pf (34): 1
Mohamad Lorpour 11 ارسال شده در 16 آبان، 2015 با سلام دوستان کسی میدونه نقشه طرح هادی شهرهای مختلف کشور رو از کجا میشه دانلود کرد 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 16 آبان، 2015 با سلامدوستان کسی میدونه نقشه طرح هادی شهرهای مختلف کشور رو از کجا میشه دانلود کرد با سلام به این تاپیک یه سر بزنید : http://www.noandishaan.com/forums/thread123280.html
arman veisi 11 ارسال شده در 25 تیر، 2016 سلام به همه دوستان کسی روش خوندن نقشه های سه بعدی در نرم افزار سورفر رو ميدونه یا اینکه از چه منبعی میتونم گیر بیارم 1
bahram taghizadeh 10 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 سلام جزوه در مورد خمش درس مقاومت مصالح میخواستم ممنون
mesam vafa 12 ارسال شده در 27 مهر، 2016 با سلام از مدیریت محترم خواهشمندم جهت ارتباط مابین پیمانکاران در رشته های مختلف انجمن پیمانکار و همپنین انجمن پرسش و پاسخ فهرست بها به سایت اضافه کنند . با تشکر فراوان 2
ارسال های توصیه شده