Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ برای فونداسیون هایی که خاموت داره خرک استفاده نمیشه ؟ یعنی چی ؟ متوجه سوالت نمیشم مگه تو فنداسیون خاموت هم بکار میره من که تا حالا جایی ندادیم یعنی بین دو تا سفره حصیری بالا پایین خاموت قرار می گیره اینطوری که اصلا بصرفه نیست 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی چی ؟متوجه سوالت نمیشم مگه تو فنداسیون خاموت هم بکار میره من که تا حالا جایی ندادیم یعنی بین دو تا سفره حصیری بالا پایین خاموت قرار می گیره اینطوری که اصلا بصرفه نیست اره فک کنم هست . یه جا درباره طراحی نوشته بود . که برای فونداسیونهای خاموت دار از خرک استفاده نمیشه که این موضوع هم کاملا درسته . یعنی با حساب خرک میلگردی که استفاده میشه کم تر از خاموت میشه ؟؟؟ لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ من که تا حالا جایی ندیدم خب بنظرم اگه خاموت بخوایم بزاریم باید بیشتر بزاریم ولی خرک ها بخاطر سطح پایه که در انتنها و نشیمنش هست می تونیم در فاصله های بیشتر نسبت به هم قرار بگیره من هرطورر فکر می کنم این قضیه شدنی نیست و اجرایی نمیشه 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ من که تا حالا جایی ندیدم خب بنظرم اگه خاموت بخوایم بزاریم باید بیشتر بزاریم ولی خرک ها بخاطر سطح پایه که در انتنها و نشیمنش هست می تونیم در فاصله های بیشتر نسبت به هم قرار بگیره من هرطورر فکر می کنم این قضیه شدنی نیست و اجرایی نمیشه دقیقا یادم نیست اخیرا اینقد سرچ کردم همه چی قاطی شده !!:icon_pf (34):حداکثر فاصله خرک 15 سانته 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ دقیقا یادم نیست اخیرا اینقد سرچ کردم همه چی قاطی شده !!:icon_pf (34):حداکثر فاصله خرک 15 سانته نه ... فاصله بین خرک ها حداقل 1 متره حداکثر 1.5 میرسه که دیدم که بعضی ها رندشس می کنن تا 2 متر هم فاصله می دن بابا پایه های خرک خودش حداقل 50 سانته 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ نه ... فاصله بین خرک ها حداقل 1 متره حداکثر 1.5 میرسه که دیدم که بعضی ها رندشس می کنن تا 2 متر هم فاصله می دن بابا پایه های خرک خودش حداقل 50 سانته خو زیاد خط نداشتم 15 سانت و 150 سانت که زیاد با هم فرق نداره که منم تا حالا هر چی عکس فونداسیون انداختم ارماتور طولی عرضیه !!! نمیدونم اینو کدوم سایت دیدم برم کپی پیس کنم مطلبو :icon_pf (34): من گشتم شکل فونداسیون با خاموت پیدا کردم . 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام . کسی لینک دانلود کتاب اصول متره و ریز متره راهسازی (مترور 7) رو نداره ؟؟؟ ممنون میشم لینکی دارید یه اطلاع بدید . 2 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام داده های شتاب نگاشت برای 3 تا زلزله بم-منجیل-ورزقان رو میخواستم. پاورپوینتی راجبه ترسیم طیف طرح در برنامه seismosignal کسی داره برام بزاره. ممنون میشم اگه کمک کنید 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خو زیاد خط نداشتم 15 سانت و 150 سانت که زیاد با هم فرق نداره که منم تا حالا هر چی عکس فونداسیون انداختم ارماتور طولی عرضیه !!! نمیدونم اینو کدوم سایت دیدم برم کپی پیس کنم مطلبو :icon_pf (34): من گشتم شکل فونداسیون با خاموت پیدا کردم . هرجور فکر می کنم نمی تونم درکش کنم این عکسو بنظرم یجای کارشون می لنگه 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ هرجور فکر می کنم نمی تونم درکش کنم این عکسو بنظرم یجای کارشون می لنگه چی بگم خو ارماتور طولی و عرضی رو حساب کنیم با خماش با خاموت دار زیاد فرق نداره ها 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان سلام من بازم با چن تا سوال از نوع ترجمه برگشتم. ممنون میشم اگه کسی معادل این اصطلاحات رو میدونه منو راهنمایی کنه rainwater harvesting جمع آوری آب باران معنی میده عایا؟ Ground water or river water lifting Promote water treatment programs منظور از treatment چیه؟ تصفیه؟ 1 لینک به دیدگاه
zaker69 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام میخواستم بدونم بارگذاری سقف شیروانی چطور هستش تو نرم افزار ایتبس،مخصوصا اگه پلان هم نا منظم باشه؟ ممنون میشم اگه برام ایمیل کنید 1 لینک به دیدگاه
faeze zahedi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ با سلام پروژه محاسبات عددی من حل معادله حرارت دو بعدی به روش گسسته سازی ضمنیه کسی میتونه کمک کنه؟؟؟:ws52: لینک به دیدگاه
faeze zahedi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سلام فایل آموزشی از gstars3 میخام کسی میدونه از کجا پیدا کنم؟؟ لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام مهندسای عزیز. من چند تا مقاله لاتین میخوام در ارتباط با این موضوع : تاثیر تیم ورک بر کاهش هزینه های مدیریت پروژه Framework's impact on reducing the cost of project management ممنون میشم کسی بتئنه کمکم کنه. ضروریه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohamad Lorpour 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام دوستان کسی میدونه نقشه طرح هادی شهرهای مختلف کشور رو از کجا میشه دانلود کرد 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ با سلامدوستان کسی میدونه نقشه طرح هادی شهرهای مختلف کشور رو از کجا میشه دانلود کرد با سلام به این تاپیک یه سر بزنید : http://www.noandishaan.com/forums/thread123280.html لینک به دیدگاه
arman veisi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان کسی روش خوندن نقشه های سه بعدی در نرم افزار سورفر رو ميدونه یا اینکه از چه منبعی میتونم گیر بیارم 1 لینک به دیدگاه
bahram taghizadeh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام جزوه در مورد خمش درس مقاومت مصالح میخواستم ممنون لینک به دیدگاه
mesam vafa 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام از مدیریت محترم خواهشمندم جهت ارتباط مابین پیمانکاران در رشته های مختلف انجمن پیمانکار و همپنین انجمن پرسش و پاسخ فهرست بها به سایت اضافه کنند . با تشکر فراوان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده