Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ اگر همین امروز برای اولین بار به عضویت انجمن در بیائید , کدامیک از خصوصیات قبلی خودتونو که اینجا داشتید برای همیشه ترک میکنید و کدام خصوصیت خودتونو تقویت میکنید؟ راستشو بگید و گر نه خودم خواهم گفت . 8 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ سعی می کردم بیشتر با بچه های انجمن گرم بگیرم و فعالیتم رو بیشتر کنم. البته کمکاریم توی این زمینه ها اول بخاطر دسترسی کمم به نت بعدش هم بخاطر خدمت سربازی بود 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ والا نمیدونم من الانشم تازه وارد محسوب میشم هنوز یه چند ماه دیگه به این تایپیک جواب میدم دوباره 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ فرقی نمیکرد همونی که بودم هستم و خواهم بود 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ سعی میکنم مثل بعضی ها نباشم درعرض یک ساعت چندین تاپیک در گفتگوی آزاد بزنم بعدم از باقیه شکایت کنم........ 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ سعی میکنم مثل بعضی ها نباشم درعرض یک ساعت چندین تاپیک در گفتگوی آزاد بزنم بعدم از باقیه شکایت کنم........ تلخ گوشت لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ اگه همه بخوان همانی که بودند بمونن یعنی فاتحه اینجا خونده ست . ( این یه نظر شخصیه ) لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی جدی می شدم .... کل کل هم نمی کردم .... الانم خیلی دلم می خواد عین قبلنا جدی بشم شایدم یه روز تو انجمن خیلی جدی بشم .... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ تلخ گوشت خوشبختم صرفا جهت یادآوری بود حالاخودتون چی ؟ من کلا یبار دیگه بیام عضو بشم کل اینجا رو با شیطنت میریزم بهم و با خنده حال باقیه رو میگیرم و نمیذارم کسی قسر در بره از دستم ... 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خوشبختم صرفا جهت یادآوری بود حالاخودتون چی ؟ من کلا یبار دیگه بیام عضو بشم کل اینجا رو با شیطنت میریزم بهم و با خنده حال باقیه رو میگیرم و نمیذارم کسی قسر در بره از دستم ... اوا , این سفید برفی خودمونه؟ آره ؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ اوا , این سفید برفی خودمونه؟ آره ؟ نه همسایشونه تو امضام اسم قبلیم هست که 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ نه همسایشونه تو امضام اسم قبلیم هست که همسایه جون لطفا اگه سفید برفی ما رو دیدی بهش بگو دلمون براش تنگ شده و خیلی خوشحال شدیم از دیدنش. کاربر ویژه هنر شدنشم بهش تبریک بگو. یادش بخیر این سفید برفی هم یه گوشه ای از خاطرات نو اندیشانمونه. این بار که شناسنامه ها رو عوض کردن اکثر بچه ها اسماشون عوض شده. ببخشید که اول کاری نشناختمتون. خیلی گلی :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی جدی می شدم .... کل کل هم نمی کردم .... الانم خیلی دلم می خواد عین قبلنا جدی بشم شایدم یه روز تو انجمن خیلی جدی بشم .... سارا جدی بشی زیاد تحویلت نمیگیرماااا 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ سارا جدی بشی زیاد تحویلت نمیگیرماااا اوا :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ همسایه جون لطفا اگه سفید برفی ما رو دیدی بهش بگو دلمون براش تنگ شده و خیلی خوشحال شدیم از دیدنش. کاربر ویژه هنر شدنشم بهش تبریک بگو. یادش بخیر این سفید برفی هم یه گوشه ای از خاطرات نو اندیشانمونه. این بار که شناسنامه ها رو عوض کردن اکثر بچه ها اسماشون عوض شده. ببخشید که اول کاری نشناختمتون. خیلی گلی :icon_gol: چندوقته نبودید شما؟!!!دیگه تقریبا داره یکسال میشه کاربرویژه هنر هست 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ چندوقته نبودید شما؟!!!دیگه تقریبا داره یکسال میشه کاربرویژه هنر هست البته لیاقت و ارزش های شما بسیار بالاتر از این عناوین هست . بله من یه مدتی نبودم و اون موقع که بودم شاید متوجه نشدم. به هر حال براتون ارزوی موفقیت و شادی و سلامت دارم و امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید. لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ من که الان میخام به همون شخصیت اویل عضویتم برگردم.بی پرواتر و راحتتر به جای اینهمه وسواسی که منجر به خود سانسوری میشه. درین مورد تمایل شدید به عقبگرد دارم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده