رفتن به مطلب

یک اگر و مگر خیلی زیرکانه

Fakur

ارسال های توصیه شده

اگر همین امروز برای اولین بار به عضویت انجمن در بیائید , کدامیک از خصوصیات قبلی خودتونو که اینجا داشتید برای همیشه ترک میکنید و کدام خصوصیت خودتونو تقویت میکنید؟

راستشو بگید و گر نه خودم خواهم گفت . :ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه

سعی می کردم بیشتر با بچه های انجمن گرم بگیرم و فعالیتم رو بیشتر کنم. :w16:

البته کمکاریم توی این زمینه ها اول بخاطر دسترسی کمم به نت بعدش هم بخاطر خدمت سربازی بود :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سعی میکنم مثل بعضی ها نباشم درعرض یک ساعت چندین تاپیک در گفتگوی آزاد بزنم بعدم از باقیه شکایت کنم........:w02:

تلخ گوشت :w02:

لینک به دیدگاه
تلخ گوشت :w02:

خوشبختم :w02:

صرفا جهت یادآوری بود

حالاخودتون چی ؟

من کلا یبار دیگه بیام عضو بشم کل اینجا رو با شیطنت میریزم بهم و با خنده حال باقیه رو میگیرم و نمیذارم کسی قسر در بره از دستم ...:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوشبختم :w02:

صرفا جهت یادآوری بود

حالاخودتون چی ؟

من کلا یبار دیگه بیام عضو بشم کل اینجا رو با شیطنت میریزم بهم و با خنده حال باقیه رو میگیرم و نمیذارم کسی قسر در بره از دستم ...:w02:

اوا , این سفید برفی خودمونه؟

آره ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه همسایشونه

تو امضام اسم قبلیم هست که:w58:

همسایه جون لطفا اگه سفید برفی ما رو دیدی بهش بگو دلمون براش تنگ شده و خیلی خوشحال شدیم از دیدنش. کاربر ویژه هنر شدنشم بهش تبریک بگو. یادش بخیر این سفید برفی هم یه گوشه ای از خاطرات نو اندیشانمونه. این بار که شناسنامه ها رو عوض کردن اکثر بچه ها اسماشون عوض شده. ببخشید که اول کاری نشناختمتون. خیلی گلی :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی جدی می شدم .... کل کل هم نمی کردم .... الانم خیلی دلم می خواد عین قبلنا جدی بشم :hanghead: شایدم یه روز تو انجمن خیلی جدی بشم ....

سارا جدی بشی زیاد تحویلت نمیگیرماااا:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همسایه جون لطفا اگه سفید برفی ما رو دیدی بهش بگو دلمون براش تنگ شده و خیلی خوشحال شدیم از دیدنش. کاربر ویژه هنر شدنشم بهش تبریک بگو. یادش بخیر این سفید برفی هم یه گوشه ای از خاطرات نو اندیشانمونه. این بار که شناسنامه ها رو عوض کردن اکثر بچه ها اسماشون عوض شده. ببخشید که اول کاری نشناختمتون. خیلی گلی :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

چندوقته نبودید شما؟!!!دیگه تقریبا داره یکسال میشه کاربرویژه هنر هست:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چندوقته نبودید شما؟!!!دیگه تقریبا داره یکسال میشه کاربرویژه هنر هست:w58:

البته لیاقت و ارزش های شما بسیار بالاتر از این عناوین هست . بله من یه مدتی نبودم و اون موقع که بودم شاید متوجه نشدم.

به هر حال براتون ارزوی موفقیت و شادی و سلامت دارم و امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید. :icon_gol:

لینک به دیدگاه

من که الان میخام به همون شخصیت اویل عضویتم برگردم.بی پرواتر و راحتتر به جای اینهمه وسواسی که منجر به خود سانسوری میشه.

درین مورد تمایل شدید به عقبگرد دارم!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...