* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ معمااااااارییییییییییییی؛ 20 رااااااااااااااااااااااااااااااای؛ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بیا اینم یه دلیل روشن از بالارفتن کاذب آمار معماری نفراتی که معماری رای دادن رو نیگا؛ همه معمارین تالار تنظیم خانواده نداریم همون تالار خانواده حساب میشه ی چن نفر هستن تو مسیر که میرم سر کار سر میدون وامیسن با بیل و کلنگ اونام میخواستن بیان لایک کنن ونوسی معماریو ونوس ناراحن نشیا شوخیه هااااا ادر جان گفتن که؛ اونا عمرانین، شاید هم کامپیوتریایی هستن که دوست دارن در خدمت معمارا کار کنن ( نه باابا؛ناراحت چیه،اومدیم اینجا که شوخی کنیم و خوش باشیم ؛وگرنه همه رشته ها مهترمن ،مخصوصا معماری) مزاح فرمودیم بابا اصلا اونا سایر رشته هان راست میگه،واسه اینکه دعوا نشه، سایر رشته هان:persiana__hahaha: این روز ها همه ی خنگول ها مهندسی پزشکی بالینی می خوانند شما چه طور؟با هوش ها هم معماری ایول شاهین، من همچنان به قابل استناد نبودن این نظرسنجی پافشاری می کنم پر از تقلبه بابا .... تقلبش کجا بود؛ حالا چون تعدادتون کمه تقلب شده ؟؟؟؟ الان خوشحالید زیادید ؟ این نشونه ی خز بودن معماریه خب خوشحالیم زیاد، قراره چون خیلی زیادیم یه نماینده از معمارا بره تو قسمت ارشدیون خز یعنی چی!!چه حرفیه؛ شما که تو کار موزیک هستی، نشنیدی میگن، رشته ی خانوم معماریه، شغل باابااااش اداریه (جایی دیدی برا رشته های دیگه شعر بگن آیا؟) برقیا کجایین ؟!!!!!!!؟ پرچممون داره میاد پایین هی رووووزگااااار، چه میشه کرد؛ همشون امدن دیگه هی وای من زهرااااا رشته ات کامپیوتر می باشیههههههه هی وای ؛ همین زهرا هم شما رو تهنا گذاشت لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ آخه چند نفر به یه نفر ایول به ونوسی خودم میبینم خودت تنهایی حریف همه بچه ها شدی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ آخه چند نفر به یه نفر ایول به ونوسی خودم :hapydancsmil: میبینم خودت تنهایی حریف همه بچه ها شدی والا بوخودا، میبینی مینا، اون 18 نفر کجان که بیان، هرچند من یه نفر همه رو حریفم؛ 20 نفری که باشیم کیفش بیشتر لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ والا بوخودا، میبینی مینا، اون 18 نفر کجان که بیان، هرچند من یه نفر همه رو حریفم؛ 20 نفری که باشیم کیفش بیشتر من که به خوبی تو نمیتونم باشم ولی از این به بعد روی منم حساب کن :gnugghender: گوش بقیه بچه های معماری رو هم میکشیم و اگه شده به زور میاریمشون 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من که به خوبی تو نمیتونم باشم ولی از این به بعد روی منم حساب کن :gnugghender:گوش بقیه بچه های معماری رو هم میکشیم و اگه شده به زور میاریمشون مینا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من که به خوبی تو نمیتونم باشم ولی از این به بعد روی منم حساب کن :gnugghender:گوش بقیه بچه های معماری رو هم میکشیم و اگه شده به زور میاریمشون چرا بابا، خیلی هم خوبی، بااااشه ببینیم نفر بعد کیه :gnugghender: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ والا بوخودا، میبینی مینا، اون 18 نفر کجان که بیان، هرچند من یه نفر همه رو حریفم؛ 20 نفری که باشیم کیفش بیشتر بابا یک نفر بودی سوسکشون کردی اگر 18 نفر می بودیم از این طفلکی ها که چیزی باقی نمی موند لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من که به خوبی تو نمیتونم باشم ولی از این به بعد روی منم حساب کن :gnugghender:گوش بقیه بچه های معماری رو هم میکشیم و اگه شده به زور میاریمشون بچه تو برو سر درس و مشقت مشقات رو نوشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ببخشید عمله و بنا هم زیر شاخه معماریه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ الان خوشحالید زیادید ؟ این نشونه ی خز بودن معماریه خب شادی جان این نشونه ی محبوبیت و مردمی بودن رشته ی ما هستش نه خز بودنش 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ بچه تو برو سر درس و مشقت مشقات رو نوشتی؟ اول اینکه بچه خودتی دوم اینکه قرار شد از معماری دفاع کنیم نه اینکه دعوای داخلی راه بندازی سوم اینکه اگر تو مشقات رو نوشتی منم نوشتم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ببخشید عمله و بنا هم زیر شاخه معماریه اره دیگه ادم های بیکاری مثل تو رو میاریم زیر پر و بال خودمون اموزشتون میدیم و بعد ما بهتون دستور میدیم و شما برا ما کار میکنین 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ میناااااا چی شده الهه جونم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ شادی جان این نشونه ی محبوبیت و مردمی بودن رشته ی ما هستش نه خز بودنش شایدم یکم نشونه ی آبکی بودنشه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اره دیگه ادم های بیکاری مثل تو رو میاریم زیر پر و بال خودمون اموزشتون میدیم و بعد ما بهتون دستور میدیم و شما برا ما کار میکنین دمت گرم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ چی شده الهه جونم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نکن از اینکارا میناااااااا 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اول اینکه بچه خودتی دوم اینکه قرار شد از معماری دفاع کنیم نه اینکه دعوای داخلی راه بندازی سوم اینکه اگر تو مشقات رو نوشتی منم نوشتم تو اگر 50 سالت هم نشه تو بازم بچه ی منی بی ادب اینم عوض تبریک روز پدرت ای نمک نشناس 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ شایدم یکم نشونه ی آبکی بودنشه اگر نشونه آبکی بودنش بود مردم خودشون رو خفه نمیکردن که رتبه خوب بیارن و معماری قبول شن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده