گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ای بابا! کمیت مهم نیس ...کیفیت مهمه....برین ببینین دره بالای انجمن همه شهرسازن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ الان کسی نیست ...یه روزی میاد که اینجا فقط دست عمرانیا باشه آخی، آرزو بر حوانان عیب نیست ای بابا! کمیت مهم نیس ...کیفیت مهمه....برین ببینین دره بالای انجمن همه شهرسازن تو هم که حرف ادمین محمد رو تکرار کردی، یکم نو آوری به خرج میدادی بد نبودا :persiana__hahaha: تو دره بالای انجمن همه شهرسازن ؟ چه جالب اما فقط دو نفرنا لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ آخی، آرزو بر حوانان عیب نیست تو هم که حرف ادمین محمد رو تکرار کردی، یکم نو آوری به خرج میدادی بد نبودا :persiana__hahaha: تو دره بالای انجمن همه شهرسازن ؟ چه جالب اما فقط دو نفرنا:(50): عه!!ممدم همینو گفته!!!خب نکته ی مهمی هدیگه...که دو نفر گفتن...دقت کن دخترم 3 نفرن نوچ...هدف معمار ازاریه لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ تا وقتی اون متالوژی رو به واژه صحیح متالورژی تغییر ندی، نظرسنجیت تحریمه ! دکتر جان درستش کردم 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ونوس جان عزیزم اگه معماریا زیادن خودت میدونی دیگه دلیلش چیه ؟ مهندسی فقط عمرااااااااااان 2 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ونوس جان عزیزم اگه معماریا زیادن خودت میدونی دیگه دلیلش چیه ؟مهندسی فقط عمرااااااااااان ياشاسين دستت درد نكنه مهندس ديدين مديرمون اومد حالا به حسابتون ميرسه بچه گير آوردين؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ عه!!ممدم همینو گفته!!!خب نکته ی مهمی هدیگه...که دو نفر گفتن...دقت کن دخترم 3 نفرن نوچ...هدف معمار ازاریه چرا سه تا ؟ ونوس جان عزیزم اگه معماریا زیادن خودت میدونی دیگه دلیلش چیه ؟مهندسی فقط عمرااااااااااان دلیلش چیه عزیزم ؟ جز اینه که رشته خیلی خوب و دوست داشنتیه ؟ ياشاسيندستت درد نكنه مهندس ديدين مديرمون اومد حالا به حسابتون ميرسه بچه گير آوردين؟ آری ؛ دیدیم ، اومد که اعتراف کنه معماری چه رشته خوبیه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ياشاسيندستت درد نكنه مهندس ديدين مديرمون اومد حالا به حسابتون ميرسه بچه گير آوردين؟ ارادتمندیم مهندس عزیز مگه الکیه که بخوان هر چیزی در مورد عمران بگن چرا سه تا ؟دلیلش چیه عزیزم ؟ جز اینه که رشته خیلی خوب و دوست داشنتیه ؟ آری ؛ دیدیم ، اومد که اعتراف کنه معماری چه رشته خوبیه خیلی روشن نمیگم دچار افسردگی معمارای انجمن بشه ولی خوب همه جا داره ارایه میشه و... آره میگم رشته خوبیه ...اما خوبتر هرگز چون بهترین عمرانه عزیز دلمممممم 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ مشک آن است که خود ببوید نه آنکه هرکی یه چی بگه خود نظر سنجی و ترتیب رشته ها بیانگر همه چیز هست. حالا هی بزنید تو سر و کله هم. شهرسازی هم مگه اینکه فقط تو نظرسنجی های اینجا به یه جایی برسه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ رای من تو بخش مطالب عمومی چیکار میکنه رای منو دزدیدن دارن باهاش پز میدن 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ من به این نظر سنجی شدیدا اعتراض دارم پس شیمی کوش ؟ همش مهندسی ؟ عجب ها اصلا من این نظرسنجی و صحتش رو تکذیب میکنم :w589: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ تکلیف من چیه؟! هم کامپولوتر.هم گرافیک و انیمیشن.هم هنر.نمیشه 3 جا رای بدیم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ [quote=آرانوس;960079خیلی روشن نمیگم دچار افسردگی معمارای انجمن بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی خوب همه جا داره ارایه میشه و... آره میگم رشته خوبیه ...اما خوبتر هرگز چون بهترین عمرانه عزیز دلمممممم خب دیگه، هر کسی از رشته خودش تعریف میکنه، ما هم میگیم ؛معماری بهتره بهتره مشک آن است که خود ببوید نه آنکه هرکی یه چی بگهخود نظر سنجی و ترتیب رشته ها بیانگر همه چیز هست. حالا هی بزنید تو سر و کله هم. شهرسازی هم مگه اینکه فقط تو نظرسنجی های اینجا به یه جایی برسه حالا ما فروتن بودیم و آخرش اسم تالارمون رو نوشتیم شما سواستفاده نکن دیگه رای من تو بخش مطالب عمومی چیکار میکنه رای منو دزدیدن دارن باهاش پز میدن کی اینکارو کرد؟ گزارش رد کن؟ من به این نظر سنجی شدیدا اعتراض دارم پس شیمی کوش ؟ همش مهندسی ؟ عجب ها اصلا من این نظرسنجی و صحتش رو تکذیب میکنم :w589: هست که، اون وسط ،؛ بین صنایع و پزشکی ؛ نکنه شیمی مهندسی نداشت؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ تکلیف من چیه؟!هم کامپولوتر.هم گرافیک و انیمیشن.هم هنر.نمیشه 3 جا رای بدیم بزن معماری لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ کی اینکارو کرد؟ گزارش رد کن؟ یالا برو رای منو پس بگیر:vahidrk: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ مشک آن است که خود ببوید نه آنکه هرکی یه چی بگهخود نظر سنجی و ترتیب رشته ها بیانگر همه چیز هست. حالا هی بزنید تو سر و کله هم. شهرسازی هم مگه اینکه فقط تو نظرسنجی های اینجا به یه جایی برسه دقیقا مصداق واقعی مشک هم ک ه اینجا معلومه دیگه چیزی نیست جز عمراااااااااااان خب دیگه، هر کسی از رشته خودش تعریف میکنه، ما هم میگیم ؛معماری بهتره بهتره حالا ما فروتن بودیم و آخرش اسم تالارمون رو نوشتیم شما سواستفاده نکن دیگه کی اینکارو کرد؟ گزارش رد کن؟ هست که، اون وسط ،؛ بین صنایع و پزشکی ؛ نکنه شیمی مهندسی نداشت؟ نه دیگه هر کی منافع خودش حرف میزنه عمرانیا فقط حقیقت و میبینن و بیان میکنن واس همینه که میگن عمران بزن معماری بیا اینم یه دلیل روشن از بالارفتن کاذب آمار معماری 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ تالار تنظیم خانواده نداریم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چه میکنه معمارییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ حسودی نکن عزیزم :(87): ی چن نفر هستن تو مسیر که میرم سر کار سر میدون وامیسن با بیل و کلنگ اونام میخواستن بیان لایک کنن ونوسی معماریو ونوس ناراحن نشیا شوخیه هااااا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده