آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ خوب من معلومه رشتم چیه اما همه جا سرک میکشم مخصوصا ادبیات و گفتگوی ازاد چرا نمیشه چند تا رای داد؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ خوب من معلومه رشتم چیه اما همه جا سرک میکشم مخصوصا ادبیات و گفتگوی ازادچرا نمیشه چند تا رای داد؟ منم موافقم عضو تالار گفتگوی آزاد و ادبیاتم 1 لینک به دیدگاه
bermy 255 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ واسه مکانیکا کمیت مهم نیس. کیفیته که مهمه. 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ نه انگار واقعا راسته که راه میری به یه معمار میخوری!!! نه من میخوام ببینم شما همتون با هم اجر میندازید بالا یا یکی یکی :ws28: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ نه انگار واقعا راسته که راه میری به یه معمار میخوری!!!نه من میخوام ببینم شما همتون با هم اجر میندازید بالا یا یکی یکی :ws28: شما مواظب باش کجا چی میگی؛ حداقل اینجا 46 تا مهندس معمار هستا:gnugghender: ؛ ممکن اینکارت عواقب خوبی نداشته باشه لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ شما مواظب باش کجا چی میگی؛ حداقل اینجا 46 تا مهندس معمار هستا:gnugghender: ؛ ممکن اینکارت عواقب خوبی نداشته باشه باشه سوالمو جواب ندادید؟؟؟ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ یادمه یه نظر سنجی تو باشگاه بووووووووووووووق بود که اونجا هم معماری بیشتر بودن!قضیه چیه واقعا؟! من از بدو ورودم به اینجا فقط و فقط معماری و شهرسازی دیدم برقیا همشون تو اتاقاشون دارن درس میخونن وگرنه اونا بیشترن!!!10-20 تا گرایش داریم ما کلی گسترده ایم!!! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ چرا همه ی موارد نداااااشت؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده