آریودخت 43941 ارسال شده در 30 دی، 2012 خوب من معلومه رشتم چیه اما همه جا سرک میکشم مخصوصا ادبیات و گفتگوی ازاد چرا نمیشه چند تا رای داد؟ 1
Lean 56968 ارسال شده در 30 دی، 2012 خوب من معلومه رشتم چیه اما همه جا سرک میکشم مخصوصا ادبیات و گفتگوی ازادچرا نمیشه چند تا رای داد؟ منم موافقم عضو تالار گفتگوی آزاد و ادبیاتم 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 31 دی، 2012 نه انگار واقعا راسته که راه میری به یه معمار میخوری!!! نه من میخوام ببینم شما همتون با هم اجر میندازید بالا یا یکی یکی :ws28: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 31 دی، 2012 نه انگار واقعا راسته که راه میری به یه معمار میخوری!!!نه من میخوام ببینم شما همتون با هم اجر میندازید بالا یا یکی یکی :ws28: شما مواظب باش کجا چی میگی؛ حداقل اینجا 46 تا مهندس معمار هستا:gnugghender: ؛ ممکن اینکارت عواقب خوبی نداشته باشه
ara engineer 1866 ارسال شده در 1 بهمن، 2012 شما مواظب باش کجا چی میگی؛ حداقل اینجا 46 تا مهندس معمار هستا:gnugghender: ؛ ممکن اینکارت عواقب خوبی نداشته باشه باشه سوالمو جواب ندادید؟؟؟
3Tilla 3844 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 یادمه یه نظر سنجی تو باشگاه بووووووووووووووق بود که اونجا هم معماری بیشتر بودن!قضیه چیه واقعا؟! من از بدو ورودم به اینجا فقط و فقط معماری و شهرسازی دیدم برقیا همشون تو اتاقاشون دارن درس میخونن وگرنه اونا بیشترن!!!10-20 تا گرایش داریم ما کلی گسترده ایم!!! 1
ارسال های توصیه شده