memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ غصه نخور به بروبچ میگیم به تالارشمارای بدن 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ غصه نخور به بروبچ میگیم به تالارشمارای بدن ما راضی هستیم همین قدر که هستیم مختصر و مفید! 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ما راضی هستیم همین قدر که هستیم مختصر و مفید! مختصرش و خوب اومدید........ چون اهل هنرو اینایید موهاتون اینطوری شده آیا؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ مختصرش و خوب اومدید........چون اهل هنرو اینایید موهاتون اینطوری شده آیا؟؟؟؟؟ این خونه کج و کوله ها رو شما میسازید؟ کلا کم هستن اهل فرهنگ و هنر 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ این خونه کج و کوله ها رو شما میسازید؟کلا کم هستن اهل فرهنگ و هنر شک کردم گفتمان خاتمه یافت .....اهل هنریدو ... هنرزیرشاخه معماریه باکلمه فرهنگتون مشکل دارم......الان کل کله فقط 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ شک کردم گفتمان خاتمه یافت .....اهل هنریدو ... هنرزیرشاخه معماریه باکلمه فرهنگتون مشکل دارم......الان کل کله فقط معماری زیر شاخه هنره خوبه حالا نظر سنجیش جزئی تر نشد وگرنه تو گردشگری فقط من بودم که رای میدادم 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ معماری زیر شاخه هنره خوبه حالا نظر سنجیش جزئی تر نشد وگرنه تو گردشگری فقط من بودم که رای میدادم عمرا....... ماهم رای میدادیم بهش 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ عمرا....... ماهم رای میدادیم بهش واسه چی رای میدادی؟ 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ واسه چی رای میدادی؟ که درصدتون بالا بره....غصه نخورید 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ که درصدتون بالا بره....غصه نخورید شما که تعدادتون بالاست باید غصه بخورید که یه موقع شورش نشه بینتون:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ شما که تعدادتون بالاست باید غصه بخورید که یه موقع شورش نشه بینتون:gnugghender: عمرا بتونی پیداکنی معمارا پشت همن :icon_razz:حالا شاید علیه شوما شورش بشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ ایول به معمارها ما هم که بشدت آچار فرانسه ایم 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ ایول به معمارهاما هم که بشدت آچار فرانسه ایم دم باریک هم نیستی چه برسه به اچار فرانسه لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فقط 60-70 هزار نفر معمار تو این تالارن چجوری میخوام ارشد قبول شم خدا میدونه :there: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فقط 60-70 هزار نفر معمار تو این تالارنچجوری میخوام ارشد قبول شم خدا میدونه :there: عهههه؛ شما هم که رقیب ماااایی ایشاالله قبول میشیم لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ عهههه؛ شما هم که رقیب ماااایی ایشاالله قبول میشیم :hapydancsmil: من ترم چهار کارشناسی ام.کلا این ترم پروژه و ورزش داشتم.یه 4-5 ماهی میشه کتابی نخوندم.در واقع لای کتابو باز نکردم.حتی کتاب داستان.فکر کنم اگه واسه ارشد بخوام بخونم مغزم جواب نده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده