Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ یه سری آدما هستند که فرنگیا بهشون میگن naysayers این انسانها در اول هر تصمیمی سعی میکنند که نکات منفی هر مسئله رو ببیند و به خاطر همین همیشه سعی دارند در کارها "نه" بیاورند و طوری خلاف جریان آب شنا کنند. اما خب این شنا کردن ها گاهی اوقات تنها موجب کند شدن سیستم می شود و این آدما کلا سعی میکنند که سیستم رو کند کنند. PPS در مورد naysayers یا همون فاز منفی دهنده ها می نویسد: در هر جامعه ی محلی ای کسانی هستند که همیشه در کار نه بیارند. هنگامی که ایده ای، قدری فراتر از امکانات یا فراتر از اختیارات اداری سازمان ها و ... مطرح شود می گویند: این قابل انجام نیست“، که معمولا معنی آن چنین است: ” ما همچین چیزایی رو قبلا انجام ندادیم.“ و اساسا فاز منفی دادن هم راحت ترین برخورد و سناریو میتونه باشه. نکته: naysayer ها با منتقد ها متفاوتند. حال با توضیحی که شرح آن رفت، شما برای پیشرفت یک اقدام، چه پیشنهاداتی برای نحوه ی رفتار با اینگونه انسانها پیشنهاد می کنید؟ 22 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ بهتره که این جور افراد رو نادیده بگیری و کار رو بدون اونا انجام بدی یا اگه راهی جز استفاده کردنشون نداری باید مسیرشون رو تغییر بدی و همسوشون کنی کاری مثل کار هتلیر و نطقهای اتشینش یک انگیزه دهنده قوی 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اول تا اونجایی که میشه نادیده گرفتشون تحملشون کرد ولی درکنارش کار خودمونو انجام بدیم و نذاریم رفتارشون باعث بشه خللی در روند کار صورت بگیره یه جوری نتیجه کارو براشون شرح بدهیم تا حتی اگر شده بصورت نسبی راضی بشوند .. 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اینکه خودمون رو کنار بکشیم و بگیم ما جزو این دسته ادما نیستیم مشکل مون رو حل نمی کنه به نظرم در وهله اول باید از این افراد یا اگه خودمون دچار این مشکل هستیم بپرسیم چرا و به چه دلیل نه می آورید یا می آوریم البته نه بخاطر تحت فشار قراردادن فرد موردنظر بلکه برای پیدا کردن اینکه کجای ذهن فرد دچار گره شده که بهش موج منفی میده و میگه اینکار شدنی نیس 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اینکه خودمون رو کنار بکشیم و بگیم ما جزو این دسته ادما نیستیم مشکل مون رو حل نمی کنه به نظرم در وهله اول باید از این افراد یا اگه خودمون دچار این مشکل هستیم بپرسیم چرا و به چه دلیل نه می آورید یا می آوریم البته نه بخاطر تحت فشار قراردادن فرد موردنظر بلکه برای پیدا کردن اینکه کجای ذهن فرد دچار گره شده که بهش موج منفی میده و میگه اینکار شدنی نیس البته نه آورنده ها با منتقدها فرق می کنند. 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ نادیده گرفتشون درست نیست فقط باید تحملشون کرد و اگر میگن فلان کار رو نمیشه انجام داد انجام بدیم تا کم کم خودشون متوجه بشن. 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ البته نه آورنده ها با منتقدها فرق می کنند. منم منتقدها رو نگفتم برای درمان میگم باید بگردی اون گره ذهنیشو پیدا کنی گره ذهنی naysayers رو 6 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ یه سری آدما هستند که فرنگیا بهشون میگن naysayers این انسانها در اول هر تصمیمی سعی میکنند که نکات منفی هر مسئله رو ببیند و به خاطر همین همیشه سعی دارند در کارها "نه" بیاورند و طوری خلاف جریان آب شنا کنند. اما خب این شنا کردن ها گاهی اوقات تنها موجب کند شدن سیستم می شود و این آدما کلا سعی میکنند که سیستم رو کند کنند. PPS در مورد naysayers ها یا همون فاز منفی دهنده ها می نویسد: در هر جامعه ی محلی ای کسانی هستند که همیشه در کار نه بیارند. هنگامی که ایده ای، قدری فراتر از امکانات یا فراتر از اختیارات اداری سازمان ها و ... مطرح شود می گویند: این قابل انجام نیست“، که معمولا معنی آن چنین است: ” ما همچین چیزایی رو قبلا انجام ندادیم.“ و اساسا فاز منفی دادن هم راحت ترین برخورد و سناریو میتونه باشه. نکته: naysayer ها با منتقد ها متفاوتند. حال با توضیحی که شرح آن رفت، شما برای پیشرفت یک اقدام، چه پیشنهاداتی برای نحوه ی رفتار با اینگونه انسانها پیشنهاد می کنید؟ درود يك حرفي را بزن تا او بگويد نه 10 دقيقه بعد حرف خود او را بزن تا باز بگويد نه و بلافاصله بگو 10 دقيقه پيش همين را گفتي در واقع خودش را با حرف هاي خودش مقابل قرار بده.چند بار كه اين كار رو بكني و تو جمع به اصطلاح ضايعش كني ياد ميگيره در مقابل تو بي خودي نگه نه و اگر هم نمي خواد همراه باشه حداقل ساكت باشه ----------------------------- تاپيكت من رو ياد اين ديالوگ معروف تو گاليله ميندازه "من مي دونستم ..." 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ تاپيكت من رو ياد اين ديالوگ معروف تو گاليله ميندازه "من مي دونستم ..." امیرجان اتفاقا منم با دیدن این تایپک یاد همون شخصیت افتادم و البته یکی از دوستان قدیمیم هم همینطوری بود. مثلا میگفتیم بهش بیا بریم شمال. میگفت بریم شمال چی کنیم؟ الان میریم پنچر میکنیم. تصادف میکنیم. دعوامون میشه. پلیس مارو میگیره و ... همیشه آیه نحس بود. پسر خیلی خوبی بود اما با هر حرکت و ایده جدیدی مخالفت میکرد. تحمل کردن این افراد خیلی سخته و کم کم از اجتماعات حذف میشن. 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ من به پیشنهادات و راهنمایی های شما در این موارد بیش از پیش نیازمندم. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ من به پیشنهادات و راهنمایی های شما در این موارد بیش از پیش نیازمندم. من خودم الان یه پا فاز منفیم. 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من به پیشنهادات و راهنمایی های شما در این موارد بیش از پیش نیازمندم. من با این آدما زیاد رو به رو شدم!! اصلا هم باهاشون حال نمی کنم!! بی تفاوتی تاثیر نداره!! چون حرفاش روت اثر خودش رو میذاره. راستش با اینکه اصلا آدم خشنی نیستم ولی در این موارد جدا خشونت لازمه!! اصلا هم خودخواه نیستم!! حرف های ناامید کننده واقعا روی من اثر بدی! درسته که دیگران کلا من رو آدمی با اعتماد به نفس بالا میبینن! ولی در واقع به شدت تاثیر پذیرم!نمیذارم یکی به عمد یا سهوا من رو به هم بریزه! خشونت آمیز بهش میگم حرفات رو واسه خودت نگه دار!! 7 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ یک چیز میگم ناراحت نشید و بهتون هم بر نخوره! من زیاد میام این انجمن ولی خیلی کم پست میدم.چون از برخی پست های خیلی از دوستان استفاده زیاد میبرم! اما با یقین میگم که این انجمن یکی از بزرگترین مراکز فاز منفی بوده و هست.کافیه به تاپیک ها و پست هاتون و تعداد تشکرهایی که پای چنین پست هایی میشه یه توجه داشته باشید.به خصوص کاربرای ثابت انجمن! حالا هر توجیهی میخواد داشته باشه من کاری ندارم.شاید یکی بگه من میام اینجا خودمو خالی کنم از فشار و یا هر چیز دیگه! اول از تغییر همین محیط مجازی شروع کنید شاید تلخ باشه اما بپذیرید این واقعیت رو! 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ توی این موضوع دیگران و به خصوص خانواده ام منو آدم بد اخلاق و حتی بی شعوری می دونن! من اینطور آدم ها رو از زندگیم حذف می کنم گاهی این حذف بازه داره و گاهی دائمه البته همه جا امکان حذفشون نیست و اینطور مواقع سعی می کنم دیدشون رو عوض کنم و اگه موفق بشم که همه چیز حل میشه اگر نتونم ازشون می خوام تا جایی که بهشون ربط داره نظر بدن نه بیشتر! اینطور آدم ها خیلی من رو اذیت می کنن. 4 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من بايد تركشون كني ....اگه قادر به ترك هم نباشيم تحمل بايد بكنيم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ من با این آدما زیاد رو به رو شدم!!اصلا هم باهاشون حال نمی کنم!! بی تفاوتی تاثیر نداره!! چون حرفاش روت اثر خودش رو میذاره. راستش با اینکه اصلا آدم خشنی نیستم ولی در این موارد جدا خشونت لازمه!! اصلا هم خودخواه نیستم!! حرف های ناامید کننده واقعا روی من اثر بدی! درسته که دیگران کلا من رو آدمی با اعتماد به نفس بالا میبینن! ولی در واقع به شدت تاثیر پذیرم!نمیذارم یکی به عمد یا سهوا من رو به هم بریزه! خشونت آمیز بهش میگم حرفات رو واسه خودت نگه دار!! توی این موضوع دیگران و به خصوص خانواده ام منو آدم بد اخلاق و حتی بی شعوری می دونن! من اینطور آدم ها رو از زندگیم حذف می کنم گاهی این حذف بازه داره و گاهی دائمه البته همه جا امکان حذفشون نیست و اینطور مواقع سعی می کنم دیدشون رو عوض کنم و اگه موفق بشم که همه چیز حل میشه اگر نتونم ازشون می خوام تا جایی که بهشون ربط داره نظر بدن نه بیشتر! اینطور آدم ها خیلی من رو اذیت می کنن. به نظر من بايد تركشون كني ....اگه قادر به ترك هم نباشيم تحمل بايد بكنيم بچه ها این آدمهای فازمنفی دهنده ک من باهاشون سرکار دارم، نه امکان حذفشون وجود داره نه امکان ترکشون. نظرشون هم همیشه تاثیر گذاره. یه مقداری هم شاید به خاطر لجبازی میخوان فاز منفی بدن. اینا چی؟ 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها این آدمهای فازمنفی دهنده ک من باهاشون سرکار دارم، نه امکان حذفشون وجود دارهنه امکان ترکشون. نظرشون هم همیشه تاثیر گذاره. یه مقداری هم شاید به خاطر لجبازی میخوان فاز منفی بدن. اینا چی؟ همچین آدمی دبیرستان هم کلاسیم بود!:icon_pf (34): واقعا به عمد فاز منفی میداد!! حذفش نکردم چون نمیشد ولی خشونت تاثیر داشت دیگه! هر کسی غروری داره احساس کنه داره خدشه دار میشه ولت میکنه! 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها این آدمهای فازمنفی دهنده ک من باهاشون سرکار دارم، نه امکان حذفشون وجود دارهنه امکان ترکشون. نظرشون هم همیشه تاثیر گذاره. یه مقداری هم شاید به خاطر لجبازی میخوان فاز منفی بدن. اینا چی؟ اینجور افراد می خوان عکس العمل خاصی رو از آدم ببین و وقتی اینطور نشه کم کم روشون کم میشه هر چی گفتن بگو آره تو راست می گی! و به کار خود ادامه بده. همچین آدمی دبیرستان هم کلاسیم بود!:icon_pf (34):واقعا به عمد فاز منفی میداد!! حذفش نکردم چون نمیشد ولی خشونت تاثیر داشت دیگه! هر کسی غروری داره احساس کنه داره خدشه دار میشه ولت میکنه! خشونت؟!! یعنی چی؟ خب شخصیت خودمون چی میشه؟! 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اینجور افراد می خوان عکس العمل خاصی رو از آدم ببین و وقتی اینطور نشه کم کم روشون کم میشههر چی گفتن بگو آره تو راست می گی! و به کار خود ادامه بده. خشونت؟!! یعنی چی؟ خب شخصیت خودمون چی میشه؟! نگفتم که بزن لهش کن! لحن حرف زدنت باید اندکی متفاوت باشه! 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اولين نكته توي برخورد با اين جور رفتارا اينه كه سعي كني كمترين تاثير ممكن رو از حرفاشون دريافت كني. آدم به طور ناخودآگاه خيلي تحت تاثير محيط اطرافشه و يه نه خيلي ساده ميتونه آدمو خيلي از مسيرش دور كنه. پس در وهلهي اول بايد خونسرد و بي تفاوت بود. :(50): البته اون فرد اينو نبايد ببينه. برعكس بايد حس كنه حرفش خيلي روت تاثير گذاشته. در اين صحنه با پلادت محض همهي حرفاشو تاييد كن و تا ميتوني فاز منفي رو تقويت كن. يه جايي ميرسه كه خود اون فرد هم حس ميكنه خيلي زيادي دارين تو نكات منفي غرق ميشين و اونه كه اولين قدم مثبتو برميداره. بعد از اون ميشه خيلي آروم قضيه رو از يه جاهاي سادهاي برگردوني. البته نبايد خيلي سريع پيش بري چون اين جور آدما خيلي سريع ميترسن (به قول خارجنكيا Freaked out مي گردند!) و دوباره شروع ميكنن به منفي بافي. مهم ترين نكته اينه كه اونقدر به خودت و كارت ايمان داشته باشي كه اون منفي بافيا روت تاثير جدي نذاره و خودت باورت نشه. -------------------------------------------------------------------------------------------------- اون راهي كه امير گفتم خوبه. خيلي خوب جواب ميده -------------------------------------------------------------------------------------------------- يه مسئله ديگه هم اينه كه اين آدما محافظه كارن و يكي از دلايل مخالفتاي هميشگيشون اينه كه ترجيح ميدن توي stateي كه هستن بمونن. بايد بهشون قبولوند كه جسارت انجام كارا رو دارن. از طرفي نبايد از اول سنگ بزرگه رو نشونشون داد. بايد بدون اينكه متوجه بشن توي عمل انجام شده قرارشون داد. البته در ظاهر بايد آروم آروم از سنگ ريزهها شروع كرد ولي بعد ميبينن يه كار بزرگ رو بدون اينكه خبر داشته باشن انجام دادين. :gnugghender: بعدم دعواتون ميكنن :| ولي كاره انجام شده ديگه من تجربهم زياده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده