رفتن به مطلب

سرما رو بیشتر میتونید تحمل کنید یا گرما رو؟

alimec

سرما یا گرما؟  

45 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. سرما یا گرما؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستانی که نظر دادن،در نظر سنجی هم شرکت کنید:w000:

من شرکت کردم...:ws37:

عمو علی اعصابتون صفر مطلقه ها:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تحمله سرما خیلی راحتتره ... با چند تا لباس میشه حلش کرد... اما گرما رو با دراوردن لباس هم نمیشه کاریش کرد

سرما بُرد:icon_pf (19):

:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تحمله سرما خیلی راحتتره ... با چند تا لباس میشه حلش کرد... اما گرما رو با دراوردن لباس هم نمیشه کاریش کرد

سرما بُرد:icon_pf (19):

:ws3:

:w42: :shad: :w42:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با وجودی که تقریبا جنوبی ام ولی از گرما متنفرم. سردرد میگیرم، عرق میکنم. آرایش آدم خراب میشه، آدم از خودش متنفر میشه. :| کلی هم تو صورت آدم چین و چروک میفته. از گرما متنفرم. سرما رو دوست دارم. مخصوصا برف باریده باشه و ساکت باشه و صدای قارقار کلاغ بیاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من تقریبا هردوتارو مدتی تجربه کردم ،

هم جایی بودم که ازسرما مجبور بودم ریش بزارم و تمام ریش و سبیلم از سرما یخ میزد....

هم جایی بودم که تابستون بدون آتیش میشد تخم مرغ نیمرو کرد(جنوب ایران-عسلویه).

ولی تحمل گرما برام راحت تر بود. تو گرمای بالای 50 درجه بازم بعضی ها به فعالیتشون ادامه میدادن ولی تو سرمای زیاد تقریبا همه کارا متوقف میشد و حتی امکان شستشو هم از بین میرفت...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

تنها چیزی که لذت بهار رو به خصوص تابستون رو از آدم می گیره همین گرمای لعنتیه که آدم رو عاجز و خونه نشین می کنه :w000:

من کلا با سرما خیلی راحتتر کنار میام تا گرما ؛ لباس زمستونی هم اصلا برام معنی نداره (البته جهت جلوگیری از فضولی و دلسوزی بی مورد مردم از فقر :banel_smiley_4:یه کاپشن هم همه جا با خودم یدک می کشم:icon_razz: )

تنها چیزی هم که می تونه انرژی از دست رفته ام رو برگردونه یه دوش آب سرده :hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سرما آدم هی رو هم میپوشه بالاخره به یه تعادلی میرسه

اما گرما رو نمیشه کاری کرد:banel_smiley_4:

اونم واسه ماااااااااااا:icon_pf (34):

منم سرمارو ترجیح میدم، شاید چون متولد وسط زمستونم:ws3:

از تابستون به خاطر گرماش متنفرم:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...