رفتن به مطلب

به نظر شما بچه حزب اللهی ها چه جور آدمایی هستند؟؟

hapashtia

اولین تصویری که از بچه حزب اللهی به ذهنتون میاد چیه؟(از   

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اولین تصویری که از بچه حزب اللهی به ذهنتون میاد چیه؟(از

• 22
    • 1
    • 13
    • 0

ارسال های توصیه شده

من بین دوست و آشناهامون خیلی آدم حرب الهی دیدم اصلا آدمای خشکی نیستن میگن و میخندن و شوخی میکنن انعطاف پذیرن و من به شخصه ازشون خوشم اومد

ولی کسایی که فقط ادعا میکنن و خودشونو حزب الهی نشون میدن باعث نمیشن دید من به این افراد عوض بشه:ws37:

در حالی که صمیمیترین دوست من اینقدر خشک مذهب بازی درآورد که همه دوستای نزدیکمونو فراری داد و الانم به غلط کردم افتاده ولی چه فایده؟!!:hanghead:

با این حال باعث نشده دید من به این افراد عوض بشه:a030:

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به غیر از یه سری که برو بچ گفتن

من با خیلی ها معاشرت داشتم

که هی مذهبی بودن

و بین این دو گروه بودن

یا خشک و غیر قابل انعطاف بودن

یا شوخ و زود جوش

بقیه گزینه ها رو من تا حالا ندیدم :hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

راستش من نفهمیدم منظورتون با کدوم قشر از آدماست...

حزب اللهی یعنی کیا؟

تحت لفظی بخوای معنی کنی یعنی گروهی خدا رو قبول داره و خدا پرسته...

با این تعریف من خودم حزب اللهی ام...

اگه منظورتون کسایی دیگه ست بگین من جدا نمیفهمم کیا رو میگن...

• Like 8
لینک به دیدگاه

حزب اللهی منو یاد اونایی میندازن که تو خیابون جلوی مردم میگیرن.

خوشبختانه برخورد چندانی نداشتم ولی اونچیزی که از دور دیدم و دیگران گفتن انسانهایی با مغزی از جنس سنگ هستن.رفتارشون هم خب به تبعیت از افکارشونه لابد!

نظر ال رومن از همه برام جالبتر بود.:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگر لینک مقالات رو بهم بدین ممنون میشم.

و البته یادمون باشه دگماتیسم یک مفهومه و قضاوت خوبی و بدیش بستگی داره به ذهن و پیشینه ذهنی خواننده در مورد دگماتیسم.

اینکه ادیان افراد رو به تفکر صفر و یکی تشویق کرده اند یا خیر، رو میتونیم توی یه تاپیک دیگه پیگیری کنیم. که بحث هم منحرف نشه.

بله مقاله..ژورنالی ندیده بودم..

چند تا رو قبلا خوندم و تو هاردم هم نیست/ منتها اوکی فردا شب براتون میفرستم

تاپیک جدید هم دست شما رو می بوسه چندان توانایی هدایت یک تاپیک رو ندارم..

• Like 4
لینک به دیدگاه

با یاد اوری هر فردی که تو این گروه میشه گذاشت یه صفت یادم امد . یعنی همه ی این خصوصیت ها رو در ادمای به اصطلاح بچه حزب الهی دیدم .

کلا تعریفم ارشون اینه : گروهی با دایره به نسبت گسترده و پر تناقض .

البته یه درس جالبی که این گروه از ادما بهم دادن اینه که ادما رو خارج از اتیکتی که میخورن صفت گذاری کنم .

• Like 8
لینک به دیدگاه
حزب اللهی ها آدمای معمولی نیستن

به نظر من به دو گروه کاملا جدا از هم تقسیم میشن

گروه اول آدمای پاک و ساده ای هستن که صرف نظر ازینکه راهشنونو درست انتخاب کردن یا غلط درکل تو راه رسیدن به خدا تلاش میکنن.

سعی میکنن ساده باشن، با مشکلات کنار بیان، در مورد خودشون خیلی با گذشت باشن... در عین حال خونشون برای راهی که دارن زود بجوش میاد.

از ترس اینکه نکنه تو راهشون اشتباه کنن به راهنماشون بیشتر از حد اعتماد دارن...

اما گروه دوم آدمای خطرناک و دنبال قدرتن که برای همه شناخته شده هستن و ترجیه میدم حرفی در موردشون نزنم

متاسفانه تو ایران بدلیل جو و قدرتی که براشون وجود داره گروه دوم خیلی بیشتر از گروه اولن...

شاید بشه گفت تعداد آدمای حزب اللهی تو کشورای کفار بیشتر از کشورای اسلامی باشه

چون گزینه های انتخاب کامل نیست من بخاطر گروه اول گزینه ی دومو انتخاب میکنم

اگر متقلب بود ترجیه میدادم اونو انتخاب کنم

با سلام و درود

نظر من دقیقا منطبق بر نظر آقا رضای عزیز هست .

• Like 3
لینک به دیدگاه
راستش من نفهمیدم منظورتون با کدوم قشر از آدماست...

حزب اللهی یعنی کیا؟

تحت لفظی بخوای معنی کنی یعنی گروهی خدا رو قبول داره و خدا پرسته...

با این تعریف من خودم حزب اللهی ام...

اگه منظورتون کسایی دیگه ست بگین من جدا نمیفهمم کیا رو میگن...

ممنون که اومدی دوست عزیز...

حقیقت اینه که این تحقیق با ناخودآگاه افراد سروکار داره،پس اولین چیزی که ازین "واژه" به ذهنت میاد بهترین جواب برای تحقیق منه.

اولین تصویر،بدون پیش فرض و تعریف خاص.

مرسی:icon_gol:

شما اول اون آواتارت رو عوض کن تا بعد به سوالت هم فکر کنیم

متشکرم که اومدی دوست عزیز

و ممنون که به دور از تعصب خاصی به پرسش مطرح شده پاسخ می دی.:a030:

دوست عزیز فکر نکنم جواب درستی تو اینجا پیدا کنی.....

بعد یه سوال دقیقا واسه چه ارگانی این تحقیق و میخوای؟؟؟

شما چکار داری...شما جواب بده ما پیدا می کنیم...:w16:

خداروشکر که فقط واسه خود خودمه و درقبال هیچ کس و هیچ چیزی هم مسئول نیستم...کلا از هف دولت آزادم:hapydancsmil:

منظور شما از حزب اللهی چه اشخاصی هستن؟

همون جوابی که به Hossein عزیز دادم رو بخونید...

ممنون از همه ی دوستان که اومدید...تا اینجا که خوب بوده...

اما بازهم چند نکته رو یادآور میشم...

1-این نتیجه قسمتی از داده های یک تحقیق کاملا مستقل دانشجوییه.

2-چون قراره که "ذهنیت" افراد جامعه بررسی بشه،ربطی به خودآگاه و استدلالتون نداره گرچه میتونه خیلی روشنگر باشه و بعضا این ذهنیت ها رو که ممکنه از روی تعصب باشه تغییر بده.

3-و اینکه مطابق قوانین همه ی تاپیک های تالارگفتگوی آزاد رفتار بشه و حرمت ها شکسته نشه.

بازم ممنون از همه:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

همون جوابی که به Hossein عزیز دادم رو بخونید...

در این صورت به شما گفتم که تو اطرافمون کسانی که ادعای حزب اللهی بودن دارن اگه خیلی بی ادبانه بخوام توضیح بدم میتونم بگم پاچه بگیرهای خوبی هستن درحالی که هیچ کار مثبتی انجام نمیدن

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

به نظر من اینجا بعضی از نظرات از رو ناراحتیه.

مثلا میگن حزب اللهی ها همشون زیر خط فقرن همشون تو محله های فقیر نشین زندگی میکنن و... اما نمیگن که این سرداران عزیز و نوچه هاشون تو کدوم قشر قرار میگیرن.

میگن از اعتقادشون برنمیگردن اما نمیگن تو ایران هیچ کس از حرف خودش برنمیگرده...میگن نمیتونن طرف مقابلشون رو تحمل کنن اما نمیگن خیلی از ما ها این روزا خودمون رو هم نمیتونیم تحمل کنیم...میگن آدمای عقده ای هستن اما مثل اینکه از اوضاعی که تو ایرانه خبر ندارن...میگن آدمای بی سوادی هستن اما من که تعداد بسیار بالای از افراد تحصیل کرده و اساتیدی رو که میشناسم حزب اللهی هستن.

در کل بعد از 88 خیلی ازشون زده شدم اما توی نظرات کینه ی شدیدی دیدم با این شناختی که من دارم از حزب اللهی ها ابدا نمیتونیم کامل جمع ببندیمشون چون هم توشون آدم عقده و حال بهم زن زیاده هم ادمای اهل دل هم آدمای خشک مغز زیادن هم آدمایی که از خیلیامون منطقی ترن... هم بی سواد دارن و هم باسواد و خیلی از هم های دیگه...:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

مطمئن باشید اگه طرف واقعا حزب اللهی باشه حتما دلتونو به دست میاره...!!!

اما اگر از ریش داران ریا کار باشه حتما موجب حالت تهوع میشه...

قابل ذکر که بگم حزب اللهی واقعی بسیار کم نظیر هست و به سختی دیده میشه...

متاسفانه اکثریت...:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من فک نمیکنم حزب الهی الان وجود خارجی داشته باشه برای من تصویر یک حزب الهی کسایی هستن مثل شهید چمران ، شهید همت ، شهید باقری و ادمایی مثل اینا ، الان دیگه نیستن و هیچ کدوم از گزینه هات شامل این تصویر نیستن

• Like 9
لینک به دیدگاه

انگار الان بر عکس شده بین نظرات مردم به آدمای تعصبی و اونایی که کورکورانه موافقت میکنن، حزب الهی می گویند در صورتی که معنی واقعی آن این نیست.همه هم می دانیم.

پس بیایید معنی این کلمه رو خراب نکنیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
مطمئن باشید اگه طرف واقعا حزب اللهی باشه حتما دلتونو به دست میاره...!!!

اما اگر از ریش داران ریا کار باشه حتما موجب حالت تهوع میشه...

قابل ذکر که بگم حزب اللهی واقعی بسیار کم نظیر هست و به سختی دیده میشه...

متاسفانه اکثریت...:sigh:

من فک نمیکنم حزب الهی الان وجود خارجی داشته باشه برای من تصویر یک حزب الهی کسایی هستن مثل شهید چمران ، شهید همت ، شهید باقری و ادمایی مثل اینا ، الان دیگه نیستن و هیچ کدوم از گزینه هات شامل این تصویر نیستن

افرادی مثل چمران و همت و... در جنگ بودن، معلوم نیست اونها الان بودن وضعیت چطوری بود.:ws38:

معمولا عیار انسان ها رو وقتی باید سنجید که قدرتی دستشون هست و سوء استفاده نمیکنند.

حزب الهی چون باور تمامیت خواهی دارد، قدرت دستش بیوفتاد، بدون شک طرفش را سرکوب خواهد کرد.

اگر میخواهید معرفی کنید کسی را بگویید که قدرتی داشته و سوء استفاده نکرده.

نگاهی به سخنان زیبای آن یار سفر کرده قبل از هجرت به ایران بیاندازید و بعد از قدرت در ایران. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
افرادی مثل چمران و همت و... در جنگ بودن، معلوم نیست اونها الان بودن وضعیت چطوری بود.:ws38:

معمولا عیار انسان ها رو وقتی باید سنجید که قدرتی دستشون هست و سوء استفاده نمیکنند.

حزب الهی چون باور تمامیت خواهی دارد، قدرت دستش بیوفتاد، بدون شک طرفش را سرکوب خواهد کرد.

اگر میخواهید معرفی کنید کسی را بگویید که قدرتی داشته و سوء استفاده نکرده.

نگاهی به سخنان زیبای آن یار سفر کرده قبل از هجرت به ایران بیاندازید و بعد از قدرت در ایران. :icon_gol:

نمونه بارزش شهید چمرانه ، آیا شهید چمران قدرت نداشت؟ نمیتونس کنج عافیت اختیار کنه، حتی اگه در ایران قدرتی نداشت میتونست تو آمریکا بهترین زندگیو داشته باشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمونه بارزش شهید چمرانه ، آیا شهید چمران قدرت نداشت؟ نمیتونس کنج عافیت اختیار کنه، حتی اگه در ایران قدرتی نداشت میتونست تو آمریکا بهترین زندگیو داشته باشه

شهید چمران چند انسان رو تحت عناوینی چون کافر و محارب با الله در جنگ ها کشته؟

بهترین زندگی مادی توی آمریکا شاید، اما خیلی از انسان ها بیشتر دنبال به کرسی نشاندن ایدئولوژی هایشان هستند تا ثروتمند شدن.

هیتلر به هیچ وجه دنبال ثروت نبود، دنبال به کرسی نشاندن باور نازیسم در دنیا بود و از همه زندگی مادیش هم مایه گذاشت، آلمانی های پیرو او، حتی قاشق و چنگال و قابلمه رو برای ذوب کردن و درست کردن اسلحه به هیتلر میبخشیدن.

خیلی از این افرادی هم که نام بردین برای صدور انقلاب فکری خودشون به دیگر نقاط جهان، هرکس مانعشون بود رو از راه برداشتند.:icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه

الان این تاپیکو دیدم، توی نظرسنجی هم شرکت نکردم، شاید در ادامه حرفام دلیلشو ببینید

حزب الله: حزبی که اعضای آن فقط معتقد به اسلام و تابع مکتب الله هستند!!! و به دنبال اون حزب اللهی معنی اش واضح تر میشه!!

همین جمله برام کافیه، نمیدونم اعتقادات دوستان تا چه اندازه هست ولی برای من این جمله، جمله سنگینیه!!!

نمیدونم کسایی که خودشونو حزب اللهی میدونند واقعا معنیشو درک کردند و میدونند چه وظایفی دارند!! یا فقط از این عنوان استفاده و سوءاستفاده می کنند؟!

وارد این بحث ها نمیشم.

سکوت میکنم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این نظر منه که در به وجود آمدن قشری به اسم حزب اللهی همه مقصر هستند، پایگاه بسیج پایگاه عقده هاست و در به وجود اومدن این عقده ها محیط موثر هست

هه هه ماخ!!!

یه رفیق بسیجی سر کلاس ما بود که به خاطر نظرات دینیش،و البته سیاسیش، بچه ها باهاش مشکل داشتن!! یه سری بهش میگفتن اطلاعاتی! یه سری بهش میگفتن عقب مونده و ...!!!

به هر صورت، این بعد از چند روز اومد به نظرت فلانی به من گفت اطلاعاتی شوخی کرد یا جدی؟! فردا مسئله‌ای براش پیش نیاد بگن تقصیر من بوده اینا؟!!

کلا در طول مدت 5 ترمی که با هم بودیم، یه بار مزاحم کسی نشد و به کسی تیکه ننداخت! کسی رو هم مسخره نکرد... در صورتی که خیلی هایی که ادم های بی‌عقده بودن که محیط هم تو نداشتن عقده‌ها تاثیر داشت، تیکه انداختن و مسخره شدن و توسط دخترا و اساتید هم کیف خوردن و هم فحش و هم از کلاس بیرون انداخته شدن...

خیلی از این حزب‌الهی های عقده‌ای و گوشه گیر، همونایی هستن که از مرز های این کشور با دست خالی دفاع میکردن!!!

مثل اینکه خیلی ها یادشون نیست که اقای شاه بحرین رو داد رفت و حزب‌الهی های ما برای ندادن خرمشهر چقدر شهید دادن تا خاک وطن نره.... از وطن پرست ها وطن پرست تر بودن دیگه!!!! مگرنه چارتا عرب مسلمون بودن! هیچ مشکلی هم پیش نمی‌اومد!!!! در صورتی که وطن پرست هاش دارایی های این مملکت رو گذاشتن تو جیبشون و رفتن و پشتشون رو هم نیگا نکردن!!!

حزب‌الهی اونیه که جلوی در مسجد توی شهر سرباز کشته میشه تو سن 20، که 30 نفر ادمی که هم مذهبش نیستن زنده بمونن....

حزب‌الهی اونیه که وقتی 4-5 نفر کت و کول دار دارن یه دختری رو به زور می‌برن، جلوشون وای میسته و کلی هم لت و پار میشه و اخرش هم مامانش نمیاد بگه به تو چه که اینکارو کردی!!!

حالا فوقش خدایی رو بپرسته که از نظر برخی ها وجود نداره!! حالا فوقش به اصولی پایبند باشه که از نظر برخی ها تحجر باشه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
شهید چمران چند انسان رو تحت عناوینی چون کافر و محارب با الله در جنگ ها کشته؟

بهترین زندگی مادی توی آمریکا شاید، اما خیلی از انسان ها بیشتر دنبال به کرسی نشاندن ایدئولوژی هایشان هستند تا ثروتمند شدن.

هیتلر به هیچ وجه دنبال ثروت نبود، دنبال به کرسی نشاندن باور نازیسم در دنیا بود و از همه زندگی مادیش هم مایه گذاشت، آلمانی های پیرو او، حتی قاشق و چنگال و قابلمه رو برای ذوب کردن و درست کردن اسلحه به هیتلر میبخشیدن.

خیلی از این افرادی هم که نام بردین برای صدور انقلاب فکری خودشون به دیگر نقاط جهان، هرکس مانعشون بود رو از راه برداشتند.:icon_razz:

این دیگه ازون حرفاس ، خب تو هر وقت یکی اومد تو خونت خواست بیرونت کنه قربون صدقش برو:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این دیگه ازون حرفاس ، خب تو هر وقت یکی اومد تو خونت خواست بیرونت کنه قربون صدقش برو:banel_smiley_4:

باشه شما فکر کنین امثال آقای چمران فقط تو خونه نشسته بودن و گل میگفتن و گل میشنفتن، دنیا گفت بریم حمله کنیم بهشون .... :sigh:

اینا نه دنیا رو تحریک میکردن نه تهدید، مظلوم کامل، چمران هم که ایران نمیجنگید کلا. :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...