Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ تقدیم به مریم خانوم. [TABLE] [TR] [TD=class: b, align: justify]یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]دایما یک سان نباشد حال دوران غم مخور[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: justify]ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b, align: justify]چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور[/TD] [/TR] [/TABLE] من شناخت زیادی نسبت به یوسف ندارم. ولی براش از صمیم قلب آرزوی سلامتی میکنم. به کسانی که روح پاکی دارند میسپارم که براش دعا کنند. 17 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ انشاا.. که به زودی زود خوب میشه:icon_gol::icon_gol: 15 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ یا خدااا شوکه شدم انشاالله سلامتیش رو بدست بیاره دعا میکنم 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ ایشالا حالشون خوب بشه به زودی 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ حالم گرفته شده و....بغض کردم.... براشون دعا میکنم از صمیم قلب ولی امیدوارم که این حرفا فقط یه شوخی باشه..... 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ من ایشون رو نمی شناسم ولی امیدوارم زودتر سلامتیشونو بدست بیارن و پیش خونواده اشون برگردن 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ..من الان دانشگاهم..یکی از بچه ها بهم خبر داد..اصلا باور نمیکردم....الان که این متن رو دارم می نویسم...کاملا دستام یخ کرده....میدونم که شما وضعیتتون خیلی بد تر از ماست،همانطوری که ما مدت کمیه ایشون رو میشناسیم....ولی شما که مدتهاست با ایشون در ارتباطید بسیار سختتونه............... امید خودتون رو هیچ وقت از دست ندید،دوستان دیگری هم در تالار بودن که وضعیت های دشوار رو پشت سر گذاشتن و به جمع ما برگشتن....ایشالا هر چه سریعتر بهبودی حاصل میشه. 16 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ ایشالا سلامتیشون زود بدست میارن.. توکلتون به خدا باشه 9 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ وای!!! خیلی شوکه کننده ست تا دیروز با یکی صحبت کنی حالا این خبر رو در مورد بشنوی انشالله سلامتیش رو بدست بیارن خیلی زود... توکلتون به خدا باشه همه ما هم دعا میکنیم براشون... 7 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ نميشناختمشون ....ولي توكل به خدا ،اميدوارم زودتر هوشياري و سلامتيشونو بدست بيارن .... 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ با آرزوی سلامتی روزافزون برای یوسف عزیز... 11 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ هنوز نمیتونم باور کنم و امیدوارم این مساله صحت نداشته باشه. واقعا برام غیرمنتظره بود. انشالا زودتر خوب بشن. 10 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ سلاماگر اشتباه نکنم شما باید آقا جاوید باشید... چند روز پیش ناراحت بود و دقیقا به خاطر دارم که گفتند: دنیا این ارزش رو که بخوای با دوستت بد صحبت کنی و از خودت برنجونیش،خیلی ناراحت بود در مورد اتفاقات بین شما....،لطفا حلالش کنید. ممنون اگر مشیت اللهی بر نبود یوسف عزیزم هست از همه شما میخوام حلالش کنید،اگر جایی حرفی و ... زده بود حلالش کنید. من واقعا نمیدونم چی باید بگم یوسف استاد من هستش و من خودم رو شاگرد این بزرگمرد میدونم من با دکتر اختلاف نداشتم مسائلی رو برخی پیش آوردن کهخ باعث شد یکم با هم اختلاف نظر پیدا کردیم منتظر نتایج ارشد بودم که یه کم وضع روحیم بهتر بشه و ازش عذر بخوام و زیر سایه این استاد به شاگردیش بپردازم من کسی نیستم که بخوام حلال کنم و نکنم شما هم نا امید نباش از همون دست گیر بی دستی که یکبار من رو نجات داد میخوام اینبار عنایتی به بهترین دوستم داشته باشه من از ظهر تا الان با چند تن از آشنایان که متخصص مغز و اعصاب هستند صحبت کردم همه از پروفسور سمیعی میگن که میتونه معجزه کنه تر خدا مریم خانم پیگیر باشید هر جور شده پروفسور سمیعی رو بیارید بالای سر استاد این مغز فقط دستهای پروفسور سمیعی رو میخواد یا علی 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی حالم گرفته شد خصوصا اینکه تو آخرین میتینگ با یوسف عزیز از نزدیک اشنا شدم. واقعا خیلی آقاست خدا کمکش کنه انشالا برمیگرده پیشمون 13 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی ناراحت شدم.ایشونو نمیشناسم ولی امیدوارم به اغوش خانوادشون برگردن.به امید سلامتیشون 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ من تازه باهاشون آشنا شدم ولی از صفحه اول که خوندم تا آخر همچنان دارم اشک میریزم امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشون و بدست بیاره یوسف جان برگرد همه منتظریم 12 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ خدای من ... همین چند روز پیش تولدش رو تبریک گفتیم ... نمی دونم چی بگم ... حتما خوب میشه ... 12 لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت شما جناب maryam ki! من ایشون رو متاسفانه نمیشناختم ولی بعنوان یک هموطن از شنیدن این خبر ناراحت شدم و امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن و به زندگی عادی خودشون برگردن... میدونید ! یکی از جذابیت های این دنیا شاید این باشه که تنها کسی که از عمر انسانها خبر داره خداوند هست . و عمر زیاد به سلامت بودن و بیماری ووو ارتباط نداره... در ضمن خودتون رشته پزشکی هستید میدونید که بهبودی یک بیمار همیشه به عوامل و تجهیزات پزشکی و دارویی مرتبط نیست و در اکثر مواقع نیروهای معنوی میتونه کمک زیادی بکنه، پس وظیفه شما تو این شرایط اینه که روحیه خودتون رو نه تنها حفظ کنید بلکه قویتر کنید و از نیروی عشق بین خودتون حداکثر استفاده رو بکنید .... از دعا و توسل به اهل بیت نیز غافل نشید ... حتما زمانی که رفتم حرم امام رضا (ع) برای سلامتیشون دعا میکنم. به امید بهبود هر چه سریعتر ایشون و سایر بیماران 14 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ سلاماگر اشتباه نکنم شما باید آقا جاوید باشید... چند روز پیش ناراحت بود و دقیقا به خاطر دارم که گفتند: دنیا این ارزش رو که بخوای با دوستت بد صحبت کنی و از خودت برنجونیش،خیلی ناراحت بود در مورد اتفاقات بین شما....،لطفا حلالش کنید. ممنون اگر مشیت اللهی بر نبود یوسف عزیزم هست از همه شما میخوام حلالش کنید،اگر جایی حرفی و ... زده بود حلالش کنید. اگه اشتباه نکنم امام باقر (ع) یه حدیثی دارند که می فرماید: دعا قضا را بر میگرداند حتی اگر آن قضا محکم شده باشد. یوقت از دعا کردن خسته و نا امید نشی عزیزم , دعا اونم دعای شما حتما موثر , (عشق معجزه میکنه ) 13 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا از شنیدن این خبر شوکه شدم... امیدوارم که هرچه زودتر حالشون بهتر شه..به خداوند توکل کنید. ما هم برای این دوست عزیز دعا میکنیم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده