maryam ki 225 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها حتما همه شما یوسف مدیر تالار مکانیک رو می شناسید،من نامزدش هستم الان نمیدونم چرا دارم اینجا یه همچین چیزهایی رو می نویسم.... متاسفانه امروز صبح یوسفم برای رفتن به خونه مامانش اینا صبح از خونه زد بیرون که متاسفانه یک راننده بی حواس خودروی پراید به یوسفم زد و الان متاسفانه یوسف رفته تو کما از همه شما خواهشمندم برای نه اینکه یوسف ماله منه دعا کنید یوسف یک نابغه برای ایران بود دعا کنید...خواهش می کنم...این اواخر به من میگفت من دوستان جدیدی پیدا کردم ، الان اوومدم تو بین دوستای جدیدش که براش دعا کنند،خواهش می کنم دعا کنید یوسف برگرده! خواهش می کنم...نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم اما اوومدم اینجا تا شماها براش دعا کنید.... نابغه ای که با داشتن ده ها جوایز بین المللی خودش رو فروتن نشون میداد ، کسی که با داشتن صدها دعوتنامه از مراکز مهم علمی دنیا چون ام ای تی، شیکاگو و ... نرفت و اومده بود تا خدمت بکنه به مردمش... همیشه به مدرسه ها میرفت و به بچه های محروم مدرسه کامپیوتر و ... میداد،همه حقوقشو صرف ایتام می کرد این حق یک همچین آدمی نیست بخدا... چرا باید از بیننمون بره؟ بچه ها خواهش می کنم براش دعا کنید،دکتر ها ازش قطع امید کردن و به احتمال زیاد اگز آزمایشات تو ایران جواب نداد ببریمش آمریکا... تورو خدا دعا کنید... ممنون مریم 65 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ وای خدا اصلا باورم نمیشه! امیدوار باشین مریم خانوم. ایشالله خوب میشه حالش. دعا میکنیم همگی 17 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ اشک تو چشام جمع شده حالتونو خوب درک میکنم , ان شالله زودتر سلانتیشونو بدست میارن توکل به خدا 12 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی چی؟؟!! امیدوارم که حالش خوب بشهههههه خیلی غیر منتظره بود خدایا کمکش کن 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی ناراحت کننده بود. ایشالا خوب میشن زودتر نا امیدانه نگین. روحیتونو حفظ کنین. توکل کنید به خدا. 17 لینک به دیدگاه
maryam ki 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ ممنونم دوستان ازتون خواهش دارم کسانی که شمارشو دارن تماس نگیرن ، خانواده یوسف بیشتر عذاب می کشن.... تازه داشت زندگی میکردم یوسفم... ممنونم 16 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ حتما همه مون براشون دعا میکنیم امیدتونو از دست ندین. 12 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ اینو اسی گفت تا از طرفش بگم: فکر نمیکردم دنیا تا این حد نامرد و بی وفا باشه، اما گویا آدم ها چاره ای جز تسلیم شدن در برابر حوادث دنیا را ندارند، افسوس که نتونستم بیام در نمایشگاه و از نزدیک ببینمش، همین چند وقت پیش باهاش صحبت کردم و خیلی خوشحال بود که دوستان خوبی پیدا کرده، امیدوارم زودتر حالت خوب بشه یوسف عزیز.... 18 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ متاسف شدم شنیدم به امید خدا هر چه زودتر خوب میشن آقا یوسف... توکلتون به خدا... 14 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام من که شوکه شدم نمیدونم دارم چی می نویسم من با دکتر اختلاف نظر داشتم ولی هیچوقت فکر نمی کردم اینجوری بشه دکتر افتخار این کشور به حساب میاد و من خودم رو شاگرد ایشون میدونم از صمیم قلب برای ایشون دعا میکنم تا سلامتش رو بدست بیاره مریم خانم شما هم نا امید نباش همین دوستان با دعاهای خودشون یک بار بنده رو دوباره به زندگی برگردوندند من اعلام کرده بودم که دیگه هیچ فعالیتی در نواندیشان ندارم ولی به احترام استاد بزرگوارم دکتر یوسف عزیز تا زمانی که ایشون برگرده مجددا فعالیت خودم رو در تالار مکانیک اغاز میکنم و سعی میکنم نزارم در غیاب ایشون تالار دچار رکود بشه به امید سلامتی یوسف عزیز:icon_gol: 19 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ با این که نمیشناختمشون ولی خیلی ناراحت شدم امیدوارم سریع تر از کما در بیان تو مدتی که ایران هستید قبل این که برید، این جا هم پیش دکترای خوب برید و پرونده پزشکیشئن رو ببرید پروفسور سمیعی مرکزی تو تهران داره که یه جمع از پزشکای ماهر زیر نظر خودشون اون جا فعالیت میکنن چون تو کما هستن و آسیب به مغز مربوط میشه احتمالا بد نیست اگر خواستین یه سر به اون مرکز بزنید اگه بخواین شماره و آدرس مرکزش رو براتون پیدا می کنم بازم امیدوارم زودتر خوب شن 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ مریم جان عزیزم توی بدترین حالت هم بدون خدا کنارمون هست ناامید نباش 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ واااای ؛ نههههه یعنی چی که از بینمون بره!!! چرا اینقدر ناامیدید ایشالله که زودتر خوب بشن؛ هممون براشون دعا میکنیم لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ ای خداااااا چی میشنوم !!! دکتر بلند شو ... یوسف پاشو رفیق پاشو و بیا بگو همه این چیزا یه خواب , یه کابوسه ... پاشو استاد ... پاشو که حالا حالاها برنامه داریم برای تالارمون پاشو همه اینجا چشم انتظارتن پاشو که این تالار این کشور این دنیا بهت نیاز داره ... به امید بهبود دوست و استاد عزیزم یوسف ... 16 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ وای خدا!... چقدر خبر بد میشنوم این روزا! امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب بشه وبرگرده به جمع خانواده و دوستاش 13 لینک به دیدگاه
maryam ki 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ با سلاممن که شوکه شدم نمیدونم دارم چی می نویسم من با دکتر اختلاف نظر داشتم ولی هیچوقت فکر نمی کردم اینجوری بشه دکتر افتخار این کشور به حساب میاد و من خودم رو شاگرد ایشون میدونم از صمیم قلب برای ایشون دعا میکنم تا سلامتش رو بدست بیاره مریم خانم شما هم نا امید نباش همین دوستان با دعاهای خودشون یک بار بنده رو دوباره به زندگی برگردوندند من اعلام کرده بودم که دیگه هیچ فعالیتی در نواندیشان ندارم ولی به احترام استاد بزرگوارم دکتر یوسف عزیز تا زمانی که ایشون برگرده مجددا فعالیت خودم رو در تالار مکانیک اغاز میکنم و سعی میکنم نزارم در غیاب ایشون تالار دچار رکود بشه به امید سلامتی یوسف عزیز:icon_gol: سلام اگر اشتباه نکنم شما باید آقا جاوید باشید... چند روز پیش ناراحت بود و دقیقا به خاطر دارم که گفتند: دنیا این ارزش رو که بخوای با دوستت بد صحبت کنی و از خودت برنجونیش،خیلی ناراحت بود در مورد اتفاقات بین شما....،لطفا حلالش کنید. ممنون اگر مشیت اللهی بر نبود یوسف عزیزم هست از همه شما میخوام حلالش کنید،اگر جایی حرفی و ... زده بود حلالش کنید. 14 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ ای خدا چرا زمونه انقدر نامرده چرا اونهایی که ارزش زنده موندن رو دارن خیلی زود جای دنیا براشون تنگ میشه چرا باید دوستان خوبمون انقدر ناراحتی و درد تحمل کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آرزو می کنم که به زودی زود حالشون خوب بشه و به آغوش گرم خانوادش برگرده میگن آرزوی مادر ها خیلی زود براورده میشه ، توی این مدتی که توی انجمن بودم هرکدوم از دوستان درخواست دعا داشتن از مادرم خواستم براشون دعا کنن. اینبار هم آزش می خوام توی نمازش وبا تمام وجودش از خدا بخواد که یوسف عزیز مارو به خانواده و جمع دوستانش برگردونه از ته دلم با تمام وجودم برای یوسف عزیز آرزوی سلامتی دارم 14 لینک به دیدگاه
maryam ki 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تو را میبینم به تو میگفتم «دوستت دارم» و نمیپنداشتم تو خود این را میدانی ... همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما دهد ... 16 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ مرکزی که گفتم تهران- جردن- خ تابان - ساختمان تابان - طبقه 7 تل : 88793154 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده