SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ بالاخره بعد از کلی انتظار نتایج ارشد اومد رو سایت و همه رو از استرس رهانید. بچه هایی که نتیجشون رو گرفتن، بیان تو این تاپیک و رتبشون رو بگن! و بگن که کدوم دانشگاه ممکنه قبول شن و کدوم دانشگاه ها رو انتخاب میکنن و ... خلاصه هر چی در مورد نتایج و حواشی دارن! منتظر نتایج درخشان نواندیشانی هااا هستیم! 19 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ من که هرچی میزنم این کد امنیتیش نمیاد 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ کسی نمیخواد رتبشو بگه؟؟؟ من بگم ؟ بگم ؟بگم ؟ از تالار معماری فعلا یه 2000 ؛ یه 1200؛ یه 700 و یه 5000 داشتیم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ کسی نمیخواد رتبشو بگه؟؟؟ من بگم ؟ بگم ؟بگم ؟ از تالار معماری فعلا یه 2000 ؛ یه 1200؛ یه 700 و یه 5000 داشتیم خودت چند شدی؟ از چند هزار ؟ 10 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ خودت چند شدی؟ از چند هزار ؟ منم گفتم که؛آزمایشی شرکت کرده بودم،یکی از اون رتبه ها رتبه منه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ منم 2000و خرده ای شدم البته هیچی نخونده بودما..آزمایشی بود مجاز هم نشدم 13 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ من 109 شدم تو مدیریت اجرایی ولی فقط تهران رو انتخاب میکنم چون نمیتونم شهرهای دیگه برم. نمیدونم با 109 میتونم شبانه ای چیزی تو تهران قبول شم یا نه...؟ امیدوارم قبول شم. اگه قبول شم که خدا رو شکر. اگه نشد هم آزاد شرکت کردم و قبولیم حتمیه. 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ یه خبر خیلی خوب که واقعا من رو خوشحال کرد دیروز سارا Gizmo کاربر ویژه تالار شهرسازی بهم خبر داد که رتبه اش شده: 2 طراحی شهری کسی که واقعا نتیجه ی زحمت و تلاشش رو گرفت. و مصداق بارز نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد من از طرف خودم و انجمن نواندیشان به سارای عزیز تبریک میگم. 21 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ اینم نتیجه من: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ منم آزمایشی شرکت کردم تو دو تا رشته تو رشته ی تخصصی ام یعنی معماری مجاز نشدم تو رشته ی طراحی شهری مجاز شدم با رتبه ی 700(تعجب جهت مجاز شدن هست) حکایت مجاز شدنم هم نمی دونم،اگه دوستی از تعداد شرکت کننده ها تو این رشته خبر داره هم لطف می کنه تو همین تاپیک اعلام کنه،برام جالبه بدونم بین چه تعدادی از شرکت کننده ها این رتبه رو گرفتم. فقط می دونم آخرین نفری که مجاز شد رتبه اش 1097 بود. 11 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ کسی نمیخواد رتبشو بگه؟؟؟ من بگم ؟ بگم ؟بگم ؟ از تالار معماری فعلا یه 2000 ؛ یه 1200؛ یه 700 و یه 5000 داشتیم چه میکنه تالار معماری:hapydancsmil: به افتخار مدیرش بزن کف قشنگرو منم گفتم که؛آزمایشی شرکت کرده بودم،یکی از اون رتبه ها رتبه منه یعنی کدومی؟ گزینه سوم آیا؟ یه خبر خیلی خوب که واقعا من رو خوشحال کرددیروز سارا Gizmo کاربر ویژه تالار شهرسازی بهم خبر داد که رتبه اش شده: 2 طراحی شهری کسی که واقعا نتیجه ی زحمت و تلاشش رو گرفت. و مصداق بارز نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد من از طرف خودم و انجمن نواندیشان به سارای عزیز تبریک میگم. تبریییییییییییییییییک باعث افتخار 11 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ اینم نتیجه من: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مگه چند نفر میگیره کلا؟ چند تا شرکت کننده دارین؟ 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ مگه چند نفر میگیره کلا؟چند تا شرکت کننده دارین؟ حدودا 70 نفر در مجموع .. که فقط 9 نفر تهران میگیره بهترین گرایشمون هم که الودگی دریاس 5نفر خرمشهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ حدودا 70 نفر در مجموع .. که فقط 9 نفر تهران میگیره بهترین گرایشمون هم که الودگی دریاس 5نفر خرمشهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عجب...سخته اینجوری کنکور دادنولی رتبه ات نزدیکه.مطمئنا سال بعد قبولی 7 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ من دو ساله که پوز زنی با دانشجوهام شرط بستیم سراسری دوباره رشته خودمون رو امتحان دادیم !! پارسال 12 شدم امسال 8. پارسال آزاد هم یکی از رشته های مدیریت کنکور دادم 125 شدم. امسال آزاد حقوق بین الملل منتظر نتیجه هستم. برامون شده یه جور تفریح !!!! 12 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ من دو ساله که پوز زنی با دانشجوهام شرط بستیم سراسری دوباره رشته خودمون رو امتحان دادیم !!پارسال 12 شدم امسال 8. پارسال آزاد هم یکی از رشته های مدیریت کنکور دادم 125 شدم. امسال آزاد حقوق بین الملل منتظر نتیجه هستم. برامون شده یه جور تفریح !!!! عجب تفریح سازنده ای موفق باشین 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ منم امسال آزمایشی شرکت کردم.700 شدم. البته امسال تصمیمم عوض شد و یه رشته دیگه یعنی طراحی محیط میخوام امتحان بدم. برام دعا کنید 10 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ من رتبم 919 شده رشته زيست گياهي شاخه سيستماتيك سراسري قبول شدم انتخاب شهر كردم نتيجه نهايي رو مردود شدمنمي دونم در تكميل ظرفيت هم مي تونم قبول شم يانه؟؟؟؟اگه كسي مي دونه كمك كنه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده