رفتن به مطلب

شانسه که دارم !!!

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

من رسما با گیت مشکل دارم d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

گیتای سمت اتوبوسای مترو همیـــشه خراب بوده ، هر موقع کارتم رو میزدم نمیخوندش icon_razz.gif

منم دیگه زحمت کارت دراوردن رو به خودم ندادم دیروز گفتم همینطور میرم دیگه کارت رو که نمیخونهicon_razz.gif

همین که رسیدم دیدم دوتاش درست شده icon_razz.gifدیگه بیخیالش شدم و کارتم رو نزدمw589.gif

امروز هم همینطوری شد w589.gif دیگه اونجا کارت نمیزنم هیـــچ وقت w589.gif

شانــس ِ که دارم؟!:banel_smiley_4:

• Like 13
لینک به دیدگاه

امروز آخر شانس بودم :banel_smiley_4:

دیشب بابام گفت برای داداشم پول بریزم .اول گفت با حساب خودم بریزم منم ازونجایی که رمز اینترنت بانکم رو فراموش کرده بودم و هنوز نرفته بودم بانک درستش کنم گفتم با حساب بابا پول رو بدم.پول رو فرستادم.نکته اینکه عابر بانک داداشم یک ماه پیش تاریخ انقضاش بود و عابربانک مامان دستش بود.منم خیلی شاد و شنگول به حساب داداشم پول ریختم .صبح داداشم زنگ زد چرا به اون بانک پول ریختی :w000:

منم با سرعت نور حاضر شدم برم بانک از حساب خودم کارت به کارت کنم.4 تا عابربانک رفتم ارور داد :4564:

باز به داداشم زنگ زدم که مطمئنی شماره رو درست بهم دادی :th_scratchhead: حالا اونم سرکلاس بود یکی درمیون جواب می داد :obm:

بلاخره رفتم بانک به حساب پول بریزم جلوم 20 نفر بودن :icon_pf (34):

نشستم تا نوبتم شه.همون لحظه گفتم حالا که منتظرم برم از عابربانک اینجا هم باز تست کنم شاید فرستاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3

رفتم ولی عابربانکم رو دستگاه خورد :4564:خلاصه اینکه با کارت شناسایی عابربانکم رو بهم دادن :hanghead:

باز نشستم تا نوبتم شه بعد از چند دقیقه سیستم بانک قطع شد :4564:

سیستما مشکل داشت بخاطر همین نمیشد کارت به کارت کنم

خلاصه نوبتم شد و پول رو ریختم به حساب ولی بخاطر مشکلای بانکی گفتن 12 شب پول به حساب می ره :164:

• Like 14
لینک به دیدگاه

آقا یه نرم افزار میخوام شیش تیکه هس

چارتیکه شو دان کردم ولی تیکه اول و دوم که هرکدوم یه گیگه همین الان error داد

از دیروز صب درحال دان این دو تیکه بودم:4564:

هردو تا 81 درصد دان شده بودنااااااااااااااااااااااااااااا:4564::4564:

باور کنید اونایی که فحش بلدن قلب و اعصابشون سالم می مونهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

الان حرصم گرفته درحد چی:v57xpgj21gn50sq6izf ولی هیچ فحشی تو دهنم نمی چرخه :184:

آخه چیکار کنم این حرصم خالی بشه :w821:

هان:w74:

:(2310)::ws25::ws27:

• Like 15
لینک به دیدگاه

یکی از خوش شانسیهای من دقیقا دوروز قبل از دفاع ام بود

کل سیستمم ریخت بهم

ویندوز عوض کردم اتوکدم نصب نمیشد:4564:

کلی هزینه کردم و باهزارتا بدبختی بالاخره ساعت 4 صبح کارهای پاورم تموم شد

9 هم دفاع داشتم..

عصرش هم مجبورشدم کارهامو بفرسم برای دوستم تا ازروشون برام عکس بگیره بفرسه..

خلاصه خیلی بهم خوش گذشت تا دفاع کردم

قابل توجه اینکه هنوز که هنوزه نمره شو هم بهم ندادند

• Like 14
لینک به دیدگاه

دو سه روز بود امیرحسین و نبرده بودم پارک دیروز عصر بردمش که بازی کنه

از شانس بد من هم باد شده بود چشمامی من گاهی به باد حساس میشه و اشک میاد عین اون یک ساعت از یه چشمم یکسره اشک میریخت و بد تر از همه نگاه بد اطرافیانم بود اخه یکی نیست به این ادما بگه بابا جان ادم با یه چشم گریه نمیکنه:w000:

اولش یه خانم جوون اومد کنارم نشست گفت اوخی چی شده چرا گریه میکنی؟ گفتم حساسیته یه چشمم اشک میاد گریه نمیکنم:ws3: گفت آهان:w02:

بدتر از همه پیر زن سیریشی بود که اومده بود با نوش اینا پارک:banel_smiley_4:

میدونم داشت میمرد از فضولی ها این لامصب هم که بند نمیومد:icon_pf (34):

اومد گفت چی شده شوهرت کتکت زده؟ و من:w58:

گفت معتاده؟:banel_smiley_4: گفتم خانم عزیز یه چشمم حساسیت داره به باد گاهی اشک میاد ادم که با یه چشم گریه نمیکنه:banel_smiley_4: گفت هییییییی دختر منم مثل تو همه چیز و از من پنهون میکنه نکنه رفته زن گرفته؟:w58: دیدم حوصله ندارم بیشتر حرف مفت بشنوم به این شانس گندم و به زمین زمون فحش دادم و دست امیر حسین و گرفتم اومد خونه:banel_smiley_4:

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

یک کتاب داشتم این کتاب زبان اصلی بود در مورد معماری.:ws37:

یکم این حجیم بود،می خواستم یک جورایی از شرش خلاص شم.

به هر کی می خواستم بندازم قبول نمی کرد.:banel_smiley_4:

یک روز یکی از دوستام گفت بده به من 10 تومن هم گذاشت کف دستمون با منت.whistle.gif

ترم بعد استاد گفت همون کتاب رو باید ترجمه کنید برام بیارید و از همون هم امتحان می گیرم.icon_pf%20(34).gif

اون دوست عزیز هم موظف شد کتاب رو کپی کنه و به دیگران یک کپی بده،در این میون دوست عزیز هم بابت این زحمت 100 تومن کاسب شد.:banel_smiley_4:

شانسه دارم؟!TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

رفیقه داریم؟!TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
* v e n o o s * مهمان

بالاخره حس درس خوندن اومده سراغم،:banel_smiley_4:

امتحان اندیشه دارم،اومدم کتاب اندیشه رو که از دوستم گرفتم بردارم بخونم،:banel_smiley_4:

دیدم کلی از صفحاتش از جلد کنده شده، 2 ساعته چسب زدم تا به جلدش بچسبن و بعد بخونمش،:banel_smiley_4:

2 ساعته که هنوز نچسبیده، کم کم هم حس درس خوندن هم داره میره :banel_smiley_4:

شانسه که دارم:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
* v e n o o s * مهمان

اون موقع که گوشیم سونی بود و با فارسی مشکل نداشت ،همه پیام میدادن فینگیلیش بود پیامشون،

اما حالا که HTC دارم و پیام فارسی رو قاطی پاتی نشون میده همش همه فارسی پیام میدن،sigh.gif

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...