mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بعد از سه تا کتاب خالقی، چی خوندین؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اینا آموزش تخصصی خاصی داره یا هر کی میره واسه دل خودش میزنه؟ نمونه کار نداری از خودت؟ 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اینا آموزش تخصصی خاصی داره یا هر کی میره واسه دل خودش میزنه؟ نمونه کار نداری از خودت؟ مگه میشه اموزش نداشته باشه ؟ واسه شروع به یه ساز ترمولو 24 احتیاج داری + یه کتاب نت + یه استاد سازدهنی دوس داشتم و زیاد خریدم اما یه دوره خیلی کوتاه بیشتر نرفتم کلاسش و چیز زیادی یاد نگرفتم کلا خوبه ... کوچیکه همیشه همراهته و بی دردسر اکثر اوقات هم دوس داری وقتی تنهایی بزنی نه پیش کسی! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ مگه میشه اموزش نداشته باشه ؟ واسه شروع به یه ساز ترمولو 24 احتیاج داری + یه کتاب نت + یه استاد سازدهنی دوس داشتم و زیاد خریدم اما یه دوره خیلی کوتاه بیشتر نرفتم کلاسش و چیز زیادی یاد نگرفتم کلا خوبه ... کوچیکه همیشه همراهته و بی دردسر اکثر اوقات هم دوس داری وقتی تنهایی بزنی نه پیش کسی! شما که دستت تو کاره میشه قیمتشو بگی لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ من فکر کنم جواب داده بودم...حالا پستم کجاست نمی دونم دف و تار....اما خیلی وقته تمرین نکردم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ شما که دستت تو کاره میشه قیمتشو بگی واسه اولش یه ترمولوی 24 مدل Ocean Star از Hohner بگیری خوبه الان فکر کنم شده حدود 40-50 البته بعد از اینکه حرفه ای شدی باید عوض کنی و تا 1- 2 تومن هم داره ! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ واسه اولش یه ترمولوی 24 مدل Ocean Star از Hohner بگیری خوبهالان فکر کنم شده حدود 40-50 البته بعد از اینکه حرفه ای شدی باید عوض کنی و تا 1- 2 تومن هم داره ! خوب نمیشه یه چیزی معرفی کنی که دیگه احتیاج به عوض کردن نداشته باشه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خوب نمیشه یه چیزی معرفی کنی که دیگه احتیاج به عوض کردن نداشته باشه ؟؟ نه/ هر چی سطح خودت بره بالاتر به یه ساز بهتر احتیاج داری دیگه ! واسه اولش باید با این شروع کنی که راحته و کم کم ارتقاع بدی سازهاتو چون نمیتونی همون اول مثلا با یه ساز 700-800 تومنی شروع کنی! 1 لینک به دیدگاه
avis 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ساز چند سالی هست که پیانو میزنم وبه جاهای خوبی هم رسیدم. 1 لینک به دیدگاه
مهدی محمدیان 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ 8 سال به طور مداوم گیتار بیس میزنم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده