رفتن به مطلب

هر كس بلده ساز بزنه بياد اينجا!!!

pianist

ارسال های توصیه شده

• 1 ماه بعد...
  • پاسخ 93
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام منمم سه چهار سالی میشه که ویلن میزنم البته نه در حد حرفه ای. خیلی ساز سختیه ولی خیلی دوسش دارم . اصلا من کلا عاشق موسیقی هستم.:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...
سلام منمم سه چهار سالی میشه که ویلن میزنم البته نه در حد حرفه ای. خیلی ساز سختیه ولی خیلی دوسش دارم . اصلا من کلا عاشق موسیقی هستم.:icon_redface:

اخ گفتی واقعا سخترین ساز دنیاس ویلن:icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

سلام چ تاپیک خوبی ممنون پیانیست عزیز..:icon_gol:

منم ازسال پیش یادگیری ویولن رو شروع کردم یه سری مشکلات برام پیش اومد یه مدت گذاشتمش کنار... :sad0:

واقعا ساز رام نشدنیه ... به خاطر همین عاشقشم:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام چ تاپیک خوبی ممنون پیانیست عزیز..:icon_gol:

منم ازسال پیش یادگیری ویولن رو شروع کردم یه سری مشکلات برام پیش اومد یه مدت گذاشتمش کنار... :sad0:

واقعا ساز رام نشدنیه ... به خاطر همین عاشقشم:ws37:

1 سال اولش سخته خیلی ها بودن تو همون 1 سال کم اوردن و ویلون رو کنار گذاشتن اینو عینا دیدم بیخود نیست که سخت ترین ساز دنیاست

ولی علاقه حرف اخرو می زنه اگه میتونید حتما ادامه بدین

• Like 2
لینک به دیدگاه
پیانو میزنم... :ws37:

پیانوزنارو هم دوست دارم... :whistle:

تو چی میزنی؟ :ws38:

من کلا ساز دوست دارم :ws3:

یه مدت کوتاه کلاس سنتور زدم اما ول کردم hanghead.gif

گیتار کلاسیک هم دو سالی رفتم کلاس اما فعلا به خاطر دانشگاه وقت نمی کنم برم...ادامه می دم حتما hanghead.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
باید حدس میزدم اگه خود پیانیست بود به همین توضیح کوتاه اکتفا نمیکرد :whistle:... چون این سه اصل برای یادگیریه همه سازهاس:banel_smiley_4:

حالا صبر کن تا شب خودش میاد توضیح میده... :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باید حدس میزدم اگه خود پیانیست بود به همین توضیح کوتاه اکتفا نمیکرد :whistle:... چون این سه اصل برای یادگیریه همه سازهاس:banel_smiley_4:

خب همونطور که ماهرخم اشاره کرد یه استاد خوب ، پشتکار و تمرین لازمه البت قبل از همه اینا علاقه!

حالا نمیدونم چه اطلاعاتی مد نظرت هست بگو اگه بتونم حتما کمکت میکنم... :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...