سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام ،منم گیتا فلامینکو و کلاسیک تدریس می کنم و حدود 7 ساله حرفه ای کار می کنم 2 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام منمم سه چهار سالی میشه که ویلن میزنم البته نه در حد حرفه ای. خیلی ساز سختیه ولی خیلی دوسش دارم . اصلا من کلا عاشق موسیقی هستم. 1 لینک به دیدگاه
a123456 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سلام منم ولون میزنم سوالی داشتین در خدمتم 1 لینک به دیدگاه
a123456 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ منم ویلون میزنم سوالی داشتین در خدمتم 1 لینک به دیدگاه
a123456 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سلام منمم سه چهار سالی میشه که ویلن میزنم البته نه در حد حرفه ای. خیلی ساز سختیه ولی خیلی دوسش دارم . اصلا من کلا عاشق موسیقی هستم. اخ گفتی واقعا سخترین ساز دنیاس ویلن:icon_gol: لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سلام چ تاپیک خوبی ممنون پیانیست عزیز.. منم ازسال پیش یادگیری ویولن رو شروع کردم یه سری مشکلات برام پیش اومد یه مدت گذاشتمش کنار... واقعا ساز رام نشدنیه ... به خاطر همین عاشقشم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ مرسی ادامه بدید... شما پیانو می زنی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ شما پیانو می زنی؟؟؟ پیانو میزنم... پیانوزنارو هم دوست دارم... تو چی میزنی؟ 3 لینک به دیدگاه
a123456 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سلام چ تاپیک خوبی ممنون پیانیست عزیز..منم ازسال پیش یادگیری ویولن رو شروع کردم یه سری مشکلات برام پیش اومد یه مدت گذاشتمش کنار... واقعا ساز رام نشدنیه ... به خاطر همین عاشقشم 1 سال اولش سخته خیلی ها بودن تو همون 1 سال کم اوردن و ویلون رو کنار گذاشتن اینو عینا دیدم بیخود نیست که سخت ترین ساز دنیاست ولی علاقه حرف اخرو می زنه اگه میتونید حتما ادامه بدین 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ پیانو میزنم... پیانوزنارو هم دوست دارم... تو چی میزنی؟ من کلا ساز دوست دارم یه مدت کوتاه کلاس سنتور زدم اما ول کردم گیتار کلاسیک هم دو سالی رفتم کلاس اما فعلا به خاطر دانشگاه وقت نمی کنم برم...ادامه می دم حتما 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ پیانو میزنم... پیانوزنارو هم دوست دارم... تو چی میزنی؟ خب من به پیانو هم علاقه مندم باس از کجا شروع کرد 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ خب من به پیانو هم علاقه مندم باس از کجا شروع کرد یه استاد خوب تمرین زیاد پشتکار... 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ یه استاد خوب تمرین زیاد پشتکار... بعد اونوقت این جواب پیانست بود یا جواب از طرف ماهرخ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ بعد اونوقت این جواب پیانست بود یا جواب از طرف ماهرخ منم پیانو بلدم آخه... 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ منم پیانو بلدم آخه... باید حدس میزدم اگه خود پیانیست بود به همین توضیح کوتاه اکتفا نمیکرد ... چون این سه اصل برای یادگیریه همه سازهاس 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ باید حدس میزدم اگه خود پیانیست بود به همین توضیح کوتاه اکتفا نمیکرد ... چون این سه اصل برای یادگیریه همه سازهاس حالا صبر کن تا شب خودش میاد توضیح میده... 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ منم در زمینه ساز مخالف زدن استادم هر کی می خواد یاد بگیره رایگان آموزش می دم ها 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ باید حدس میزدم اگه خود پیانیست بود به همین توضیح کوتاه اکتفا نمیکرد ... چون این سه اصل برای یادگیریه همه سازهاس خب همونطور که ماهرخم اشاره کرد یه استاد خوب ، پشتکار و تمرین لازمه البت قبل از همه اینا علاقه! حالا نمیدونم چه اطلاعاتی مد نظرت هست بگو اگه بتونم حتما کمکت میکنم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده