Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان اولین سمینار ملی مهندسی صنایع و سیستمها در 29 و30 آذر 91 دردانشگاه آزاد نجف آباد برگزار می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر اطلاعات بیشتری خواستید ازاینجانب سوال بفرمایید که یاخودم جواب میدم یابه دوستانم دردانشگاه مراجعه می کنم مرسی 16 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما نیز شرکت مینماییم، امیدوارم دوستانو اونجا ببینم 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.خوش به حال اصفهانی ها.پس در اینصورت برای ماها که دستمون کوتاهه یه لطفی بکنید اگه تونستین ضبط کنین ...برامون بذارین ...ممنون... 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.خوش به حال اصفهانی ها.پس در اینصورت برای ماها که دستمون کوتاهه یه لطفی بکنید اگه تونستین ضبط کنین ...برامون بذارین ...ممنون... بالاخره همه خبرخوبا که نباید تهران باشه بچه های دانشگاه نجف آباد همه سمینارهارا فیلمشو می گیرند وآخرکار تو دی وی دی میدهند بچه ها با دوربین های آمفی تئاتر اگر شد من میرم فایل تصویری را میگیرم براتون میل می کنم چشم اگرشد میذارم تو انجمن ولی محدودیت آپلود داریم نمیشه فکر کنم ولی حتما انشالله مثلا من الآن یه فایل تصویری از سمینار مدیریت ارتباط با مشتری دارم توپه 8 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما نیز شرکت مینماییم،امیدوارم دوستانو اونجا ببینم تاحالا شد دوتا میلادهم گفت سعی میکنه بیاد شد 3تا باخودم باتشکر مهردادگرامی البته دوستان 4شنبه و 5 شنبه میشه ممکنه من خودم کلاس داشته باشم ولی اگر مطلب داده باشم هستم دوستان هرکی تااون موقع تصمیمش قطعی بودکه میاد باهم هماهنگ می کنیم یه جا خوب تو سالن میشینیم باکلی پارتی بازی خوبه؟ 7 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.خوش به حال اصفهانی ها.پس در اینصورت برای ماها که دستمون کوتاهه یه لطفی بکنید اگه تونستین ضبط کنین ...برامون بذارین ...ممنون... خوب توام بیا دیگه؟ 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره خب پیشنهاد خیلی خوبیه....فقط فکر کنم باید از تبریز بکوبم بیام اصفهان ...یه چند روزم مرخصی بگیرم اونم اول کاری....بعد فکر کن بیام یهو سخنران نیاد این دیگه خیلی عالی میشه....قول میدم فکر کنم حتما روی این موضوع... آقا حمید ایمیل من که تو پروفم هست اگه لطف کنین برام بفرستین ممنون میشم. آره برین یه جای خوب بشینین کیفیت صدا و تصویر هم خوب باشه...محصول با کیفیت به ملت ارائه بدین. ممنون. 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم سعی میکنم شرکت کنم 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره خب پیشنهاد خیلی خوبیه....فقط فکر کنم باید از تبریز بکوبم بیام اصفهان ...یه چند روزم مرخصی بگیرم اونم اول کاری....بعد فکر کن بیام یهو سخنران نیاد این دیگه خیلی عالی میشه....قول میدم فکر کنم حتما روی این موضوع...آقا حمید ایمیل من که تو پروفم هست اگه لطف کنین برام بفرستین ممنون میشم. آره برین یه جای خوب بشینین کیفیت صدا و تصویر هم خوب باشه...محصول با کیفیت به ملت ارائه بدین. ممنون. چشم هستی خانم مااصلاتوکار کیفیتیم ولی قرارنیست مافیلم بگیریم باید دوربین های آمفی تئاتر فیلم بگیرند که اوناثابت هستند یه کم کیفیت صداپایینه باید صدای باندهارا خیلی بلند کنیدو فقط روی سن را میگیره امیدوارم اشتباه ننوشته باشم اگر تونستید بیاییدحتما نه نظمش خوبه برنامه می ریزند و کسانی که سمیناردارندباید سروقت اونجا باشند راستی روی سقف هستند و ازبالا نشون می دهنداین سیستم تصویربرداریه اما حالا اینکه یه سمینارملیه حتما بالاخره شاید کیفیت تصویربرداری ازش هم بالاتر بره اینو نمیدونم ولی سعی میکنم از دوستانم سوال کنم 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم سعی میکنم شرکت کنم ای والله به این مهندس خوش فکر بچه های صنایع نجف آباد باآغوش باز از مهندس خوش فکر پذیرایی می کنند بااین ماشین های سفارتی هستا میآیند دنبالت تشریف بیار مهندس دوست دارمدیگه اذیت نکن حتمابیا ناراحت نشیا شوخی کردم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میتونیم صبح بریم اصفهان بعد سمینارو شرکت کنیم برگردیم قطار داره؟ 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به اینجارو نگاه کن یه هم دانشگاهی داریم که حتی از وجودمون خبرنداره! یه همشهری هم که به میمنت یه سمینار شناختیمش! دانشکده صنایع نجف اباد دانشکده فعالیه من یه پیشنهاد دارم تا ارسال مقالات دوماه وده روز مونده تو این ده روز سه تا مقاله رو موضوع بندی کنیم با همکاری همین بچه هایی که میخوان بیان وبه اسم خودمون تو سمینار شرکت کنیم اینجوری هم هزینه ثبت نام نمیدیم هم اینکه باعث میشه تا یه حرکت دسته جمعی داشته باشیم اون تاریخی هم که سمینار هست تقریبا دوروبر زمان دفاع من هست البته گوش شیطان کر اگه مشکلی پیش نیاد! بازم تا نظراساتید چی باشه 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهاینجارو نگاه کن یه هم دانشگاهی داریم که حتی از وجودمون خبرنداره! یه همشهری هم که به میمنت یه سمینار شناختیمش! دانشکده صنایع نجف اباد دانشکده فعالیه من یه پیشنهاد دارم تا ارسال مقالات دوماه وده روز مونده تو این ده روز سه تا مقاله رو موضوع بندی کنیم با همکاری همین بچه هایی که میخوان بیان وبه اسم خودمون تو سمینار شرکت کنیم اینجوری هم هزینه ثبت نام نمیدیم هم اینکه باعث میشه تا یه حرکت دسته جمعی داشته باشیم اون تاریخی هم که سمینار هست تقریبا دوروبر زمان دفاع من هست البته گوش شیطان کر اگه مشکلی پیش نیاد! بازم تا نظراساتید چی باشه سلام برهمشهری گل که از وجودش بیخبربودیم آقامهرداد از روی عکس آواتارم فهمید وشما از اطلاعیه دانشگاه نجف آباد من خودم میخواستم مقاله بدم اگر اینطوریه هممون باهم مقاله میدیم خیلی خوبه من راستش روی مدیریت ریسک بدم نمیاد کارکنم البته اصلا روش فکر نکردم حالا همشهری اسم کاملتون چی هست ؟که ببینیم که هم را می شناسیم ورودی چه سالی هستید توی صنایع؟ 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میتونیم صبح بریم اصفهانبعد سمینارو شرکت کنیم برگردیم قطار داره؟ سلام جهت اطلاعتون سمینار2روزه 29 و 30 آذرماه البته میشه یه روزش را شرکت کنید 6 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میتونیم صبح بریم اصفهانبعد سمینارو شرکت کنیم برگردیم قطار داره؟ اره فکر کنم داره بهاینجارو نگاه کن یه هم دانشگاهی داریم که حتی از وجودمون خبرنداره! یه همشهری هم که به میمنت یه سمینار شناختیمش! دانشکده صنایع نجف اباد دانشکده فعالیه من یه پیشنهاد دارم تا ارسال مقالات دوماه وده روز مونده تو این ده روز سه تا مقاله رو موضوع بندی کنیم با همکاری همین بچه هایی که میخوان بیان وبه اسم خودمون تو سمینار شرکت کنیم اینجوری هم هزینه ثبت نام نمیدیم هم اینکه باعث میشه تا یه حرکت دسته جمعی داشته باشیم اون تاریخی هم که سمینار هست تقریبا دوروبر زمان دفاع من هست البته گوش شیطان کر اگه مشکلی پیش نیاد! بازم تا نظراساتید چی باشه خیلی ایدی خوبیه سجاد فقط راهنمایی کن دقیقا باید چیکار کنیم 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلام خیلی خوشحالم که میبینم همدانشگاهیام و از همه مهمتر همدانشکده ایهای زیادی اینجا دارم عشق من " دکتر هادی شیرویه زاد " من هم برای مقاله مشترک اعلام امادگی میکنم 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلام خیلی خوشحالم که میبینم همدانشگاهیام و از همه مهمتر همدانشکده ایهای زیادی اینجا دارم عشق من " دکتر هادی شیرویه زاد " من هم برای مقاله مشترک اعلام امادگی میکنم عرض خیرمقدم خدمت شما لطف کردید تشریف آوردید منم خوشحالم که میبینم از دانشگاه ماخیلی درسایت نواندیشان هستندکه این باعث افتخار است اتفاقا خوب اشاره کردید منم دکتر شیرویه که استادمن بود خیلی دوست دارم من هم دوست دارم مقاله مشترک بدم ولی اگرجانداشتیدخودم مینویسم یابادوست خودم مینویسم مرسی 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام برهمشهری گل که از وجودش بیخبربودیم آقامهرداد از روی عکس آواتارم فهمید وشما از اطلاعیه دانشگاه نجف آبادمن خودم میخواستم مقاله بدم اگر اینطوریه هممون باهم مقاله میدیم خیلی خوبه من راستش روی مدیریت ریسک بدم نمیاد کارکنم البته اصلا روش فکر نکردم حالا همشهری اسم کاملتون چی هست ؟که ببینیم که هم را می شناسیم ورودی چه سالی هستید توی صنایع؟ حمید جان، منظور سجاد از هم دانشگاهی تو بودی، و منظورش از همشهری، هستی بود. 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حمید جان،منظور سجاد از هم دانشگاهی تو بودی، و منظورش از همشهری، هستی بود. مرسی مهردادجان درسته من اونوقت نفهمیدم ولی بعد متوجه شدم فهمیدم که تبریزی هستند وهستی خانم هم تبریزی هستند دیگه فهمیدم مرسی از توضیحاتت 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جالب بود.. آقا سجاد من هم از آشنایی با شما خوشوقتم البته خیلی قبل تر آشنا شدم با شما و مطالب خوبتون... دوستان یه موردی...من هم دارم سر ذوق میام...باید بررسی کنم... خیلی دوست دارم مقاله کار کنم...زمانش هم آذر هست... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده