*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ مسی تنها بازیکنیه در تاریخ که با این نوع یارگیری باز آمار بیشترین دریبل ، بیشترین گل ، بیشترین پاس گل و بیشترین ایجاد موقعیت رو داره!! 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ بازیکنانی که بیشترین پاس در عمق را بین ۵ لیگ معتبر اروپایی دادند؛ مسی 20 دیبروین 16 دیماریا 14 وراتی 14 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ خامس رودریگز : ▪️ من همیشه بازی های مسی رو نگاه میكنم و سعی میكنم كه بفهمم اون چیكار میكنه. ▫️ مسی یک قدم از همه بالاتر است. اون بهترین بازیكن تاریخه. 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ بوفون: "مسی بازیکنیه که در هر نسل فقط یکی مثلش ظهور میکنه. خیلی بعیده که انسان دیگه ای بتونه آمارهای مسی رو تکرار کنه!" 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ جو هارت : ▪️ بهترین فوتبالیستی كه مقابلش بازی كردم... لیونل مسی 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ بولت : ▪️ همیشه دوست دارم كار های جدیدی انجام بدم ، مثلا با مسی مسابقه دو بدم. ▫️ برام افتخاره كه با بهترین بازیكن تاریخ فوتبال مسابقه بدم. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۶ عروسی مسی هستش :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ پله : ▫️ رونالدو یا مسی ؟ ▪️ این دو را نمیشه با هم مقایسه كرد. ▫️ مسی بهترین بازیكن 15 یا 20 ساله اخیره. لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ ▪️ بهترین گلزن الکلاسیکو و دربی ▫️ بیشترین گل در یک فصل ▪️ بیشترین توپ طلا ▫️ بهترین گلزن بارسا ، آرژانتین و لالیگا لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ زیدان: ▪️به نظر من مسی جلوتر از رونالدو است چون خلاقیت بیشتری دارد. (قبل از مربی گری رئال مادرید) 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ زیکو : مسی از سطح پله ، گارینشا ، کرایوف ، بکن بائر و مارادونا عبور کرده 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ ریکلمه(اسطوره ی آرژانتین) : لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است و نظر مارادونا برای من اهمیتی ندارد.. وقتی او را در تلوزیون ببینم ،کانال را عوض میکنم... 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ بهترین مهاجمان لالیگا از سال ۲۰۰۹ ▪️ ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ : مسی ▫️ ۲۰۱۴ : رونالدو ▪️ ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ : مسی 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ مورینیو: ▫️روزی که مسی ۳۴ ساله بشه همه ما گریه میکنیم! 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۶ تعداد جام های اساطیر فوتبال در سن ۳۰ سالگی ▪️ مسی ۳۰ جام ▫️ پله ۲۳ جام ▪️ رونالدو ۱۷ جام ▫️ مارادونا ۹ جام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده