رفتن به مطلب

خدایا خواهش می کنم ما رو ببخش

Fahim

ارسال های توصیه شده

خداوند به همه اندازه مقداری جو عقل دهد:banel_smiley_4:

خودمون هم کم از اینا نداریم :sigh:

یکی این قدر داره که به جای هیزم پول میریخت توی آتیش تا خودش رو گرم کنه

یکی هم این قدر نداره که به در روز یه وعده نون خشک هم نمی تونه بخوره :icon_pf (34):

در عجبم از این خدا که این همه دم از عدالتش می زنه :hanghead:

عدالت خدا؟:banel_smiley_4: ما خودمون حرف حق رو میخوایم بزنیم میایم سبک سنگین میکنیم نکنه به کسی که داره ظلم میکنه بر بخوره بعد منتظر عدالتیم؟

ما نمیتونیم عدالتو تو خونه هامون برقرار کنیم بعد توقع داریم خدا واسمون عدالتو بیاره

هر وقت عدالت تو خونه هامون تو خیابونامون و ..و بود اونوقت توقع عدالت جهانی رو داشته باشیم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

:sigh:

دیروز جلوی مسجد جامع یه آقایی که معلوم بود کارگره نه گدا و معتاد داشت در مسجد رو می زد تا بره تو

یه حاجی تر و تمیز تسبیح به دست اومد بهش با یه لحن زشت گفت: کجا می ری؟ اصلا تو رو راه می دن تو مسجد؟!

مرده محترمانه گفت می خوام یه آب به سر و صورتم بزنم و کمی آب بخورم

حاجیه همینطور داشت باش بد حرف می زد که یهو سر مرده گیج رفت و افتاد زمین یه دختر جوون رفت براش یه چیزی خرید بهش گفت اگه ناراحت نمیشی اینا رو بگیر و مرده تشکر کرد و گرفت گفت از دیشب هیچی نخوردم

حاجیه اینا رو دید و شرم نکرد:icon_pf (34):

می دونم ربط نداشت اما این عکسا منو یاد این موضوع انداخت

• Like 7
لینک به دیدگاه
خودمون هم کم از اینا نداریم :sigh:

یکی این قدر داره که به جای هیزم پول میریخت توی آتیش تا خودش رو گرم کنه

یکی هم این قدر نداره که به در روز یه وعده نون خشک هم نمی تونه بخوره :icon_pf (34):

در عجبم از این خدا که این همه دم از عدالتش می زنه :hanghead:

خدا کجا دم از عدالتش زده؟

ما چی؟

ما خودمون چقدر دم از عدالتمون زدیم؟

خدا کجاست؟

ما کجائیم؟

اون از ما دور شده یا ما از اون؟

اصلا خدا وجود داره یا خودمون ساختیمش؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اين هم نوعي از مرام انسانهاست چه ميشه كرد

اوني كه تو عكس هاي اولي بود با روزي چند برابر اين خوراك هم سير نميشه چون عكس ها رو ميديدم از نگاه وحشيانهشون معلوم بود كه منتظر تار و مار كردن اون همه غذا هستند

مقصر كيست نميدونم

• Like 2
لینک به دیدگاه
خداوند به همه اندازه مقداری جو عقل دهد:banel_smiley_4:

عدالت خدا؟:banel_smiley_4: ما خودمون حرف حق رو میخوایم بزنیم میایم سبک سنگین میکنیم نکنه به کسی که داره ظلم میکنه بر بخوره بعد منتظر عدالتیم؟

ما نمیتونیم عدالتو تو خونه هامون برقرار کنیم بعد توقع داریم خدا واسمون عدالتو بیاره

هر وقت عدالت تو خونه هامون تو خیابونامون و ..و بود اونوقت توقع عدالت جهانی رو داشته باشیم:icon_gol:

خدا کجا دم از عدالتش زده؟

ما چی؟

ما خودمون چقدر دم از عدالتمون زدیم؟

خدا کجاست؟

ما کجائیم؟

اون از ما دور شده یا ما از اون؟

اصلا خدا وجود داره یا خودمون ساختیمش؟

اگه قراره عدالت جهانی رو ما با این به قول شما یه جو عقل بر قرار کنیم که با این تفاسیر پس اسم من هم باید می شد خدا نه انسان ! :banel_smiley_4:

در ضمن من تا جایی که در توانمه سعی می کنم عدالت رو رعایت کنم

اما با این وجود هیچ وقت ادعایی نکردم که آدم عادلی هستم و همیشه گفتم من انسانم و انسان هم جایز الخطاست

یکی چشم باز می کنه توی فقر و بدبختیه یکی هم از بدو ورود توی ناز و نعمته

بعد می گن خدا عادله !

درسته که یکی خودش خودش رو بدبخت می کنه اما هستن کسایی که واقعا هیچ راهی ندارن :sigh:

این همه ظالم توی این دنیا که از هیچ کاری عبایی ندارن و هر کاری رو می کنن برای خوشی خودشون و آب هم از آب تکون نمی خوره :w00:

اما چه بیچاره هایی هم که از زمین و آسمون براشون می باره یا به قولی هر چی سنگه مال پای لنگه :ws44:

من اعتقاد دارم به این که خدایی هست اما به نظرم شدیم عروسکش که هر جوری دلش می خواد باهامون بازی کنه

در حال حاضر به خیلی از صفاتش مشکوکم که واقعیت نداره و به این بی عدالتیش کاملا معتقد :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
آقا دارن و میتونن و میخورن

حداقل آدم نمیکشن

اما الان میبینیم که آدم هم میکشن.

کما اینکه اینهایی که آدم میکشتند هم اینچنین میخورند.

خودکامگان در همه چیز خودکامه اند. چه در غذا چه در قدرت.

• Like 2
لینک به دیدگاه

واقعا حیف یک قرون پول که بدهی بری برای حج و دیدن خانه خدا...........

خدا خیلی وقته دیگه خونش نیست از دست این عربهای مفت خور

اگر سالیانه مردم ساده ما پولهاشونو ندهند برای زیارت اینهاهم اینقدر مفت خور نمیشوند.....

اگر زورمون نمیرسه به این بچه های بیچاره کمک کنیم لااقل دیگه پول ندیم به اون مفت خورها که غیر از شکم و زیرش به چیز دیگه ای توجه نمیکنند...........

متنفرم از تمامشون......

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...