VINA 31339 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خداوند به همه اندازه مقداری جو عقل دهد خودمون هم کم از اینا نداریم یکی این قدر داره که به جای هیزم پول میریخت توی آتیش تا خودش رو گرم کنه یکی هم این قدر نداره که به در روز یه وعده نون خشک هم نمی تونه بخوره :icon_pf (34): در عجبم از این خدا که این همه دم از عدالتش می زنه عدالت خدا؟ ما خودمون حرف حق رو میخوایم بزنیم میایم سبک سنگین میکنیم نکنه به کسی که داره ظلم میکنه بر بخوره بعد منتظر عدالتیم؟ ما نمیتونیم عدالتو تو خونه هامون برقرار کنیم بعد توقع داریم خدا واسمون عدالتو بیاره هر وقت عدالت تو خونه هامون تو خیابونامون و ..و بود اونوقت توقع عدالت جهانی رو داشته باشیم 4
کهربا 18089 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 دیروز جلوی مسجد جامع یه آقایی که معلوم بود کارگره نه گدا و معتاد داشت در مسجد رو می زد تا بره تو یه حاجی تر و تمیز تسبیح به دست اومد بهش با یه لحن زشت گفت: کجا می ری؟ اصلا تو رو راه می دن تو مسجد؟! مرده محترمانه گفت می خوام یه آب به سر و صورتم بزنم و کمی آب بخورم حاجیه همینطور داشت باش بد حرف می زد که یهو سر مرده گیج رفت و افتاد زمین یه دختر جوون رفت براش یه چیزی خرید بهش گفت اگه ناراحت نمیشی اینا رو بگیر و مرده تشکر کرد و گرفت گفت از دیشب هیچی نخوردم حاجیه اینا رو دید و شرم نکرد:icon_pf (34): می دونم ربط نداشت اما این عکسا منو یاد این موضوع انداخت 7
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خودمون هم کم از اینا نداریم یکی این قدر داره که به جای هیزم پول میریخت توی آتیش تا خودش رو گرم کنه یکی هم این قدر نداره که به در روز یه وعده نون خشک هم نمی تونه بخوره :icon_pf (34): در عجبم از این خدا که این همه دم از عدالتش می زنه خدا کجا دم از عدالتش زده؟ ما چی؟ ما خودمون چقدر دم از عدالتمون زدیم؟ خدا کجاست؟ ما کجائیم؟ اون از ما دور شده یا ما از اون؟ اصلا خدا وجود داره یا خودمون ساختیمش؟ 2
داريوش 2148 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 اين هم نوعي از مرام انسانهاست چه ميشه كرد اوني كه تو عكس هاي اولي بود با روزي چند برابر اين خوراك هم سير نميشه چون عكس ها رو ميديدم از نگاه وحشيانهشون معلوم بود كه منتظر تار و مار كردن اون همه غذا هستند مقصر كيست نميدونم 2
EOS 14528 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خداوند به همه اندازه مقداری جو عقل دهد عدالت خدا؟ ما خودمون حرف حق رو میخوایم بزنیم میایم سبک سنگین میکنیم نکنه به کسی که داره ظلم میکنه بر بخوره بعد منتظر عدالتیم؟ ما نمیتونیم عدالتو تو خونه هامون برقرار کنیم بعد توقع داریم خدا واسمون عدالتو بیاره هر وقت عدالت تو خونه هامون تو خیابونامون و ..و بود اونوقت توقع عدالت جهانی رو داشته باشیم خدا کجا دم از عدالتش زده؟ما چی؟ ما خودمون چقدر دم از عدالتمون زدیم؟ خدا کجاست؟ ما کجائیم؟ اون از ما دور شده یا ما از اون؟ اصلا خدا وجود داره یا خودمون ساختیمش؟ اگه قراره عدالت جهانی رو ما با این به قول شما یه جو عقل بر قرار کنیم که با این تفاسیر پس اسم من هم باید می شد خدا نه انسان ! در ضمن من تا جایی که در توانمه سعی می کنم عدالت رو رعایت کنم اما با این وجود هیچ وقت ادعایی نکردم که آدم عادلی هستم و همیشه گفتم من انسانم و انسان هم جایز الخطاست یکی چشم باز می کنه توی فقر و بدبختیه یکی هم از بدو ورود توی ناز و نعمته بعد می گن خدا عادله ! درسته که یکی خودش خودش رو بدبخت می کنه اما هستن کسایی که واقعا هیچ راهی ندارن این همه ظالم توی این دنیا که از هیچ کاری عبایی ندارن و هر کاری رو می کنن برای خوشی خودشون و آب هم از آب تکون نمی خوره :w00: اما چه بیچاره هایی هم که از زمین و آسمون براشون می باره یا به قولی هر چی سنگه مال پای لنگه من اعتقاد دارم به این که خدایی هست اما به نظرم شدیم عروسکش که هر جوری دلش می خواد باهامون بازی کنه در حال حاضر به خیلی از صفاتش مشکوکم که واقعیت نداره و به این بی عدالتیش کاملا معتقد :icon_pf (34): 3
Neutron 60966 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 آقا دارن و میتونن و میخورن حداقل آدم نمیکشن اما الان میبینیم که آدم هم میکشن. کما اینکه اینهایی که آدم میکشتند هم اینچنین میخورند. خودکامگان در همه چیز خودکامه اند. چه در غذا چه در قدرت. 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 واقعا حیف یک قرون پول که بدهی بری برای حج و دیدن خانه خدا........... خدا خیلی وقته دیگه خونش نیست از دست این عربهای مفت خور اگر سالیانه مردم ساده ما پولهاشونو ندهند برای زیارت اینهاهم اینقدر مفت خور نمیشوند..... اگر زورمون نمیرسه به این بچه های بیچاره کمک کنیم لااقل دیگه پول ندیم به اون مفت خورها که غیر از شکم و زیرش به چیز دیگه ای توجه نمیکنند........... متنفرم از تمامشون...... 2
ارسال های توصیه شده