vahid88 9651 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 درخت هميشه بهار رسوا من نمي فهمم آخرش قراره به كجا برسيم؟! معاد 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 رسوا معاد شوخي مي كني؟چه ربطي به سوال من داشت؟!نه...واقعا دلم مي خواد بدونم...! يكي به من جواب قانع كننده بده. 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 با اجازه بزرگان:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا نظم مشاعره رو بهم میریزد ؟ مگه قراره تو مشاعره ها به جایی رسید ؟ کلا هدف از مشاعره ها آمادگی ذهنه !! در گذشته معمولا با شعر انجام میدادن ، که قبلا تاپیکش زده شده ! مشاعره با کلمات هم یه جور مشاعره ست که میتونه به طراوت ذهن کمک کنه هر کسی هم خسته شده ، میتونه یه مدت شرکت نکنه که براش تازگی پیدا کنه " البته یه پیشنهاد بود " ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ با اجازه من از آخرین کلمه صحیح شروع میکنم : رصد... 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 با اجازه بزرگان:5c6ipag2mnshmsf5ju3چرا نظم مشاعره رو بهم میریزد ؟ مگه قراره تو مشاعره ها به جایی رسید ؟ کلا هدف از مشاعره ها آمادگی ذهنه !! در گذشته معمولا با شعر انجام میدادن ، که قبلا تاپیکش زده شده ! مشاعره با کلمات هم یه جور مشاعره ست که میتونه به طراوت ذهن کمک کنه هر کسی هم خسته شده ، میتونه یه مدت شرکت نکنه که براش تازگی پیدا کنه " البته یه پیشنهاد بود " ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ با اجازه من از آخرین کلمه صحیح شروع میکنم : رصد... من كه چيزي نگفتم چرا مي زني؟! تازشم كي گفته من خسته شدم؟من پايه هر نوع فعاليتي هم هستم!:w410: داس 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 ببخشید من اصلا قصد نداشتم کسی ناراحت بشه ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه حرفی زدم که کسی نارحت شده ، از همه عذر خواهی میکنم . . لوط .... نام قومی در گذشته 4
ارسال های توصیه شده