vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داور .... این کجاش با الف شروع شده 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نمي فهمم آخرش قراره به كجا برسيم؟! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درخت هميشه بهار رسوا من نمي فهمم آخرش قراره به كجا برسيم؟! معاد 5 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داور واقعا میخواهیم به کجا برسیم؟ دیگه داره بی معنی میشه 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راوی... خب شما سوختین به ی نباید ختم بشه 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رسوا معاد شوخي مي كني؟چه ربطي به سوال من داشت؟!نه...واقعا دلم مي خواد بدونم...! يكي به من جواب قانع كننده بده. 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با اجازه بزرگان:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا نظم مشاعره رو بهم میریزد ؟ مگه قراره تو مشاعره ها به جایی رسید ؟ کلا هدف از مشاعره ها آمادگی ذهنه !! در گذشته معمولا با شعر انجام میدادن ، که قبلا تاپیکش زده شده ! مشاعره با کلمات هم یه جور مشاعره ست که میتونه به طراوت ذهن کمک کنه هر کسی هم خسته شده ، میتونه یه مدت شرکت نکنه که براش تازگی پیدا کنه " البته یه پیشنهاد بود " ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ با اجازه من از آخرین کلمه صحیح شروع میکنم : رصد... 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با اجازه بزرگان:5c6ipag2mnshmsf5ju3چرا نظم مشاعره رو بهم میریزد ؟ مگه قراره تو مشاعره ها به جایی رسید ؟ کلا هدف از مشاعره ها آمادگی ذهنه !! در گذشته معمولا با شعر انجام میدادن ، که قبلا تاپیکش زده شده ! مشاعره با کلمات هم یه جور مشاعره ست که میتونه به طراوت ذهن کمک کنه هر کسی هم خسته شده ، میتونه یه مدت شرکت نکنه که براش تازگی پیدا کنه " البته یه پیشنهاد بود " ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ با اجازه من از آخرین کلمه صحیح شروع میکنم : رصد... من كه چيزي نگفتم چرا مي زني؟! تازشم كي گفته من خسته شدم؟من پايه هر نوع فعاليتي هم هستم!:w410: داس 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببخشید من اصلا قصد نداشتم کسی ناراحت بشه ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه حرفی زدم که کسی نارحت شده ، از همه عذر خواهی میکنم . . لوط .... نام قومی در گذشته 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده