keyvan64 3123 ارسال شده در 25 تیر، 2012 هر کی جمعه 15 اردیبهشت رو انتخاب کنه بهش یه بلیط نصف قیمت سینما میدم پنجشنبه باشه من نمیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 25 تیر، 2012 منم جزو دوشنبه ها هم بودم.. این سری هرجوری شده باشه میام.. نه صرفا خرید کتاب بلکه دیدن دوستان ...تا بعدش برم دنبال کار.... من پنج شنبه و جمعه اول .و دوشنبه ... حالا باید ببینم کدومشو میتونم مخ همراهمو بزنم بیام... 6
کهربا 18091 ارسال شده در 26 تیر، 2012 منم جزو دوشنبه ها هم بودم.. این سری هرجوری شده باشه میام.. نه صرفا خرید کتاب بلکه دیدن دوستان ... منم همینطور اگه تو حتما بیای که منم هر جور شده خودم رو می رسونم 3
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 26 تیر، 2012 سلوم میتینگ چند شنبه شد؟ نظرسنجی تا 10 اردیبهشت بازه هر روزی که اکثریت انتخاب کنن 6
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 تیر، 2012 منم همینطور اگه تو حتما بیای که منم هر جور شده خودم رو می رسونم بتونی پنج شنبه بیای بهترها.. من باید ببینم راهم تا اونجا چقدره میتونم هرروز بیام ... اومدم حتما بیای دلم میخواد ببینمتها... آقا پاک نکنیها ... ولی قبلش یادم باشه شمارهی چند نفرو بگیرم آواره نشم 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 27 تیر، 2012 نظرسنجی تا 10 اردیبهشت بازه هر روزی که اکثریت انتخاب کنن محمد رضا توانایی انتقال آراء رو داری شوما ؟ 6
کهربا 18091 ارسال شده در 27 تیر، 2012 بتونی پنج شنبه بیای بهترها.. من باید ببینم راهم تا اونجا چقدره میتونم هرروز بیام ... اومدم حتما بیای دلم میخواد ببینمتها...آقا پاک نکنیها ... ولی قبلش یادم باشه شمارهی چند نفرو بگیرم آواره نشم من 5 شنبه کار زیاد دارم اما اگه پنج شنبه بشه به خاطر دیدن دوستای خوبم هم که شده خودمو می رسونمپس می بینمت 3
lorena 10305 ارسال شده در 28 تیر، 2012 من رای 14 ام رو پس میگیرم من فقط جمعه 15 ام میتونم بیام پس نتایج رای گیری میشه 5 شنبه 14 ام 24 نفر جمعه 15 ام 23 نفر 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 28 تیر، 2012 نظرسنجی تا 10 اردیبهشت بازه هر روزی که اکثریت انتخاب کنن اخیش بالاخره باز شدددددددددددددددددددددددددددددد دست رسیم ممد جان چیچار داری این تاپیک بدبخت رو ببندی خوب بزار باز باشه الان مثلا برا 22 ام م م م م م فکر کنم 14 نفر هستن خوب این ملت اگر خواستن هماهنگ کنند یه چند دقیقه ای با هم باشن نمیشه؟؟ منم چون امسال بن کتاب بهم نرسید شاید 22 ام همین طور بیام یه چرخی بزنم و برگردم 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 تیر، 2012 تعداد رای های 5شنبه و جمعه خیلی نزدیک به همه نمیشه 2 روزشم میت باشه؟ 9
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 تیر، 2012 رای من کووووووووووو؟؟ چرا شنبه رو حذف کردید؟؟؟ برای من پنجشنبه و جمعه بزنید که بتونم بیام 6
keyvan64 3123 ارسال شده در 28 تیر، 2012 تکرار میکنم :به تمام کسانی که به جای پنجشنبه؛ چهاردهم اردیبهشت ماه جمعه پانزدهم اردیبهشت رو انتخاب کردند یا خواهند کرد عصر روز جمعه یک عدد بلیط نصف قیمت سینما میدم تا اگه دوست داشتن همون بعد از ظهر با هم بریم فیلم ببینیم قول مردونه 10
Anooshe 11040 ارسال شده در 28 تیر، 2012 یکم اسپم بفرمایید! در جواب دوستایی که میگن دو روز رو میتینگ اعلام کنیم! عملا لازم به این کار نیست. روزی که بیشترین رای رو بیاره انتخاب میشه دوستانی که اون روز نمیتونن بیان اگر تمایل دارن میتونن باهم هماهنگ باشن تا در تاریخ های دیگه تو نمایشگاه همدیگرو ببینن. 15
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 28 تیر، 2012 بچه ها یکم راهنمایی کنید از چه مسیری دقیقا میشه اومد... من بخوام بیام از دوشنبه دیگه به بعد دسترسی به نت ممکنه نداشته باشم... از دوستان عزیزی که خواهان ملاقات با شخص شخیص بنده هستند خواهش میشه راه دسترسی بهم نشون بدهند ... با تشکر : شهدخت اردیبهشت 91 2
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 29 تیر، 2012 همون کسی که شهدختو راهنمایی میکنه بیزحمت به منم بگه که بلیط بگیرم واسه ترمینال جنوب،بعد با مترو بیام زودتر میرسم مصلی یا بیام آرژانتین با ماشین بیام؟ با تشکر:پریسا اردیبشهت 91:w02: 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 تیر، 2012 همون کسی که شهدختو راهنمایی میکنه بیزحمت به منم بگه که بلیط بگیرم واسه ترمینال جنوب،بعد با مترو بیام زودتر میرسم مصلی یا بیام آرژانتین با ماشین بیام؟ با تشکر:پریسا اردیبشهت 91:w02: بیا من راهنماییت میکنم میای ترمینال جنوب پیاده میشی بعد از ترمینال میای بیرون از هر کی بپرسی مترو کجاست بهت میگه بعد وارد مترو میشی سوار مترو میشی حدود 15 تا 20 مین بعد نمایشگاهی اگر بخوای به میتینگ برسی ایستگاه اخر پیاده میشی اگر نه بخوای اول یه چرخی تو نمایشگاه بزنی بعد بری میتینگ ایستگاه یکی مونده به اخر پیاده میشی پ ن : با مترو بیای خیلی راحت تری تا با ماشین پ ن: پارسال ترمینال غرب هم اتوبوس داشت تا دم نمایشگاه حدود نیم ساعت تو راه بودیم روابط عمومی روح انجمن 5
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 29 تیر، 2012 بیا من راهنماییت میکنم میای ترمینال جنوب پیاده میشی بعد از ترمینال میای بیرون از هر کی بپرسی مترو کجاست بهت میگه بعد وارد مترو میشی سوار مترو میشی حدود 15 تا 20 مین بعد نمایشگاهی اگر بخوای به میتینگ برسی ایستگاه اخر پیاده میشی اگر نه بخوای اول یه چرخی تو نمایشگاه بزنی بعد بری میتینگ ایستگاه یکی مونده به اخر پیاده میشی پ ن : با مترو بیای خیلی راحت تری تا با ماشین پ ن: پارسال ترمینال غرب هم اتوبوس داشت تا دم نمایشگاه حدود نیم ساعت تو راه بودیم روابط عمومی روح انجمن منو مثل خودت فرض کردی؟:vahidrk: اون قرمزا چیه نوشتی؟:vahidrk: مرسیییییییییی بابت 4 خط آخر نه میخوام برم نصف خریدامو بکنم بعد بیام پیشتون. اراکم به ترمینال غرب ربطی نداره. 4
setiya 12666 ارسال شده در 29 تیر، 2012 بچه ها یکم راهنمایی کنید از چه مسیری دقیقا میشه اومد... من بخوام بیام از دوشنبه دیگه به بعد دسترسی به نت ممکنه نداشته باشم... از دوستان عزیزی که خواهان ملاقات با شخص شخیص بنده هستند خواهش میشه راه دسترسی بهم نشون بدهند ... با تشکر : شهدخت اردیبهشت 91 هرجا ایستگاه مترو دیدی برو توش، بعد با هل دادن خودتو تو مترو جا کن، بیا ایستگاه بهشتی بیا من راهنماییت میکنم میای ترمینال جنوب پیاده میشی بعد از ترمینال میای بیرون از هر کی بپرسی مترو کجاست بهت میگه بعد وارد مترو میشی سوار مترو میشی حدود 15 تا 20 مین بعد نمایشگاهی اگر بخوای به میتینگ برسی ایستگاه اخر پیاده میشی اگر نه بخوای اول یه چرخی تو نمایشگاه بزنی بعد بری میتینگ ایستگاه یکی مونده به اخر پیاده میشی پ ن : با مترو بیای خیلی راحت تری تا با ماشین پ ن: پارسال ترمینال غرب هم اتوبوس داشت تا دم نمایشگاه حدود نیم ساعت تو راه بودیم روابط عمومی روح انجمن چرا دختر مردم رو گمراه میکنی ایستگاه آخرش میشه تجریش باید بهشتی پیاده بشه با تشکر ستی جون اردیبهشت 91:w02: 6
ارسالهای توصیه شده