Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 نظرسنجی بسته شده یعنی 5شنبه تصویب شد ؟؟؟؟؟ نامردااااا من فقط جمعه میتونم بیام ... از طرف یونی میام جمعه صبح میرسیم عصر هم برمیگردیم واسه شما تهرانی ها که فرقی نمیکنه بذارید جمعه دیگههههههه 6
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 نظرسنجی بسته شده یعنی 5شنبه تصویب شد ؟؟؟؟؟نامردااااا من فقط جمعه میتونم بیام ... از طرف یونی میام جمعه صبح میرسیم عصر هم برمیگردیم واسه شما تهرانی ها که فرقی نمیکنه بذارید جمعه دیگههههههه برای من که فرق نمیکنه 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 اونايی ک جمه ميتونن بيان هم زيادن! خب با هم هماهنگ کنين ببينين همو ديگه!!!!! يکی پخ بده هماهنگ کنه همينجا ک الان هست همين ساعت جمه اي هاش بيان! شماره هم بدين به هم.. هماهنگ کنين ببينين همو! حيفه... 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 بچــــــــــــــــــه ها بچـــــــــــه ها..............بیاین جمعه بریم دیگه.........اختلاف رای 5 شنبه و جمعه همش سه تاست!!!! قابل چشم پوشیه. 5
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 بچــــــــــــــــــه ها بچـــــــــــه ها..............بیاین جمعه بریم دیگه.........اختلاف رای 5 شنبه و جمعه همش سه تاست!!!!قابل چشم پوشیه. راست میگه تازه من رای ندادم hamid_shahrsaz و Artiiist و *mini* هم که براشون فرقی نداره و با جمعه موافقن. در نتیجه جمعه میشه 27 رای 4
*mini* 37779 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 اینطوری ملیسا هم میتونه بیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد:hapydancsmil::hapydancsmil: ولی من نمیتونم جمعه بیام 3
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 اینطوری ملیسا هم میتونه بیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد:hapydancsmil::hapydancsmil:ولی من نمیتونم جمعه بیام:hanghead: ای باباااااااااا بیخیالش دو گروه میشیم دیگه . ولی خوش به سعادت اونایی که جمعه میتونن بیان 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 دوستان دوستان من جمعه هم نمایشگاه میباشم با من هماهنگ باشین منو ببینین 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 دوستان دوستان من جمعه هم نمایشگاه میباشم با من هماهنگ باشین منو ببینین شما پاستیلا رو 5شنبه بیار که من هستم 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 پنجشنبه بیا خووووووووووووووووووووووووووووووووووو انقد دلم میخواد 2
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 انقد دلم میخواد ساعت کاریت مگه تا چنده؟ به هیچیش نمیرسی؟ ته دیگش تا عصرهستا 3
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 2/5تو بهترین حالت 5و نیم 6 میرسم اونجا خسته و داغون حالا سعیتو بکن شاید شد با اونیفورم کار،خسته داغون،نهارتم بیا اونجا بخور 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 حالا سعیتو بکن شاید شدبا اونیفورم کار،خسته داغون،نهارتم بیا اونجا بخور :aghosh: بعید میدونم بشه ولی سعیمو میکنم 5
setiya 12666 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 ستی بیا دیگه بابا.میخوام یه کم اذیتت کنم:gnugghender: :vahidrk:جرات داری اذیت کن نظرسنجی بسته شده یعنی 5شنبه تصویب شد ؟؟؟؟؟نامردااااا من فقط جمعه میتونم بیام ... از طرف یونی میام جمعه صبح میرسیم عصر هم برمیگردیم واسه شما تهرانی ها که فرقی نمیکنه بذارید جمعه دیگههههههه منم موافقم دوستان دوستان من جمعه هم نمایشگاه میباشم با من هماهنگ باشین منو ببینین هماهنگ شو با من:hapydancsmil: :aghosh:بعید میدونم بشه ولی سعیمو میکنم جمعه که میتونیی؟؟؟ خو جمعه بیا متم میام 6
setiya 12666 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 منم دوست دارم تو بیای چرا نمیای؟ تفلد نقل قول پایینیه جمعه میایم منم بیام؟ کجا؟ 3
ارسالهای توصیه شده