hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبدیل علم وصنعت. چجوریاست؟ از پسش برمیام؟! تبریک مهندس 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ شبانه علم و صنعت طراحي كاربردي تبریک 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلامدوستان عزیز به همه اونایی که قبول شدن تبریک و به همه اونایی که می خوام برا سال بعد بخونن خدا قوت میگم. تعلیق>>علم و صنعت>>روزانه شدم. تبریک 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ شبانه علم و صنعت طراحي كاربردي تبريك ميگم خانم مهندس اميدوارم كه شما هم موفق باشيد بچه ها دارند علم و صنعت ميتركونند فقط 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ روز تبدیل باهنر تبريك ميگم راهي كوير شدي پس موفق باشي 1 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبريك ميگمراهي كوير شدي پس موفق باشي ممنون تو کویر که بودم :) دوستان اگه رتبه هاشون رو هم بگن برا سال بعدیا بد نیست ها! پس لطفا بگن. من 835 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ماشالا چقد هم کلاسی پیدا کردیم ما اینجا منم تبدیل علم و صنعت قبول شدم 5 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبريك ميگم مهندساميدوارم كه كمر ارشد رو هم بشكني ممنونم. والا هنوز دفاع نکردم عزیز... امیدوارم که زودتر به این مهم برسم و استادم اینقدر اذیت نکنه.! شبانه علم و صنعت طراحي كاربردي تبریک میگم. دوتا از دوستان منم شبانه طراحی علم و صنعت قبول شدن. البته اینم بگم که تا الان 4 تا تعلیق و 2 تا طراحی علم صنعت شبانه رو دانشگاه زنجانیها گرفتن ول هم نمی کنن!!! 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلامدوستان عزیز به همه اونایی که قبول شدن تبریک و به همه اونایی که می خوام برا سال بعد بخونن خدا قوت میگم. تعلیق>>علم و صنعت>>روزانه شدم. شبانه علم و صنعت طراحي كاربردي تبریک میگم 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ماشالا چقد هم کلاسی پیدا کردیم ما اینجا منم تبدیل علم و صنعت قبول شدم آقا مجددا تبریک میگم. لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ آقا مجددا تبریک میگم. عه شما اینجا هم که هستی منم تبریک مجدد عرض میکنم خدمتتون 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ عه شما اینجا هم که هستی منم تبریک مجدد عرض میکنم خدمتتون 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها رتبه رو هم بگید تا باشد که ما پند بگیریم 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک مرسي.منم تبريك ميگم.موفق باشي 2 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها رتبه رو هم بگیدتا باشد که ما پند بگیریم چشم آقای خاص رتبه م 410 تبدیل شده بود. شبانه علم و صنعت فبول شدم 3 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبريك ميگم خانم مهندساميدوارم كه شما هم موفق باشيد بچه ها دارند علم و صنعت ميتركونند فقط مرسييييييييييييييييييييي اقاي خاص 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ چشم آقای خاصرتبه م 410 تبدیل شده بود. شبانه علم و صنعت فبول شدم آقا تبریک میگم :hapydancsmil: موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ آقا تبریک میگم :hapydancsmil:موفق باشی سلامت باشی اسماعیل جان:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده