رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

این رو نمیدونم..چون فکر کنم برای تکمیل ظرفیت اسامی دانشگاهها جدید اعلام میشه....

انتقال گرفتن تو مقطع ارشد بیشتر از هرچیزی به پارتی نیاز داره

من دوستم از صنعتی ارومیه انتقال گرفت خواجه نصیر

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
  • پاسخ 851
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام دوستان

من رتبه طراحیم 460 شد

کسی میدونه روزانه خواجه نصیر احتمال قبولی دارم یا نه؟

ممنون میشم جواب بدین.:ws52::banel_smiley_4::ws38:

درود...تبریک میگم:icon_gol::icon_gol:

هر سال یک سری شرایط متغیر هست ولی احتمال زیاد میارید...:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی

متشکرم بابت راهنماییتون.

خواهش میکنم..امیدوارم از حضور شما در بخش مکانیک بیشتر استفاده کنیم.:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

سلام بچه ها من یه سوال دارم.2واحد سوینار که جز واحد های درسی ارشد هست رو چجوری باید پاس کنی؟باید سمینار بدی؟همه دانشجوها میان یا فقط چند تا استاد هستن؟؟در مورد دفاع از پروژه چی؟؟باید چجوری دفاع کنی؟؟فقط چندتا استاد هستن که ازت در مورد پروژه سوال میپرسن ؟؟؟خواهش میکنم جواب بدین.ممنون:ws52::ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها من یه سوال دارم.2واحد سوینار که جز واحد های درسی ارشد هست رو چجوری باید پاس کنی؟باید سمینار بدی؟همه دانشجوها میان یا فقط چند تا استاد هستن؟؟در مورد دفاع از پروژه چی؟؟باید چجوری دفاع کنی؟؟فقط چندتا استاد هستن که ازت در مورد پروژه سوال میپرسن ؟؟؟خواهش میکنم جواب بدین.ممنون:ws52::ws38:

درود...بستگی به دانشگاه و استاد داره...ولی معمولا در ترم دوم ارائه می شود و دانشجویان در شهریور باید یک موضوع را ارائه دهند...برای برخی از اساتید، نحوه ارائه و جمع آوری اطلاعات مهم است ...هم دانشجویان و هم اساتید هستن...تقریبا یک جلسه دفاع کوچک...حتی اساتید در انتها سوال هم میپرسن و نظرشون رو میگن..

با توجه به اینکه الان فصل دفاع هست..در دفاع های دانشکدتون شرکت کنید، متوجه جو خواهید شد ولی خب سمینار ساده تر هست ...در حدی سوال میپرسن که متوجه بشن تا چه حد متوجه موضوع شدید و گاها ایرادات کارتون رو بیان میکنند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

[h=1]اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره‌ زمان اعلام‌ اسامي‌ پذيرفته‌شدگان‌ نهايي‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات ‌تكميلي‌ (دوره‌هاي‌كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال‌ 1392[/h]

1392/06/03

• برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ضمن آرزوي موفقيت براي كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌كننده‌ در آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي ‌ارشد ناپيوسته ‌داخل‌) سال‌ 1392 بدين وسيله به اطلاع مي‌رساند اطلاعيه اعلام نتايج نهايي اين آزمون به همراه اسامي‌ پذيرفته‌ شدگان‌ تا تاريخ 6/6/92 بر روي سايت اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد. پذيرفته‌شدگان لازم است براي اطلاع از زمان و نحوه ثبت‌نام به اطلاعيه مذكور مراجعه نمايند.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوستمون تو دو تا پست قبلی گفت که!

:ws37:

این یک سوال سنتی و قدیمیه که ریشه در دل تاریخ داره!

این سوال حتی تا روزهای بعد از اعلام نتایج هم پرسیده میشه :ws37:

وگر نه تاریخ که مشخص شد (آخر همین هفته) :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

طی یه حرکت رونالدینیویی سنجش گفت ششم اعلام میشه، امروز اعلام کرد.:ws3:

برید ببینید و خبر بدین

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

دوستان عزیز به همه اونایی که قبول شدن تبریک و به همه اونایی که می خوام برا سال بعد بخونن خدا قوت میگم.

تعلیق>>علم و صنعت>>روزانه

شدم.:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

دوستان عزیز به همه اونایی که قبول شدن تبریک و به همه اونایی که می خوام برا سال بعد بخونن خدا قوت میگم.

تعلیق>>علم و صنعت>>روزانه

شدم.:w16:

تبريك ميگم مهندس

اميدوارم كه كمر ارشد رو هم بشكني :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...