امین فتحی 390 ارسال شده در 1 مهر، 2013 این رو نمیدونم..چون فکر کنم برای تکمیل ظرفیت اسامی دانشگاهها جدید اعلام میشه.... انتقال گرفتن تو مقطع ارشد بیشتر از هرچیزی به پارتی نیاز داره من دوستم از صنعتی ارومیه انتقال گرفت خواجه نصیر 1
mazi8904 19 ارسال شده در 28 مهر، 2013 سلام دوستان من رتبه طراحیم 460 شد کسی میدونه روزانه خواجه نصیر احتمال قبولی دارم یا نه؟ ممنون میشم جواب بدین. 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 مهر، 2013 سلام دوستانمن رتبه طراحیم 460 شد کسی میدونه روزانه خواجه نصیر احتمال قبولی دارم یا نه؟ ممنون میشم جواب بدین. درود...تبریک میگم:icon_gol: هر سال یک سری شرایط متغیر هست ولی احتمال زیاد میارید... 2
mazi8904 19 ارسال شده در 28 مهر، 2013 درود...تبریک میگم:icon_gol: هر سال یک سری شرایط متغیر هست ولی احتمال زیاد میارید... مرسی متشکرم بابت راهنماییتون. 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 مهر، 2013 مرسیمتشکرم بابت راهنماییتون. خواهش میکنم..امیدوارم از حضور شما در بخش مکانیک بیشتر استفاده کنیم.
helpme 11 ارسال شده در 19 آبان، 2013 سلام بچه ها من یه سوال دارم.2واحد سوینار که جز واحد های درسی ارشد هست رو چجوری باید پاس کنی؟باید سمینار بدی؟همه دانشجوها میان یا فقط چند تا استاد هستن؟؟در مورد دفاع از پروژه چی؟؟باید چجوری دفاع کنی؟؟فقط چندتا استاد هستن که ازت در مورد پروژه سوال میپرسن ؟؟؟خواهش میکنم جواب بدین.ممنون 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 آبان، 2013 سلام بچه ها من یه سوال دارم.2واحد سوینار که جز واحد های درسی ارشد هست رو چجوری باید پاس کنی؟باید سمینار بدی؟همه دانشجوها میان یا فقط چند تا استاد هستن؟؟در مورد دفاع از پروژه چی؟؟باید چجوری دفاع کنی؟؟فقط چندتا استاد هستن که ازت در مورد پروژه سوال میپرسن ؟؟؟خواهش میکنم جواب بدین.ممنون درود...بستگی به دانشگاه و استاد داره...ولی معمولا در ترم دوم ارائه می شود و دانشجویان در شهریور باید یک موضوع را ارائه دهند...برای برخی از اساتید، نحوه ارائه و جمع آوری اطلاعات مهم است ...هم دانشجویان و هم اساتید هستن...تقریبا یک جلسه دفاع کوچک...حتی اساتید در انتها سوال هم میپرسن و نظرشون رو میگن.. با توجه به اینکه الان فصل دفاع هست..در دفاع های دانشکدتون شرکت کنید، متوجه جو خواهید شد ولی خب سمینار ساده تر هست ...در حدی سوال میپرسن که متوجه بشن تا چه حد متوجه موضوع شدید و گاها ایرادات کارتون رو بیان میکنند. 3
mazi8904 19 ارسال شده در 25 آبان، 2013 [h=1]اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره زمان اعلام اسامي پذيرفتهشدگان نهايي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههايكارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1392[/h] 1392/06/03 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ضمن آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان شركتكننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1392 بدين وسيله به اطلاع ميرساند اطلاعيه اعلام نتايج نهايي اين آزمون به همراه اسامي پذيرفته شدگان تا تاريخ 6/6/92 بر روي سايت اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار ميگيرد. پذيرفتهشدگان لازم است براي اطلاع از زمان و نحوه ثبتنام به اطلاعيه مذكور مراجعه نمايند.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 26 آبان، 2013 نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد 92 کی اعلام میشه؟ توکلی امروز توی تلوزیون گفت چهارشبه نتیایج اعلام میشه 3
hfml 1545 ارسال شده در 26 آبان، 2013 نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد 92 کی اعلام میشه؟ دوستمون تو دو تا پست قبلی گفت که! 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 آبان، 2013 دوستمون تو دو تا پست قبلی گفت که! این یک سوال سنتی و قدیمیه که ریشه در دل تاریخ داره! این سوال حتی تا روزهای بعد از اعلام نتایج هم پرسیده میشه وگر نه تاریخ که مشخص شد (آخر همین هفته) 1
somayeh mech 2005 ارسال شده در 26 آبان، 2013 :w74: پس واسه چي تو اطلاعيه نوشته بودن تا 6/6 ميگفتن همون 6 ميدن ديگه.
MechJJ 11368 ارسال شده در 27 آبان، 2013 طی یه حرکت رونالدینیویی سنجش گفت ششم اعلام میشه، امروز اعلام کرد. برید ببینید و خبر بدین 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 آبان، 2013 طی یه حرکت رونالدینیویی سنجش گفت ششم اعلام میشه، امروز اعلام کرد.برید ببینید و خبر بدین چه حركت ناجوانمردانه اي 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 آبان، 2013 تبدیل علم وصنعت. چجوریاست؟ از پسش برمیام؟! تبريك ميگم مهندس چرا كه نه 1
alitahoori 378 ارسال شده در 27 آبان، 2013 سلام دوستان عزیز به همه اونایی که قبول شدن تبریک و به همه اونایی که می خوام برا سال بعد بخونن خدا قوت میگم. تعلیق>>علم و صنعت>>روزانه شدم. 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 آبان، 2013 سلامدوستان عزیز به همه اونایی که قبول شدن تبریک و به همه اونایی که می خوام برا سال بعد بخونن خدا قوت میگم. تعلیق>>علم و صنعت>>روزانه شدم. تبريك ميگم مهندس اميدوارم كه كمر ارشد رو هم بشكني 1
ارسال های توصیه شده