رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

تو طراحی خیلی دانشگاه معتبر تر میتونی بری. ولی اگه علاقه نداری هر چی دوس داشتی بزن.

خب قبل از اینا طراحی های دانشگاه های تهران زدم ولی واس محکم کاری میخام بدونم بعد از طراحی شبانه خواجه نصیر چی بزنم؟ سیتم انرژی بزنم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 851
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ی سوال مهم

در رشته سیستم های انرژی مثلا دانشگاه سمنان هیچ توضیحی ننوشته ولی مثلا برا سهند تبریز نوشته گرایش سیستمهای انرژی.میخواستم بدونم برای دانشگاه هایی که هیچ توضیحی ننوشته مدرک مهندسی مکانیک میدن یا مدرک سیستم های انرژی. میخواستم بدونم چی تو مدرک درج میشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
با رتبه 876 تبدیل کجا میشه قبول شد؟برای دکتری صنعتی اصفهان یا تبریز بزنیم بهتره ؟شنیدم صنعتی سخت گیرن معدل کم میشه برای دکتری بده

لیسانس کجا بودی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام من با رتبه 213 ساخت ...این انتخاب رشته رو کردم... نظرتون رو بگین لطفا.... ساکن اصفهان هستم ..... کدوم انتخاب قبول میشم ؟>؟

[TABLE=class: cms_table_tblprint]

[TR]

[TD=bgcolor: #EBEBEB, colspan: 2, align: center][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]

• 1 - 32847 || دانشگاه صنعتي اميركبير || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 2 - 32876 || دانشگاه صنعتي اميركبير || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || نوبت دوم
  • 3 - 32839 || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 4 - 32836 || دانشگاه تربيت مدرس || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 5 - 32851 || دانشگاه علم وصنعت ايران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 6 - 32868 || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || نوبت دوم
  • 7 - 32845 || دانشگاه صنعتي اصفهان || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 8 - 32874 || دانشگاه صنعتي اصفهان || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || نوبت دوم
  • 9 - 32849 || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 10 - 32865 || دانشگاه تربيت مدرس || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || نوبت دوم
  • 11 - 32833 || دانشگاه تبريز || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 12 - 32848 || دانشگاه صنعتي بابل || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 13 - 32852 || دانشگاه فردوسي مشهد || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام و عرض مزاحمت دوباره

این اعضای هیات علمی انرژی های تجدید پذیر دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران رو نگاه کردم. چرا اینقدر غیر مکانیکی اند؟! مهندسی شیمی و زراعی و ...

به نظرتون به درد میخوره؟ آخه با 830 احتمالا روز یا شبشو میارم.

ممنون

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستان زود فرم هاتون رو بفرستید دیگه...تا امشب فرصت هست

سلام و عرض مزاحمت دوباره

این اعضای هیات علمی انرژی های تجدید پذیر دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران رو نگاه کردم. چرا اینقدر غیر مکانیکی اند؟! مهندسی شیمی و زراعی و ...

به نظرتون به درد میخوره؟ آخه با 830 احتمالا روز یا شبشو میارم.

ممنون

قبلا هم گفتم اطلاع چندانی ندارم..ولی بسیار از اسایتد دانشکده های دیگه هم مدعو اونجا تدریس میکنند...اما دانشگاه تهران هست دیگه...شبش رو نمیدونم ولی روزش ارزش زدن داره

خب قبل از اینا طراحی های دانشگاه های تهران زدم ولی واس محکم کاری میخام بدونم بعد از طراحی شبانه خواجه نصیر چی بزنم؟ سیتم انرژی بزنم؟

سیستم خواجه نصیر رو من زدم..و الان خیلی راضی هستم...بچه های خود خواجه چون سیستم رو میشناسن و انصافا سیستم خواجه قوی هست میزنند....قبلا هم گفتم سال گذشته با 250 و 260 هم سیستم زدن.

ی سوال مهم

در رشته سیستم های انرژی مثلا دانشگاه سمنان هیچ توضیحی ننوشته ولی مثلا برا سهند تبریز نوشته گرایش سیستمهای انرژی.میخواستم بدونم برای دانشگاه هایی که هیچ توضیحی ننوشته مدرک مهندسی مکانیک میدن یا مدرک سیستم های انرژی. میخواستم بدونم چی تو مدرک درج میشه؟

متاسفانه اطلاعی ندارم

ممنون از راهنماییتون خانم فلوید.دفترچه دکتری را دانلود کردم ولی دکتری رشته سیستم انرژی وجود نداشت و فقط تبدیل بود

دو سال هست که سیستم انرژی دکترا داره

سلام من با رتبه 213 ساخت ...این انتخاب رشته رو کردم... نظرتون رو بگین لطفا.... ساکن اصفهان هستم ..... کدوم انتخاب قبول میشم ؟>؟

[TABLE=class: cms_table_tblprint]

[TR]

[TD=bgcolor: #EBEBEB, colspan: 2, align: center][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]

• 1 - 32847 || دانشگاه صنعتي اميركبير || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 2 - 32876 || دانشگاه صنعتي اميركبير || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || نوبت دوم
  • 3 - 32839 || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 4 - 32836 || دانشگاه تربيت مدرس || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 5 - 32851 || دانشگاه علم وصنعت ايران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 6 - 32868 || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || نوبت دوم
  • 7 - 32845 || دانشگاه صنعتي اصفهان || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 8 - 32874 || دانشگاه صنعتي اصفهان || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || نوبت دوم
  • 9 - 32849 || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 10 - 32865 || دانشگاه تربيت مدرس || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || نوبت دوم
  • 11 - 32833 || دانشگاه تبريز || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 12 - 32848 || دانشگاه صنعتي بابل || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه
  • 13 - 32852 || دانشگاه فردوسي مشهد || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -ساخت وتوليد || روزانه

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

احتمالا اصفهان رو میارید

دوستان کسی میدونه که رشته سیستم های انرژی دکترا داره یا نه؟

من دفترچه دکترا رو دانلود کردم ولی فقط تبدیل میخواست

قبلا پاسخ دادم و اینکه مطمئنم...2 تا شریف، 3 تا خواجه نصیر، 5 تا روزانه دانشگاه تهران و 6 تا هم شبش میگیره

• Like 4
لینک به دیدگاه

خانم فلوید دفترچه دکترای 92 نگاه کنردم ولی نبود

2373 - مهندسي سيستم هاي انرژي

روزانه 3984 دانشگاه تهران مهندسي سيستمهاي انرژي 6 - محل تحصيل دانشكده علوم و فنون نوين

- روزانه 3985 دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي مهندسي سيستمهاي انرژي 3

روزانه 3986 دانشگاه صنعتي شريف مهندسي سيستم هاي انرژي 2 - پذيرفته شدگان اين رشته، با مدرك دكتري مهندسي انرژي هسته اي فارغ التحصيل خواهند شد.

نوبت دوم 3987 دانشگاه تهران مهندسي سيستمهاي انرژي 4 - محل تحصيل دانشكده علوم و فنون نوين

• Like 1
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت مهندسای عزیز

والا من پست های بچه ها رو که خوندم شوکه شدم.ماشالله به این همه استعدادهای درخشان.

راستش نمیدونم درست اومدم یانه.نامزد من رشته ش مکانیکه و امسال کنکور ارشد داره.میشه راهنماییم کنید که چه کتاب ها و جزوه هایی خوبه و چیا رو باید بخونه؟یه کمک جدی میخوام:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس به نظر شما من با رتبه 688 تبدیل روزانه سیستم خواجه نصیر میارم ؟:ws52:

درود اگر مثل سال گذشته باشه، بعید میدونم:icon_gol:

با سلام خدمت مهندسای عزیز

والا من پست های بچه ها رو که خوندم شوکه شدم.ماشالله به این همه استعدادهای درخشان.

راستش نمیدونم درست اومدم یانه.نامزد من رشته ش مکانیکه و امسال کنکور ارشد داره.میشه راهنماییم کنید که چه کتاب ها و جزوه هایی خوبه و چیا رو باید بخونه؟یه کمک جدی میخوام:hanghead:

درود گلم...این تاپیک رو مطالعه کن منابع کارشناسی ارشد مکانیک

خودروی علم و صنعت بهتره یا خواجه نصیر؟من هنوز شک دارم:ws52:

کدوم رو اول زدید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...