hamed.tm 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان درمورد مهندسی هسته ای اطلاعاتی دارن؟ تو شهید بهشتی ارایه میدن و به من میخوره؟خودم سیالات خوندم. ممنون از پاسختون 1 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اينو مهندسان بچه ها گذاشتن.ميگن قبولياي 91 پارسه اس 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بالاخره تموم شد. 90 تا انتخاب كردم. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان کسی در باره شرایط تبدیل آموزش محور ب آموزش پژوهش اطلاعی داره؟اگه توی یه دانشگاه بالا آموزش محور بزنم بهتره یا روزانه دانشگاه پایین؟ خواهشا کمم کنید بستگی به دانشگاهتون داره که این شرط رو بگذاره یا نه گذراندن 19 واحد و معدل بالای فکر کنم 16 از شرایط متداول هست 1 لینک به دیدگاه
zahra1990 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان به نظرتون با رتبه 604 طراحی و 688تبدیل تهران قبول میشم ؟ عباسپور و شهید رجایی و خوارزمی چجورین ؟ 2 لینک به دیدگاه
fluid_mech 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دانشگاه کاشان و شهید مدنی تو تبدیل دکترا نداره؟ چرا سهند تبریز اینقدر هیت علمی سیالاتش ضعیفه؟( بر خلاف اینکه رتبه خوب میگیره) 1 لینک به دیدگاه
kavehvb 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان به نظرتون با رتبه 604 طراحی و 688تبدیل تهران قبول میشم ؟ عباسپور و شهید رجایی و خوارزمی چجورین ؟ عباسپور و شهید رجایی و خوارزمی دانشگاه های خوبی نیستن به گرایش های دیگه تو دانشگاه های بهتر هم فک کن 1 لینک به دیدگاه
zahra1990 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عباسپور و شهید رجایی و خوارزمی دانشگاه های خوبی نیستنبه گرایش های دیگه تو دانشگاه های بهتر هم فک کن به نظرتون شبانه خواجه نصیر بیارم ؟ 2 لینک به دیدگاه
kavehvb 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظرتون شبانه خواجه نصیر بیارم ؟ این فایل که قبولی های سال 90 رو نوشته ببین، کمک خوبیه http://www.noandishaan.com/forums/attachments/12665d1368459095-mechnic.xlsx 1 لینک به دیدگاه
saeedh2o 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه من هیت علمیشونو نگاه کردم همه در حد استادیار بودن.ازاین نظر ک بعدا برای پذیزش در دکترا دچار مشکل بشم نگرانم.خود گلپایگان پذیرش دکترا داره؟ نه نداره با استادش مشورت کن 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان به نظرتون با رتبه 604 طراحی و 688تبدیل تهران قبول میشم ؟ عباسپور و شهید رجایی و خوارزمی چجورین ؟ درود ..تبریک میگم...شبانه خواجه نصیر رو احتمالا میارید. فکر کنم عباسپور از همش بهتره...البته در مورد طراحیش چیزی نمیدونم. لینک به دیدگاه
shekufeh_jun 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی هست که دانشگاه شهرکرد باشه؟ سطح علمی اونجا چه جوریه؟برای پذیرش دکترا دانشگاه مرتبه چند حساب میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
SoheilSmart 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از دوستان یه خواهشی دارم! برید سر درستون امتحانا شروع شده! من دیگه کم میتونم سر بزنم ... اونوخ شما میاین اینجا پست میزارید ... بعد که میام یهو 100 صفحه تاپیک جلو رفته ... اونوقت من باید همه ی اینارو بشینم بخونم ! خداییش نکنید این کارارو! از مدیران محترم تقاضای بستن تاپیک را دارم 1 لینک به دیدگاه
fluid_mech 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی میدونه دانشگاه مدنی اذربایجان و کاشان دکترای تبدیل داره؟ 1 لینک به دیدگاه
fluid_mech 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فلوید خانم میخواستم بدونم که تبدیل انرژی با سیستم در چند واحد با هم اختلاف دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از دوستان یه خواهشی دارم!برید سر درستون امتحانا شروع شده! من دیگه کم میتونم سر بزنم ... اونوخ شما میاین اینجا پست میزارید ... بعد که میام یهو 100 صفحه تاپیک جلو رفته ... اونوقت من باید همه ی اینارو بشینم بخونم ! خداییش نکنید این کارارو! از مدیران محترم تقاضای بستن تاپیک را دارم تا شهریور این تاپیک باز است کسی میدونه دانشگاه مدنی اذربایجان و کاشان دکترای تبدیل داره؟ برای پاسخ اینگونه پرسش ها بهترین راه دانلود دفترچه دکترا است. ولی کاشان رو میدونم داره. فلوید خانم میخواستم بدونم که تبدیل انرژی با سیستم در چند واحد با هم اختلاف دارن؟ درس های اصلی فرق میکنه ولی انتخابی سیستم ای ها گاهی اوقات cfd با تبدیل می گیرن و تبدیلی ها تولید همزمان و اگزرژی با سیستم.. اینجا واسه ارشده یا دکترا؟ ارشد گامی است برای دکترا 1 لینک به دیدگاه
zahra1990 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظرتون نیروی محرکه خواجه و سیستم انرژی خواجه رو بزنم ؟ رتبه تبدیلم 688 طراحی 604:hanghead: لینک به دیدگاه
fluid_mech 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی سعی کردم این جملتون بخونم ولی نتونستم درس های اصلی فرق میکنه ولی انتخابی سیستم ای ها گاهی اوقات cfd با تبدیل می گیرن و تبدیلی ها تولید همزمان و اگزرژی با سیستم.. لینک به دیدگاه
peyman_2020 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظرتون نیروی محرکه خواجه و سیستم انرژی خواجه رو بزنم ؟ رتبه تبدیلم 688 طراحی 604:hanghead: تو طراحی خیلی دانشگاه معتبر تر میتونی بری. ولی اگه علاقه نداری هر چی دوس داشتی بزن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده