رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سال گذشته خواجه نصیر نداد تا حدی که یکی از بچه ها مجبور شد انتقالی بهه شهرستان بگیره(در تکمیل ظرفیت)

آقا دمت گرم که به سوال ها جواب میدی

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 851
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آقا دمت گرم که به سوال ها جواب میدی

خواهش میکنم:icon_gol:

تبلیغات: از فعالیت همه دوستان در بخش علمی تالار مکانیک خوشحال میشیم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

من ميخوام شبانه هارم بزنم.الان چه جوري بزنم؟

روز شريف تا مدرس بعد شب شريف تا مدرس؟

درود گلم...قبل از زدن شبانه، خوابگاه و هزینه رو مد نظر داشته باش....بعد از اطمینان خاطر:w16: وقتی از تمام روزانه های تهران که مطمئن شدی دوست داری و زدی، شبانه هاش رو بزن...

• Like 1
لینک به دیدگاه
درود گلم...قبل از زدن شبانه، خوابگاه و هزینه رو مد نظر داشته باش....بعد از اطمینان خاطر:w16: وقتی از تمام روزانه های تهران که مطمئن شدی دوست داری و زدی، شبانه هاش رو بزن...

مرسيييييييييي.خودگردانم نميدن؟شما نميدوني حدودا چقدر ميشه هزينه هاش؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسيييييييييي.خودگردانم نميدن؟شما نميدوني حدودا چقدر ميشه هزينه هاش؟

خود گردان و یا پاسیون ها ماهی 130 تا 200 تومن میشه...

کل دوره ارشد شبانه واسه دانشگاه هم نزدیک 8 میلیون میشه

اما در نظر داشته باش، الان یک بهایی رو پرداخت میکنی ولی ممکنه بعدا بیشتر بهت برگرده ...شاید هم نه19482_eva.gif به خودت بستگی داره

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام خوبی fluid

زبان 9

ریاضی 0

سیالات 32

جامدات 23

دینامیک 5

رتبه تبدیل 2100 رتبه کاربردی 2400

شرمنده بد جور گیر کردم.میشه ترتیب این دانشگاه هارو از لحاظ هیت علمی در تبدیل انرزی برام بچینی

دانشگاه زنجان - کاشان-سمنان-سهند تبریز-ارومیه-صنعتی ارومیه-

مدنی اذربایجان-شاهرود-محقق اردبیلی-باهنر کرمان-بوعلی همدان-رازی کرمانشاه

راستی این دانشگاه صنعت نفت تو سیستم انرزی تازه اومده.چه رتبه ای میگیره؟ و دانشگاش چه جوریه. فکر کنم برا علوم دریاییه

• Like 1
لینک به دیدگاه

اره . تا 1 ساعت پيش نميخواستم بزنم ولي گفتن ارزش تهران خيلي بيشتر از شهرستانه.تصميم گرفتم قبل صنعتي بزنم .ايشالا كه وام ميدن:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام خوبی fluid

زبان 9

ریاضی 0

سیالات 32

جامدات 23

دینامیک 5

رتبه تبدیل 2100 رتبه کاربردی 2400

شرمنده بد جور گیر کردم.میشه ترتیب این دانشگاه هارو از لحاظ هیت علمی در تبدیل انرزی برام بچینی

دانشگاه زنجان - کاشان-سمنان-سهند تبریز-ارومیه-صنعتی ارومیه-

مدنی اذربایجان-شاهرود-محقق اردبیلی-باهنر کرمان-بوعلی همدان-رازی کرمانشاه

راستی این دانشگاه صنعت نفت تو سیستم انرزی تازه اومده.چه رتبه ای میگیره؟ و دانشگاش چه جوریه. فکر کنم برا علوم دریاییه

سلام فلوید19482_eva.gif خوبی شما؟ کم پیدا شدیدا

تبریک میگم:icon_gol: حتما میخواهید امسال ارشد بخونید؟

چه کار سختیicon_pf%20(34).gif تقریبا همه در یک سطح هستن..البته یک مقدار تبریز و باهنر آوازه بیشتری دارن..

صنعت نقت هم سیستم میگیرهw58.gif استاد از کجاا میارن؟ دوستانی که در دانشگاههایی که تازه سیستم رو آورده قبلا خوندن رضایت نداشتن....الان هم واسه من جای تعجب داره....چون ما این همه استاد آشنا با سیستم نداریم...احتمالا چون سال اولش هست دیر پر بشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام فلوید19482_eva.gif خوبی شما؟ کم پیدا شدیدا

تبریک میگم:icon_gol: حتما میخواهید امسال ارشد بخونید؟

چه کار سختیicon_pf%20(34).gif تقریبا همه در یک سطح هستن..البته یک مقدار تبریز و باهنر آوازه بیشتری دارن..

صنعت نقت هم سیستم میگیرهw58.gif استاد از کجاا میارن؟ دوستانی که در دانشگاههایی که تازه سیستم رو آورده قبلا خوندن رضایت نداشتن....الان هم واسه من جای تعجب داره....چون ما این همه استاد آشنا با سیستم نداریم...احتمالا چون سال اولش هست دیر پر بشه

اولش تصمیم داشتم یک سال دیگه بخونم فلوید جان ولی دیدم برا خارج رفتن دانشگاه زیاد تاثیر نداره مگر دانشگاه تهران و شریف وهیچ تضمینی نیست که سال دیگه رتبم بهتر شه.

بین سمنان شاهرود و کرمان کدومو اول بزنم؟

صنعت نفت فقط مرد میگیره و محل تحصیلش محمود اباده.حالا نمیدونم زبان تدریسشون انگلیسی هست یا نه.ولی سایتش خیلی مجهز بود.ی جورایی با بخرو پمپو از این جور حرفا که مربوط به کشتی وعلوم دریایی هست مربوط میشعه.آمارشو برام در میاری ببینی چه جور دانشگاهیه؟.نظرت چیه؟ بزنم؟

اینم ادرسش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اولش تصمیم داشتم یک سال دیگه بخونم فلوید جان ولی دیدم برا خارج رفتن دانشگاه زیاد تاثیر نداره مگر دانشگاه تهران و شریف وهیچ تضمینی نیست که سال دیگه رتبم بهتر شه.

بین سمنان شاهرود و کرمان کدومو اول بزنم؟

صنعت نفت فقط مرد میگیره و محل تحصیلش محمود اباده.حالا نمیدونم زبان تدریسشون انگلیسی هست یا نه.ولی سایتش خیلی مجهز بود.ی جورایی با بخرو پمپو از این جور حرفا که مربوط به کشتی وعلوم دریایی هست مربوط میشعه.آمارشو برام در میاری ببینی چه جور دانشگاهیه؟.نظرت چیه؟ بزنم؟

اینم ادرسش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بستگی به محل سکونتتون هم داره...لیسانس کجا بودید؟

فکر کنم وابسته به سازمان فنی و حرفه ای و دانشکده فنی باشه...مطمئنید مهندسی مکانیک داره؟ من فکر میکنم مکانیک موتورهای دریایی و این سبکی داشته باشه تا سیالات و جامدات

• Like 1
لینک به دیدگاه
انرزی تجدید پذیر بهتره یا سیستم انرزی؟

برا دکترا میتونیم تبدیل بخونیم یانه؟

راستی شنیدم که تجدید پذیر دکترا ندارد؟

بدلیل سابقه سیستم که حدود 14 سال در دانشگاه ما داره تدریس میشه و شریف هم چندین سال است ، منابع مشخص تری هم داره..دو سال هم هست که پذیرش مستقل دکترا دارد.

میشه آزمون دکترا گرایش مختلفی شرکت کرد...شاید در مذاکره اذیت کنند که اگر سوابق پژوهشی قابل توجه باشد، مشکلی است...فعلا که برعکس است از تبدیل میان دکترای سیستم میدن

• Like 1
لینک به دیدگاه
بدلیل سابقه سیستم که حدود 14 سال در دانشگاه ما داره تدریس میشه و شریف هم چندین سال است ، منابع مشخص تری هم داره..دو سال هم هست که پذیرش مستقل دکترا دارد.

میشه آزمون دکترا گرایش مختلفی شرکت کرد...شاید در مذاکره اذیت کنند که اگر سوابق پژوهشی قابل توجه باشد، مشکلی است...فعلا که برعکس است از تبدیل میان دکترای سیستم میدن

سلام,ببخشید تجدید پذیر گفتید دکترا نداره؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
بستگی به محل سکونتتون هم داره...لیسانس کجا بودید؟

فکر کنم وابسته به سازمان فنی و حرفه ای و دانشکده فنی باشه...مطمئنید مهندسی مکانیک داره؟ من فکر میکنم مکانیک موتورهای دریایی و این سبکی داشته باشه تا سیالات و جامدات

تو دفترچه زیر گروه سیستم انرزی هست وامسال اومده.من تهران هستم و تهران جنوب خوندم.چیزی در مورد محل سکونت تو دفترچه نگفته

• Like 1
لینک به دیدگاه
خواهش میکنم:icon_gol:

تبلیغات: از فعالیت همه دوستان در بخش علمی تالار مکانیک خوشحال میشیم:ws3:

اصن شما کاریت نباشه قسمت نرم افزارو کنترات میگیرم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام,ببخشید تجدید پذیر گفتید دکترا نداره؟

درود..من که ندیدم...امسال هم بچه های تجدید پذیر کنکور سیستم شرکت کرده بودن...

تو دفترچه زیر گروه سیستم انرزی هست وامسال اومده.من تهران هستم و تهران جنوب خوندم.چیزی در مورد محل سکونت تو دفترچه نگفته
ریسکش بالاستw58.gif بیشتر تحقیق کنید...

خب شما که تهران هستید، شهرهای اطراف تهران براتون راحت تر نیست؟ مثلا شاهرود نسبت به کرمان؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اصن شما کاریت نباشه قسمت نرم افزارو کنترات میگیرم:ws3:

استقبال میکنیم...اتفاقا تالار نرم افزار قوی داریم....مخوصا نرم افزارهای جامداتی...اما سیالاتی ها نیاز به همکاری داره:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود..من که ندیدم...امسال هم بچه های تجدید پذیر کنکور سیستم شرکت کرده بودن...

ریسکش بالاستw58.gif بیشتر تحقیق کنید...

خب شما که تهران هستید، شهرهای اطراف تهران براتون راحت تر نیست؟ مثلا شاهرود نسبت به کرمان؟

بین کاشانو سمنان و شاهرود و قزوین موندم کدومارو اول بزنم.چون احتمالن شب هر چهار موردو بیارم.نظر شما کدوم یکی تبدیل قوی تر دارن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...