somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا همون تبریز نمیمونی؟دانشگاه سهند تبريز خودمون كه از اون بهتره.كلا نميخوام تبريز بخونم. 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روزانه هاي تهران كه قبول نميشم.صنعتي اصفهانم كه ميگين خيلي سخت ميگيرن.تبريزم كه خودم نميخوام بزنم.چيكار كنم؟؟؟؟؟ صنعتی اصفهان رو بزنین. هر چقدر هم که سخت باشه میشه از پسش بر اومد.اگر به فکر دکتری هستید به دانشگاه های اسم و رسم دارتر فکر کنید 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبريز خودمون كه از اون بهتره.كلا نميخوام تبريز بخونم. اگه روزانه میخوای، اصفهان و شیراز رو هم تست کن ولی در این دوتا دانشگاه (مخصوصاً شیراز) خطرات پارگی دیافراگم هست. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبريز خودمون كه از اون بهتره.كلا نميخوام تبريز بخونم. در زدن دانشگاههای دور از خانه این نکته رو هم در نظر داشته باش که چندین سال فرصت های مناسب ورود به صنعت رو هم از دست میدی...احتمالا مکاترونیک دانشگاه تهران هم قبول میشی 1 لینک به دیدگاه
mehranguilan 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام. دوستان فرهیخته آخرین رتبه قبولی تبدیل چنده؟امسال ظرفیت ها کم شده یا زیاد؟ ممنون 1 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام. دوستان فرهیخته آخرین رتبه قبولی تبدیل چنده؟امسال ظرفیت ها کم شده یا زیاد؟ممنون آخرین رتبه مجاز تبدیل 12910 هستش و البته خبر ندارم که کم شده و یا زیاد، دوستان با سابقه بهتر میدونن! 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان. من با 410 تبدیل شبانه امیر کبیر امیدی داشته یاشم؟ دو سال پیش یکی از دوستام با 413 امیر کبیر شبانه تبدیل قبول شد! 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه سوال دیگه. به نظرتون تبدیل خواجه نصیر بهتره یا علم و صنعت؟؟ من فک میکردم علم و صنعت بهتر باشه ولی از چند نفر که توی هر دوتا دانشگاه درس خوندن این سوال رو پرسیدم همشون بدون استثنا گفتن خواجه نصیر بهتره! 2 لینک به دیدگاه
alirezash 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان بچه ها با رتبه های زیر به نظرتون کدوم دانشگاه های تهران و خوب کشور چه روزانه چه شبانه قبول میشم؟ اولویت اولم ساخت و تولید ه . کارشناسی گرایش ساخت و تولید هستم. رتبه ساخت: 266 رتبه طراحی کاربردی : 619 رتبه تبدیل انرژی : 1135 رتبه مهندسی پزشکی: 527 رتبه هوافضا : 712 به نظرتان سمت مهندسی پزشکی یا سیستم انرژی دانشگاه های تهران روزانه و شبانه برم ؟ باتشکر از همگی 1 لینک به دیدگاه
mehranguilan 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخرین رتبه مجاز تبدیل 12910 هستش و البته خبر ندارم که کم شده و یا زیاد، دوستان با سابقه بهتر میدونن! یه سوال دیگه,8600 طراحی یا 8300 تبدیل شانسی واسه قبولی داره؟ ببخشید می پرسم رشتم برقه مکانیک نیستم. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان. من با 410 تبدیل شبانه امیر کبیر امیدی داشته یاشم؟ دو سال پیش یکی از دوستام با 413 امیر کبیر شبانه تبدیل قبول شد! درود..تبریک میگم...امیدوارم.. یه سوال دیگه. به نظرتون تبدیل خواجه نصیر بهتره یا علم و صنعت؟؟ من فک میکردم علم و صنعت بهتر باشه ولی از چند نفر که توی هر دوتا دانشگاه درس خوندن این سوال رو پرسیدم همشون بدون استثنا گفتن خواجه نصیر بهتره! ببینید هر جایی یک سری رشته هاش قوی تره و یک سری نه...نمیشه در مورد یک دانشگاه حکم قطعی داد...تبدیل خواجه واقعا یک سری از اساتیدش عالی هستن...در نهایت همه چیز به خود دانشگاه بر میگرده..تقریبا استادهای دانشگاههای تهران همه در یک سطح هستن، تلاش دانشجوها نام دانشگاهها رو متفاوت کرده...امسال واسه دکترا رتبه 11 و 16 از خواجه نصیر بود...و میتونم بگم تبدیلش قوی هست.. سلام دوستان بچه ها با رتبه های زیر به نظرتون کدوم دانشگاه های تهران و خوب کشور چه روزانه چه شبانه قبول میشم؟ اولویت اولم ساخت و تولید ه . کارشناسی گرایش ساخت و تولید هستم. رتبه ساخت: 266 رتبه طراحی کاربردی : 619 رتبه تبدیل انرژی : 1135 رتبه مهندسی پزشکی: 527 رتبه هوافضا : 712 به نظرتان سمت مهندسی پزشکی یا سیستم انرژی دانشگاه های تهران روزانه و شبانه برم ؟ باتشکر از همگی درود...تبریک میگم...احتمالا خواجه نصیر و علم صنعت شبانه ساخت و یا حتی روزانه قبول میشید....رتبه جامداتتون هم خوبه و شبانه خواجه نصیر رو میارید. به علاقه خودتون بستگی داره...سیستم انرژی سال ما تا 670 روزانه گرفت...ولی سال بعدش چون حتی 250 و 260 هم اومدن سیستم رو زدن 650 هم شبانه اش رو قبول نشد...امسال تهران اولین ورودی سیستم رو میگره، مشخص نیست تا چه رتبه ای پر میشه...یک سری اتفاقات هر سال رخ میده یه سوال دیگه,8600 طراحی یا 8300 تبدیل شانسی واسه قبولی داره؟ببخشید می پرسم رشتم برقه مکانیک نیستم. مجازی احتمال داره...ولی من تا حالا نشنیدم..ارزش یک سال دیگر خوندن رو داره 3 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام می خواستم بدونم که شبانه های رشته های خودرویی (خواجه نصیر یا علم و صنعت) ماکزیمم تا چه رتبه هایی می گیره..؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mehranguilan 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود..تبریک میگم...امیدوارم.. ببینید هر جایی یک سری رشته هاش قوی تره و یک سری نه...نمیشه در مورد یک دانشگاه حکم قطعی داد...تبدیل خواجه واقعا یک سری از اساتیدش عالی هستن...در نهایت همه چیز به خود دانشگاه بر میگرده..تقریبا استادهای دانشگاههای تهران همه در یک سطح هستن، تلاش دانشجوها نام دانشگاهها رو متفاوت کرده...امسال واسه دکترا رتبه 11 و 16 از خواجه نصیر بود...و میتونم بگم تبدیلش قوی هست.. درود...تبریک میگم...احتمالا خواجه نصیر و علم صنعت شبانه ساخت و یا حتی روزانه قبول میشید....رتبه جامداتتون هم خوبه و شبانه خواجه نصیر رو میارید. به علاقه خودتون بستگی داره...سیستم انرژی سال ما تا 670 روزانه گرفت...ولی سال بعدش چون حتی 250 و 260 هم اومدن سیستم رو زدن 650 هم شبانه اش رو قبول نشد...امسال تهران اولین ورودی سیستم رو میگره، مشخص نیست تا چه رتبه ای پر میشه...یک سری اتفاقات هر سال رخ میده مجازی احتمال داره...ولی من تا حالا نشنیدم..ارزش یک سال دیگر خوندن رو داره ببخشید یعنی برا غیرانتفاعی هم شانسی نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
ehsan4u 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام . بچه ها به نظر شما با توجه به افزایش ظرفیت طراحی امسال ، میشه با رتبه 2045 به قبولی شبانه دانشگاه سمنان امید داشت ؟ یعنی میشه گفت قبولی قطعیه ؟؟ من ساکن سمنان هستم . جاهای دیگه نمیخام بزنم . آخه پارسال تا رتبه 2100 هم قبول شدن و توی اون فایل اکسی قبولی ها مربوط به سال 90 تا رتبه 2300 هم شبانه تبدیل سمنان قبول شدن . میشه گفت احتمال قبولی زیاده یا اینکه من زیادی خوشبینم ؟؟؟؟؟ خواهشا جواب بدین ؟؟؟ خیلی واسم مهمه . یعنی باز باید بشینم بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34): اصلا حوصله درس خوندن ندارم دیگه . 1 لینک به دیدگاه
ehsan4u 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبانه های رشته های خودرویی (خواجه نصیر یا علم و صنعت) ماکزیمم تا چه رتبه هایی می گیره..؟؟ با رتبه 1250 گرایش سیستم تعلیق شبانه تهران جایی میشه قبول شد ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاممی خواستم بدونم که شبانه های رشته های خودرویی (خواجه نصیر یا علم و صنعت) ماکزیمم تا چه رتبه هایی می گیره..؟؟ شبانه های رشته های خودرویی (خواجه نصیر یا علم و صنعت) ماکزیمم تا چه رتبه هایی می گیره..؟؟ با رتبه 1250 گرایش سیستم تعلیق شبانه تهران جایی میشه قبول شد ؟؟؟؟ از دوستم که خودرو میخونه میپرسم، پاسخ رو براتون قرار میدم. ببخشید یعنی برا غیرانتفاعی هم شانسی نداره؟ من رتبه های غیر انتفاعی رو نمیدونم.... لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام مجدد دوستان به نظرتون می ارزه از شهر خودم (کرمان) بیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام صنعتی اصفهان شبانه تبدیل بخونم می ارزه؟ یا شیراز. یا فردوسی. به نظرم اونقدرا تفاوت ندارن با باهنر. حداقل تو تبدیل. اشتباه مبکنم؟ دانشگاه اصفهان چه طوره؟ (نه صنعتی) 2 لینک به دیدگاه
saeedh2o 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام .بچه ها به نظر شما با توجه به افزایش ظرفیت طراحی امسال ، میشه با رتبه 2045 به قبولی شبانه دانشگاه سمنان امید داشت ؟ یعنی میشه گفت قبولی قطعیه ؟؟ من ساکن سمنان هستم . جاهای دیگه نمیخام بزنم . آخه پارسال تا رتبه 2100 هم قبول شدن و توی اون فایل اکسی قبولی ها مربوط به سال 90 تا رتبه 2300 هم شبانه تبدیل سمنان قبول شدن . میشه گفت احتمال قبولی زیاده یا اینکه من زیادی خوشبینم ؟؟؟؟؟ خواهشا جواب بدین ؟؟؟ خیلی واسم مهمه . یعنی باز باید بشینم بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34): اصلا حوصله درس خوندن ندارم دیگه . فکرمیکنم روزانه گلپایگان قبول بشی دانشگاه خیلی خوبه اساتیدش درحدشریف هستن و استاد جامداتش قراره هیئت علمی شریف بشه 2 لینک به دیدگاه
saeedh2o 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان عزیز یه سوال اگه کسی لیسانس جامدات باشه رشته مهندسی پزشکی براش مناسبه به نظرتون؟ من صنعتی اصفهان طراحیشو میارم همچنین احتمال40درصد روزانه خواجه نصیر اما میخاستم قبل از طراحی صنعتی اصفهان بیومکانیک امیر کبیر را بزنم نظرتون چیه بچه ها 1 لینک به دیدگاه
shekufeh_jun 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان من 1750 طراحی هستم.میخواستم بدونم با این رتبه احتمال قبولی در چه دانشگاه روزانه ای رو دارم؟بین یزدو کاشان و شهرکرد و بوعلی ،شانسی برای قبولی من هست؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده