Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: چیه؟ حقیقت سخته 2 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ اگه شانس بیاری تکمیل ظرفیت بیرجند قبول میشی نفر بعدی.. پ.ن: یادش بخیر سال 89 با ریاضی 35، سیالات 30، جامدات 13 و دینامیک 15 رتبم شد 1975 (البته درصدای جامدات و دینامیک رو مطمئن نیستم ولی همین حوالی بودند) هیچ جا قبول نشدم ولی سال بعدش بدتر از اینم روزانه آورد شما الان فوق لیسانسین؟واسه کار تاسیسات که همون کارشناسی مگه بس نیس؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ شما الان فوق لیسانسین؟واسه کار تاسیسات که همون کارشناسی مگه بس نیس؟ لیسانس دارم الان 2 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ لیسانس دارم الان من چیکار کنم عاخه دوس دارم زودتر برم سرکار 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ من چیکار کنم عاخهدوس دارم زودتر برم سرکار خوب زودتر برو سرکار فعلا اوضاع کار خوب نیست همون درس بخونی فکر کنم بهتره یا بری سربازی 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ چیه؟ حقیقت سخته هم سخته هم تلخه 2 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ خوب زودتر برو سرکار فعلا اوضاع کار خوب نیست همون درس بخونی فکر کنم بهتره یا بری سربازی سربازی معافم مشهد کارم تضمینه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سربازی معافممشهد کارم تضمینه بیا جلو یه ذره بکوبمت به دیوار که صدای سوسک بدی؟ :vahidrk: خوب برو کار کن دیگه :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ بیا جلو یه ذرهبکوبمت به دیوار که صدای سوسک بدی؟ :vahidrk: خوب برو کار کن دیگه :vahidrk: اووووخخخ خو پس ارشد چی عاخه 2 لینک به دیدگاه
saba444444 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر همه دوستان به نظرتون رتبه ام چند میشه؟ زبان 5 ریاضی 10 سیالات 8 جامدات18 دینامبک 5 من فکر می کردم سیالات رو بهتر زدم.4 تا غلط داشتم 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بر همه دوستان به نظرتون رتبه ام چند میشه؟ زبان 5 ریاضی 10 سیالات 8 جامدات18 دینامبک 5 من فکر می کردم سیالات رو بهتر زدم.4 تا غلط داشتم درود...با کمال تاسف باید بگم واسه سال دیگه بخونید ایشالا سال دیگه نتیجه عالی بگیرید 5 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلام كسي نمونه كارنامه هاي 91رو نداره؟ به شدت نيازمند ياري سبزتان هستيم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ منم ارشد 92 دارم!ارشد 92 که دادن الان باید واسه 93 خوند 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مگه کنکور ارشد بهمن ماه نیست؟ خب بهمن 92 من کنکور دارم دیگه! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مگه کنکور ارشد بهمن ماه نیست؟ خب بهمن 92 من کنکور دارم دیگه! اینجوری نمیگن که شما 92 کنکور میدید ولی 93 میرید سر کلاس...واسه همین میگن ارشد 93:w02: پس از تیر دیگه باید کم کم شروع کنید..... 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بله! فقط من از جامدات بسی هراسانم! جامدات در سیلابس ما ضعیفه! بسیار ضعیف! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بله! فقط من از جامدات بسی هراسانم! جامدات در سیلابس ما ضعیفه! بسیار ضعیف! اصلا نترسید....من هم همین حس رو داشتم ولی بعدها همین جامدات خیلی کمکم کرد....از اول تیر شروع کنید به استاتیک مریام خوندن....تک تک مثال ها رو بخونید ، بعضی ها که مشابهش رو حل کردید دیگه حل نکنید ...نکات مهم رو خلاصه برداری کنید...سوالات مهم رو علامت بزنید تا در مرور ها استفاده کنید.. واسه مقاومت هم نائی...درسنامه و مثال هاش و تست های مکانیک و عمرانش رو بخورید....سه چهار بار تا زمان کنکور اگر بخونید سوالات مقاومت ساده میشه... جامدات هم چند فصل اولش که با مقاومت مشترک هست کفایت میکنه...البته این اطلاعات یکم قدیمی هست...ولی فکر کنم هنوز جواب میده 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ با سپاس از راهنمایی! آزمون جامع هم میدادید شما؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بله! فقط من از جامدات بسی هراسانم! جامدات در سیلابس ما ضعیفه! بسیار ضعیف! اصلا نترسید....من هم همین حس رو داشتم ولی بعدها همین جامدات خیلی کمکم کرد....از اول تیر شروع کنید به استاتیک مریام خوندن....تک تک مثال ها رو بخونید ، بعضی ها که مشابهش رو حل کردید دیگه حل نکنید ...نکات مهم رو خلاصه برداری کنید...سوالات مهم رو علامت بزنید تا در مرور ها استفاده کنید.. واسه مقاومت هم نائی...درسنامه و مثال هاش و تست های مکانیک و عمرانش رو بخورید....سه چهار بار تا زمان کنکور اگر بخونید سوالات مقاومت ساده میشه... جامدات هم چند فصل اولش که با مقاومت مشترک هست کفایت میکنه...البته این اطلاعات یکم قدیمی هست...ولی فکر کنم هنوز جواب میده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده