Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: چیه؟ حقیقت سخته 2
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 اگه شانس بیاری تکمیل ظرفیت بیرجند قبول میشی نفر بعدی.. پ.ن: یادش بخیر سال 89 با ریاضی 35، سیالات 30، جامدات 13 و دینامیک 15 رتبم شد 1975 (البته درصدای جامدات و دینامیک رو مطمئن نیستم ولی همین حوالی بودند) هیچ جا قبول نشدم ولی سال بعدش بدتر از اینم روزانه آورد شما الان فوق لیسانسین؟واسه کار تاسیسات که همون کارشناسی مگه بس نیس؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 شما الان فوق لیسانسین؟واسه کار تاسیسات که همون کارشناسی مگه بس نیس؟ لیسانس دارم الان 2
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 لیسانس دارم الان من چیکار کنم عاخه دوس دارم زودتر برم سرکار 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 من چیکار کنم عاخهدوس دارم زودتر برم سرکار خوب زودتر برو سرکار فعلا اوضاع کار خوب نیست همون درس بخونی فکر کنم بهتره یا بری سربازی 2
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 خوب زودتر برو سرکار فعلا اوضاع کار خوب نیست همون درس بخونی فکر کنم بهتره یا بری سربازی سربازی معافم مشهد کارم تضمینه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 سربازی معافممشهد کارم تضمینه بیا جلو یه ذره بکوبمت به دیوار که صدای سوسک بدی؟ :vahidrk: خوب برو کار کن دیگه :vahidrk: 4
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 بیا جلو یه ذرهبکوبمت به دیوار که صدای سوسک بدی؟ :vahidrk: خوب برو کار کن دیگه :vahidrk: اووووخخخ خو پس ارشد چی عاخه 2
saba444444 29 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلام بر همه دوستان به نظرتون رتبه ام چند میشه؟ زبان 5 ریاضی 10 سیالات 8 جامدات18 دینامبک 5 من فکر می کردم سیالات رو بهتر زدم.4 تا غلط داشتم 7
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلام بر همه دوستان به نظرتون رتبه ام چند میشه؟ زبان 5 ریاضی 10 سیالات 8 جامدات18 دینامبک 5 من فکر می کردم سیالات رو بهتر زدم.4 تا غلط داشتم درود...با کمال تاسف باید بگم واسه سال دیگه بخونید ایشالا سال دیگه نتیجه عالی بگیرید 5
somayeh mech 2005 ارسال شده در 17 تیر، 2013 سلام كسي نمونه كارنامه هاي 91رو نداره؟ به شدت نيازمند ياري سبزتان هستيم 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 17 تیر، 2013 مگه کنکور ارشد بهمن ماه نیست؟ خب بهمن 92 من کنکور دارم دیگه! اینجوری نمیگن که شما 92 کنکور میدید ولی 93 میرید سر کلاس...واسه همین میگن ارشد 93:w02: پس از تیر دیگه باید کم کم شروع کنید..... 2
GBG10 2039 ارسال شده در 17 تیر، 2013 بله! فقط من از جامدات بسی هراسانم! جامدات در سیلابس ما ضعیفه! بسیار ضعیف! 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 17 تیر، 2013 بله! فقط من از جامدات بسی هراسانم! جامدات در سیلابس ما ضعیفه! بسیار ضعیف! اصلا نترسید....من هم همین حس رو داشتم ولی بعدها همین جامدات خیلی کمکم کرد....از اول تیر شروع کنید به استاتیک مریام خوندن....تک تک مثال ها رو بخونید ، بعضی ها که مشابهش رو حل کردید دیگه حل نکنید ...نکات مهم رو خلاصه برداری کنید...سوالات مهم رو علامت بزنید تا در مرور ها استفاده کنید.. واسه مقاومت هم نائی...درسنامه و مثال هاش و تست های مکانیک و عمرانش رو بخورید....سه چهار بار تا زمان کنکور اگر بخونید سوالات مقاومت ساده میشه... جامدات هم چند فصل اولش که با مقاومت مشترک هست کفایت میکنه...البته این اطلاعات یکم قدیمی هست...ولی فکر کنم هنوز جواب میده 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 17 تیر، 2013 بله! فقط من از جامدات بسی هراسانم! جامدات در سیلابس ما ضعیفه! بسیار ضعیف! اصلا نترسید....من هم همین حس رو داشتم ولی بعدها همین جامدات خیلی کمکم کرد....از اول تیر شروع کنید به استاتیک مریام خوندن....تک تک مثال ها رو بخونید ، بعضی ها که مشابهش رو حل کردید دیگه حل نکنید ...نکات مهم رو خلاصه برداری کنید...سوالات مهم رو علامت بزنید تا در مرور ها استفاده کنید.. واسه مقاومت هم نائی...درسنامه و مثال هاش و تست های مکانیک و عمرانش رو بخورید....سه چهار بار تا زمان کنکور اگر بخونید سوالات مقاومت ساده میشه... جامدات هم چند فصل اولش که با مقاومت مشترک هست کفایت میکنه...البته این اطلاعات یکم قدیمی هست...ولی فکر کنم هنوز جواب میده 1
ارسال های توصیه شده