esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ غیرانتفاعی سجاد؟اون از آزاد بهتره فک کنم نه غیرانتفاعی اقبال داره از چه لحاظی؟من فقط واسه مدرکش میخام و وقتم آزاد باشه تو هفته ک بتونم کار کنم 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ نه غیرانتفاعی اقبال دارهاز چه لحاظی؟من فقط واسه مدرکش میخام و وقتم آزاد باشه تو هفته ک بتونم کار کنم نه من سجاد رو میشناختم یکم.تعریفشو زیاد شنیده بودم ک یکی از قوی ترین دانشگاهای غیرانتفاعیه،ازبقیشون اطلاع چندانی ندارم. 5 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ نه من سجاد رو میشناختم یکم.تعریفشو زیاد شنیده بودم ک یکی از قوی ترین دانشگاهای غیرانتفاعیه،ازبقیشون اطلاع چندانی ندارم. سجاد برقش قویه فعلا خیام قویترین رشته مکانیکو داره 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ منم غیرانتفاعی سجاد رو خیلی اسمش رو شنیدم........ شنیدم میگن خیلی دانشکاه خوبیه اتفاقا....... 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread104677-7.html#post1156726 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ خب دوستان بیان سوالا رو بررسی کنن ببینیم چند چندید دیگه پارسال ما تاپیکو ترکوندیم،شما هم بیاید ریاضی و جامداتش که به نظر خوب میاد 1 لینک به دیدگاه
eiman_masoumi 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ كليد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كليد مطابق دفترچه B هست دانلود دفترچه B: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته كليد ساختش اشتباه زياد داره 1 لینک به دیدگاه
saba444444 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ چرا کسی چیزی نمیگه؟امتحان چطور بود؟برا من که تمام باکسها سخت بودن 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ منم غیرانتفاعی سجاد رو خیلی اسمش رو شنیدم........شنیدم میگن خیلی دانشکاه خوبیه اتفاقا....... جلل الخالق 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ سجاد برقش قویهفعلا خیام قویترین رشته مکانیکو داره احتمالا هم ردیف شریف باشن 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ جلل الخالق باور کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ چرا کسی چیزی نمیگه؟امتحان چطور بود؟برا من که تمام باکسها سخت بودن کلا کنکور چیز ساده ای مخصوصا وقتی تو نیم ساعت همشو جواب بدی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ باور کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دانشگاه غیر انتفاعی یعنی ... لااله الاالله یه چی میگما 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ دانشگاه غیر انتفاعی یعنی ... لااله الاالله یه چی میگما 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ دانشگاه غیر انتفاعی یعنی ... لااله الاالله یه چی میگما دانشگاه غیرانتفاعی،آزاد و ... نمیتونه قوی باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ بسیار سخت بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ دانشگاه غیرانتفاعی،آزاد و ... نمیتونه قوی باشه؟ تا قوی چی باشه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ تا قوی چی باشه بعضی دانشگاه های سراسری خیلی بدتر و ضعیفتر از آزاد هستن . مثلا دانشگاه سراسری شهر ما هزار برابر پایین تر از آزاد تهرانه . هم از نظر امکانات ، رسیدنی و هم واسه استاد 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ بعضی دانشگاه های سراسری خیلی بدتر و ضعیفتر از آزاد هستن . مثلا دانشگاه سراسری شهر ما هزار برابر پایین تر از آزاد تهرانه . هم از نظر امکانات ، رسیدنی و هم واسه استاد خب آره ولی خب مدرکه فرق فوکوله 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ بعضی دانشگاه های سراسری خیلی بدتر و ضعیفتر از آزاد هستن . مثلا دانشگاه سراسری شهر ما هزار برابر پایین تر از آزاد تهرانه . هم از نظر امکانات ، رسیدنی و هم واسه استاد نه دیگه حالا خیلیییی هم بدتر و ضعیف تر نیستن آزاد چند تا از واحداش خیلی خوبه،علوم تحقیقات،تهران جنوب و ... (+ اراک) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده