esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ پاسخنامه این سوالای امروز کی میاد؟از کجا باید بگیریم؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ مثلا دانشگاهای تهران چن تا isi واسشون قابل قبوله تقریبا؟نانومکانیک رفته رو مخم واسه پایان نامه.کسی اطلاعاتی داره یکم بحرفم باش؟ مقایسه میشی با رقبات دیگه.اسمت چندم هم باشه مهمه. بعضا تا نویسنده پنجم هم امتیاز داره. لیسانست اگه تهران باشه براشون خیلی مهمه. فوق اگه شاگرد اول مثلا امیرکبیر باشی و یه مقاله آی اس آی و رقیب جدی هم نداشته باشی دیگه نیاز به کنکور نداری همون امیرکبیر ووو نانو هم برای سیالات هم هم ساخت هم جامدات. در مورد پایان نامه برو فروم اپلای.. 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ مقایسه میشی با رقبات دیگه.اسمت چندم هم باشه مهمه. بعضا تا نویسنده پنجم هم امتیاز داره. لیسانست اگه تهران باشه براشون خیلی مهمه. فوق اگه شاگرد اول مثلا امیرکبیر باشی و یه مقاله آی اس آی و رقیب جدی هم نداشته باشی دیگه نیاز به کنکور نداری همون امیرکبیر ووونانو هم برای سیالات هم هم ساخت هم جامدات. در مورد پایان نامه برو فروم اپلای.. همون نانو توی جامدات دیگه. هم دوسش دارم،هم موضوع به روزیه.فقط نمیدونم سبک کاراشون چه جوریه/احتمالا باید experimental باشه.میخوام بدونم مقاله هم از توش درمیاد یا نه 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ پاسخنامه این سوالای امروز کی میاد؟از کجا باید بگیریم؟ یک هفته دیگه سازمان سنجش 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ دوستم عمرانه،الان کنکورش شروع شد.منم استرس دارم 4 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ سوال 39 ریاضی چی میشه؟ فک کنم درست زدم 1 تقسیم بر eمیشه؟ 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ سوال 39 ریاضی چی میشه؟ فک کنم درست زدم1 تقسیم بر eمیشه؟ چه نوع معادله ایه؟حال ندارم تشخیص بدم 4 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ من کلا 12 تا سوال زدم. همش هم از خودم زدم. میدون رو میدم به جوونا. 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ بچه هایی که کنکور داشتید: بیاید و یه گزارش از کنکور بدید. سطح سختی و کیفیت سوالات 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ همون نانو توی جامدات دیگه.هم دوسش دارم،هم موضوع به روزیه.فقط نمیدونم سبک کاراشون چه جوریه/احتمالا باید experimental باشه.میخوام بدونم مقاله هم از توش درمیاد یا نه حتما میشه مقاله. لزوما اکسپریمنتال نه، عددی هم میشه نه سوالات سیالات دشوار نبود. ولی نسبت به رشته های دیگه که همیشه سختتر میدن 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ شنیدم کنکور مکانیک نسبت به پارسال سخت تر بوده و منم با شنیدنش برای کنکور فردام از الان استرس گرفتم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ شنیدم کنکور مکانیک نسبت به پارسال سخت تر بوده و منم با شنیدنش برای کنکور فردام از الان استرس گرفتم مکانیک همیشه نسبت به سال قبلش سخت تره...اصلا اینجوری قضاوت نکن...امشب رو بخوبی استراحت کن...فردا صبح هم با آرامش برو سر جلسه، فقط یادت باشه اگر یک آزمونی سخته واسه همه سخته پس با دیدن سوالات خودت رو نباز...هر چی بلدی رو بزن ، لازم نیست به همه سوالات جواب بدی. 7 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ مکانیک همیشه نسبت به سال قبلش سخت تره...اصلا اینجوری قضاوت نکن...امشب رو بخوبی استراحت کن...فردا صبح هم با آرامش برو سر جلسه، فقط یادت باشه اگر یک آزمونی سخته واسه همه سخته پس با دیدن سوالات خودت رو نباز...هر چی بلدی رو بزن ، لازم نیست به همه سوالات جواب بدی. من پارسال 30 تا سوال زدم، امسال 12 تا. به این میگن پیشرفت طبق معمول، مریم خانم دارن به بچه ها روحیه میدن بچه ها شما باور نکنید حرفاشو. هیچکدوممون نتیجه خوبی نمیگیریم. من که میخوام یه جعبه خرما بگیرم و پخش کنم. امشب شام غریبانه. خوشحال میشیم تشریف بیارید. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ من پارسال 30 تا سوال زدم، امسال 12 تا. به این میگن پیشرفت طبق معمول، مریم خانم دارن به بچه ها روحیه میدن بچه ها شما باور نکنید حرفاشو. هیچکدوممون نتیجه خوبی نمیگیریم. من که میخوام یه جعبه خرما بگیرم و پخش کنم. امشب شام غریبانه. خوشحال میشیم تشریف بیارید. به این میگن پسرفت پس این همه مدت چیکار میکردید 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ به این میگن پسرفت پس این همه مدت چیکار میکردید داغ دلم رو تازه نکن. اصلا نخوندم. خودمم میدونم چه خرابکاری کرده ام. ولی دیگه چه میشه کرد.:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ داغ دلم رو تازه نکن. اصلا نخوندم. خودمم میدونم چه خرابکاری کرده ام.ولی دیگه چه میشه کرد.:icon_pf (34): خب شما وقتی نخوندید چرا نظریه کلی میدید؟ کسانی که خوندن مطمئنا نتیجه خواهند گرفت 6 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ خب شما وقتی نخوندید چرا نظریه کلی میدید؟ کسانی که خوندن مطمئنا نتیجه خواهند گرفت خب میخوام تضعیف روحیه کنم. نمیدونی چه حالی میده این کار. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ درود...دوستان آزمون چطور بود؟[FLASH=width=18 height=18] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] به به مهندس خودمون چند تا جواب دادید..جواباتون رو بزارید تا با بقیه چک کنید.... یادش بخیر روزی که ارشد دادم تا ساعت 4 همه سوالات رو با بچه ها چک کردیم و دیگه فهمیدم چند چنده آخه یک نفر تا چه حد میتونه اسپم کنه مطمئنید شما امروز کنکور نداشتید؟ ما هم بریم یک تاپیکک واسه دکترا بزنیمدور هم خوش میگذره دیگه به دیگه میگه ته دیگ انقد اسپم نکن،این تاپیک از سال 89 تا الان یه بند شده مریم،همه ش مریم ،مریم مریم،بابا تو مگه کنکور ندادی ول کن برو دیگه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ دیگه به دیگه میگه ته دیگانقد اسپم نکن،این تاپیک از سال 89 تا الان یه بند شده مریم،همه ش مریم ،مریم مریم،بابا تو مگه کنکور ندادی ول کن برو دیگه از امروز این تاپیک اسپم آزاده تا روز اعلام نتایج میتونید اینجا جواب سوالات رو بررسی کنید البته بینابین اسپم ها 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ دوستانی که ارشد دادن ، امیدواریم که از این پس در پر بار کردن مطالب علمی سایت بیشتر همراه ما باشن..تاپیک مبدل های حرارتی منتظرتونه...و خیلی از تاپیک های دیگه...مسابقه توانایی تدریس و انتقال مفاهیم و نشریه حرکت رو فراموش نکنید....(خداییش الان چند نفر دارن میگن حوصله داری ها و دلت خوش ها) 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده