رفتن به مطلب

پیشنهاد بدین برای رفع خستگی

Secret:

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فارماتون یه کپسول زده به اسم جینکوسان ،60میلیگرم جینکوبیلوبا داره و100 میلی گرم جینسینگ

این قرصا رو دکتر بهتون می ده؟ :ws38:

انقدر بدن رو به خوردن دارو عادت ندین

• Like 2
لینک به دیدگاه
این قرصا رو دکتر بهتون می ده؟ :ws38:

انقدر بدن رو به خوردن دارو عادت ندین

این قرصا دارو نیستن،

نوعی کنسانتره فشرده یا هر چی اسمشو میذاریم از گیاه ویژه هستن که از شرق دور میاد (چین و کره).خواصی داره که برای بدن مفیده(همچنین مغز) و هیچ ضرری هم نداره.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بيا شيراز يه گشتي تو حياط خونه ما بزن بوي بهار نارنج بلايي سرت مياره كه 24 ساعت شبانه روز هم بخوابي بازم كسل و خواب آلودي:bigbed:

اما خارج از اين حرفا

ببين استراحت و خوابت به اندازه كافي هست يا نه؟!

نيمي از خستگي از بيخوابي شبانه هست

بعد هم وقتي از بيرون مياي خونه اگر خواب آلودي نيم ساعت بخواب اگر كه نه يه دوش (ترجيحا دوش آب سرد)بگير و بعد يه چاي يا قهوه يا شكلات تلخ بخور و با يه انرژي مضاعف بيا نوانديشان:دي:mornincoffee: (يعني به كارات برس)

درضمن اون قرص فارماتون هم كه دوستان گفتن خوبه.. من از چند تا پزشك پرسيدم و هيچ گونه ضرري نداره:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من دچار خستگي روحي ميشم در اين روزها بيشتر ...

و از موسيقي + بازي كامپيتري ( حكم ) دارم استفاده ميكنم ...البته قبل خواب هم سايت هاي خبري رو چك ميكنم !

برام تقريبا موثر بوده ... :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا قسمت نقل قولها دیگه نیست؟

چای سبز

شربت آبلیمو

شربت مولتی ویتامین

شما قبلا یه رنگ دیگه نبودی؟ :ws52:

درود

آتیش کن:ws3:

کتاب غیر درسی/نواندیشان/قدم زدن/چای و قهوه/فیلم

از ساعت هفت غروب بخوابم بهتر نیست؟ من منظورم از رفع خستگی اینه که بتونم ساعات شب رو مفید کنم مطالبی که برای کارم و درس که لازمه بخونم :banel_smiley_4: من اگه بخوام کتاب غیر درسی بخونم میتونم به مدت 24ساعت بدون اینکه احساس گرسنگی و خستگی داشته باشم انجامش بدم :icon_pf (34):

خووووووواب حلال مشكلات

يه 20ديقه بخواب بعدش يه چايي يا نسكافه بحور بعد وقتي شارژ شدي بشين سر درس و مشقت

یکی بیاد به من بگه چطور میشه 20 دقیقه خوابید

دیروز ساعت 7 و نیم میخواستم نیم ساعت بخوابم تا هشت که یادمه بیدار بودم اما خوابم که برد شد ساعت نه و نیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
جینسینگ+جینکوبیلوبا،2 ساعت قبل اینکه بیای خونه بعدش تو خونه:

.چای(سبز یا معمولی) ،یاقهوه با شیریاکافی میت.

کمی سنگینتر،قهوه +قرص کافئین یاچای سبز یا معمولی+قرص کافئین

کمی خلاف چای یا قهوه +قرص افدرین یا چای و قهوه +قرص افدرین +قرص کافئین

خلاف: آمفتامین.

دوش آب یخ

فارماتون یه کپسول زده به اسم جینکوسان ،60میلیگرم جینکوبیلوبا داره و100 میلی گرم جینسینگ

این قرصها رو چطور میشه تهیه کرد؟ مثلا فرص کافئین توی داروخونه در دسترسه؟

من دچار خستگي روحي ميشم در اين روزها بيشتر ...

و از موسيقي + بازي كامپيتري ( حكم ) دارم استفاده ميكنم ...البته قبل خواب هم سايت هاي خبري رو چك ميكنم !

برام تقريبا موثر بوده ... :a030:

خستگی روحی رو که اکثرا دارن اما خوب بستگی به مقدارش داره

یه پیشنهاد به شما میدم اگه مشغله هاتو بیشتر کنی که وقت سر خاروندن نداشته باشی دیگه فرصت فکر کردن به خستگی روحی هم نداری

• Like 1
لینک به دیدگاه

از ساعت هفت غروب بخوابم بهتر نیست؟ من منظورم از رفع خستگی اینه که بتونم ساعات شب رو مفید کنم مطالبی که برای کارم و درس که لازمه بخونم :banel_smiley_4: من اگه بخوام کتاب غیر درسی بخونم میتونم به مدت 24ساعت بدون اینکه احساس گرسنگی و خستگی داشته باشم انجامش بدم :icon_pf (34):

پس همون قهوه رو بچسبین/شام هم سبک بخورین/سعی کنید طول روز یه خواب کوتاه داشته باشین که حدودا 20 دقیقه قبل از ناهار باشه(فک کنم به همین نوع خواب میگن خواب قیلوله)

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس همون قهوه رو بچسبین/شام هم سبک بخورین/سعی کنید طول روز یه خواب کوتاه داشته باشین که حدودا 20 دقیقه قبل از ناهار باشه(فک کنم به همین نوع خواب میگن خواب قیلوله)

طول روز سرکارم روزهایی که فقط سرکار باشم با رفت و آمد حدود 11 ساعت بیروم

و البته چون عصر ها هم کلاس میرم میشه حدود 13 الی 15 ساعت

تا اونجایی که تصمیم کبری گرفتم وقت باشگامو بزارم توی ساعات کار با مرخصی ساعتی بوی عرق هم بقیه رو معدوم کنه خیالی نیست:w02: چون دارم شکم میزارم :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه پیشنهاد هم واسه رفع کسلی و خوابالودگی من بدین

من تا نگام به صفحه کتاب میافته خوابم میگیره:banel_smiley_4: تو امتحانا به معنای واقعی حیرونم!!!

بگیر بخواب خوب......:ws3:

دور از شوخی خودتو تو شرایطی قرار بده که خوابت نمیبره

مثلا من از تخت آویزون میشم مثل تارزان

یا سر و ته روی مبل میخوابمو درس میخونم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب خدا خیر داده تو که راهنماییم میکنی یه زحمتی هم واسه ابداعش بکش:sigh:

والا ثواب داره:ws3:

مشکلت اساسی تره

تو فکر کردنم تنبلی ......:ws3:

مثلا رو یه جای ناهموار بشین البته یه جوری که به کمر و ستون فقراتت فشار نیاد:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این قرصها رو چطور میشه تهیه کرد؟ مثلا فرص کافئین توی داروخونه در دسترسه؟

قرصهای جینسینک و جینکو بیلوبا تو دارو خونه ها انواع مختلفش هست ،حتی ایرانیشم هست ولی ایرانی توصیه نمیکنم . جینکوسان مال فارماتونه خیلی خوبه .

قرص کافئین هم بعضی از داروخانه ها دارن ،اینایی که مکمل بدن سازی میفروشن هم دارن حتی قرص کافئین +افدرین هم مکمل فروشا دارن.قرص کافئین آمریکائیش خوبه.در ضمن از مکمل فروش معتبر باید خرید چون امکان تقلبی بودنش هست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اکثرتون مطمعنا توی طول روز درگیر کار و یا درس دانشگاهید :ws37:

برای استفاده مفید از اوقات شب با وجود خستگی روز نظر بدین

شما برای رفع خستگی چیکار میکنین تا جایی که بتونین تمرکز خوبی برای مطالعه داشته باشید

من خودم چند روش رو امتحان کردم مثلا باشگاه رفتن علاوه بر شادابی خسته ترم میکنه یا دیدن فیلم خستگی رو رفع میکنه اما نه اون اندازه که بخوام یه کتاب دستم بگیرم :icon_pf (34):

باتمرینات ریلکسیشن خستگی وتنش از وجودت خارج میشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...