Secret: 2286 ارسال شده در 15 تیر، 2012 اکثرتون مطمعنا توی طول روز درگیر کار و یا درس دانشگاهید برای استفاده مفید از اوقات شب با وجود خستگی روز نظر بدین شما برای رفع خستگی چیکار میکنین تا جایی که بتونین تمرکز خوبی برای مطالعه داشته باشید من خودم چند روش رو امتحان کردم مثلا باشگاه رفتن علاوه بر شادابی خسته ترم میکنه یا دیدن فیلم خستگی رو رفع میکنه اما نه اون اندازه که بخوام یه کتاب دستم بگیرم :icon_pf (34): 18
pianist 31130 ارسال شده در 15 تیر، 2012 یکی رو استخدام کن ماساژت بده خستگی رفع میشه و یا یه ماساژور برقی بگیر شنا هم خوبه 8
شــاروک 30242 ارسال شده در 15 تیر، 2012 دوش آب گرم تو زمستون و دوش آب سرد تو تابستون منو دوباره زنده میکنه و بهم انرژی مضاعف میده 7
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 تیر، 2012 اوه اوه از چه کسی هم پیشنهاد میخواد این سکرت !!! من اینقدر خسته ام که تاپیک من خسته ام را 10 ها صفحه جلو بردم. اما اگر هرکس خسته است میتونه مدتی با من همکلام بشه، یا دیوونه میشه و از دیوانگی سر به بیابون میذاره و خستگیش در میره، یا رفیق میشه و با هم چرند میگیم، یا دشمنم میشه و با فحش دادن حال میکنه برای خودش و از خستگی در میاد. بیا با من دوست شو اگه خسته ای. 10
Secret: 2286 سازنده ارسال شده در 15 تیر، 2012 یکی رو استخدام کن ماساژت بده خستگی رفع میشه و یا یه ماساژور برقی بگیر شنا هم خوبه این همه جون میکنم که پول در بیارم بعد بیام یکی رو استخدام کنم ماساژم بده شنا رو دوست ندارم فکر کنم پیشنهاد این دوست پایینی که گفته دوش بهتر از شنا باشه دوش آب گرم تو زمستونو دوش آب سرد تو تابستون منو دوباره زنده میکنه و بهم انرژی مضاعف میده 5
Secret: 2286 سازنده ارسال شده در 15 تیر، 2012 اوه اوه از چه کسی هم پیشنهاد میخواد این سکرت !!! من اینقدر خسته ام که تاپیک من خسته ام را 10 ها صفحه جلو بردم. اما اگر هرکس خسته است میتونه مدتی با من همکلام بشه، یا دیوونه میشه و از دیوانگی سر به بیابون میذاره و خستگیش در میره، یا رفیق میشه و با هم چرند میگیم، یا دشمنم میشه و با فحش دادن حال میکنه برای خودش و از خستگی در میاد. بیا با من دوست شو اگه خسته ای. تو چون حرفای بد بد زیاد میزنی بابام گفته باهات دوست نشم اما جدا از این اومدن نت اعتیاد داره وقتی میای برای رفع خستگی می بینی چند ساعت تو نتی و موقع خواب شده هیچ کار مفیدی هم نکردی میخوابم! هیچی مثه خواب خستگیو برطرف نمیکنه! خواب خوبه اما عصرها ساعت شش به بعد هر چقدر هم خسته باشی دیگه خوابت نمیبره 8
Ehsan 112349 ارسال شده در 15 تیر، 2012 تو چون حرفای بد بد زیاد میزنی بابام گفته باهات دوست نشم اما جدا از این اومدن نت اعتیاد داره وقتی میای برای رفع خستگی می بینی چند ساعت تو نتی و موقع خواب حرفای بدبد برای رفع خستگی خیلی خوبه، از ما گفتن بود. بابات میخواد تو تفریح سالم داشته باشی و پوفک بخوری و کتاب بخونی. تفریح ناسالم مزه میده نه تفریح سالم. برای رفع خستگی نباید کلا نت اومد، نت فقط برای اوقات بیکاریه که گویا کل زندگی ما داره به بیکاری میگذره !!! 5
pianist 31130 ارسال شده در 15 تیر، 2012 این همه جون میکنم که پول در بیارم بعد بیام یکی رو استخدام کنم ماساژم بده شنا رو دوست ندارم فکر کنم پیشنهاد این دوست پایینی که گفته دوش بهتر از شنا باشه یعنی شما برای دوش گرفتن هم منتظر پیشنهاد دوستان بودی... باشه چای بخور خستگی در میره (پیشنهاد خوب)!! 4
Secret: 2286 سازنده ارسال شده در 15 تیر، 2012 یعنی شما برای دوش گرفتن هم منتظر پیشنهاد دوستان بودی... باشه چای بخور خستگی در میره (پیشنهاد خوب)!! پس فکر کردی اگه عقل خودم میرسید تاپیک میزدم الان که گفتی چایی به پیشنهاد دوستان گل گاو زیان با عسل خودم توفیری نداشت 4
pianist 31130 ارسال شده در 15 تیر، 2012 پس فکر کردی اگه عقل خودم میرسید تاپیک میزدم الان که گفتی چایی به پیشنهاد دوستان گل گاو زیان با عسل خودم توفیری نداشت آهان پس کلا خسته نباشی... 3
alimec 23104 ارسال شده در 15 تیر، 2012 اکثرتون مطمعنا توی طول روز درگیر کار و یا درس دانشگاهید برای استفاده مفید از اوقات شب با وجود خستگی روز نظر بدین شما برای رفع خستگی چیکار میکنین تا جایی که بتونین تمرکز خوبی برای مطالعه داشته باشید من خودم چند روش رو امتحان کردم مثلا باشگاه رفتن علاوه بر شادابی خسته ترم میکنه یا دیدن فیلم خستگی رو رفع میکنه اما نه اون اندازه که بخوام یه کتاب دستم بگیرم :icon_pf (34): درود آتیش کن کتاب غیر درسی/نواندیشان/قدم زدن/چای و قهوه/فیلم 5
dear.angel 1314 ارسال شده در 15 تیر، 2012 خووووووواب حلال مشكلات يه 20ديقه بخواب بعدش يه چايي يا نسكافه بحور بعد وقتي شارژ شدي بشين سر درس و مشقت 3
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 16 تیر، 2012 جینسینگ+جینکوبیلوبا،2 ساعت قبل اینکه بیای خونه بعدش تو خونه: .چای(سبز یا معمولی) ،یاقهوه با شیریاکافی میت. کمی سنگینتر،قهوه +قرص کافئین یاچای سبز یا معمولی+قرص کافئین کمی خلاف چای یا قهوه +قرص افدرین یا چای و قهوه +قرص افدرین +قرص کافئین خلاف: آمفتامین. دوش آب یخ 5
VINA 31339 ارسال شده در 16 تیر، 2012 تو همون سکرت باشگاهی که هی میگفتم برو درس بخون یا اون یکی دیگه بود بگیر بخواب بعدش پاشو یه مولتی ویتامین بخور بشین سر درست:gnugghender: جینسینگ+جینکوبیلوبا،2 ساعت قبل اینکه بیای خونه بعدش تو خونه: .چای(سبز یا معمولی) ،یاقهوه با شیریاکافی میت. کمی سنگینتر،قهوه +قرص کافئین یاچای سبز یا معمولی+قرص کافئین کمی خلاف چای یا قهوه +قرص افدرین یا چای و قهوه +قرص افدرین +قرص کافئین خلاف: آمفتامین. این که گفتی خوردنیه؟ 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 16 تیر، 2012 شربت بیدمشک و نسترن با عسل (قندهای مصنوعی خوب نیست شربت با عسل خیلی خوبه) شربت آبلیمو با عسل قهوه چای با خرما میوه آجیل رقص حرف زدن با یه دوست خوندن بعضی از کتابای کوچیک که جمله های قشنگی داره دوش آب گرم بعدشم عین دخترای خوب موهاتو قشنگ درست کنی و آرایش کنی برای خودت آمپول تقویتی به طبع ها هم توجه کنی مهمه.مثلا اونی که طبع سرد داره وقتی ماست می خوره حس بی حالی بهش دست می ده پس باید ماست رو با نعناع که گرم هست بخوره .یا ماهی خیلی سرد هست بعدش خرما باید بخوریم تا بی حال و حوصله نشه. فست فود هم کم بخور مخصوصا نوشابه و کالباس اینا 2
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 16 تیر، 2012 این که گفتی خوردنیه؟ جینسینگ یه نوع ریشه گیاهه که قرصشم هست.جینکو بیلوبا هم برگ گیاهه که قرصش هست. 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری