رفتن به مطلب

اسم زنشونو جلو جمع میگفتن علیرضا (اسم بزرگترین بچه ) ...

Alireza Hashemi

به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟  

102 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟

• 23
    • 79

ارسال های توصیه شده

این سایت و اینترنت قضیش فرق داره

اسم داداشم رو هم نمیگم الان اینجا

حتی قبلا شادمهر باز ازم پرسید بهش الکی یه اسم دیگه گفتم (بعدا بهش گفتم الکی گفتم :ws3:)

جار نمیزنم چون لزومی نداره بزنم...اگه لازم بود و بعضی مسائل نبود (غیرت اینا رو نمیگم) جار میزدم اسم کل فک و فامیل رو.

خب قضیه اش چیه؟؟

چون تهدیدی حس میکنی؟

از چی وحشت داری بگو فروغ و نگار و دختران منتظرن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 366
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خانم ها در بحث حالت تهاجمی میگیرند، همین باعث میشه یکسری عقب نشینی صورت بگیره.

من نقل قول نمیگیرم ولی حرف آخرم رو بی پرده میزنم.

داشتن تعصب نسبت به مادر، خواهر و زن نه تنها به نظر من بد نیست، خیلی هم خوبه.

اما میزان این تعصب هست که تعیین کننده هست.

تعصب تا جایی که آزادی های فردی یک زن رو زیر سئوال نبره، میتونه به حفظ ارزش اون زن در جامعه کمک کنه،به هر حال این زن هست که توسط کفتارها مورد تجاوز قرار میگیره، نه اینکه چندتا زن حمله کنند به یک مرد و بهش تجاوز کنند.

مسئله تجاوز هم یک مسئله جهانیه و زنان همیشه قربانی بودن، پس برای دفاع از زنان باید اقدامی کرد.

اون اقدام چیه؟ دوستان جوابی ندارند؟

حرف چگوارا میاد وسط که اگر زورت به متجاوز نرسید،از تجاوز لذت ببر.

رابطه جنسی با محارم، روابط ضربدری و هزاران زهرمار دیگه همه تحفه همون آزادی در غرب هست که برای زنان به ارمغان آورده به اسم اینکه مرد نباید چیزی به زن بگه و به اسم آزادی اجتماعی اتفاقا خیلی هم شخصیت زن رو پایین آوردن.

پس آزادی بی حد و حصر هم مشکل زاست، باید کنترل بشه یا نه؟

در دین این سرزمین، تاریخ پدران و مادران ما،خیلی به زنان ظلم شده، اما با این وجود، در حوزه اخلاق به نظرم فرهنگ ایران خیلی بهتر از فرهنگ غرب نسبت به زن دیدگاه داره.

حماقت هایی مثل حجاب اجباری، حذف نام زنان از شهرها و کوچه ها و...اگه نبود وضعیت خیلی بهتر بود.

• Like 10
لینک به دیدگاه
این تعصب و غیرت که میگی منم دارما

ولی اینجا بحث داشتن و نداشتن غیرت نیست

بحث اینه که اسم خواهرت رو جلوی کسی صدا بزنی به غیرت و اینا ربط داره یا نه

شما میگی داره...من فکر میکنم نداره

به نظرم اسم خواهرم رو بقال سر کوچه بدونه چیزه بدی و بی غیرتی حساب نمیشه

الانم بقال سر کوچه اسم مامانم رو میدونه ولی هیچوقت نمیاد به اسم کوچیک صداش بزنه.

شما اگه واقعا فکرت اینه پس نباید بزاری خواهر یا مادرتون از خونه بیرون بره که کسی قیافش رو ببینه و بشناسش :w58:

تو چرا هر کس میگی

شاید بثال سر کوچه شما آدم محترم و همسایه خوبی باشه ولی منی که بقال سر کوچمون رو میشناسم و میدونم آدم هیز تر از اون وجود نداره که نمیام آتو بدم دست اون اسم ننم رو جلوش بیارم

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخشید

خیلی از این خانوم هاااااااااااا که دارن جیغ داد میکنن که بعضی از مرد ها برا زمان جاهلیت اند

منم به شخصه دوست ندارم تو یه جمع غریبه حتی بین دوستام

اسم زن و خواهر و............... ادم برده بشه

نمی دونم توی این شرکت هااااااااااااااااااااااااااا شما سر زدید یا نه

خیلی از دست شویی شرکت هااااااااا

دانشگاه ها

پادگان نظامی

اگر رفته باشید

توش پر فحش و............................ هستش

وای به حال این که اسم یکی از افراد مونث اون طرف رو بدونننند

مثلا

مهندس فلانی فلانی رو فلان کردیم :w58:

پس ترجیح میدم توی جمع غریبه و دوستان

اسم نبرم

اما تو جمع فامیل اشکال ندارم

اسم میبرم با افتخاررررر

منم پس به شیخ انجمن اقتدا میکنم و به گزینه 1 رای میدم

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب قضیه اش چیه؟؟

چون تهدیدی حس میکنی؟

از چی وحشت داری بگو فروغ و نگار و دختران منتظرن:ws3:

گفتم که دلیلم ربطی به بحث این تاپیک نداره...منتظر نیستن اونا :ws3:

تو چرا هر کس میگی

شاید بثال سر کوچه شما آدم محترم و همسایه خوبی باشه ولی منی که بقال سر کوچمون رو میشناسم و میدونم آدم هیز تر از اون وجود نداره که نمیام آتو بدم دست اون اسم ننم رو جلوش بیارم

خوب پس نزار مادرت از خونه بره بیرون که یه وقت از جلوی این آدم هیز رد شه و اون ببینش.

:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
گفتم هر پسری اگر واقعا اومدو تگفت نام خواهر و مادرش رو اینجا میفهمم که مغز من تحجر یافتس و باید تجدید نظر کنم در عقایدم

ببین اگر یه نفر باشه تو یه جمعی که بثیه میشناسنش پنهان کردن نام اون فرد کار اشتباهیه

مقلا تو خواهر منی تو این فروم عضوی پس لزومی نمیتینم که نامت مخفی باشه چون هودت هستی و دیگران میبینن چه هستی؟

ولی اگر خواهرم باشی و تو این فروم عضو نباشی هیچ وقت حاضر نیستم اسمی ازت برده شه

واین ها به همون چیزی ربط دارن که در زن ها از مردها کمتره:w16:

مثال درست بزن! مرتبط! تو تو خیابون می‌خوای خواهرتو صدا کنی‌!

الان منم اسم هیچکدوم از اعضای خانوادمو نمیا‌م بگم! چرا بگم؟؟!!!اونم وقتی‌ تو روش زوم کردی یهو!

ولی‌ تو خیابون همشونو صدا میزنم!

درضمن ما نمیگیم تو هم متحجّر هستی‌! این مسله برات اینجور جا افتاده ولی‌ ساده ازش نگذشتی.... در غیر این صورت می‌شدی متهجر!

خب شایدم ما قانع شدیم! تو دلیل بیار! بقیه موافقا با تو دلیل بیارن! بی‌ دلیل آخه؟!!!!!!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه دیگه فروغ تو برای باور یک حقیقت احتیاج به حقانیت اون داری من هم برای باور این طرز فکر احتیاج به بستری مناسب دارم تا باورم رو با خیال راحت پرورش دهم... واین بستر همچنان خشکه حتی برای اون کسانی که دم از روشن فکری میزنن:a030:

اخه چرا اثبات حقانیت از دید تو مساوی با تعدد؟ یعنی اگه تعداد زیادی از پسرا بیان اسم خواهر و مادرشون رو بگن، حقانیتش برات اثبات شده و در غیر این صورت

نه اونم به خاطر اینکه انگ بی غیرتی بهت میخوره! این حصار فکری رو تو این زمونه با توجه به گستردگی ارتبطاتات اصلا درک نمیکنم...

خواهی نشوی رسوا همرنگ حقیقت شو و نه جماعت :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تعصب تا جایی که آزادی های فردی یک زن رو زیر سئوال نبره، میتونه به حفظ ارزش اون زن در جامعه کمک کنه،به هر حال این زن هست که توسط کفتارها مورد تجاوز قرار میگیره، نه اینکه چندتا زن حمله کنند به یک مرد و بهش تجاوز کنند.

مسئله تجاوز هم یک مسئله جهانیه و زنان همیشه قربانی بودن، پس برای دفاع از زنان باید اقدامی کرد.

رابطه جنسی با محارم، روابط ضربدری و هزاران زهرمار دیگه همه تحفه همون آزادی در غرب هست که برای زنان به ارمغان آورده به اسم اینکه مرد نباید چیزی به زن بگه و به اسم آزادی اجتماعی اتفاقا خیلی هم شخصیت زن رو پایین آوردن.

در دین این سرزمین، تاریخ پدران و مادران ما،خیلی به زنان ظلم شده، اما با این وجود، در حوزه اخلاق به نظرم فرهنگ ایران خیلی بهتر از فرهنگ غرب نسبت به زن دیدگاه داره.

حماقت هایی مثل حجاب اجباری، حذف نام زنان از شهرها و کوچه ها و...اگه نبود وضعیت خیلی بهتر بود.

ربط این حرفا به تاپیک چیه آخه؟

یعنی اگر کسی (هر چقدر هم هیز و کثیف و متجاوز) اسم کسی رو بدونه بیشتر راغب میشه بهش تجاوز کنه؟:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اول اینکه ما بی منطق نیستیم و جیغ و داد نمیکنیم!ادب هم خوبه ها!از طرفی باز میگم به پای غیرت و تعصب نزارین!یه چیز دیگه بگین خیلی بهتره ها!برا خودتون میگم زشته!میگن کلا اینا هیچی نمیفهمن تا کم میارن میزارن پای تعصب و غیرت!

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید

خیلی از این خانوم هاااااااااااا که دارن جیغ داد میکنن که بعضی از مرد ها برا زمان جاهلیت اند

منم به شخصه دوست ندارم تو یه جمع غریبه حتی بین دوستام

اسم زن و خواهر و............... ادم برده بشه

نمی دونم توی این شرکت هااااااااااااااااااااااااااا شما سر زدید یا نه

خیلی از دست شویی شرکت هااااااااا

دانشگاه ها

پادگان نظامی

اگر رفته باشید

توش پر فحش و............................ هستش

وای به حال این که اسم یکی از افراد مونث اون طرف رو بدونننند

مثلا

مهندس فلانی فلانی رو فلان کردیم :w58:

پس ترجیح میدم توی جمع غریبه و دوستان

اسم نبرم

اما تو جمع فامیل اشکال ندارم

اسم میبرم با افتخاررررر

منم پس به شیخ انجمن اقتدا میکنم و به گزینه 1 رای میدم

منم حرفم شبیه روحه :ws3:

گفتم جایی لازم باشه صداش کنم با اسم خودش صداش میکنم

توی شرکت نمیرم اسم زنم رو داد بزنم به همه بگم...ولی اگه تو شرکت با هام بود خواستم صداش کنم با اسم خودش صداش میکنم.

همین:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما نقل قول نگرفتی ولی من میگیرم

هیچ تهاجمی هم ندارم ولی خداییش خودت یه بار دیگه بخون! کدوم یکی از نوشته هات ربط به تاپیک داشت؟!؟!

تجاوز؟ تو همین کشوری که اینقدر زنها مورد حفاظت مرداشون!! هستن امارش صد برابر یه کشور اروپایی ازاد هست!!

روابط ضربدری؟!! چه ربطی داشت؟!

خداییش چه ربطی داشت؟!!؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
گفتم که دلیلم ربطی به بحث این تاپیک نداره...منتظر نیستن اونا :ws3:

خوب پس نزار مادرت از خونه بره بیرون که یه وقت از جلوی این آدم هیز رد شه و اون ببینش.

:ws37:

تو هیچی حامد ادعا میکرد مشکلی نداره فردا بیاد ببینم میگه یا نه:w02:

همین کارم انجام میدم مادرم که هیچی اگر مادر بزرگمم بخواد خرید واجبی داشته باشه من میرم چون یه الماس و بخوام خرج چشم چرونی یه آدم کثیف کنم زورم میاد لیاقت اون فرد چیز دیگریست

به هر حال دمه همتون گرم من راستش به نتیجه قانع کننده ای نرسیدم و از همه به خاطر شوخیایی که کردم معذرت میخوام

باز هم فقط امیدوارم که روزی برسه راحت و آزاد از چیزی نهراسم:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم حرفم شبیه روحه :ws3:

گفتم جایی لازم باشه صداش کنم با اسم خودش صداش میکنم

توی شرکت نمیرم اسم زنم رو داد بزنم به همه بگم...ولی اگه تو شرکت با هام بود خواستم صداش کنم با اسم خودش صداش میکنم.

همین:ws3:

موقعیت کاری خیلی فرق داره

میلاد جان

بستگی داره تو شرکت چه سمتی داشته باشی

اگر رییس یا مدیر قسمتی باشی که حداقل 20 نفر زیر دستت باشن

مطمئن باش جای اسمش یا میگی خانوم یا فامیلش رو میگی

من انقد دیدم از این مسائل

که کارگر ها دستشون به جایی نمیرسه میرن تو دست شویی ها فحش می نویسن

اسم هم که بلد باشن واویلااااااااااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34):

اما نه اگ به فرد ساده باشی تو شرکت مثل بقیه افراد شرکت هیچ تهدیدی ادم رو تهدید نمیکنه از جانب اسم بردن تا زمانی که یه درجه از افراد معمولی بالا تر بری

اون موقع باز دوباره شرو میکنند به گربه رقصوندن

تو همین دوران دانشجوییی:whistle:

شما اگر اسم دخترررر یا زن استادتون رو میدونستید چیکار میکردید :whistle:

خودتون میدونید نیاز نیست من بگم :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو هیچی حامد ادعا میکرد مشکلی نداره فردا بیاد ببینم میگه یا نه:w02:

همین کارم انجام میدم مادرم که هیچی اگر مادر بزرگمم بخواد خرید واجبی داشته باشه من میرم چون یه الماس و بخوام خرج چشم چرونی یه آدم کثیف کنم زورم میاد لیاقت اون فرد چیز دیگریست

به هر حال دمه همتون گرم من راستش به نتیجه قانع کننده ای نرسیدم و از همه به خاطر شوخیایی که کردم معذرت میخوام

باز هم فقط امیدوارم که روزی برسه راحت و آزاد از چیزی نهراسم:a030:

من که گفتم فضای اینترنت فرق داره دلایلی که اسم اعضای خنوادم و فامیلیم رو حتی اینجا نمیگم چیز دیگست ولی اگر اینجا بودند خواستم صداشون کنم با اسم خودشون صداشون میکردم.

داری میگی چون یه آدم هیز ممکنه تو خیابون باشه نمیزاری خواهر و مادر و نامزدت بیرون برن

اگه واقعا اینجوری هستی (فکر کنم نباشی) پس حرفی دیگه نیست و قانع هم نمیشی هر چقدر بقیه بگن :ws38: حدود 63 سال عقبی .

شب بخیر :icon_gol:

:aghosh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

کسی شعور نداشته باشه و بخواد فحش بده کاری به اسم کوچیک و فامیل نداره! فحش میده! حالا یا با اسم کوچیک یا با فامیل طرف! چه فرقی داره؟! دیدهاتون وسعت نداره ها! یه فکری بکنین!

• Like 4
لینک به دیدگاه
موقعیت کاری خیلی فرق داره

میلاد جان

بستگی داره تو شرکت چه سمتی داشته باشی

اگر رییس یا مدیر قسمتی باشی که حداقل 20 نفر زیر دستت باشن

مطمئن باش جای اسمش یا میگی خانوم یا فامیلش رو میگی

من انقد دیدم از این مسائل

که کارگر ها دستشون به جایی نمیرسه میرن تو دست شویی ها فحش می نویسن

اسم هم که بلد باشن واویلااااااااااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34):

اما نه اگ به فرد ساده باشی تو شرکت مثل بقیه افراد شرکت هیچ تهدیدی ادم رو تهدید نمیکنه از جانب اسم بردن تا زمانی که یه درجه از افراد معمولی بالا تر بری

اون موقع باز دوباره شرو میکنند به گربه رقصوندن

تو همین دوران دانشجوییی:whistle:

شما اگر اسم دخترررر یا زن استادتون رو میدونستید چیکار میکردید :whistle:

خودتون میدونید نیاز نیست من بگم :whistle:

آره اینا که میگی درسته

ولی ربطی به غیرت و این چیزا که اسی و اتروس میگفتن نداره اینی که میگی

این فقط یه دلیل شخصی میشه برای اینکه نخوام بهم اینجور توهنی ها شه اسم زنم رو جلوی بقیه نگم.

ولی نگار هم گفت مثلا بخوان فحش بنویسن میتونن بنویسن زنِ میلاد....چه فرقی داره با اینکه اسم زن رو بنویسن آخه؟ :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مثال درست بزن! مرتبط! تو تو خیابون می‌خوای خواهرتو صدا کنی‌!

الان منم اسم هیچکدوم از اعضای خانوادمو نمیا‌م بگم! چرا بگم؟؟!!!اونم وقتی‌ تو روش زوم کردی یهو!

ولی‌ تو خیابون همشونو صدا میزنم!

درضمن ما نمیگیم تو هم متحجّر هستی‌! این مسله برات اینجور جا افتاده ولی‌ ساده ازش نگذشتی.... در غیر این صورت می‌شدی متهجر!

خب شایدم ما قانع شدیم! تو دلیل بیار! بقیه موافقا با تو دلیل بیارن! بی‌ دلیل آخه؟!!!!!!!!!

تو دبیرستان یا دانشگاه یا خوابگاه پسران یا خدمت پسرانه نبودی و هیچوقتم نمیتونی بری

جنس پسر رو پسر میشناسه دختر و دختر

من میدونم اگه تو یه جمع 20 تایی دخترا یکی اسم مادر یا پدرم و بدونه هیچ اتفاقی نمی افته

ولی مطمئنم از یه جمع 10 نفره پسرا بالاخره از دونستن اسم مادر توسط اونا پشیمون میشم

؟

چرا ؟

به شوخی میان خواهر مادرت و میارن جلو چشات

نه خیلی آدم جدی هستی جرات نمیکنن

تو دعوا بهت میگن به جای اینکه بگن مادر...قلان مستقیم اسم مادرت رو میارن اون موقعه دردش بیشتر میشه

نه همه اینا به کنار بعد چند وقت زنگ میزنه خونتون مخ آبحیت و میرنه بواسطه اسمی که بلد بوده

اصلا همه اینا به کنار عاقبت آدمهای خوب و با شخصیت باشن نهایتا تو رو از گفتن نام اونها یه جوری پشیمون میکنن

اینارو گفتم شاید نمیدونستی که چه بدی هایی داره :a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

نمونه یک تفکر تحجر آمیز شبیه مسلمانان!(اگه نمیگید تهاجم داره تهاجم نیست نظره فقط...:) ) نمونه شبیه تفکر شمارو آقا پیمان دارن!

تجاوز؟ بردن اسم زن منجر به تجاوز میشه! تعصب منجر به جلوگیری از تجاوز!!!!!!!!!!

والا مردان هم مورد تجاوز مردان قرار می‌گیرن فقط زن‌ها قربانی نیستن پس اسم مردان رو هم نبریم! اگه جلوگیری از تجاوز هست!

کسی‌ بخواد تجاوز کنه میتونه بیاد جلو چشم خانوادش بکنه(نمونه معروفشو داشتیم) پدر و برادر با تعصب با غیرت جسمن قوی! هیچ کاری نمیتونه بکنه! اشارات شما به مسائل اجتماعی و روانی‌ و امنیتی! مربوط میشه! تعصّب و غیرت کاری ازشون بر نمیاد!!

این جملهٔ... چرا فک می‌کنین مرد حق داره چیزی بگه؟!!!!!رو چه حساب؟ فهم بیشتر یا برتری خاص بیشتری واسه چیزی گفتن داره؟!!

شخصیت رو تو چی‌ می‌بینین؟

آزادی بی‌ حد و حصر؟ حد و حصرشو شما کجا میبینی‌؟ این حد و حصر رو کی‌ تعیین میکنه؟ رو چه حساب تعیین می‌شه؟

حالا صدا کردن اسم با اینا ارتباطش چیه؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه
کسی شعور نداشته باشه و بخواد فحش بده کاری به اسم کوچیک و فامیل نداره! فحش میده! حالا یا با اسم کوچیک یا با فامیل طرف! چه فرقی داره؟! دیدهاتون وسعت نداره ها! یه فکری بکنین!

بله این هستش که کسی که شعور نداره بخواد فحش بده میده

امااااا بخواد با اسم فحش بدن خیلی بد تره

فردا یه نفر غریبه وارد اون دست شویی بشه

میاد بیرون و میگه تو دست شویی چه (مثلا گل یاسمن بانو) ای راه انداخته بودن

شما خودتون استاد دانشگاه یاااااااااا مهندس یه شرکت

حاظرید توی جمع خواهر یا مادرتون رو به اسم صدا بزنید

بعد اگر رو در و دیوار شرکت یا دانشگاه یا در و دیوار دست شویی

یه هو چشمتون بخوره به فحش ها که همش اسم برده شده

مثلا مهندس شمیم گل یاشمن بانو رو .......................................... کردیم :icon_pf (34):

چه حسی بهتون دست میده ؟؟؟

بازم همچین کاری میکنید که تو جمع اسم رو صدا کنید ؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...