رفتن به مطلب

اسم زنشونو جلو جمع میگفتن علیرضا (اسم بزرگترین بچه ) ...

Alireza Hashemi

به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟  

102 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟

• 23
    • 79

ارسال های توصیه شده

من اسم پسرها رو گفتم، اینجا صحبتی از اسم پسر میبنی؟

در راستای تاپیکت میگم.

ببین کلا نام مردها از نام های خشن هست، نام زن ها از نام های سبک و نام گل و چیزهای لطیف طبیعت هست.

نمیتونیم بگیم بین اسم زنان و مردان فرقی نیست.

به نظر من که خیلی فرقه.

حس آدم نسبت به عبدالله کجا و مثلا حس نسبت به مهتاب کجا.

کلا این از حس برتری جویانه زناست همون طور که میگن آقا گاوه آقا ماره آقا دزده ولی خورشید خانم مهتاب خانم پروانه خانم

این یه احتیاج به نظر من یه نوع درد واسه زن ها البته ببخشید قصد توهین ندارم اصلا منظورم یه نوع دردی که زنها میخوان که از طرف مردها دیده بشن

ناز کردن زنان با عشوهای یه مرد قابل مقایسه نیست این زنان هستند که از تعریف لذت میبرن

حالا 1000 تا شعر واسه یه پسر بگو چه میفهمه شعر چیه ؟؟:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 366
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

و شما پسر و مرد آینده و حال دوست داری چگونه خطاب کنی همسرت را؟؟؟؟

عزیزم ، عسلم ، نفسم ، عشقم ، جيگرم vil-biss.gif

البته این واس یک سال اوله بعدا" دیگه شاید صداش نکنم اصلا ! :whistle:

• Like 9
لینک به دیدگاه
اونها شعر نیست،مداحی هست.

اونم نه با هدف عشقی، با هدف پاچه خواری برای شفاعت در آخرت.

من اون بُعد عشقی نام ها منظورم هست.

اینم شعر: داشت عباس قلی خان پسری / پسر ِ بی ادب و بی هنری

برا مجنون و خسر و فرهاد شعر گفته شده خب! عاشقانه! :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین یه چیز بگم بفهمی عقیده من رو تو از نزدیک دیدی من از هیچ چیزی واسه پنهان کردن نمیترسم همینی که هستم و عنوان میکنم

واسه من مهمه که طرفم حالا چه مادرم باشه چه هواهرم باشه چه نامزدم اسمش سر زبون 4 تا آدم لا ابالی نچرخه

عقیدمه باورمه که اگر یه نفر رو قبول ندارم نمیخوام اسم بهترینای زندگیم و بفهمه

مثلا میگم اگر خشک شویی سر محلتون بیاد اسم مادرت یا تورو بنویسه رو یه ورق بزنه رو رگال لباسو بعد بابات بیاد تو ببنه لباس دکولته زنش آویزونه به جارختیه خشک شویی به نظرت چه خسی پیدا میکنه؟؟؟

میگه اسم زن من رو از کجا بلده ؟؟؟:ws38:هزاری هم به زنش اعتماد داره خب ناراحت میشه ببینه این صحن رو ؟؟؟

فکر میکنه

میگه مقصر حودم بودم که همیشه زنم رو با اسم صدا زدم که حالا از میوه فروش و بقال و چقال خبر دارن

پس ترجیه میدم اسمشونو هیچ وقت بلند صدا نزنم:w16:

ایهیم هرچی‌ که هستی‌, هستی‌و میگی‌...

ببین تو اگه اسم خانوادتو نگی‌ پنهون نمی‌مونه! این به کنار...

حرفامو تکرار نمیکنم از نظر من مشکلی‌ تو این قضیه نیست...

تو میگی‌ برات مهمه و به نظرت خوب نیست کسی‌ اسم عزیزترین هاتو بگه ولی‌ نمی‌‌گی مشکل این کار کجاست ... حرفایی مثل من پسرم دخترا درک نمیکنن...! خوب روشنش کن چیو درک نمیکنن؟

هیچ خشکشویی اسم کوچیکه طرفو نمی‌ذاره! حتی اگه اسم کوچیکشو بدونه...! این مثالت روشن نبود!

اونیم که پشت سر تو اسمه خواهرتو بیاره خوب چه تو اسمشو صدا کنی‌ چه نکنی‌ راجبش حرف میزنه! اینکه تو بش بگی‌ اکبر آقا! یا حالا خانوم یا اسمشو.. باز فرقی‌ نداره! اون طرف حرفشو خواهد زد!

خب دونستن اسم یکی‌ بین به قول خودت بقال و چقال چه ارزشی از اونا کم می‌کنه؟ مطمئناً نمی‌یآن مادر کسیو به اسم صداش کنن! خانوم با فامیلی خطاب می‌کنن و... صدا کردن اسمش منجر به این نمیشه که همه به اسم صداش کنن! اگرم دخترا رو به اسم صدا کنن خانوم کنارش میاد.. طبیعیه...محض خطاب کردن بوده.. بی‌ احترامی هم به اون دختر نشده!

• Like 8
لینک به دیدگاه
اینم شعر: داشت عباس قلی خان پسری / پسر ِ بی ادب و بی هنری

برا مجنون و خسر و فرهاد شعر گفته شده خب! عاشقانه! :w16:

کشتی منو ، توی تمام این شعرها خطابه زنان هستند، مرد نامش اومده که بگه عاشق چنین نامی هست.

هیچ ابراز احساساتی در مدح مجنون و فرهاد و... نیامده، این بیچاره ها مدام التماس لیلی و شیرین رو میکیردند.

مگه مدعی نیستین بین مرد و زن فرقی نیست؟

پس چرا همیشه ناز کرده اند، من ندیدم مردی ناز کنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مادر مثال بود...مثلا اسم خواهر یا نامزدت

نمیتونی بیای بگی نامزد بیا اینجا نامزد فلان فلان :ws3:

من مادرم رو به اسم کوچیک صدا نمیکنم، میگم مامان

ولی اگه زن یا خواهر داشتم جلو بقیه با اسم خودش صداش میزدم

الان که نمیخوام صدا کنم مامانمو که اسمشو اینجا بگم :w58:

نه تو گفتی حاظری توهین کنی من در جواب اون گفتم ببین میلاد تو حتی راضی نمیشی تو این فروم نام ناموست رو بیاری چون یه جور غیرت میدونی

حالا اگه دختر بودی سریع عنوان میکردی نام پدرت رو

مثلا

از فروغ بپرس اسم داداشت چیه؟

بدون هیچ تاملی میگه

ولی برای پسران یه جور تگناست

هر پسری اگه اومد اسم خواهر و مادر ش رو توی این تاپیک گفت هرچی تا الان نگار و فروغ گفتن من قبول میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب شد من مدافع حجاب هم شدم، فکر کنم اگه دقت میکردی میفهمیدی چطور حجاب رو با نام زنانه پیوند زدم، توی همون جمله برای خیلی از مذهبی ها کلی حرف بود.

من اصلا تایید نمیکنم کارهایی که مردان توی گذشته میکردن، اما زن ها متوجه نیستند گویا نامشون و جسمشون خیلی با نام و جسم مرد فرق میکنه.

ربطی به لا ابالی بودن یا نبودن هم نداره، برو توی ایتالیای مثلا آزاد، از سر تا پاتو توی خیابون همه مردها دید میزنن.

الان که دیگه اکثر شاعرها مرد نیستند، شاعر زن هم خیلی زیاده، ترانه های فرنگی هم زیاد در میاد، تو کدومش اسم یک مرد میاد؟

من کاری به جامعه خودمون ندارم، تعجب از این هست که چرا فرق بین زنان و مردان در نام و پوشش و... را متوجه نیستین.

اتفاقا منم برای همین مثال حجاب رو زدم! برای اینکه اکثرتون میگید حجاب رو قبول ندارید و ....

یعنی چی نام و جسم ما خیلی فرق داره با مردا؟ این حساسیت ها ریشه ش از کجاس؟؟ غیر از تفکرات سواستفاده جویانه خود مردها؟؟

مردها اگه فکرشون به زن درست باشه اینقدر رو خواهر و مادر و زن خودشون حساس و غیرتی نمیشن! با عرض پوزش البته!!

هرگز موقعیتی که زن تو خاور میانه داره تو اروپا نداره دیگه جک نگو! اون هم دید زدن نیست، نگاهه یه نگاه عادی و دو طرفه

در مورد ترانه هم واقعا ربطی به تاپیک نداره...لابد هیچ ترانه سرایی حال نکرده بگه : مرتضی چشم تو جام شراب منه!:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اینم برا شما پسرا که دلتون نسوزه! :ws3:

ستاره سهيلی و مرا شروع تازه نیست

غروب خسته مرا طلوع یک ستاره نیست

به خود ببر مرا شبی، مرا که در خودم گمم

رها شدن از این قفس ،تولد دوباره نیست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اتفاقا منم برای همین مثال حجاب رو زدم! برای اینکه اکثرتون میگید حجاب رو قبول ندارید و ....

یعنی چی نام و جسم ما خیلی فرق داره با مردا؟ این حساسیت ها ریشه ش از کجاس؟؟ غیر از تفکرات سواستفاده جویانه خود مردها؟؟

مردها اگه فکرشون به زن درست باشه اینقدر رو خواهر و مادر و زن خودشون حساس و غیرتی نمیشن! با عرض پوزش البته!!

هرگز موقعیتی که زن تو خاور میانه داره تو اروپا نداره دیگه جک نگو! اون هم دید زدن نیست، نگاهه یه نگاه عادی و دو طرفه

حساسیت ریشه اش در ویژگی های جسمانیه.

ویژگی جسمانی هم چیز غریزی هست، خیلی وقت ها دست خودت نیست.

خوب شما اروپا تشریف ببرین، ببین بنده جوک میگم یا توهم زدم.

اونجا روابط آزاد کامل هست، تو از همکلاسیت خوشت بیاد میرین درهم،کسی نمیگه چرا.

فکر کن نگاه عادیه، تو هر دیسکویی بری 10 نفر میریزن سرت باهات رابطه عادی داشته باشند.

تو خود شهر هم پیشنهاد فراوان هست، خیلی هم بستگی به پوششت داره.

اما پوشش مثل ایران نیست.

اونجا هم پوشش سبک و سنگین هست.

انحراف مردها در اثر نگاه خیلی وقت ها دست خودشون نیست، مردها هم چون خودشون خودشون رو میشناسند این قوانین رو گذاشتن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه تو گفتی حاظری توهین کنی من در جواب اون گفتم ببین میلاد تو حتی راضی نمیشی تو این فروم نام ناموست رو بیاری چون یه جور غیرت میدونی

حالا اگه دختر بودی سریع عنوان میکردی نام پدرت رو

مثلا

از فروغ بپرس اسم داداشت چیه؟

بدون هیچ تاملی میگه

ولی برای پسران یه جور تگناست

هر پسری اگه اومد اسم خواهر و مادر ش رو توی این تاپیک گفت هرچی تا الان نگار و فروغ گفتن من قبول میکنم

اسم مادرم رو چند تا از بچه ها (پسر و دختر) میدونن اینجا.

ولی اینکه اینجا جلوی این همه آدم که نمیشناسمشون بیام جار بزنم اسم خواهرم اینه با اینکه وقتی کارش دارم به اسم صداش بزنم خیلی فرق داره :w58:

اگه خواهرم یا زنم اینجا عضو بود میخواستم صداش کنم حتما با اسم خودش صداش میزدم...نه که بیام بهش بگم عباس :w58:

• Like 9
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

یکسری از کارها قوای جسمی زیادی میخواد، مثل راننده اتوبوس یا کار توی معدن.

خیلی از زن ها به بهانه اینکه حقوق برابر با مرد میخوان، این کارهارو انجام دادن در حالیکه کار راحت تری هم براشون بوده، اما بیشتر خودشون آسیب دیدن .

من فقط متوجه نمیشم اصرار زن ها بر چیست که فکر میکنن مردها حقشون رو خوردن.

چون من تا حالا ندیدم مردی به حقوق زن ها و کارهای زن ها چشم داشته باشه و مثلا بگه چرا من پرستار نشم.

کار کار نیست، اتفاقا کار مردانه و زنانه دارد، همانطور که اسم مردانه و زنانه دارد.

اسم مردها لطافت شاعرانه نداره، اما اسم خیلی از زن ها داره.

هیچ زنی برای نام هیچ مردی شعر نگفته، اما خیلی از مردها برای نام های زنان شعر گفتن.

یه بار بخون چی‌ نوشتی‌ بعد فک کن خودت نبودی! ببین چه فکری میکنی‌!!!!!!!!!!!

اتوبوس؟ معدن؟ تو دنیا پره و کسی ککش نگزیده! درضمن مردای ایرانی‌ که قد و وزن همه اوففففف ترکوندن!=))) بایدم حس کنن از نظر جسمی‌ قویترن! توهم رو با واقعیت قاطی‌ نکن!

این کارها عادی بوده ربطی‌ به ادعا نداشته! خواستن انجام دادن! شما جای اونها نیستی‌ علاقه‌ها فرق داره! درضمن اونام آسیبی ندیدن! حتی علاقه هم نداشته باشن...

کی‌ اصرار کرده مردا حقشون رو خوردن! مردا از این عرضه‌ها ندارن( با عرض معذرت) زنها معمولاً راحت طلب بودن و امروزم بعضی‌‌هاشون هستن! دقت کنی‌ این زنهان که حق مردارو خوردن!:) ولی‌ باز مردا نفهمیدن!!!!:)))

پرستار مرد ندیدی؟:w58:کجایی؟؟؟؟

کاره! زنو مردش چیه این وسط؟؟؟؟؟؟!!!!

شما تاریخ خوندی؟ خیلی‌ از این اسم‌ها قبلا برای مرد‌ها استفاده میشده!

باران اسمه خشکیه؟ رها؟ پرهام؟ شما اسم خودتو مقایسه نکن!

برای نام؟؟؟ خوب این چه ربطی‌ داش این وسط باز؟!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

ولی اینکه اینجا جلوی این همه آدم که نمیشناسمشون بیام جار بزنم اسم خواهرم اینه با اینکه وقتی کارش دارم به اسم صداش بزنم خیلی فرق داره :w58:

همین حساسیت رو در مورد نام برادرت هم اگر داری، داشتی؟

مردهای ایرانی داخل ایران همشون مثل هم هستند و اون شمه تعصب رو نسبت به خواهر و مادر و...خودشون دارند.

تعصبی که هیچوقت نسبت به پدر یا برادر خودشون ندارند.

• Like 8
لینک به دیدگاه
حساسیت ریشه اش در ویژگی های جسمانیه.

ویژگی جسمانی هم چیز غریزی هست، خیلی وقت ها دست خودت نیست.

خوب شما اروپا تشریف ببرین، ببین بنده جوک میگم یا توهم زدم.

اونجا روابط آزاد کامل هست، تو از همکلاسیت خوشت بیاد میرین درهم،کسی نمیگه چرا.

فکر کن نگاه عادیه، تو هر دیسکویی بری 10 نفر میریزن سرت باهات رابطه عادی داشته باشند.

تو خود شهر هم پیشنهاد فراوان هست، خیلی هم بستگی به پوششت داره.

اما پوشش مثل ایران نیست.

اونجا هم پوشش سبک و سنگین هست.

انحراف مردها در اثر نگاه خیلی وقت ها دست خودشون نیست، مردها هم چون خودشون خودشون رو میشناسند این قوانین رو گذاشتن.

بله دقیقا! برای اینکه فکر میکنید این موضوع یه طرفه ست!شمایید فقط که غریزه جنسی دارید و زنها هستن که براتون تحریک امیزند! اگه یه درصد تقابل

این موضوع رو درک کنید این بحثای بی فایده بالاخره تموم میشه یه روزی!

یه جوری میگه انگار دنیادیده ترین ادم روی زمینه:icon_razz: منم دقیقا از همین تفاوت اروپا و ایران حرف میزنم! نمیگم اونجا نگاه جنسی وجود نداره که میگم هر چی هست دو طرفه ست...بدون حس مالکیت مرد به زن یا تعصب و تبعیض جنسیتی، مردها اونور ممکنه از اینوریا حریص تر هم باشن ولی قانون و عرف بهشون یاد داده به زن احترام بذارن و مالکیت زن رو حق خودشون ندونن

وای خدا یکی از اروپا پاشه بیاد ببینه بحثای نسل ماها سر صدا کردن اسم زن تو خیابونه چی فکر میکنه باخودش!!:icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه
ایهیم هرچی‌ که هستی‌, هستی‌و میگی‌...

ببین تو اگه اسم خانوادتو نگی‌ پنهون نمی‌مونه! این به کنار...

حرفامو تکرار نمیکنم از نظر من مشکلی‌ تو این قضیه نیست...

تو میگی‌ برات مهمه و به نظرت خوب نیست کسی‌ اسم عزیزترین هاتو بگه ولی‌ نمی‌‌گی مشکل این کار کجاست ... حرفایی مثل من پسرم دخترا درک نمیکنن...! خوب روشنش کن چیو درک نمیکنن؟

هیچ خشکشویی اسم کوچیکه طرفو نمی‌ذاره! حتی اگه اسم کوچیکشو بدونه...! این مثالت روشن نبود!

اونیم که پشت سر تو اسمه خواهرتو بیاره خوب چه تو اسمشو صدا کنی‌ چه نکنی‌ راجبش حرف میزنه! اینکه تو بش بگی‌ اکبر آقا! یا حالا خانوم یا اسمشو.. باز فرقی‌ نداره! اون طرف حرفشو خواهد زد!

خب دونستن اسم یکی‌ بین به قول خودت بقال و چقال چه ارزشی از اونا کم می‌کنه؟ مطمئناً نمی‌یآن مادر کسیو به اسم صداش کنن! خانوم با فامیلی خطاب می‌کنن و... صدا کردن اسمش منجر به این نمیشه که همه به اسم صداش کنن! اگرم دخترا رو به اسم صدا کنن خانوم کنارش میاد.. طبیعیه...محض خطاب کردن بوده.. بی‌ احترامی هم به اون دختر نشده!

گفتم هر پسری اگر واقعا اومدو تگفت نام خواهر و مادرش رو اینجا میفهمم که مغز من تحجر یافتس و باید تجدید نظر کنم در عقایدم

ببین اگر یه نفر باشه تو یه جمعی که بثیه میشناسنش پنهان کردن نام اون فرد کار اشتباهیه

مقلا تو خواهر منی تو این فروم عضوی پس لزومی نمیتینم که نامت مخفی باشه چون هودت هستی و دیگران میبینن چه هستی؟

ولی اگر خواهرم باشی و تو این فروم عضو نباشی هیچ وقت حاضر نیستم اسمی ازت برده شه

واین ها به همون چیزی ربط دارن که در زن ها از مردها کمتره:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه خواهرم یا زنم اینجا عضو بود میخواستم صداش کنم حتما با اسم خودش صداش میزدم...نه که بیام بهش بگم عباس :w58:

خب دیگه من هم با همین مشکل دارم چون نمیشناسی پس جار نمیزنی:w16:

و دلیلی نمیبینی که اسم اونارو کسی فربیه بدونه

حالا به قول نگار و فروغ بدونن مگه چی میشه یه اسمه دیگه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
گفتم هر پسری اگر واقعا اومدو تگفت نام خواهر و مادرش رو اینجا میفهمم که مغز من تحجر یافتس و باید تجدید نظر کنم در عقایدم

شما چی کار به بقیه داری اتروس جان! فرض کن همه همینجورین!این یعنی همتون تحجر یافته اید! دسته جمعی یه فکری به حال خودتون بکنید!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

مردهای ایرانی داخل ایران همشون مثل هم هستند و اون شمه تعصب رو نسبت به خواهر و مادر و...خودشون دارند.

خب دیگه من هم با همین مشکل دارم چون نمیشناسی پس جار نمیزنی:w16:

و دلیلی نمیبینی که اسم اونارو کسی فربیه بدونه

حالا به قول نگار و فروغ بدونن مگه چی میشه یه اسمه دیگه:ws37:

این سایت و اینترنت قضیش فرق داره

اسم داداشم رو هم نمیگم الان اینجا

حتی قبلا شادمهر باز ازم پرسید بهش الکی یه اسم دیگه گفتم (بعدا بهش گفتم الکی گفتم :ws3:)

جار نمیزنم چون لزومی نداره بزنم...اگه لازم بود و بعضی مسائل نبود (غیرت اینا رو نمیگم) جار میزدم اسم کل فک و فامیل رو.

• Like 4
لینک به دیدگاه

این جای بحث زیاد داره! باز اگه بگی جلو جمع بهش میگه: خانم و این چیزا باز میشه یه کم قبولش کرد! البته یه کم! ولی اینکه با اسم پسر بزرگ صدا کنه، خیلی ضایعس و زشت! به نظرم طرفم باید خیلی بیشعور باشه! ( شرمنده ها! ) بعدم باز بگین مردا تو جمع و جلو هم جنساشون خجالت میکشن اسم زنشونو بگن یه چیزی! به پای غیرت نزارین!

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما چی کار به بقیه داری اتروس جان! فرض کن همه همینجورین!این یعنی همتون تحجر یافته اید! دسته جمعی یه فکری به حال خودتون بکنید!!

نه دیگه فروغ تو برای باور یک حقیقت احتیاج به حقانیت اون داری

من هم برای باور این طرز فکر احتیاج به بستری مناسب دارم تا باورم رو با خیال راحت پرورش دهم...

واین بستر همچنان خشکه حتی برای اون کسانی که دم از روشن فکری میزنن:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این تعصب و غیرت که میگی منم دارما

ولی اینجا بحث داشتن و نداشتن غیرت نیست

بحث اینه که اسم خواهرت رو جلوی کسی صدا بزنی به غیرت و اینا ربط داره یا نه

شما میگی داره...من فکر میکنم نداره

به نظرم اسم خواهرم رو بقال سر کوچه بدونه چیزه بدی و بی غیرتی حساب نمیشه

الانم بقال سر کوچه اسم مامانم رو میدونه ولی هیچوقت نمیاد به اسم کوچیک صداش بزنه.

شما اگه واقعا فکرت اینه پس نباید بزاری خواهر یا مادرتون از خونه بیرون بره که کسی قیافش رو ببینه و بشناسش :w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...