- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ یکی دیگه از دوستام هم دوران راهنمایی بهم میگفت سیاریا بابای من یه مدت می خواست من و داداشم علی رو صدا کنه می گفت ساعلی 6 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام و درود خدمت دوستای گلموالله من نمی دونم چرا اینقدر تلفظ اسمم برای اطرافیانم سخته از بس این حرف و از دور و بری هام شنیدم یجورهایی عادت کردم حالا میخوام با کمک شما یه اسم با تلفظ راحت تر و همچین در شأن خودم بهم چپیشنهاد بدهید که بذارم رو خودم تا مشکل دوستام برطرف بشه والله از بس اسمم عجق و وجق شده خسته شدم..... اسم اصلیم = شهدخت هست تا حالا به اسمهایی از نوع : دخی شاخی شافتک شهی شردخت شه..... خلاصه بیاید کمک کنید لطفا ااااا شما هم تا حالا این مشکل براتون پیش اومده؟ چی شده بعد اسمتون؟ آره اسم منم بد تلفظ میکنن یا هدهد صدام میکنن که خوشم نمیاد ولی نشون نمیدم و به روم نمیارم الهییییییییییییییییییییی بگردم که اسم به این خوبی داری و یه جور دیگه صدات میکنن 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ تاپیک خوب از زیر خاک آپ می کنیم والا اگه مشکل داشته باشن که مشکل خودشونه ولی اگه خودم بخواین نه مشکل ندارم.مخفف صدا کن یا اسم کامل رو،اینقد رفتارهای دیگه واسه ناراحتی هست که دیگه اسم جایی براش نمی مونه. ولی واقعا بعضی ها با مخفف کردن اسمشون ناراحت می شن،حالا یک لبخندی می زنن ولی تو (این تو از اون تو های جهان شموله) دیگه سو استفاده نکن ولی زیبایی اسم به کامل ادا شدنش هست،نصف نیمه ادا کردنش نشان صمیمت نمی شه والا،ادا کردن کاملش نشان احترام گذاشتن هست مثلا نام زیبای محمد چرا باید گفت مملی یاممل یا مَمی یا ممدی یا ممد یا مَمَدو یا حالا اگه ترکیبی باشه که داستان می شه محمد حسین:مَم حسین یا ممد حسین اختر:اخی کتایون:کتی حالا بعضی هاشون بعد نمی شه مثه رامین:رامی ولی کاملش قشنگ تر هست حالا بعضی ها هم مخفف رو اصلا دوست دارن،حالا هر جور راحتن حداقل بپرسین بعد استفاده کنین 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ چند روز پیش به یکی از دوستام گفتم اطرافیانم تا تونستن از اسم من اسم ساختن دیگه هیچی نمونده که بشه گفت! گفت من بهت میگم مژگل! منم گفتم خوب دیگه مژگل بر وزن منگل! 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ چند روز پیش به یکی از دوستام گفتم اطرافیانم تا تونستن از اسم من اسم ساختن دیگه هیچی نمونده که بشه گفت!گفت من بهت میگم مژگل! منم گفتم خوب دیگه مژگل بر وزن منگل! بیخود کردند... میخوای وارونش کنند بشه گل مژه لااقل طرح جدید اینه که اصلا اسممو صدا نمیکنند بکل 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ من که کلا اسمم مخفف هست و مشکلی خاصی ندارم ولی وقتی کوچیک بود چون اسم دادشم هم شبیه اسم من بئد همیشه وقتی اون رو برای کاری صدا میکردن من جواب میدادم و کل کار های اونم می افتاد گردن من:4564: 6 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ من که کلا اسمم مخفف هست و مشکلی خاصی ندارم ولی وقتی کوچیک بود چون اسم دادشم هم شبیه اسم من بئد همیشه وقتی اون رو برای کاری صدا میکردن من جواب میدادم و کل کار های اونم می افتاد گردن من:4564: :ws28:اسمش چی بود سعید حمید ؟چه حالی میکرد دمش گرماسم منم که اصلا نه مخفف میشه نه کج میشه نه چپه میشه تازه از همه مهمتر با داداشام اشتباه نمیشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده