zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اصلا به این چیزا نیست...28 سالگی تازه وقت مناسبیه برای ازدواج یه مرد... احتمالا اون آقا یه مشکله دیگه ایی داشته که حس و حال نداره و این حرفا.. ازدواج به سن نیست بلکه به بلوغ فکریه که اکثرا بالای 27 به این بلوغ میرسن برای ازدواج 7 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرم حرف قشنگيه اگه اين نوع خواب تو 23 يا 24 سالگي اتفاق بيفته بهتره يا 28 ؟ 28 4 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چند وقت پيش يكي از فاميلمون تو سن 28 سالگي ازدواج كرد رفته بودم مهموني خونشون خانومش بهش گفت بيا بريم بيرون پارك بگرديم، اينم كه اصلا حس و حال گشتن و نداره دبه در اورد گفت "نمي آم" بعد بهم گفت خانمم من و با چوب بزنه بهتر از اينه كه برم پارك و سينما، ديگه از ما گذشت تازه اين كه چيزي نيست اين قدر براش رفتيم خواستگاري هر جا مي رفتيم الكي عيب مي زاشت رو مردم، چون سني ازش گذشته بود سخت پسند شده بود به خاطر اين كه تو اين مدت طولاني كه مجرد بود چشم و گوش خيلي باز شده بود ديگه براش تكراري شده بود اصلا ديگه نمي خواست زن بگيره به نظر من عشق و صفا و ازدواج اول جووني خوبه بعدش ديگه ... :icon_pf (34): به نظر من ایشون دوست نداره با خانمش دیده بشه دلیلشم همونه که بین صحبتهاتون نوشتین: تو اين مدتي كه مجرد بود چشم و گوش خيلي باز شده بود :icon_pf (34): وگرنه 28 سالگی واسه خیلی از پسرها زوده برای ازدواج ولی واسه خاله بازی سن مناسبیه در ضمن 80 در صد آقایون که تا واپسین لحظات عمر هم مایل به تجدید فراش میباشنددیر نمیشه براشون 8 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ کلا از زمانی که با این یوزر فعالیت میکنی در راستای ازدواج فقط تاپیک میزنی، حالا یا واسه خودت با بقیه اينم تاپيك هاي ديگم http://www.noandishaan.com/forums/thread83383.html http://www.noandishaan.com/forums/thread79037.html http://www.noandishaan.com/forums/thread80824.html http://www.noandishaan.com/forums/thread79163.html مقوله ازدواج رو نمیشه به طور قطع راجع بهش حرف زد چون به خیلی موارد بستگی داره اما برای مردان سن که از سی سالگی بالاتر میرود کم کم احساس جایش را به عقل و منطق میدهد و مردان معمولا بالای سی سال بیشتر مسائل پیرامون را عقلانی مینگرند تا احساسی .در مورد زنان خودشان صحبت کنند بهتر است چون من شناختی از احساسات یک زن ندارم اما با این حرف موافقم که ازدواج در سن جوانی بسیار لذتبخش تر است از سنین بالاتر .نکته ای که گاهی فراموش میشود این است که بیشتر جوانان ما انتظار دارند همه چیز آماده ومهیا باشد و فقط آنها زندگی مشترک را شروع کنند... برای مردان: زن ایده آل باشد و زندگی همواره به کام.... برای زنان : تمام وسایل رفاهی مهیا باشد و هیچ سختی در انتظار آنها نباشد و مرد هم ایده آل ذهنی آنها باشد نمیدان چه کسی وعده زندگی ایده آل را از همان ابتدای داده است؟ اگه به مراحل ساخت یک خانه دقت کنید میبینید که یک خانه قبل از هر اقدامی دوندگی های خود را دارد برای گرفتن جواز ساخت وشهرداری و....بعد ازآن مهیا کردن هزینه ساخت خانه ،سپس طرح ونقشه لازم برای خانه و الی آخر آنچه شما به عنوان یک خانه در نهایت امر میبینید وبه به و چه چه راه میندازید نتیجه مشقتهای زیاد قبل از ساخت تا مرحله پایانی ست... زندگی هم دقیقا همین است اگر دونفر از اول آمادگی سختی های پیش رو را نداشته باشند قطعا وقتی وارد زندگی مشترک میشوند شوکه میشوند چون با مواردی روبرو میگردند که انتظارش را نداشتند... زندگی بنا نیست که از اول ایده آل کسی باشد شما برای داشتن یک زندگی خوب اول باید آن را شروع کنید بعد مرحله به مرحله و با کمک هم آن زندگی مطلوب خود را بسازید.شما در سنین جوانی راحت میتوانید با مشکلات هم کنار بیایید و کمبودهای همدیگر رابهتر تحمل میکنید چون احساس شما به عقلتان غلبه دارد اما در سنین بالاتر که زمان پختگی ست شما میتوانید با استفاده از تجربیات جوانی عاقلانه زندگی کنید ازدواج در سنین بالا این مرحله از زندگی را حذف میکند یعنی دیگر شما نمیتوانید کمبودهای طرف مقابلتان را نبینید و همین امر شما را حتی در مرحله انتخاب متوقف میکند تا جایی که مجبور به انتخابی اجباری میشوید حرف دراین باره بسیار است اما زمان من اندک انشاالله شب میام وحرفام رو ادامه میدم بسيار عالي بود منتظر حرفات مي مونم نه اتفاقا سن مناسبی ازدواج کرده کلا دور و ور 30 خیلی مناسبه/ یه آمار از آشنایان خودم: دو نفرشون حدود 30 سالگی ازدوج کردن و واقعا زندگی خوبی دارن ولی هفت هشت نفرشون زیر 25 سال که هر کدوم یه مشکلی دارن.. اگه از اول زندگي فقط دنبال پول باشي معلومه كه مشكلات پيش مي اد مرد بايد بين 24 تا 27-28 ازدواج كنه خوب نيست مجرد بمونه بعد از 28-29 اون حس شادابي از بين ميره و طمع كسب درآمد اجازه با خانواده بودن رو نميده يه جوري زندگي ماشيني ميشه و وقتي سنشون ميره بالا حسرت جوني رو ميخورن حرفاتو خيلي قبول دارم داش جعفر 5 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ فکر نکنم 28 سالگی برای ازدواج پسر دیر باشه. تا بره یه مدرک بگیره 4 سال کمش, تا بره سربازی 2 سال کمش, تا بره سر یه کار متوسط و یه خونه و ماشین متوسط بخره دیگه 4سال باید کمم باشه. خوب جنبیده فامیلتون. يه دفعه بگو تا آخر عمرت مجرد باش ديگه كسايي رو مي شناسم كه سن شون از 30 گذشت و براي هميشه مجرد موندن چون از بس با اين و اون بودن كه ديگه متنوع طلب شدن ديگه با يه نفر نمي تونن باشن خیلی وقت بود تو هیچ تاپیکی نبودم اما از این یکی نمیشد گذشت پسری که درسش تمومه و خونه و ماشین داره و سربازی رفته مثل همون بنای اماده میمونه. پس دیگه اون دختری که با اون ازدواج میکنه نقشی تو ساختن این بنا نداره. به نظر من ازدواج یعنی شریک شدن تو ساخت بنای خوشبختی اگه ازدواج رو به معنای رفاه ببینی و جهیزیه کامل و پول و ماشین که ... نگاه فرد به مشکلات خیلی مهمه . یکی مثل من همه چی براش زیباس و کل دنیا رو بهشت میبینه و تمام ادمها رو فرشته و دوست داره که از قدمهای اول ساخت این بنا ، در خوبیها و سختیها ، در خنده ها و گریه ها ، ... با یکی شریک باشه . با یه نفری که نگاهش شبیه خودش باشه. به زندگی یه جور دیگه نگاه کنیم و به نگاه سنگین اطرافیانمون توجه نکنیم خيلي قشنگ گفتي به نظرم جواب panisa اين باشه بهتره ببخشیدا ولی حرفای شما برای این دوره نیست! برای 40 سال پیش خوبه!! توی این دوره و زمونه و با شرایط موجود بهترین سن برای ازدواج همین 28 سالگی هست و من خیلی از حرف شما تعجب میکینم. شما انتظار داری ججون 23 ساله بی تجربه و خام بره ازدواج کنه و بعدش هم مشکلات و.... هر کس برای ازدواج باید به بلوغ فکری برسه و از نظر من کسی که کمتر از 25 ، 6 سنش هست بهتره به ازدواج فکر نکنه... حوصله داشتن و شاد بودن هم به اینجور حرفا نیست دیدم اونهای رو که 40 و خورده ای سن داشتن ولی خیلی شاد و سرحال بودن. این فامیل شما شاید مشکلش جای دیگه ای هست و یا در دوران نوجوانی و جوانی قبل از ازدواج زیاد شیطونی کرده. اولا جون 23 ساله تو بيست و سه سالگي ازدواج كنه بهتره از اين كه تا 28 بمونه و با 100 نفر هر نوع رابطه داشته باشه و بعدشم همه چيز براش عادي بشه و ميلي نداشته باشه دوما حوصله و شور و نشاط يه ميان سال 40 ساله با جوون 23 24 خيلي فرق مي كنه تعجب مي كنم شما چه جوري اينا رو يكسان مي دوني سوما شما كسي رو مي شناسي كه تا سن 28 سالگي شيطوني نكرده باشه...! 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اتفاقا من یه دایی دارم(الهی فداش بشم که چقدر دوسش دارم) 30 سالشه هنوز مجرده.... همیشه آمادگی واسه شروع زندگی فقط خود شخص میتونه تصمیم بگیره.....سن اینجا زیاد مطرح نیست... باید پخته باشه...تجربه و...خیلی چیزای دیگه... من خودم سن بالا رو میپسندم.. بعضي وقتا تجربه تو بعضي كارا كار دسته آدم مي ده یک تصمیم درست بگیری بعد از گذشت یه مدتی خیلی بهتره تا اینکه نفهمی چه کار کردی... مجرد زندگی کردن خیلی بهتره تا متاهل باشی اما راضی نباشی........ اشتباه نكن متاهل باشي و راضي باشي اصلا به این چیزا نیست...28 سالگی تازه وقت مناسبیه برای ازدواج یه مرد...احتمالا اون آقا یه مشکله دیگه ایی داشته که حس و حال نداره و این حرفا.. ازدواج به سن نیست بلکه به بلوغ فکریه که اکثرا بالای 27 به این بلوغ میرسن برای ازدواج اون آقا هيچ مشكلي نداره هر كسي سنش مي ره بالا همين طوري مي شه 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ تو هر سني كه تونستي خرج عروسي و طلا و خونه و ماشين و پول آب و برق و گاز و تلفن و خوراك و پوشاك و خرج هاي متفرقه را بدي برو ازدواج كن فكر كنم تو اين زمونه اگر كسي پشتوانه مالي نداشته باشه بالاي 30 - 35 بتونه 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اون آقا هيچ مشكلي نداره هر كسي سنش مي ره بالا همين طوري مي شه ولی سن اون آقا بالا نیست 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی چی 28 پیر شدم اینو باید با تریلی از روش رد شد تا درست بشه پسر زیر 30 زن بگیره توی 90 درصد موارد اشتباه کرده البته بستگی داره ازدواج رو تو چی بدونه اگر مسایل جنسی باشه هدفش خوب 18 زمان مناسبیه دیگه فکرکنم مگه قراره خاله بازی کنند 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ ولی به نظر من هر چیزی یه سنی داره سن ازدواج هم سنی نیست که طرف به بلوغ رسید بره زن بگیره اول باید به بلوغ فکری برسه بعد که اینم تو هر ادمی متفاوت هست یکی تو بیست سالگی یکی تو 40 سالگی البته بعضی ها هم به بلوغ فکری میرسن ولی شرایطشون جوری هست که امکان ازدواج براشون فراهم نیست مخصوصا تو ایران 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ این چیزا که به حس وسن نیست ،طرف 35_40سالشه ازدواج میکنه و واقعا هم خیلی زندگیش بهتر از بقیس ........ازدواج یه پیمان دوطرفس،اگه مشکلی هم پیش بیاد باید دونفره حل بشه.......البته من ازدواج که نکردم :texc5lhcbtrocnmvtp8 ولی میدونم که مطالعه وصحبت دوطرفه در هر زمان تاثیر زیادی داره......... دقیقا همینجوریه...به نظر من کیفیت ازدواج مهمه نه کمیتش! من خیلی هارو دیدم که تو سن بالا ازدواج میکنن و قدر زندگیشونو بیشتر میدونن... 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اولا جون 23 ساله تو بيست و سه سالگي ازدواج كنه بهتره از اين كه تا 28 بمونه و با 100 نفر هر نوع رابطه داشته باشه و بعدشم همه چيز براش عادي بشه و ميلي نداشته باشه دوما حوصله و شور و نشاط يه ميان سال 40 ساله با جوون 23 24 خيلي فرق مي كنه تعجب مي كنم شما چه جوري اينا رو يكسان مي دوني سوما شما كسي رو مي شناسي كه تا سن 28 سالگي شيطوني نكرده باشه...! تا شیطونی رو چی بدونی!! البت من نمیدونم شاید یه ارتباط ساده و صمیمی با جنس مخالف از نظر شما شیطونی باشه که اونوقت دیگه جای بحث نمیمونه... 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اولا : به نظر من حس داشتن به این نیست که حوصله ی پارک و سینما رو داشته بشی خود من 22 سالمه اما یکی از خسته کننده ترین کارها برام پارک رفتنه!یا وقت گذاشتن برا دیدن ادا اطفار(ادوار) های محمد رضا گلزار:icon_pf (34): دوما: هرچند نمیشه آدمها رو فرمولبندی کرد و همیشه استثناعاتی وجود داره اما تو 99 درصد مواردی که من دیدم مرد کم سن تو رابطه ی زناشویی خیلی نپخته و احساسی عمل میکنه و این تصور زن رو نسبت به 1 مرد واقعی خدشه دار میکنه مثلا من 1 دوستی دارم که خودش و شوهرش 25 سالشونه میگه هروقت با من دعواش میشه یا مشکلی پیش میاد این میزنه زیر گریه:icon_pf (34): و همین رفتارش و این که از نظر احساسی قوی نیست واقعا رو اعصاب این دختره... البته این یکی از 100 مثالی بود گواه بر نوشته ی بالا!مشکلات مالی و... هم بهش اضافه کن 10 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چند وقت پيش يكي از فاميلمون تو سن 28 سالگي ازدواج كرد رفته بودم مهموني خونشون خانومش بهش گفت بيا بريم بيرون پارك بگرديم، اينم كه اصلا حس و حال گشتن و نداره دبه در اورد گفت "نمي آم" بعد بهم گفت خانمم من و با چوب بزنه بهتر از اينه كه برم پارك و سينما، ديگه از ما گذشت تازه اين كه چيزي نيست اين قدر براش رفتيم خواستگاري هر جا مي رفتيم الكي عيب مي زاشت رو مردم، چون سني ازش گذشته بود سخت پسند شده بود به خاطر اين كه تو اين مدت طولاني كه مجرد بود چشم و گوش خيلي باز شده بود ديگه براش تكراري شده بود اصلا ديگه نمي خواست زن بگيره به نظر من عشق و صفا و ازدواج اول جووني خوبه بعدش ديگه ... :icon_pf (34): 28 دیره؟ الان یکی 28 سالگی ازدواج کنه بچه مایه داره بعدش این ربطی به فامیل شما نداره که ....ادم بره پیاده روی خسته میشه خو 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اولا : به نظر من حس داشتن به این نیست که حوصله ی پارک و سینما رو داشته بشی خود من 22 سالمه اما یکی از خسته کننده ترین کارها برام پارک رفتنه!یا وقت گذاشتن برا دیدن ادا اطفار(ادوار) های محمد رضا گلزار:icon_pf (34): دوما: هرچند نمیشه آدمها رو فرمولبندی کرد و همیشه استثناعاتی وجود داره اما تو 99 درصد مواردی که من دیدم مرد کم سن تو رابطه ی زناشویی خیلی نپخته و احساسی عمل میکنه و این تصور زن رو نسبت به 1 مرد واقعی خدشه دار میکنه مثلا من 1 دوستی دارم که خودش و شوهرش 25 سالشونه میگه هروقت با من دعواش میشه یا مشکلی پیش میاد این میزنه زیر گریه:icon_pf (34): و همین رفتارش و این که از نظر احساسی قوی نیست واقعا رو اعصاب این دختره... البته این یکی از 100 مثالی بود گواه بر نوشته ی بالا!مشکلات مالی و... هم بهش اضافه کن موضوع زیبایی اشاره کردی کاش پیمان یه تاپیک بزنه دلیل زیاد گریه کردن اقایونو بفهمیم البته بعضی ها هم به بلوغ فکری میرسن ولی شرایطشون جوری هست که امکان ازدواج براشون فراهم نیست مخصوصا تو ایران حالا شاید این فامیلتون خسته بوده ،ادم گاهی اینقدر خستس حال جویدن غذا رو نداره چه برسه پیاده روی 7 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سلام ببخشید ها ولی همه دلشون میخواد که زودی برن سر خونه و زندگی خودشون اما با اوضاع کاری و اجتماعی و اقتصادی حاکم بر جامعه ی ما امکان پذیر نیست...!!!! جونایی ما اگه بتونن درسشون رو بخونن و برن خدمت و یه کار ،، تو یکی از شرکت هایی امروزه که( 10 ماه به 10 ماه حقوق نمیدن) پیدا کنن هنر کردن به نظر من اینو میگم چون بدون دلیل و سند و مدرک حرف نمیزنم ( خودم توش هستم) و دارم تجربه اش میکنم و حسش میکنم ازدواج؟؟؟؟؟ کی شرایط ازدواج رو داره؟؟ اونایی که میگن : دختر و پسر بیان و سختی هایی زندگی رو با هم بکشن و زندگی رو خودشون از اول و با عشق شروع کنن...!!! آیا نمیدونن امروزه کدوم دختری ،، زن پسری میشه که هیچی نداره..!!! و حالا می خواهد بیاد که با پسره با هم درد ها رو بکشند؟؟؟!!! تو رو خدا اگه همچین دختری سراغ دارین تو ایـــــــــران به من خبر بدین تو رو خدا حرف هایی خنده دار نزنین تو رویا زندگی نکنید....!!! واقع بین باشین :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من 27 سالمه ولی حس و حالم نرفته بستگی به خود آدم داره... اینکه ظرفیتش چقدره 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر من 28 سالگی سنی نیست که طرف حس و حال نداشته باشه. بعد با بچه هاش چجوری میخواد رفتار کنه؟ دیگه پسرا تا بخوان درس بخونن و برن سربازی و کار پیدا کنن سنشون به 30 هم میرسه. که اونم هنوز دیر نشده. 4 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ امروزه اگه پسري بخواهد درس بخونه بايد تا 30 سالگي فكر ازدواج رو نكنه اما اگه يكي توانايي ازدواج داشته باشه و پشتوانه اي داشته باشه اونم از هر 100 نفر يكي در مياد سختي ازدواج رو بالا رفتن سن ازدواج رو بيشتر خودمون با سخت گيري هامون درست ميكنيم خودمون تجملي كرديم اگه سخت نگيريم راحته و ميشه تشكيل زندگي داد اينم بايد در نظر گرفت كه 30 سالگي ازدواج كنه اگه همه چيز درست باشه وقتي 50 سالش شد بچه اش ميشه 20 ساله از اين لحاظ هم معايبه بايد يه زن 25 يا 26 ساله بگيره 4 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ شماها چند سالتونه چقدر پخته شدین همتون برین ازدواج کنین با همه بروبچه های این تایپیکم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده