شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ مثل باران چشمهایت دیدنی است شهر خاموش نگاهت دیدنیست زندگانی معنی لبخند توست خنده هایت بی نهایت دیدنیست . . . 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی کاش نه کوچه انتها داشت نه باران بند می آمد 5 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ خيلي وقته ديگه بارون نزده رنگ عشق به اين خيابون نزده خيلي وقته ابري پرپر نشده دل آسمون سبك تر نشده مه سرد رو تن پنجره ها مثل بغض توي سينه ي منه ابر چشمام پر اشكه اي خدا وقتشه دوباره بارون بزنه خيلي وقته كه دلم براي تو تنگ شده قلبم از دوري تو بد جوري دلتنگ شده بعد تو هيچ چيزي دوست داشتني نيست كوه غصه از دلم رفتني نيست حرف عشق تو رو من با كي بگم؟ همه حرفها كه آخه گفتني نيست خيلي وقته كه دلم براي تو تنگ شده قلبم از دوري تو بدجوري دلتنگ شده 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ عاشقا ن........ بجوشید بخروشید...چون جوانه ازدل خاک زمین تشنه بارور چشم براه باران ا ست و فصل .......... فصل یخ شد ن بهمن بهمنی که برسرمان آوا رشد تا به شوق آزادی وسربلندی به فراسوی تاریخ پرتاب شویم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ به که گویم که تو منزلگه چشمان منی به که گویم که تو گرمای دستان منی گرچه پاییز نشد همدم و همسایه من به که گویم که تو باران زمستان منی . . . 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ پنجره ی باران خورده ات را باز کن چند سطر پس از باران چشمهایم را ببین که هوایت دیوانه شان کرده دلم برایت تنگ است 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ هوا بارونیــــــــــه .... بیــــــا زیر چتر خیالم... می رسونمت تا عشــــــــــــق ..... شاید این پاییـــــــز که بگذره نه نامی از مــــن بمونه... نــــــــــه نشونی از تــــو..... شاید ایـــــن، پاییــــــــــــز ِ آخر باشـــــه.... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ خداحافظ سکوت خسته ی باران خداحافظ.....خداحافظ به رسم خوب دلداران خداحافظ خداحافظ زمانی که برایم آرزو بودی......خداحافظ زمانی که فقط در یاد او بودی خداحافظ همین کافی و یک لبخند......هزاران قطره بر گونه و چشم و جاده و پیوند خداحافظ فقط یک بار برای رفتن جانم......برای مرگ چشمانم برای عشق و ایمانم خداحافظ و یک واژه و یک رفتن.....و یک خنده و یک آرامش و مردن خداحافظ تمام قصه ها آرام میمیرد.....و باران تا ابد چشمان من را سلطه میگیرد خداحافظ که انگار آخر قصه است.....و پایان پر از رازش غم و غصه است خداحافظ کلاغ قصه ی ما هم نرفت خونه.....کلاغ عاشق تنها غم دنیا رو میدونه خدا حافظ کمی غمگین تر از رگبار.....خداحافظ به امید دوباره خنده و دیدار خداحافظ کمی زوده.........نرو حالا.....خداحافظ از این لحظه منم اینجا تک و تنها خداحافظ ولی یادت نره نامرد .....برای دوری ما آسمون با خود دعا می کرد خداحافظ جدا ازهم خداحافظ.....خداحافظ فقط یک کم خداحافظ 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ببار ای آسمان، من کویری خسته ام پر از خار و خاشاکم، گلی در بستر خویش ندیده ام خوب می دانم ، تو هم دل گرفته ای بغض هایت را هدیه به رودخانه احساساتم کن برای سر سبزی دلم لاله های واژگون را ابیاری کنم مرغک اواز خوان در کویر من نمی ماند سایه سارم نیست که مهمانش کنم . ای اسمان ببار برکویر تشنه ام دیگر از رقص طوفان شنها خسته ام ببار که من کشتی به گل نشسته ام چشم انتظار قطره ای باران نشسته ام من کویری شوره زارم..... در انتظار باران.......... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ دمش گرم ... باران را می گویم.... به شانه ام زد و گفت خسته شدی امروز را تو استراحت کن .... من به جای تو می بارم.... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ عشق می بارد بیا بدویم در باران تو تا ته کوچه های دلم من تا زیر رنگین کمان چشمانت.... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ باران دارد جدی میبارد انگار او هم نمیداند دنیا یك شوخی است! داوود ملكزاده 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ کوتاهی نمیکند آسمان انگشتان کیست سد راه باران؟ نادر خوشخواه 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ باران که بـــند بیایــــد تازه خاطره شروع مــﮯ کنـــد به چکه کردن! افشین صالحی 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ ببار بـــارون ... یـــکــــی عشقش رو گــم کرده! ببار بـــارون ... مــحـالـه دیگــه برگــرده ببار بـــارون ... من ایـــنجــا گیج و داغـــونم ببار بـــارون ... که بــی عشقش نمیــ تونـــم ..... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ عاشقم ، عاشق ستاره صبح عاشق ابرهای سرگردان عاشق روزهای بارانی عاشق هر چه نام توست بر آن 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ نفست باران است ، دل من تشنه ی باریدن ابر ، دل بی چتر مرا میهمان کن . . 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ گاهی مثل باران باید بارید ، زندگی بخشید، طراوت داد . . . و رفت … 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ حکایت چشم های تو بود شعرهای بارانی ام مرداب نبودنت چه بی رحمانه می بلعید قطره هایم را نگاه تو بود تمام دیدنم چقدر افق بودی و دور نام تو بود انگار ، نمی دانم ، پژواک صدایم از درون صدا می زد... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ و اینک .... تنها از ابری که از سیگارم بلند میشود ٬ امید باران دارم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده