ماتینا 4434 ارسال شده در 7 تیر، 2012 یه قانونی هست که می گن به هر چی فک کنی همون میشی می خوام ببینم این قانون در مورد رشته ای که داری تحصیل می کنی هم صدق میکنه؟ بچه که بودی وقتی ازت می پرسیدن عمو جون دوست داری چی کاره شی چی جواب می دادی؟ 9
peyman 1369 22 ارسال شده در 7 تیر، 2012 بچه که بودم دوست داشتم ولی بعد که عظمت مکانیک مخصوصا سیالات اشنا که بابام هم همین رشته رو خونده دیگه شدم اینی که الان میبینی.:a030:
sadafv 6584 ارسال شده در 7 تیر، 2012 این جنبه ی زندگی من روند جالبی داشته! از 3 سالگی هر وقت بهم می گفتن می خوای چیکاره شی می گفتم استاد دانشگاه! 1-2 سال بعد رشته رو هم تعیین کرده بودم : ریاضی!!! تا اول راهنمایی هم وضع همین بود و کلا کسی فکر نمی کرد من حتی به تجربی هم فکر کنم!(کلا بوی الکل بهم می خورد رنگم می پرید!) کم کم از شیمی و علوم داشت بیشتر خوشم می اومد که دیگه علوم دوم یه قسمت هایی از فیزیولوژی قلب و ... منو به سمت زیست شناسی جذب کرد. در این زمان به خاطر شیمی و زیست تصمیم گرفته بودم که داروساز بشم تا اول دبیرستان که یه مقدار با ژنتیک آشنا شدم.(البته هنوز می خواستم داروساز بشم) دوم دبیرستان دیگ به طور کامل ژنتیک رو یاد گرفتم و تنها حرفی که می زدم بیوتکنولوژی بود!و این تا کنکور ادامه داشت! از اون جایی که رتبم مناسب phd بیوتک نبود داروسازی رو انتخاب کردم که بعدا برای phd بیوتک بخونم! الان خیلی خوشحالم که رتبه ی بیوتک رو نیاوردم!چون دارم با چیزای جدیدی آشنا می شم که فوق العاده علاقمند کار کردن روشون هستم مثل روانپزشکی و فارماکولوزی و ...!!!
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 تیر، 2012 من دوست داشتم دکتر بشم........ بعد از یه سری از اتفاقات از پرشکی بدم اومد..... بعدشم که کنکور دادم سراسری چیزی قبول شدم که اصلا دوسش نداشتم......... مدیریت صنعتی قزوین....... ولی الان که سلولی میخونم خیلی خوشحالم.......:hapydancsmil: احساس میکنم اگه چیزی غیر از این قبول میشدم نمیتونستم پیشرفت کنم و ادامه بدم.............
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 تیر، 2012 منم همیشه میخواستم دکتر اطفال بشم ولی خب کلا از سر لجبازی رشتم عوض شد رفتم هنر حالا هم که شدم معمار ولی هنوز هم که هنوز عاشق پزشکی و بیمارستان هستم نمیدونم چرا
Avenger 19333 ارسال شده در 8 تیر، 2012 بچه بود دوست داشتم مهندس بشم شدم ولی بعدش دیدم مهندس شده بدرد هیچی نمیخوره
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 تیر، 2012 واقعا خندتون میگیره اگر بدونید من میخواستم چکاره بشم من بزرگترین ارزوم این بود که مداح بشم به جان خودم جدی میگم ها حتی تا 15 -16 سالگی هم مستعد این بودم که مداح بشم 17 سالگیم واسه یه بنده خدایی کلاس خصوصی قران میذاشتم و قران خوندن و بهش یاد دادم ولی خب الان خودم خندم میگیره با این طرز تفکر الانم که مقایسش میکنم
هوتن 15061 ارسال شده در 8 تیر، 2012 چه کم توقع! اون موقع فکر نمیکردم توقع زیادی باشه ولی خداییش از همه چی بهتره قبول داری؟
Hodaa37 2744 ارسال شده در 8 تیر، 2012 تا قبل از دوران مدرسه دوست داشتم آرایشگر بشم یا معلم بعدش دیدم بزرگترها توقع دارن من مهندس بشم , منم همین رو تکرار میکردم راهنمایی و دبیرستان همه توقع داشتن دکتر بشم:icon_pf (34):که خودم دوست نداشتم از مریضی خوشم نمیاد حال و حوصله ی مطب و بیمارستان رو ندارم الان بعد از این همه درس خوندن و امتحان و....... به این نتیجه رسیدم کاش آرایشگر میشدم
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 تیر، 2012 دوست داشتم پرستار بشم . یه دوره ای هم دوست داشتم قالی باف باشم .دبیرستان که بودم دوست داشتم مترجم زبان بشم.
SPEEDY 3334 ارسال شده در 8 تیر، 2012 بچه بودم و عاشق جوجه و بره و پرنده، واسه همین همیشه میگفتم دوس دارم دامپزشک بشم و همه ی جوجه های مریض رو خوبشون کنم! یکم بزرگتر شدم و عاشق بازی های کامپیوتری و برنامه هاش، واسه همین دوست داشتم مهندس کامپیوتر بشم و بازی بسازم! حالا نه دامپزشک شدم و نه مهندس، چی شدم؟ انگل اجتماع!! (همون بیکار!)
!Ell 4694 ارسال شده در 9 تیر، 2012 اون موقع فکر نمیکردم توقع زیادی باشه ولی خداییش از همه چی بهتره قبول داری؟ آره واقعا
دختر باران 18625 ارسال شده در 11 تیر، 2012 من.......دوست داشتم جراح قلب بشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما دست کسی 1 زخم کوچولو میشد نمیتونستم نگاش کنم.:icon_pf (34):اونوقت چجوری میخواستم جراح قلب بشم خودمم نمیدونم
mojhde.z 345 ارسال شده در 12 تیر، 2012 دوست دوران کودکی کودکی من دوست داشت نون خشکی یا نمکی بشه من از بچگی عاشق سوباسا بودم واسه همین دوست داشتم فوتبالیست بشم ولی الان از فوتبال خوشم نمیاد در عوضش رفتم رشته ورزش ویه تنیسور شدم و فعلا هم مربی پینگ پنگ هستم و خیلیم خوشحالم میدونید رشته ی من شاد بودن وشادی کردن رو بهم یاد داد:hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده