رفتن به مطلب

بچه بودی دوست داشتی چی کاره بشی که الان مهندس؟

ماتینا

ارسال های توصیه شده

یه قانونی هست که می گن به هر چی فک کنی همون میشی

می خوام ببینم این قانون در مورد رشته ای که داری تحصیل می کنی هم صدق میکنه؟

بچه که بودی وقتی ازت می پرسیدن عمو جون دوست داری چی کاره شی چی جواب می دادی؟icon_biggrin.gif

• Like 9
لینک به دیدگاه

این جنبه ی زندگی من روند جالبی داشته!

از 3 سالگی هر وقت بهم می گفتن می خوای چیکاره شی می گفتم استاد دانشگاه!

1-2 سال بعد رشته رو هم تعیین کرده بودم : ریاضی!!!

تا اول راهنمایی هم وضع همین بود و کلا کسی فکر نمی کرد من حتی به تجربی هم فکر کنم!(کلا بوی الکل بهم می خورد رنگم می پرید!:ws28:)

کم کم از شیمی و علوم داشت بیشتر خوشم می اومد که دیگه علوم دوم یه قسمت هایی از فیزیولوژی قلب و ... منو به سمت زیست شناسی جذب کرد.

در این زمان به خاطر شیمی و زیست تصمیم گرفته بودم که داروساز بشم تا اول دبیرستان که یه مقدار با ژنتیک آشنا شدم.(البته هنوز می خواستم داروساز بشم)

دوم دبیرستان دیگ به طور کامل ژنتیک رو یاد گرفتم و تنها حرفی که می زدم بیوتکنولوژی بود!و این تا کنکور ادامه داشت!

از اون جایی که رتبم مناسب phd بیوتک نبود داروسازی رو انتخاب کردم که بعدا برای phd بیوتک بخونم!

الان خیلی خوشحالم که رتبه ی بیوتک رو نیاوردم!چون دارم با چیزای جدیدی آشنا می شم که فوق العاده علاقمند کار کردن روشون هستم مثل روانپزشکی و فارماکولوزی و ...!!!

:ws37:

لینک به دیدگاه

من دوست داشتم دکتر بشم........:ws28:

بعد از یه سری از اتفاقات از پرشکی بدم اومد.....:hanghead:

بعدشم که کنکور دادم سراسری چیزی قبول شدم که اصلا دوسش نداشتم.........:sigh:

مدیریت صنعتی قزوین.......:w58:

ولی الان که سلولی میخونم خیلی خوشحالم.......:hapydancsmil:

احساس میکنم اگه چیزی غیر از این قبول میشدم نمیتونستم پیشرفت کنم و ادامه بدم.............:ws37:

لینک به دیدگاه

منم همیشه میخواستم دکتر اطفال بشم

ولی خب کلا از سر لجبازی رشتم عوض شد رفتم هنر

حالا هم که شدم معمار

ولی هنوز هم که هنوز عاشق پزشکی و بیمارستان هستم نمیدونم چرا:icon_redface:

لینک به دیدگاه

واقعا خندتون میگیره اگر بدونید من میخواستم چکاره بشم:ws3:

من بزرگترین ارزوم این بود که مداح بشم:ws3:

به جان خودم جدی میگم ها حتی تا 15 -16 سالگی هم مستعد این بودم که مداح بشم :ws3: 17 سالگیم واسه یه بنده خدایی کلاس خصوصی قران میذاشتم و قران خوندن و بهش یاد دادم:icon_redface: ولی خب الان خودم خندم میگیره با این طرز تفکر الانم که مقایسش میکنم:ws28:

لینک به دیدگاه

تا قبل از دوران مدرسه دوست داشتم آرایشگر بشم یا معلم

بعدش دیدم بزرگترها توقع دارن من مهندس بشم , منم همین رو تکرار میکردم

راهنمایی و دبیرستان همه توقع داشتن دکتر بشم:icon_pf (34):که خودم دوست نداشتم از مریضی خوشم نمیاد حال و حوصله ی مطب و بیمارستان رو ندارم

الان بعد از این همه درس خوندن و امتحان و....... به این نتیجه رسیدم کاش آرایشگر میشدم:ws37:

لینک به دیدگاه

بچه بودم و عاشق جوجه و بره و پرنده، واسه همین همیشه میگفتم دوس دارم دامپزشک بشم و همه ی جوجه های مریض رو خوبشون کنم!

یکم بزرگتر شدم و عاشق بازی های کامپیوتری و برنامه هاش، واسه همین دوست داشتم مهندس کامپیوتر بشم و بازی بسازم!

حالا نه دامپزشک شدم و نه مهندس، چی شدم؟ انگل اجتماع!! (همون بیکار!)

لینک به دیدگاه

من.......دوست داشتم جراح قلب بشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اما دست کسی 1 زخم کوچولو میشد نمیتونستم نگاش کنم.:icon_pf (34):اونوقت چجوری میخواستم جراح قلب بشم خودمم نمیدونم:ws3:

لینک به دیدگاه

دوست دوران کودکی کودکی من دوست داشت نون خشکی یا نمکی بشه:ws3:

من از بچگی عاشق سوباسا بودم واسه همین دوست داشتم فوتبالیست بشم ولی الان از فوتبال خوشم نمیاد در عوضش رفتم رشته ورزش ویه تنیسور شدم و فعلا هم مربی پینگ پنگ هستم و خیلیم خوشحالم :a030::ws3:

میدونید رشته ی من شاد بودن وشادی کردن رو بهم یاد داد:hapydancsmil:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...