*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ داشتم وب گردی می کردم که این عکسو دیدم .. . . . . به نظر من پسرها خیلی خیلی احساسی تر و شکننده تر از دختر ها هستند از این نظر که به راحتی نمی تونن همه چیزو فراموش کنن ..... وقتی یه رابطه ای تموم میشه شاید پسرها زیاد براشون مهم نباشه ولی زمان همه چیزو تغییر میده و تازه متوجه میشن چه چیزیو از دست دادن!! شاید دیگه راهی برای برگشت نباشه و همه چیز سخت سخت میشه... به نظرم باید مراقب انتخاب های خوب خودمون باشیم و به راحتی از دستشوم ندیم و دنبال یکی بهتر نگردیم چون بعضی از خراش هایی که رو قلبمون میذاریم به راحتی پاک نمیشه به قول یکی از استادامون .. مراقب هسته زندگیت باش و نگذار هسته از هم بپاشه 33 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ به عنوان یه دختر اینو میگم که اگه رابطه ای تموم بشه دخترها بدترین ضربه رو میخورن ولی حتی با گذشت زمان هم فراموش نمیکنن فقط یاد میگیرن که توی تنهایی بهش فکر کنن ویا حتی گریه کنن البته نباید نادیده گرفت که هر دو چه دختر خانوما چه آقا پسرا ضربه میخورن بلاخره هردو احساسات دارن ولی گاهی استثناء های هم هست که گفته نشه بهتره.... 9 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ به عنوان یه دختر اینو میگم که اگه رابطه ای تموم بشه دخترها بدترین ضربه رو میخورن ولی حتی با گذشت زمان هم فراموش نمیکنن فقط یاد میگیرن که توی تنهایی بهش فکر کنن ویا حتی گریه کنن البته نباید نادیده گرفت که هر دو چه دختر خانوما چه آقا پسرا ضربه میخورن بلاخره هردو احساسات دارن ولی گاهی استثناء های هم هست که گفته نشه بهتره.... ببخشید دیر جواب میدم .. بانظر شما موافقم به نظر من در شرایط برابر یعنی هر دو به یک اندازه هم دوست داشته باشند .. بعد از هم جداشن .. پسرا بیشتر فکرشون مشغول میشه و تو خودشون میریزن .. تو کاراشون تمرکز ندارن .. درسشون ضعیف میشه اکثرشون بخاطر اینکه فراموش کنن میرن دنبال چندتا دختر دیگه کلا کارو زندگی رو ول می کنن ... ولی نمیشه گفت همه پسرا اینطورن .. 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ببخشید دیر جواب میدم ..بانظر شما موافقم به نظر من در شرایط برابر یعنی هر دو به یک اندازه هم دوست داشته باشند .. بعد از هم جداشن .. پسرا بیشتر فکرشون مشغول میشه و تو خودشون میریزن .. تو کاراشون تمرکز ندارن .. درسشون ضعیف میشه اکثرشون بخاطر اینکه فراموش کنن میرن دنبال چندتا دختر دیگه کلا کارو زندگی رو ول می کنن ... ولی نمیشه گفت همه پسرا اینطورن .. بله البته نمیشه به همه تعمیم داد ولی هستن دخترایی که از پسرا بدترن :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ داشتم وب گردی می کردم که این عکسو دیدم .. . . . . اون روز اولش هم دروغه اما چه عکسی واقعا راسته :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ اون روز اولش هم دروغه اما چه عکسی واقعا راسته :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: بمیرم امید دیگه کاملا از دست رفته........ 4 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ چرا؟!!! به اطراف نگاه کردم به این نظر رسیدم . . . . 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ به اطراف نگاه کردم به این نظر رسیدم . . . . به نظرتون نگاه کردن کافیه؟ 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرتون نگاه کردن کافیه؟ نخیر اما من با تمام سلول های وجود چشیده ام از خود و دیگران بگذریم این نظر شخصی بنده بود 5 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ نخیراما من با تمام سلول های وجود چشیده ام از خود و دیگران بگذریم این نظر شخصی بنده بود 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ نخیراما من با تمام سلول های وجود چشیده ام از خود و دیگران بگذریم این نظر شخصی بنده بود بله ببخشید 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ بله ببخشید چرا بخشش؟! استفاده میکنیم سپاس 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ پسرها وقتی از یه رابطه شکست میخورن میرن سراغ دخترهای دیگه نه واسه شروع عشق ! فقط واسه التیام بخشیدن به قلب شکستشون ! که معمولا هم طرف رو از خودشون میرنجونن هم خودشون ضربه ی بیشتری میبینن من خودم با خیلی ها که این اتفاق براشون افتاده بود برخورد داشتم و میشناختمشون ولی دخترها تو خودشون میریزن معمولا ... شبا هم تا صب گریه میکنن :دی این بود تجربیات من از زندگی 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ پسرها وقتی از یه رابطه شکست میخورن میرن سراغ دخترهای دیگه نه واسه شروع عشق ! فقط واسه التیام بخشیدن به قلب شکستشون ! که معمولا هم طرف رو از خودشون میرنجونن هم خودشون ضربه ی بیشتری میبینن من خودم با خیلی ها که این اتفاق براشون افتاده بود برخورد داشتم و میشناختمشون ولی دخترها تو خودشون میریزن معمولا ... شبا هم تا صب گریه میکنن :دی این بود تجربیات من از زندگی تجربه هات قدیمیه تبدیت نیست الام بر عکس شده شده دقیقا مثل اون عکسه 6 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ تجربه هات قدیمیه تبدیت نیست الام بر عکس شده شده دقیقا مثل اون عکسه شما فرق داری 3 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر منم پسرا بیشتر ضربه میبینن . درسته که دخترا نمی تونن احساساتشون رو کنترل کنند و فرقشون با پسرا در اینه که اونا در یک لحظه احساسی عقل و منطقشون هم در نظر دارند و کنترلش براشون آسونه اما همیشه بشترین ضربه رو اونا مبیبنن. و فراموش کردن براشون سخته. اگه به عکسها نگاه کنید میبینید که در لحظه اول دخترا نمی تونن احساسشونو نگه دارند ولی در آخر سر چیزی که راحته باز همون دختران. پس به زن بودن خود افتخار کنید 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر منم پسرا بیشتر ضربه میبینن . درسته که دخترا نمی تونن احساساتشون رو کنترل کنند و فرقشون با پسرا در اینه که اونا در یک لحظه احساسی عقل و منطقشون هم در نظر دارند و کنترلش براشون آسونه اما همیشه بشترین ضربه رو اونا مبیبنن. و فراموش کردن براشون سخته.اگه به عکسها نگاه کنید میبینید که در لحظه اول دخترا نمی تونن احساسشونو نگه دارند ولی در آخر سر چیزی که راحته باز همون دختران. پس به زن بودن خود افتخار کنید اون شکلک دست زدن کوووووو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده