*REZA 1056 ارسال شده در 6 تیر، 2012 داشتم وب گردی می کردم که این عکسو دیدم .. . . . . به نظر من پسرها خیلی خیلی احساسی تر و شکننده تر از دختر ها هستند از این نظر که به راحتی نمی تونن همه چیزو فراموش کنن ..... وقتی یه رابطه ای تموم میشه شاید پسرها زیاد براشون مهم نباشه ولی زمان همه چیزو تغییر میده و تازه متوجه میشن چه چیزیو از دست دادن!! شاید دیگه راهی برای برگشت نباشه و همه چیز سخت سخت میشه... به نظرم باید مراقب انتخاب های خوب خودمون باشیم و به راحتی از دستشوم ندیم و دنبال یکی بهتر نگردیم چون بعضی از خراش هایی که رو قلبمون میذاریم به راحتی پاک نمیشه به قول یکی از استادامون .. مراقب هسته زندگیت باش و نگذار هسته از هم بپاشه 33
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 تیر، 2012 به عنوان یه دختر اینو میگم که اگه رابطه ای تموم بشه دخترها بدترین ضربه رو میخورن ولی حتی با گذشت زمان هم فراموش نمیکنن فقط یاد میگیرن که توی تنهایی بهش فکر کنن ویا حتی گریه کنن البته نباید نادیده گرفت که هر دو چه دختر خانوما چه آقا پسرا ضربه میخورن بلاخره هردو احساسات دارن ولی گاهی استثناء های هم هست که گفته نشه بهتره.... 9
*REZA 1056 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2012 به عنوان یه دختر اینو میگم که اگه رابطه ای تموم بشه دخترها بدترین ضربه رو میخورن ولی حتی با گذشت زمان هم فراموش نمیکنن فقط یاد میگیرن که توی تنهایی بهش فکر کنن ویا حتی گریه کنن البته نباید نادیده گرفت که هر دو چه دختر خانوما چه آقا پسرا ضربه میخورن بلاخره هردو احساسات دارن ولی گاهی استثناء های هم هست که گفته نشه بهتره.... ببخشید دیر جواب میدم .. بانظر شما موافقم به نظر من در شرایط برابر یعنی هر دو به یک اندازه هم دوست داشته باشند .. بعد از هم جداشن .. پسرا بیشتر فکرشون مشغول میشه و تو خودشون میریزن .. تو کاراشون تمرکز ندارن .. درسشون ضعیف میشه اکثرشون بخاطر اینکه فراموش کنن میرن دنبال چندتا دختر دیگه کلا کارو زندگی رو ول می کنن ... ولی نمیشه گفت همه پسرا اینطورن .. 9
شــاروک 30242 ارسال شده در 14 تیر، 2012 ببخشید دیر جواب میدم ..بانظر شما موافقم به نظر من در شرایط برابر یعنی هر دو به یک اندازه هم دوست داشته باشند .. بعد از هم جداشن .. پسرا بیشتر فکرشون مشغول میشه و تو خودشون میریزن .. تو کاراشون تمرکز ندارن .. درسشون ضعیف میشه اکثرشون بخاطر اینکه فراموش کنن میرن دنبال چندتا دختر دیگه کلا کارو زندگی رو ول می کنن ... ولی نمیشه گفت همه پسرا اینطورن .. بله البته نمیشه به همه تعمیم داد ولی هستن دخترایی که از پسرا بدترن :icon_pf (34): 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 14 تیر، 2012 داشتم وب گردی می کردم که این عکسو دیدم .. . . . . اون روز اولش هم دروغه اما چه عکسی واقعا راسته :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: 8
شــاروک 30242 ارسال شده در 14 تیر، 2012 اون روز اولش هم دروغه اما چه عکسی واقعا راسته :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: بمیرم امید دیگه کاملا از دست رفته........ 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 14 تیر، 2012 به اطراف نگاه کردم به این نظر رسیدم . . . . به نظرتون نگاه کردن کافیه؟ 2
پیرهاید 10193 ارسال شده در 14 تیر، 2012 به نظرتون نگاه کردن کافیه؟ نخیر اما من با تمام سلول های وجود چشیده ام از خود و دیگران بگذریم این نظر شخصی بنده بود 5
*REZA 1056 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2012 نخیراما من با تمام سلول های وجود چشیده ام از خود و دیگران بگذریم این نظر شخصی بنده بود 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 15 تیر، 2012 نخیراما من با تمام سلول های وجود چشیده ام از خود و دیگران بگذریم این نظر شخصی بنده بود بله ببخشید 2
*Mahla* 3410 ارسال شده در 15 تیر، 2012 پسرها وقتی از یه رابطه شکست میخورن میرن سراغ دخترهای دیگه نه واسه شروع عشق ! فقط واسه التیام بخشیدن به قلب شکستشون ! که معمولا هم طرف رو از خودشون میرنجونن هم خودشون ضربه ی بیشتری میبینن من خودم با خیلی ها که این اتفاق براشون افتاده بود برخورد داشتم و میشناختمشون ولی دخترها تو خودشون میریزن معمولا ... شبا هم تا صب گریه میکنن :دی این بود تجربیات من از زندگی 11
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 تیر، 2012 پسرها وقتی از یه رابطه شکست میخورن میرن سراغ دخترهای دیگه نه واسه شروع عشق ! فقط واسه التیام بخشیدن به قلب شکستشون ! که معمولا هم طرف رو از خودشون میرنجونن هم خودشون ضربه ی بیشتری میبینن من خودم با خیلی ها که این اتفاق براشون افتاده بود برخورد داشتم و میشناختمشون ولی دخترها تو خودشون میریزن معمولا ... شبا هم تا صب گریه میکنن :دی این بود تجربیات من از زندگی تجربه هات قدیمیه تبدیت نیست الام بر عکس شده شده دقیقا مثل اون عکسه 6
*Mahla* 3410 ارسال شده در 15 تیر، 2012 تجربه هات قدیمیه تبدیت نیست الام بر عکس شده شده دقیقا مثل اون عکسه شما فرق داری 3
minoz 359 ارسال شده در 15 تیر، 2012 به نظر منم پسرا بیشتر ضربه میبینن . درسته که دخترا نمی تونن احساساتشون رو کنترل کنند و فرقشون با پسرا در اینه که اونا در یک لحظه احساسی عقل و منطقشون هم در نظر دارند و کنترلش براشون آسونه اما همیشه بشترین ضربه رو اونا مبیبنن. و فراموش کردن براشون سخته. اگه به عکسها نگاه کنید میبینید که در لحظه اول دخترا نمی تونن احساسشونو نگه دارند ولی در آخر سر چیزی که راحته باز همون دختران. پس به زن بودن خود افتخار کنید 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 تیر، 2012 به نظر منم پسرا بیشتر ضربه میبینن . درسته که دخترا نمی تونن احساساتشون رو کنترل کنند و فرقشون با پسرا در اینه که اونا در یک لحظه احساسی عقل و منطقشون هم در نظر دارند و کنترلش براشون آسونه اما همیشه بشترین ضربه رو اونا مبیبنن. و فراموش کردن براشون سخته.اگه به عکسها نگاه کنید میبینید که در لحظه اول دخترا نمی تونن احساسشونو نگه دارند ولی در آخر سر چیزی که راحته باز همون دختران. پس به زن بودن خود افتخار کنید اون شکلک دست زدن کوووووو 3
ارسال های توصیه شده