minoz 359 ارسال شده در 20 تیر، 2012 خوب راه هاش رو بگو مردم بفهمند خوب به نظرت چرا نگاه منفی شده ؟؟؟چیکار کنیم این نگاه برگرده ؟؟اونو که گذاشتم شما بگید، چون شما مقدم ترید!!!!!!!!!!به نظر من چون دیگه دخترخانوم های گل برای خودشون و شخصیتشون ارزش قائل نمی شن و اینکه فکر میکنند انجام دادن اینکارا یه جور کلاسه... الان توی دانشگاهها و خوابگاه ها اگه دوست پسر نداشته باشی میگن طرف اُملِ و متاسفانه خانواده ها که نقش اصلی رو دارن...........به نظر من دیگه این نگاه مثبت نمی شه..... و درضمن کسی که پای توی این کار بذاره نمی تونه برگرده.به قول معروف توبه گرگ مرگه.............:thumbsdownsmiley: 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 20 تیر، 2012 اونو که گذاشتم شما بگید، چون شما مقدم ترید!!!!!!!!!!به نظر من چون دیگه دخترخانوم های گل برای خودشون و شخصیتشون ارزش قائل نمی شن و اینکه فکر میکنند انجام دادن اینکارا یه جور کلاسه... الان توی دانشگاهها و خوابگاه ها اگه دوست پسر نداشته باشی میگن طرف اُملِ و متاسفانه خانواده ها که نقش اصلی رو دارن...........به نظر من دیگه این نگاه مثبت نمی شه..... و درضمن کسی که پای توی این کار بذاره نمی تونه برگرده.به قول معروف توبه گرگ مرگه.............:thumbsdownsmiley: حالا اینجوریام نیست توبه گرگ مرگه؟!!! ماها آدمیزادیم نه گرگ.... 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 20 تیر، 2012 گفتن که خانوم ها تو خودش میریزه ه ه پسر یا دل نمیبنده ببنده هم اگر شکست بخوره داغون میشه بعضی هم خودکشی میکنن. اما واقعا نمیدونم آدمی که عاشقه خودکشی میکنه ؟! 2
shamim _ thr 505 ارسال شده در 20 تیر، 2012 بستگی داره منظورت از رابطه چی باشهتو اکثر موارد برای پسرا رابطه ای شکل نمی گیره فقط وقت گذرونیه ولی شاید اگه واقعه درگیر رابطه بشن احساساتی تر باشن من که تا به حال همچین موردی ندیدم باهات خیلیییییییییییی موافقم! 3
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 20 تیر، 2012 اونو که گذاشتم شما بگید، چون شما مقدم ترید!!!!!!!!!!به نظر من چون دیگه دخترخانوم های گل برای خودشون و شخصیتشون ارزش قائل نمی شن و اینکه فکر میکنند انجام دادن اینکارا یه جور کلاسه... الان توی دانشگاهها و خوابگاه ها اگه دوست پسر نداشته باشی میگن طرف اُملِ و متاسفانه خانواده ها که نقش اصلی رو دارن...........به نظر من دیگه این نگاه مثبت نمی شه..... و درضمن کسی که پای توی این کار بذاره نمی تونه برگرده.به قول معروف توبه گرگ مرگه.............:thumbsdownsmiley: به نظر من او دسته از دخترایی که به راحتی به پسرا پا میدن و زود به زود دوست پسر عوض می کنن امل و کف هستن... . . دختر باکلاس شاید با پسرا راحت باشه ولی راحت انتخاب نمیکنه .. ممکنه تا سنین بالا هم دوست پسری نداشته باشه 3
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 20 تیر، 2012 حالا اینجوریام نیست توبه گرگ مرگه؟!!! ماها آدمیزادیم نه گرگ.... 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 20 تیر، 2012 به نظر من او دسته از دخترایی که به راحتی به پسرا پا میدن و زود به زود دوست پسر عوض می کنن امل و کف هستن... . . دختر باکلاس شاید با پسرا راحت باشه ولی راحت انتخاب نمیکنه .. ممکنه تا سنین بالا هم دوست پسری نداشته باشه منم با شما موافقم. اما سر همین مسائل چه حرفا که نشنیدم.بی روح.بی احساس .خودخواه:icon_pf (34): 1
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 20 تیر، 2012 منم با شما موافقم.اما سر همین مسائل چه حرفا که نشنیدم.بی روح.بی احساس .خودخواه:icon_pf (34): آفرین دختر باکلاس .. به حرف مردم کاری نداشته باش 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 20 تیر، 2012 آفرین دختر باکلاس .. به حرف مردم کاری نداشته باش کاری ندارم. مهم نیستن 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 تیر، 2012 تورخدا یکی جواب بدهپسرا از عشق خودشونو میکشن؟ نمی دونم اما یکی که ضعیف باشه اره حتی ادم قوی هم بعضی وقت هاااا از بلایی که سرشون میارن و از ناراحتی و غم دست به خودکشی میزنن پ ن ممکنه خیلی ها بگن مگه خریم بابا چیزی که زیاده دختر دختر ارزشش رو داره ادم خودش رو براش بکشه دله وقتی وابسطه بشه..................................:icon_pf (34): 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 تیر، 2012 اونو که گذاشتم شما بگید، چون شما مقدم ترید!!!!!!!!!!به نظر من چون دیگه دخترخانوم های گل برای خودشون و شخصیتشون ارزش قائل نمی شن و اینکه فکر میکنند انجام دادن اینکارا یه جور کلاسه... الان توی دانشگاهها و خوابگاه ها اگه دوست پسر نداشته باشی میگن طرف اُملِ و متاسفانه خانواده ها که نقش اصلی رو دارن...........به نظر من دیگه این نگاه مثبت نمی شه..... و درضمن کسی که پای توی این کار بذاره نمی تونه برگرده.به قول معروف توبه گرگ مرگه.............:thumbsdownsmiley: همیشه میگن خانوم ها مقدم تر اند اینم قبول دارم از قدیم گفتن هر کاری اولش سخته ه ه ه ه ه ه اما به نظرت حالا برگشت دختر راحت تره یا پسر از این راه ؟؟؟ 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 21 تیر، 2012 نمی دونم اما یکی که ضعیف باشه اره حتی ادم قوی هم بعضی وقت هاااا از بلایی که سرشون میارن و از ناراحتی و غم دست به خودکشی میزنن پ ن ممکنه خیلی ها بگن مگه خریم بابا چیزی که زیاده دختر دختر ارزشش رو داره ادم خودش رو براش بکشه دله وقتی وابسطه بشه..................................:icon_pf (34): میدونی 1 جورایی درکش واسم سخته. هر چقدم عاشق باشه نمیشه. یعنی ارزش طرفش خیلی بالا بوده که نبودشو نمیتونه تحمل کنه؟یا مشکل از خودشه که به قول شما ضعیفه؟ به نظر من اگه آدم کسیو اینقد دوست داشته باشه نرسیدن قشنگ ترن.میگن لذتی که تو نرسیدن هست توی رسیدن نیست .شاید خیلی ها این حرفو قبول نداشته باشن.ولی واقعا همینه 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 تیر، 2012 میدونی 1 جورایی درکش واسم سخته. هر چقدم عاشق باشه نمیشه. یعنی ارزش طرفش خیلی بالا بوده که نبودشو نمیتونه تحمل کنه؟یا مشکل از خودشه که به قول شما ضعیفه؟ به نظر من اگه آدم کسیو اینقد دوست داشته باشه نرسیدن قشنگ ترن.میگن لذتی که تو نرسیدن هست توی رسیدن نیست .شاید خیلی ها این حرفو قبول نداشته باشن.ولی واقعا همینه فیلم درباره الی رو دیدی ؟؟؟ امروز یه هو اتفاقی یه صحنه از فیلم در باره الی رو دیدم تو تلوزیون همون قسمتی که نامزد دختره بعد گم شدن دختره میاد شمال و به گل شیفته میگه وقتی داشتی نامزدم رو می اوردی تا با یه پسر دیگه اشنا کنی برا ازدواج ج ج بهت گفت من نامزد دارم ؟؟ هی از جواب طفره رفت گفت خیلی برام مهمه بگو سه سال عمرم و زندگیم رو پاش ریختم اخرش گفت دختره بهم نگفت نامزدی دارم من حال پسره رو اگر میدیدید درک میکردی من چی میگم به نظر من اگه آدم کسیو اینقد دوست داشته باشه نرسیدن قشنگ ترن.میگن لذتی که تو نرسیدن هست توی رسیدن نیست . وقتی کسی کسی رو دوست داشته باشه و از دستش بده انگار یکی از افراد درجه 1 خانواده اش رو از دست داده ناراحتیش در همون حده این قشنگ تر و رمانتیک تره داستان فرهاد و شیرن رو نشنیدی؟؟ 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 21 تیر، 2012 فیلم درباره الی رو دیدی ؟؟؟ امروز یه هو اتفاقی یه صحنه از فیلم در باره الی رو دیدم تو تلوزیون همون قسمتی که نامزد دختره بعد گم شدن دختره میاد شمال و به گل شیفته میگه وقتی داشتی نامزدم رو می اوردی تا با یه پسر دیگه اشنا کنی برا ازدواج ج ج بهت گفت من نامزد دارم ؟؟ هی از جواب طفره رفت گفت خیلی برام مهمه بگو سه سال عمرم و زندگیم رو پاش ریختم اخرش گفت دختره بهم نگفت نامزدی دارم من حال پسره رو اگر میدیدید درک میکردی من چی میگم وقتی کسی کسی رو دوست داشته باشه و از دستش بده انگار یکی از افراد درجه 1 خانواده اش رو از دست داده ناراحتیش در همون حده این قشنگ تر و رمانتیک تره داستان فرهاد و شیرن رو نشنیدی؟؟ آره دیدم.من این فیلمو خیلی دوس دارم متوجه حرفتون هستم. اما ببینید وقتی کسیو که 1 حس قشنگی بهش داری برای همیشه تو قلبت باقی بمونه خیلی قشنگه.نمیگم اگه بهش برسی تو قلبت نیست اما اینجوری 1 حس دیگه ایه. میدونی 1 نفر هست که همیشه تو قلبش هستی.شاید اولش سخت باشه اما بمرور که بزرگ میشی و زندگیو بیشتر میفهمی درکش میکنی.به نظر من اسمش شکست نیست.تقدیر خداونده اگه کسیو عاشقشی مهم نیست کجاست.همین که دوسش داری و بهش 1 حسی داری کافیه.اما اگه بخواهی کنارت داشته باشیش شاید1 جور اسارت بشه نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه شاید واقعا باید درکش کرد و با این حرفا نشه عظمتشو گفت... 3
minoz 359 ارسال شده در 21 تیر، 2012 همیشه میگن خانوم ها مقدم تر اند اینم قبول دارم از قدیم گفتن هر کاری اولش سخته ه ه ه ه ه ه اما به نظرت حالا برگشت دختر راحت تره یا پسر از این راه ؟؟؟ به نظر من برگشت برای پسرا راحت تره.چون دخترا احساسی اند درسته که اولش یه ذره ناز میکنن ولی راحت تر قبول میکنن.اما خدا نکنه بری دنبال پسری اون میگه ببینم چه خبره......باخودش میگه حتما بقیه ام اینجوری برام میمیرن..... طبق معمول اینم دیدم که دارم میگم......اطرافو بادقت نگاه کن به این چیزا میرسی.وقتی اصرار پشت اصرار باشه خودشونو گم میکنن. 3
shahramg 547 ارسال شده در 21 تیر، 2012 اما خدا نکنه بری دنبال پسری اون میگه ببینم چه خبره......باخودش میگه حتما بقیه ام اینجوری برام میمیرن..... بله بله بسیار زیبا بود این تیکه 4
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 22 تیر، 2012 آره دیدم.من این فیلمو خیلی دوس دارم متوجه حرفتون هستم. اما ببینید وقتی کسیو که 1 حس قشنگی بهش داری برای همیشه تو قلبت باقی بمونه خیلی قشنگه.نمیگم اگه بهش برسی تو قلبت نیست اما اینجوری 1 حس دیگه ایه. میدونی 1 نفر هست که همیشه تو قلبش هستی.شاید اولش سخت باشه اما بمرور که بزرگ میشی و زندگیو بیشتر میفهمی درکش میکنی.به نظر من اسمش شکست نیست.تقدیر خداونده اگه کسیو عاشقشی مهم نیست کجاست.همین که دوسش داری و بهش 1 حسی داری کافیه.اما اگه بخواهی کنارت داشته باشیش شاید1 جور اسارت بشه نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه شاید واقعا باید درکش کرد و با این حرفا نشه عظمتشو گفت... باهات موافقم . قشنگ گفتی 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری