Artaria 13629 ارسال شده در 23 تیر، 2012 [h=3]دخترها شکننده تر هستند یا پسرها؟[/h] پسرها و دخترها فقط از لحاظ جنسیتی متفاوت هستند . پسرهایی داریم که حساستر از هرچه دختر هستند و همچنین دخترهایی که مقاومتر از هرچه پسر، و بالعکس 7
venous_20 109 ارسال شده در 27 تیر، 2012 به استناد سه تا عکس که نمیشه نظر داد باید چند دختر و پسری که رایطه ای را پایان دادند پیدا کرد و سوال کرد به مرور زمان دچار چه احساساتی شدند ولی ظاهرا چون دخترا لطیفترند قاعدتا در اکثر موارد باید دخترها اسیب عاطفی بیشتری بخورند ولی من خودم دختری هستم که زیاد واستگی عاطفی به کسی پیدا نمیکنم چه دختر باشه چه پسر 3
saray89 3064 ارسال شده در 27 تیر، 2012 هر کدوم که رابطه رو جدی تر گرفته باشه هر کدوم که علاقه اش بیشتر باشه یه زمانی فکر میکردم دخترا شکننده ترن ولی از وقتی خورد شدن پسرا رو هم دیدم دیگه این نظر رو ندارم 5
minoz 359 ارسال شده در 28 تیر، 2012 سیاست دخترا در مواجهه با پسرا : ۱- حیله گری با پسرای معصوم و ساده ۲- خوشمزگی با پسرای خوش قیافه ۳- دوستی با پسرای باهوش ۴- عشق با پسرای وفادار ۵- ازدواج با پسرای پولدار و اما سیاست پسرا در مواجهه با دخترا : ۱- پیچوندن دخترای معصوم و ساده ۲- پیچوندن دخترای خوش قیافه ۳- پیچوندن دخترای باهوش ۴- پیچوندن دخترای وفادار ۵- ازدواج بادخترای پولدار 3
*REZA 1056 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 2012 به استناد سه تا عکس که نمیشه نظر داد باید چند دختر و پسری که رایطه ای را پایان دادند پیدا کرد و سوال کرد به مرور زمان دچار چه احساساتی شدندولی ظاهرا چون دخترا لطیفترند قاعدتا در اکثر موارد باید دخترها اسیب عاطفی بیشتری بخورند ولی من خودم دختری هستم که زیاد واستگی عاطفی به کسی پیدا نمیکنم چه دختر باشه چه پسر مرسی اون عکسو یه جایی دیدم برام سوال پیش اومد خواستم نظر دوستان رو بدونم .... زحمت کشیدن و نظراتشونو گفتن .. 3
victoria_r 7682 ارسال شده در 2 آبان، 2012 به نظرم ربطی به دختر و پسر بودن نداره البته دخترا روحیه ی لطیف تری دارن خوب اینم تاثیر داره. ولی هر کسی که رابطرو جدی تر بدونه و وابسته تر باشه و البته راستگو تر اون بیشتر متاثر میشه. این به روحیه ی آدما بستگی داره. 2
arash86. 4604 ارسال شده در 2 آبان، 2012 به نظرم ربطی به دختر و پسر بودن نداره البته دخترا روحیه ی لطیف تری دارن خوب اینم تاثیر داره.ولی هر کسی که رابطرو جدی تر بدونه و وابسته تر باشه و البته راستگو تر اون بیشتر متاثر میشه. این به روحیه ی آدما بستگی داره. کاملا موافقم ............................ 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 عمومیت نداره که بگیم جنسیتی هست ... بستگی به روحیات هر کسی داره ... من خودم به قول خیلی ها سنگ دلم یعنی زیاد وابستگی ندارم ... آخه عقیده من اینه برای کسی بمیر که لااقل برات تب کنه ... 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری