majid313mirzaei 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ sugar plum فردی که خیلی برات عزیزه-دلبر -دلدار in your dreams!! تو خواب ببینی!! 5 لینک به دیدگاه
majid313mirzaei 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ we will have some fun کمی خوش بگذرونیم how interesting چه جالب! 4 لینک به دیدگاه
majid313mirzaei 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ a good for you احسنت! آفرین I am all eyes چهارچشمی مواظب هستم 5 لینک به دیدگاه
majid313mirzaei 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ as I see از دید من past is past گذشته ها گذشته! 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ from my standpoint!از دید من I can tell!!کاملا مشخصه 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ Let me cut myself for U قربونت برم من 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ I could'nt follow=I don't follow you متوجه نشدم just assame=خیلی خیلی ممنون sb is behind the time=خیلی تیپاش قدیمیه..فلانی به روز نیست 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ i am spoken for من تعهد دارم یا من قول داده ام 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ tell me about it= همینو بگو (تایید) 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ hold your horses= کجا با این عجله، یکم صبر کن 5 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ No answer is also an answer جواب ابلهان خاموشی است. 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ stay out of it خودت رو قاطی نکن 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ dont hold your breathe زیاد امید نداشته باش، (یعنی اتفاق نمیفته) 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ I can live with that میتونم باش کنار بیام، مشکلی نیست 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ for crying out loud محض رضای خدا (در مواقع نارضایتی و برای تاکید جمله بیان میشه) مثال: !Oh, for crying out loud, why won't you listen to me 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ do not mention it قابلی نداشت. در جواب تشکر برا نشون ادن اینکه حتی تشکر هم لازم نیست بابا 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ do not mention it قابلی نداشت. در جواب تشکر برا نشون ادن اینکه حتی تشکر هم لازم نیست بابا یه جمله دیگه هم من اضافه کنم any time هم میگن. به معنای خواهش میکنم / قابلی نداشت 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ nose job عمل بینی all in all در مجموع Do U follow me ? متوجه هستی چی میگیم؟ 4 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ I get all mixed up over the money whenever I travel abroad مرجع دیکشنری لانگمن شواهد میگه معنیش قاطی کردنه! البته نه این قاطی کردن: بلکه این یکی: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده