رفتن به مطلب

تا حالا پروفایل تون را بستید چرا ؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این حرفتو اصلا قبول ندارم! من نوعی تو پروفایلم بحث و گفتگوی عمومی ندارم که لازم باشه همه بیان و نظر بدن! اونجا پروفایل شخص منه! مثل خونه من میمونه! اگه چیزی هست درباره منه! نه زندگی کسی تحت الشعاع قرار میگیره نه برای کس دیگه ای تصمیم میگیرم! نه ...جای بحث و صحبتها و گفتگوهای عمومی فضای تالاره که اونم برای کسی محدود نشده! همه میتونن بیان و با من بحث کنن. این حرفت درصورتی درست بود که فقط افرادی که جزو لیست دوستانم هستن مجاز بودن تو تاپیکهای من شرکت کنن! اگه اینطور بود بله حق با تو بود. این میشد اجازه حرف زدن ندادن و صحبت نکردن و دیکتاتوری و ... اما اینی که میگی حرمی شخصیه و ربطی به دیکتاتوری نداره. دیکتاتور کسیه که ب خودش اجازه میده بجای همه تصمیم بگیره و عمل کنه و این عملکردش زندگی بقیه رو هم تحت تاثیر قرار بده و اجازه اعتراض و اعمال نظر رو هم تو این امور که شخص اونهارو تحت تاثیر قرار میده و بهشون مربوط میشه نده و فقط حرف خودشو بزنه!اما پروفایل شخصی من نه فعالیت کس دیگه ای رو تحت الشعاع قرار میده که بهش مربوط بشه نه چیزی! پس ربطی به دیکتاتوری نداره!هرکس برای روابط خودش حریمی قائله! اینکه تو میگی مثل این میمونه یکی همینجوری یه شماره موبایلی رو بگیره و بخواد با کسی که نمیشناسه بحث و صحبت کنه و اگه اون تلفنو قطع کنه بگه تو دیکتاتوری که اجازه نمیدی همه تلفنی باهات حرف بزنن!!! اما درستش همینه. باید حریم قائل شد و مرز تعیین کرد. به شما هیچوقت اجازه داده نمیشه با یه سیاستمدار یا رییس یه جای بزرگ مثل یه شرکت یا دانشگاه یا ... با موبایل به بحث بشینی!! یا بری تو خونش بحث کنی! همیشه حرمیها و سلسله مراتب تو روابط هست و این به هیچ وجه دیکتاتوری نیست! شما به رییس دانشگاه زنگ بزنی یا بری در خونش میگه کارتو به معاونم بگو اون بمن میگه یا اگه کار مهمیه بیا تو دفترم، خودتو معرفی کن، موضوعی که میخوای دربارش حرف بزنی رو بگو بعد وقت بگیر بیا بشینیم سرفرصت، حضوری و در شرایط مناسب با هم گفتگو میکنیم! نه اینکه هرکی هر زمان دلش خواست زنگ بزنه و حرف بزنه یا بیاد بشینه وسط خونه من و بخواد با هرکی میخواد گفتگو کنه!هر چیزی جایی داره! حریمها هم برای همه باید تعریف بشن و این منافاتی با دموکراسی نداره!
گفتم این فکر ماست که روابطمون را تنظیم میکنه با پاسخ های که میدیم و یا حتی نمیدم این امکانو داریم که طرف مقابلمون بگیم تا این حد و مرز اجازه نزدیک شدن داری منم مخالف محیط های شخصی و خصوصی که برای خودمون میسازیم نیستم سلیقه ها متفاوته هر حرف یا فکری را نمیشه همه جا مطرح کرد برای همین پیام های خصوصی توی نت و محیط های خصوصی بیرون از اینجا داریم که جفط اون واجبه و هر ادمی باید به حریم های شخصی احترام بزاره ولی مرز بندی ها فرق میکنه ممکنه تو یک کشور ازاد و دمکراتیک خیلی از حریم های شخصی که ما ساختیم و داریم را نداشته باشن و نسازند برای اینکه راحت تر باشند استرس کمتری داشته باشند مثلا تو یک جامعه اسلامی زن را پشت پوشش سنگینی به نام حجاب قایم میکنند و این حجاب را حریم شخصیش میدوند کسی حق نداره حتی با نگاه به محدوده ساختگی این حریم به شدت بسته و شخصی تجاوز کنه و این زن باید همیشه این استرس همراش باشه که اجازه نده این حریم شخصیش که میتونه چادر یا هر پوشش بدتری باشه باز بشه...درحالی که اغلب مردم دنیا این حریم را تا جایی که بهشون اسیب نرسه برداشتن باز تر راحت تر و ساده تر برخورد میکنند اول از همه از فکر و دهنشون هم شروع کردن لازم اش اینه که این حریم ها اول اونجا محو بشن اینو میخوام بگم حریم ها ساخته ذهن ماست گاهی وقتا به اشتباه فکر می کنیم بهمون کمک میکنه حتی باعث میشه نسبت به چیزی یا کسی و کسانی حق مالکیت کنیم و این مالکیت های بی مورد خودش بیشتر فشار و استرس را به همراه داره .. و پروفایل رو هم میتونیم یه حریم شخصی بدونیم یا نه این بستگی به خود ما داره وقتی فک کنیم باز بودنش بهمون اسیب میرسونه باعث میشه نتونیم بعضی حرفا را بگیم جوری که هر کسی میاد اونجا از شنیدن و خوندنش سوء برداشت کنه وموارد دیگه ووو...اینا یه امتیاز منفی هست که باید تو خودمون برطرفش کنیم بستن تنها دور زدن واقعیت های دیگه است یک نوع پنهان کاری هست شاید گاهی وقتا بهتر باشه تو روبط مون محافظه کار باشیم تا پنهان کار و مخفی کننده ..در مورد ریس دانشگاه هم بهتر واقع بینانه نگاه کنیم ما داریم رو خرده رفتار های کوچیک بحث می کنیم یعنی با یه مثال کوچیکی داریم به موضوعات ومثالهای بزرگتر میرسیم ولی تو عملا داری برعکس استدلال میکنی و از یک مثال بزرگ میخوای به مثال های شخصی و کوچکتر برسی من همه حرفم اینه که این بسته بودن و نبودن پروفایل اصلا و به هیچ عنوان ممکنه به چش نمیاد و مهم نیست و خودم هم به جز تو این تاپیک هیچگاه به اینکه چرا پروف خودم و چند نفر دیگه که میشناسم هرگز بسته نبوده فکر نکردم یعنی هیچ اراده ای تو این کار نداشتم الانم تا اینجا فک کنم اونجوری که باید نتونستم منظورم را برسونم وتو چون بهتر منظورت را بیان کردی و رو جنبه یک حق طبیعی (حریم شخصی) مانور دادی به نظر خیلیا ممکنه حرفات بیشتر درست باشه ولی بازم میچم به خیلی از دلایلی که توضیحش برام مبهم هست حس میکنم این کار چندان توجیه کاملی پشتش نیست و بهتر اینه که پروف ها باز باشه و پیامای خصوصی از طریق خودش ارسال بشه
  • Like 3
لینک به دیدگاه

اره

یه مدت از ترس اینکه خودم میرفتم با بچه ها تو پروفایل بقیه اسپم بازار راه مینداختیم بستیم :w02:یه مدتم حوصله و وقتم اجازه نمیداد به همه پیغاما ج بدم:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اره بستم وقتیهیی که میرم تو پروفایل اقای خاص اسپم میکنم پروفایلم و موقتا میبندم در ضمن پرو فایلم فقط برای دوستانم بازه :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره

یه مدت از ترس اینکه خودم میرفتم با بچه ها تو پروفایل بقیه اسپم بازار راه مینداختیم بستیم :w02:یه مدتم حوصله و وقتم اجازه نمیداد به همه پیغاما ج بدم

اره بستم وقتیهیی که میرم تو پروفایل اقای خاص اسپم میکنم پروفایلم و موقتا میبندم در ضمن پرو فایلم فقط برای دوستانم بازه :a030:

اتفاقا روایتی هست که میگه " پروفایلی که برای مردم ازاری باز باشد هر روز بستنش به اندازه هزارتا تشکر ازرش داره " :w16:

برای همین ثواب میکنید میبندید :w02::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اتفاقا روایتی هست که میگه " پروفایلی که برای مردم ازاری باز باشد هر روز بستنش به اندازه هزارتا تشکر ازرش داره " :w16:

من پرو فایلم رو برای مردم ازاری نمیبندم برای این میبندم که مورد مردم ازار ها قرار نگیرم

• Like 2
لینک به دیدگاه

بله

روایات زیاده5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gifروایت داریم ای کسانی که مکر میکنید همانا مینا از شما مکارتر است:gnugghender:

من پرو فایلم رو برای مردم ازاری نمیبندم برای این میبندم که مورد مردم ازار ها قرار نگیرم

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با سلام

اینجا نبستم اما در فرومای دیگه بسته س

دلیل: اینکه دسترسی برای اشخاصی هست که میشناسمشون و این از خیلی ازمشکلات جلوگیری میکنه...

پاینده باشید:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله

روایات زیاده5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gifروایت داریم ای کسانی که مکر میکنید همانا مینا از شما مکارتر است:gnugghender:

:banel_smiley_4:

يه روز يه بچه بسيچي رفت خدمت عمام گفت عمام ؟ عمام گفت بله ، گفت يه حديث ميدي براي خالي نبودن عريضه ميخوام عمام گفت : بله كه ميدم گفت خب بده..

عمام فرمود:

"يــــــك انسان خوب انســــــاني است كه خوب باشد":w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
يه روز يه بچه بسيچي رفت خدمت عمام گفت عمام ؟ عمام گفت بله ، گفت يه حديث ميدي براي خالي نبودن عريضه ميخوام عمام گفت : بله كه ميدم گفت خب بده..

عمام فرمود:

"يــــــك انسان خوب انســــــاني است كه خوب باشد":w16:

هر کس به پدر مادر خود نیکی کند مثل انست که به والدین خود نیکی کرده است:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ایــــــــــــــــش انقده بدم میاد از این کاراااااااا :icon_razz:

هیچوقت نفهمیدم بعضیا چرا این کارو میکنم! برام خیلی سواله!! :w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
طرف میاد تو پروفایل من پیام میزاره بعد که میرم جواب بدم میبینم مال خودش بستس، حرص میخورما :icon_razz:

به نظر من پروفایل محیط خصوصی نیست، مثل یه تاپیکه درباره خودته و همه حق استفاده ازش و حتی فضولی توش رو دارند، مگر اینکه مورد خاصی پیش بیاد که من ترجیح میدم اون طرف رو بندازم تولیست سیاه تا اینکه پروفایلم رو ببندم. من اگه سرم شلوغ باشه یا چراغ خاموش میام یا سر وقتش جواپ پیامها رو میدم. مخصوصا برای مدیر ها درست نیست بستنش

همه ی حرفاتو با تک تکِ سلولای بدنم حس میکنم :ws3:

خیلی وقتا برام پیام گذاشتن و مجبور شدم توی پیج خودم جواب بدم! تازه خیلی هم شاکی میشن که چرا جواب نمیدی؟؟ :w000:

و جالبتر اینکه مثلا طرف برای دوستاش باز گذاشته، و توی لیست دوستاشو نگا کنی میبینی دوهزار نفرن!! خب به نظر من اصلا قشنگ نیس...

در مورد اینکه میگی بعد جواب میدی هم منم اینطوریم، یه وقتا واقعا نمیرسم، ولی به مرور همشو جواب میدم

حتی چند باری که با سیبیلوها فعالیت داشتیم، میرفتم بیرون میومدم میدیدم سیصد تا لااقل پیام دارم، به مرور میشستم تک تکشون رو میخوندم و میجوابیدم

باالاخره هر کس میاد توی پیجم براش احترام قائلم، حتما جواب میدم، خصومتی هم با کسی ندارم، از اینکه حرفامو بخونن هم مشکلی ندارم

دنیای مجازی جای اینجور سخت گرفتنا نیس به نظرم

ولی هر کس نظرش محترمه :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر کس به پدر مادر خود نیکی کند مثل انست که به والدین خود نیکی کرده است:whistle:

لكن اينگونه نباشد كه عده اي بيايند اسپم كنند و ما هم دنباله رو راه انها باشيم اين كاريست كه استكبار جهاني ميكند كار كشورهاي شرق و غرب است ..

تكبييييييييير:w000::icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

جناب just work محبت کردن تو پروف من گل گذاشتن رفتم تشکر کنم میبینم بستس :ws52:

خواستم پیغام خصوصی بدم اونم بستس :w58:

خواستم ایمیل بدم اونم بسته بود :banel_smiley_4:

خواستم تو آلبومی چیزی پیغام بذارم ولی هیچی نبود :icon_pf (34):

خوب آقاجان یه درزی چیزی باز بذارین نفس بکشین :w000:

این نقل قولم میذارم که اطلاع پیدا کنه در موردشون صحبت شده غیبت نشه

.......................

• Like 3
لینک به دیدگاه