Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ درود خدمت دوستان گرامی . . . روی زندگی من حرکات این بزرگان تاثیر گذار بودن1- پرفسور حسابی_ 2-سر ایزاک نیوتون_3-کوروش..............هر کدام هم به دلایل مختلفی تاثیر گذار بودن . . . مثلاً پرفسور حسابی به دلیل پشت کارش که تا آخرین لحظه مرگ هم دست از یادگیری و کسب علم برنداشت و در لحظات پایانی عمرش شروع کرد به یادگیری، اگه اشتباه نکنم زبان آلمانی بوده......این حرکتش به من این رو یاد داده که برای یادگیری هر چیز و کسب علم هیچ وقت دیر نیست. . . . سرگذشت نیوتون هم برام خیلی تاثیر گذار بوده و از همه مهمتر کنجکاوی وی از لحظه افتادن سیب تا زمانی که سه قانون معروف به خودش رو با افتادن سیب به تمامی انسانهای گذشته و حال و آینده ثابت کرد و خواهد کرد، و منه جاوید از این حرکت این دانشمند بزرگ آموختم که هر اتفاقی بی دلیل نیست و دلیل اون اتفاق میتونه حرکتی بسیار عظیم در جهت پیشرفت بشر در طبیعت باشه. . . . شخص دیگری که سرگذشتش روی زندگیم تاثیر زیادی گذاشته کوروش بزرگه که با مرام و بزرگی خودش ثابت کرده که همه انسانها از یهودی گرفته تا بودایی از مسیحی گرفته تا نصاری از مسلمان گرفته تا بت پرست قابل احترامن و باید به اعتقاداتشون احترام گذاشت منم آموختم تا حد امکان به همه که اسمشون انسانه احترام کنم. . . . به امید روزی که از حرکات بزرگان درس بگیریم. . . . حالا دوستان بگن بینیم چه کسانی روی حرکاته زندگیشون خیلی تاثیر گذار بوده؟؟!!!!و چرا؟؟؟!!! . . . بدرود 39 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اول فلیپ شخصیت اصلی رمان پیرامون اسارت بشری اثر سامرست موام، بهم انگیزه داد و بهم فهموند همینی که هستم، همین قیافه رو و ... بپذیرم. دوم دکتر ارنستو چه گوارا آزادی خواهی و سوم دکتر محمد خاتمی میانه روی 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سعدی، گاندی، استن لورل به ترتیب به خاطر : بلاغت و درک، انسانیت و صبر و استقامت ، شاد کردن مردم در عین غم و غصه شخصی. 27 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من هیچ وقت نتونستم با شخصیت هایی که تو کتاب ها یا دورادور باهاشون آشنا شدم، ارتباطی برقرار کنم که منجر به تحول در زندگیم بشه. اما دو نفر که یکی از بزرگترین اتفاقات زندگیم بودند و بهش خیلی مدیونم رو هرگز از یاد نخواهم برد: یکی رفیقم، یکی استادم. 25 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من هیچ وقت نتونستم با شخصیت هایی که تو کتاب ها یا دورادور باهاشون آشنا شدم، ارتباطی برقرار کنم که منجر به تحول در زندگیم بشه.اما دو نفر که یکی از بزرگترین اتفاقات زندگیم بودند و بهش خیلی مدیونم رو هرگز از یاد نخواهم برد: یکی رفیقم، یکی استادم. برعکس من هیچ کدوم از اطرافیانم نتونستن تاثیری مثبت به گونه ای که مدیونشون باشم رو زندگیم بزارن. فقط شاید غیرمستقیم باعث شده باشن که سعی کنم از اشتباهاتشون درس بگیرم. 14 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من به طور مقطعی تحت تاثیر قرار میگیرم.بعد برام تکراری میشه...کلا هم دوست ندارم تحت تاثیر حرف یا نظر خاصی باشم یا کسی رو الگوی خودم قرار بدم..حالا نمیدونم این خوبه یا نه!!!!!اما میدونم علاقه یا تاثیر پذیری باعث تعصب میشه...که یه مدت باهاش دست به گریبان بودم 18 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ شاید اگه با خودم رو راست باشم بزرگترین درس رو منفورترین شخصیت زندگیم یعنی شخص رئیس تو محل کارم و مجموعه ادمای اونجا بهم دادن قضیه همون ادب از که اموختی از بی ادبان دومیش کلیت اینترنت و فضای مجازی البته از اواخر اردیبهشت سال 88 تا الان 21 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ میرحسین موسوی/محمود احمدی نژاد/ مهدی کروبی 17 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ جرج اورول محسن صفایی فراهانی داداشم 16 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بر زندگی مریم خیلی از افراد تاثیر گذاشتند معلم اول و چهارم دبستان و ریاضی سوم راهنمایی. پروفسور حسابی رو خیلی دوست دارم و خیلی از جاها بهم انرژی میدن....دن میلمن دونده و دارای طلای المپیک..... اما متاسفانه هیچکدام از دوستان واقعیم تاثیر دوستان مجازی رو برام نداشتن در دنیای مجازی هم دو نفر تاثیر زیادی در زندگی من گذاشتند....:hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ استاد محبی فر هیچوقت از یادگیری دست برنداشته.و هیچوقت از یاد دادن دریغ نمیکنه. کوروش کبیر به همون دلایلی که جاوید گفت انیشتین ظاهر ساز نبود و سعی نمیکرد جلب توجه کنه و از موقعیتش سواستفاده کنه. مرد عمل بود. استاد دکتر شبگرد در رشته خودش، بهترینه و همه اطلاعات مربوط به ساخت تولید رو داره. 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ هر آدمی ممکن بوده تو دوره زمانی خاصی به زندگیم جهت داده. این دو مورد برام مهم تر بوده : یکی از استادام تنها با یک جمله حرفش ، یک روانشناس 15 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ در مقاطع زمانی اون اشخاص عوض میشدن و خیلی ها توی زندگی من تاثیرات مثبتی داشتم و برام الگو بودن کلا سعی کردم از هر کسی که سر راه زندگیم قرار میگیره صفات خوبش رو بررسی کنم و اگه با میتونم بکار ببرم اما تو این زمینه زیاد موفق نبودم 10 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ از همه حتی شما دوست عزیز.. 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من هیچ وقت نتونستم با شخصیت هایی که تو کتاب ها یا دورادور باهاشون آشنا شدم، ارتباطی برقرار کنم که منجر به تحول در زندگیم بشه.اما دو نفر که یکی از بزرگترین اتفاقات زندگیم بودند و بهش خیلی مدیونم رو هرگز از یاد نخواهم برد: یکی رفیقم، یکی استادم.خب فرقی نداره بلاخره شاید قدرت ادراکت برای پند و اندارز گیری باید از روش مشاهده تبعیت کنه که بنظر من یکی از بهترین روش در تاثیر گذاری هم از دیگران بر خود و هم برعکسش.....این روشهبرعکس من هیچ کدوم از اطرافیانم نتونستن تاثیری مثبت به گونه ای که مدیونشون باشم رو زندگیم بزارن. فقط شاید غیرمستقیم باعث شده باشن که سعی کنم از اشتباهاتشون درس بگیرم.خب دوست عزیز اینم میشه یه نوع تاثیر گذاری،حالا بعضی ها هستن با کارهای مثبتشون رو آدم تاثیر مثبت میذارن و بعضی ها با حرکات منفی رو انسانها تاثیر مثبت میذارن.......که بنظر من آدمی باید از هر دو دسته آدمها باشه من به طور مقطعی تحت تاثیر قرار میگیرم.بعد برام تکراری میشه...کلا هم دوست ندارم تحت تاثیر حرف یا نظر خاصی باشم یا کسی رو الگوی خودم قرار بدم..حالا نمیدونم این خوبه یا نه!!!!!اما میدونم علاقه یا تاثیر پذیری باعث تعصب میشه...که یه مدت باهاش دست به گریبان بودم خب یا بد بودنش به خودت بستگی داره من کلاً نظرم به اینه که از رفتارشون تاثیر گذارشون الگو برداریم نه اینکه از شخصیتشون چون اگه از شخصیتشون الگو برداریم بنظر من میشه عین حالت شما و جریان تکراری میشه 6 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ . فرح دیبا ( پهلوی ) بخاطر نقش غیرقابل انکارش در رشد بهداشت و حضور زنان در جامعه سنتی آنروزگاران ایران کوروش بزرگ چون قانون آزادی که قرن ها پیش نوشته با گذشت زمان منسوخ و باطل نشد محمد مصدق شیوه مبارزه اش برای ملی کردن نفت ایران هرسال 29 اسفند ، این خاطره درذهنم تداعی میشه و به وجود چنین افرادی افتخار می کنم. خوندن دوباره اون خالی از لطف نیست جلسه دیوان لاهه روز 19 خرداد 1331 تعیین شده بود. می گویند زمانی كه قرار بود دادگاه لاهه برای رسیدگی به دعاوی انگلیس در ماجرای ملی شدن صنعت نفت تشكیل شود ، دكتر مصدق با هیات همراه زودتر از موقع به محل رفت . در حالی كه پیشاپیش جای نشستن همه ی شركت كنندگان تعیین شده بود ، دكتر مصدق رفت و به نمایندگی هیات ایران روی صندلی نماینده انگلستان نشست. پیش از آغاز نشست، یکی دو بار به دکتر مصدق گفتند که اینجا برای نماینده هیات انگلیسی در نظر گرفته شده و جای شما آن جاست. اما پیرمرد توجهی نكرد و روی همان صندلی نشست... جلسه داشت آغاز میشد و نماینده هیات انگلیس روبروی دکتر مصدق منتظر ایستاده بود تا بلکه دکتر مصدق بلند شود و او بتواند روی صندلی خویش بنشیند، اما پیرمرد اصلاً نگاهش هم نمیکرد. جلسه آغاز شد و قاضی رسیدگیکننده به دکتر مصدق رو کرد و گفت: شما جای نماینده انگلستان نشستهاید. جای شما آن جاست. کم کم ماجرا داشت پیچیده میشد و بیخ پیدا میكرد که دکتر مصدق بالاخره به صدا در آمد و گفت: شما فكر میکنید نمیدانیم صندلی ما کجاست و صندلی نماینده هیات انگلیس کدام است؟ نه جناب رییس! خوب میدانیم جایمان کدام است ؛ اما علت این كه چند دقیقهای روی صندلی دوستان نشستم به خاطر این بود تا دوستان بدانند بر جای دیگران نشستن یعنی چه؟ 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ شاید اگه با خودم رو راست باشم بزرگترین درس رو منفورترین شخصیت زندگیم یعنی شخص رئیس تو محل کارم و مجموعه ادمای اونجا بهم دادن قضیه همون ادب از که اموختی از بی ادبان دومیش کلیت اینترنت و فضای مجازی البته از اواخر اردیبهشت سال 88 تا الان میرحسین موسوی/محمود احمدی نژاد/ مهدی کروبی امیدوارم تاثیراشون برات مثبت باشهجرج اورولمحسن صفایی فراهانیداداشم بنظر من تاثیر داداشت بیشتره چون هم خون خودته بیشتر از دو نفر دیگه ای که اسم بردی باشهبر زندگی مریم خیلی از افراد تاثیر گذاشتند معلم اول و چهارم دبستان و ریاضی سوم راهنمایی.پروفسور حسابی رو خیلی دوست دارم و خیلی از جاها بهم انرژی میدن....دن میلمن دونده و دارای طلای المپیک.....اما متاسفانه هیچکدام از دوستان واقعیم تاثیر دوستان مجازی رو برام نداشتن در دنیای مجازی هم دو نفر تاثیر زیادی در زندگی من گذاشتند....:hapydancsmil:شاید بدلیل اینکه شخصیت های مجازی با شخصیت های حقیقی فرقه داشته باشه......شاید هم دوستانتون حرکت مثبتی بنظر شما برای حداقل خودتون نداشته باشن 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ شاید بدلیل اینکه شخصیت های مجازی با شخصیت های حقیقی فرقه داشته باشه......شاید هم دوستانتون حرکت مثبتی بنظر شما برای حداقل خودتون نداشته باشن شاید هم یکی از مزایای دهکده جهانی اینه که با طیف وسیعی از افراد میشه ارتباط برقرار کرد.از طرف دیگه در نت تقریبا جنسیت تاثیر کمتری برای برقراری ارتباط داره ،در صورتیکه در واقعیت ما یک سری محدودیت ها داریم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ در مقاطع زمانی اون اشخاص عوض میشدنو خیلی ها توی زندگی من تاثیرات مثبتی داشتم و برام الگو بودن کلا سعی کردم از هر کسی که سر راه زندگیم قرار میگیره صفات خوبش رو بررسی کنم و اگه با میتونم بکار ببرم اما تو این زمینه زیاد موفق نبودم ادر جان بنظر منه حقیر از عملکردهای منفی سایر افراد نزدیک به خودت هم الگو بردار تا سریعتر پیشرفت کنی 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ شاید هم یکی از مزایای دهکده جهانی اینه که با طیف وسیعی از افراد میشه ارتباط برقرار کرد.از طرف دیگه در نت تقریبا جنسیت تاثیر کمتری برای برقراری ارتباط داره ،در صورتیکه در واقعیت ما یک سری محدودیت ها داریم دقیقاً همینطور مریم خانوم . . . ولی خیلی اوقات محدویت ها هم باعث پیشرفت میشه البته باز بستگی به خود شخص و اون چیزی که ازش محدود شده داره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده