alimec 23104 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 افراد زيادي بودن..ولي الان فقط يكي هست..:sorry: همون یکی رو بگو 1
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 29 خرداد، 2012 افراد زيادي بودن..ولي الان فقط يكي هست..:sorry: کیه حسن جان اسمش رو بگو.....نکنه جریان عاشقیه 3
El Roman 31720 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 حامد جانکیمده؟؟! احمد کایا کیمده؟ خواننده و شاعر و مبارز ترک 4
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 29 خرداد، 2012 احمد کایا کیمده؟ خواننده و شاعر و مبارز ترک آهان اوغول دوشوندوم 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 من تنها از مهندس روشنفکر تاثیر بزرگی در زندگیم گرفتم. از روز اولی که سر کلاس استاتیک ایشون نشستم و راجع به نیوتون و قانون عمل و عکس العمل برامون حرف زد باعث شد تا به این درک برسم که این بزرگترین و موثرترین قانون حاکم بر طبیعت، زندگی و احوال انسانهاست. 6
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 29 خرداد، 2012 من تنها از مهندس روشنفکر تاثیر بزرگی در زندگیم گرفتم. از روز اولی که سر کلاس استاتیک ایشون نشستم و راجع به نیوتون و قانون عمل و عکس العمل برامون حرف زد باعث شد تا به این درک برسم که این بزرگترین و موثرترین قانون حاکم بر طبیعت، زندگی و احوال انسانهاست. باریک الله همشری بس نیوتون هم رو تو تاثیر گذار بوده؟! چرا نیوتون رو اکثر آدمهای که من باهاشون در ارتباط بودم تاثیر گذار بوده؟ 2
Avenger 19334 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 من هیچ وقت نتونستم با شخصیت هایی که تو کتاب ها یا دورادور باهاشون آشنا شدم، ارتباطی برقرار کنم که منجر به تحول در زندگیم بشه.اما دو نفر که یکی از بزرگترین اتفاقات زندگیم بودند و بهش خیلی مدیونم رو هرگز از یاد نخواهم برد: یکی رفیقم، یکی استادم. منم تا کسی رو نبینم و از نزدیک با هاش برخورد نداشته باشم روم تاپیری نداره سعی میکنم هرچیزی که از رفتار کسی به نظرم خوب میاد و میتونه تاثیر مثبتی تو زندگیم داشته باشه رو استفاده کنم 3
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 29 خرداد، 2012 منم تا کسی رو نبینم و از نزدیک با هاش برخورد نداشته باشم روم تاپیری نداره سعی میکنم هرچیزی که از رفتار کسی به نظرم خوب میاد و میتونه تاثیر مثبتی تو زندگیم داشته باشه رو استفاده کنم خب داداش وحید دمت گرم دیگه .........مثلاً تو زندگی چه کسای روت تاثیر زیادی گذاشتن؟! 3
eder 13733 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 ادر جان بنظر منه حقیر از عملکردهای منفی سایر افراد نزدیک به خودت هم الگو بردار تا سریعتر پیشرفت کنی ای بابا یه با تو پستم هست نمیدونم چرا بقیش رو ننوشتم خواستم بنویسم: اگه با اصولم مغایرتی نداره و میتونم بکار ببرم بقول یه بابایی از راهت لذت ببر نه از مقصد اون کارا راه رو خراب میکنن فقط زودتر میرسی 3
M!Zare 48041 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 من تنها از مهندس روشنفکر تاثیر بزرگی در زندگیم گرفتم. از روز اولی که سر کلاس استاتیک ایشون نشستم و راجع به نیوتون و قانون عمل و عکس العمل برامون حرف زد باعث شد تا به این درک برسم که این بزرگترین و موثرترین قانون حاکم بر طبیعت، زندگی و احوال انسانهاست. ببخشید اسپم میکنم ولی همیشه یکی از آرزوهای من داشتن چنین اساتیدی بوده....یا مشکل از خودم بوده که نتونستم با استادام ارتباط برقرار کنم و یا اینکه واقعا وجود نداشته....ولی تو این زمینه بهتون حسودیم میشه 4
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 29 خرداد، 2012 پدرمپدرم پدرم خدا حفظشون کنه براتون ایشاالله ای بابایه با تو پستم هست نمیدونم چرا بقیش رو ننوشتم خواستم بنویسم: اگه با اصولم مغایرتی نداره و میتونم بکار ببرم بقول یه بابایی از راهت لذت ببر نه از مقصد اون کارا راه رو خراب میکنن فقط زودتر میرسی . ببخشید اسپم میکنم ولی همیشه یکی از آرزوهای من داشتن چنین اساتیدی بوده....یا مشکل از خودم بوده که نتونستم با استادام ارتباط برقرار کنم و یا اینکه واقعا وجود نداشته....ولی تو این زمینه بهتون حسودیم میشه خدای شکر تا دلتون بخواد از این استادها داشتم......مثل دکتر احمدی چهره برق و دکتر کاکوند 7
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 ببخشید اسپم میکنم ولی همیشه یکی از آرزوهای من داشتن چنین اساتیدی بوده....یا مشکل از خودم بوده که نتونستم با استادام ارتباط برقرار کنم و یا اینکه واقعا وجود نداشته....ولی تو این زمینه بهتون حسودیم میشه اتفاقا جالبه بدونید تنها استادی بود که هیچ دانشجویی را به نام نمیشناخت. هرگز لیست نمره و حضور غیابش را کسی ندید. مستقیم به صورت هیچ دانشجویی نگاه نمیکرد و درب کلاسش برای ورود و خروج بی اجازه همیشه باز بود ولی یکی از منظم ترین و پرجمعیت ترین کلاس های دانشگاه بود. وقتی یک ساعت و نیم بی وقفه در مورد نیوتون و قانونش برای ما حرف میزد هیچ کس متوجه گذر زمان نمیشد. اما خودش میگفت اگر کسی فکر میکنه من دارم گزافه میگم یا این حرف ها خارج از درس ماست باید بگم که اشتباه میکنه. استاتیک یک بهانه است برای اینکه شما سر کلاس حاضر بشید. در دانشگاه هدف باید یاد گرفتن درس زندگی باشه. 10
penniless 51 ارسال شده در 1 تیر، 2012 به من هم افرادی همچون چارلی چاچین.......انوشیروان دادگر........و فیثاغورث 2
lorena 10305 ارسال شده در 1 تیر، 2012 الان 3 تا باهم یادم نمیاد ولی مهم ترینش صادق هدایته! عجیب واقع بین و نترس و روشنفکر بود 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 1 تیر، 2012 مرسی خیلی تاپیک جالبی بود بعد از مدتها... شادمهر که باعث عشقم به موسیقی شد دیل کارنگی به خاطر ایده های جالب روانشناسیش مهرشاد53 یکی از آدمای دنیای مجازی که خیلی از حرفاش تاثیر مستقیم روی زندگیم گذاشت 2
penniless 51 ارسال شده در 2 تیر، 2012 راستی پدر ومادرم و چندتا دوست تو این سایت هم واقعاً رو تو این مدت کوتاه تاثیر گذار بودن 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری