رفتن به مطلب

پیشنهادات شما برای تقویت زبان انگلیسی

سیندخت

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان:icon_gol:

از اونجایی که یاد گرفتن زبان انگلیسی و تسلط نسبی به اون این روزا برای هممون ضروری به نظر میرسه (تحصیل ، کار ، آزمون های بین المللی) و دیر یا زود یهش احتیاج پیدا می کنیم، این تاپیک (با ایده SFو Fluid عزیز) ایجاد شد تا به کمک پیشنهادهای خوب شما ببینیم چه طور می تونیم این زبان رو تقویت کنیم.

تقویت این زبان در ابعاد مختلف vacab , grammer , listening , writting , reading , speaking صورت میگیره، به همین خاطر با داشتن پیشنهادات و در نتیجه برنامه خوب و منظم می تونیم هر کدوم از این قسمت ها رو با پیگیری های منسجم تقویت کنیم:w16:

منتظر نظرات خوب شما هستیم 51521_544120_l_daisy.gif

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سطح زبان دوستان حاضر در اینجا متفاوته....بعضی ها از زبان مادری براشون راحت تره و برخی دیگه بصورت شکسته هر از چند گاهی تصمیم گرفتن زبان بخون و رهاش کردن از جمله خود من:icon_pf (34):

با صحبت هایی که با دوستان کردیم تصمیم گرفتیم زبان رو این بار بصورت گروهی و آهسته و پیوسته و هدفمند بخونیم...هدف نهایی هم آزمونهایی مانند آیلتس و یا تافل و ...است.

پیشنهاداتی که به ذهن من رسید...انتخاب یک سریال مرجع و مشاهده چند قسمت مشخص آن در هفته برای تقویت شنیداری....آقا سجاد هم پیشنهاد دادن که دور دیکشنری فارسی رو دیگه خط بکشیم:sigh: داشتن برنامه منسجم برای نوشتن در مورد یک موضوع خاص برای تقویت نوشتاری

کار کردن گرامر .....

البته چون همه دوستان مشغله های خاص خودشون رو دارن برای انجامم هر یک از این کارها میشه فرصت دو یا سه روزه در نظر گرفت....

منتظر شنیدن پیشنهاد سایر عزیزان نیز هستیم....البته برای هماهنگی گروه نیاز به یک لیدر داره که پیشنهاد ما سیندخت گرامی است:icon_gol:

• Like 21
لینک به دیدگاه

به نظر من روزی یه ساعت به جای موسیقی listening گوش بدیم ... فیلم دیدن به زبان اصلی با زیر نویس خیلی کمک کننده ست ...

reading و vacab هم کتاب های خوبی هست تو کتاب فروشیا به شرطی که دیکشنری انگلیسی به فارسی رو کنار بزاریم و از دیکشنری آکسفورد استفاده بشه :ws37:

واسه writting و speaking هم یه استاد خصوصی بگیرین :ws3:

grammer ... کتابای grammer in use بسیار بسیار کمک کننده ست :w16:

• Like 18
لینک به دیدگاه

عالیه...ولی خواهشا تاکید میکنم خواهشا این تاپیک مثل 99% تاپیکهای آموزشی انجمن رها نشه حتی اگه یه نفر مونده باشه...من تو اکثر تاپیکهای آموزشی یا دیر رسیدم به خاطر اطلاع رسانی ضعیف یا تاپیک به حال خودش رها شده...جون من رهاش نکنین ...من بسیار نیاز دارم :icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

درود

تشکر بابت تاپیک.

سعی کنید ایده هایی بدین و بعد خودتونم ب گروه بپیوندین .:ws3:

من پیشنهادم اینه :

1- نوشتن مقاله (انشایی ک تو همه ازمون ها هست ) بررسی توسط اعضا .

2- تمرین گرامر، دیکشنری لانگمن ک تو این لینک [h=1]Longman Dictionary of Contemporary English دیکشنری

[/h]گذاشتم .

این دیکشنری ی بخش داره برا تمرین لغات مترادف (ب شدت خوبه ) من می تونم هر روز خانواده یک لغت رو از خود دیکشنری می خونم. اینجا هم بزارم.

اساسا نظرم اینکه هر روز یک نکته (tip) کار کنیم.

و همین طوری کاری ک تو تاپیک all about grammar شروع شده. می تونه شامل هر روز یک نکته باشه .

3- ی نرم افزار دیگه هم هست برا FCE ,TOEFL,IELTS,CAE ک امتحان رو شبیه سازی می کنه. تو این لینک دانلود کنید . دقت کنید ک اسم این نرم افزار Longman Exams Coach هست نه

لانگمن دیکشنری !!

4- موزیک ویدو دیگه همه دوست دارن :ws3:من تا چند وقت پیش می رفتم متن شعر رو پیدا می کردم. بعد فهمیدم بابا زیرنویس برا موزیک ویدو هم هست . میشه پیدا کرد .

تو این تاپیک هر چی پیدا کردم می زارم . زیرنویس های موزیک ویدوهای..

• Like 21
لینک به دیدگاه

من حدود دو ماهه دارم هر روز یه لغت جدید نه بیشتر به خودم تجویز می کنم (عید بنا به دلایلی تعطیلش کردم )

اما تو speaking و listening هنوزم می لنگم

بعضی وقتا شده بدون اینکه تمرکز کنم اکثر دیالگوهای یه فیلم یا کل لیریک یه اهنگ رو میگیرم بعضی وقتام شده ذهنم حتی قادر به تشخیص یه لغت ساده لابلای یه دیالگ کوتاه نشده

درکل listening ام حالت سینوسی داره

• Like 20
لینک به دیدگاه

برای speaking بهترین راهش حضور در free discussion هست.

من حتی پیشنهاد انجامش رو با بچه های انجمن در مکان خاصی دادم.

اما همه یا سوسول بازی در آوردن یا کلاس گذاشتن.

برای listening هم که فیلم و برای بقیه هم که مطالعه و کتاب.

مهمترینش همون صحبت بود که پیشنهادمون اونطوری شد.

• Like 17
لینک به دیدگاه

تشکر از دوستان به خاطر تاپیک ایجاد شده

نظر من:

اول از همه باید مشخص کنیم که برای چی میخواید زبان بخونید!! امتحان، تقویت زبان انگلیسی و ..

اگه هدفتون امتحان هست باید مشخص بشه که بازه طولانی وقت دارید یا نه و خیلی پارامترهای دیگه که هرکس باید با توجه به شرایط خودش بسنجه

از جمله نبایدها اینه که اگر میخواید اسپکینگ رو قوی کنید، هرگز گرامر نخونید که این کار فقط باعث میشه که اگر میخواید یه جمله بندی ساده هم که انجام بدید به استراکچری که خوندید برگردید ..... ا

گر میخواید امتحان های تافل ، آیلتس و ... رو تو بازه 5یا 6 ماهه آماده باشید، فیلم و سریال رو بذارید کنار و روی قالبهایی که باید برای امتحان آماده بشید کار کنید یعنی فرمت امتحان لیستنیگ و اسپکینگ رو تقویت کنید

البته اگر بازه طولانی مدت دارید، بعضی سریالها واقعا قدرت شنیداری رو تقویت می کنند

دیگه اینکه دامنه لغتی رو افزایش بدید، و این رو هم در نظر بگیرید دونستن لغت فقط کافی نیست، استفاده کردن از اون هم بسیار مهمه کتاب 504، کتاب نسبتا خوبیه، به راحتی میشه روزی چند درسش رو خوند و علاوه بر 504 لغت های دیگه رو هم از تو متنش یاد گرفت همینطور essential words for toefl

و دیگه حداقل هفته ای 2 یا 3 رایتنیگ نوشته بشه، در مورد ریدینگ هم بیشترین مهارت رو باید روی لغت داشت و سریع خوندن که به مرور و تمرین زیاد به دست میاد

و دیگه اینکه خوندن زبان لازمه تلاش مداوم هست ، نه اینکه بخوایم امروز نیم ساعت بخونیم فردا 4 ساعت و سه روز اصلا نخونیم

به نظر من هرکس میتونه حداقل روزی 2ساعت وقت بذاره، و اینکه مداوم باشه

و راه حل نهایی برای اینکار ، راهی باشه که کسانی که انتخابش میکنند تا آخرش باشند ( بدون بهونه )

من خودم برای رایتینگ قطعا خوام بود.... :w16:

با تشکر

• Like 17
لینک به دیدگاه

با تشکر از تک تک دوستانی که شرکت کردن تا به الان 693116_tulipsmileyf.gif

هر چند تک تک پست ها خیلی زیاد ارزشمند بودن و حاوی تجربه هایی که تا حالا تو حوندن زبان داشتین ، فعلا جداگانه نقل قول نگرقتم، فقط اومدم یه نکته ای رو بگم

هدفمون این جا از این تاپیک اون طوری که مریم عزیز و مهندس سجاد هم نظرشون بوده، بیشتر تقویت زبان تو بعد عمومیش بوده تا انفرادی..........یعنی این که علاوه بر معرفی کتب و غیره، این جا بیشتر روی این موضوع هماهنگ شیم که چه طور با هم زبان رو تقویت کنیم:w16:

مثلا برای بخش SPEAKING توی دفتر انجمن گقتم اگر یک چت روم خاص این تالار راه اندازی شه خیلی خوبه که نمی دونم این کار رو میکنند یانه

یا مثلا برای بخش WRITTING ببینیم آیا می تونیم هر کدوم ار بچه ها یه تاپیک جداگانه برای خودش بزنه و اون جا شروع به نوشتن کنیم، یا این که نه مثلا آیا این طوری بهتره که توی یه تاپیک همه راجع به موضوعی خاص صحبت کنبم..........شبیه تالار گفتگوی آزاد و یا هر دوی این کارها و یا کار های دیگه

برای بقیه قسمت ها هم همین طور............بررسی کنیم که چه طور در کنار هم تقویتشون کنیم

کلا همون طور که یکی از دوستان گفت تجربه نشون داده که این جور حرکت ها خیلی سریع نیمه کاره رها میشن..........اما امیدوارم که این جا نتیجه خوبی بگیریم884816_816slsk.gif

• Like 15
لینک به دیدگاه

دیدن فیلم با زیرنویس میتونه خیلی کمک کنه ،هم اصطلاحات جدید یاد میگیریم هم تو اسپیکینگ و لیسینینگ کمک میکنه(یه کم این لهجه های داغونو درست میکنه:دی)

برای گرامر هم من یه کتاب میخونم که تسته test prepration kit(ets)

• Like 12
لینک به دیدگاه

وای چه تاپیک ِ توپی

من وضعم خیلی خرابه انگار باید از اول شروع کنم . منم میتونم در این برنامه باشم؟ تورو خدا اینقدر درسها و لینکهای سخت نذارین من از زبان فاصله ی 3/4 ساله دارم:sigh:امیدی بمن هست؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

*اکثر نظرات خیلی خوب و راه گشا بود اما باید اینو هم در نظر گرفت که سطح افرادی که میخوان بیان شرکت کنن در چه سطحی باشه آیا هر کسی با هر سطحی میتونه بیاد شرکت کنه یا نه و اونموقعه بشه برنامه ریزی کرد....

*ترتیب خوب بودن من در 4 حالت به این صورته

1-reading

writting-2

listening-3

speaking-4

نمیدونم آیا به طور طبیعی همه همینطور هستن یا نه....

*چون قرار شده به صورت جمعی یاد بگیریم فقط میتونیم در قسمتهای ریدینگ و رایتینگ با هم کار کنیم اما اسپیکینگ و لیسنینگ رو باید انفرادی کار کنیم چون نمیتونیم تو انجمن با هم مکالمه حضوری داشته باشیم ...

*پس تو انجمن فقط میشه رو 2 حالت کار کرد که ریدینگ و رایتینگ باشه که میشه اینا رو به 2 قسمت لغات و گرامر تقسیم کرد...

حالا میایم 3 تاپیک میزنیم با عنوانهای لغات,گرامر,بحث آزاد....

*تاپیک اصلی همون بحث آزاد باشه ولی 2 تاپیک لغات و گرامر جز تاپیکهای فرعی باشه به این دلیل که کسایی مثل من هستن که مستقیم نمیتونن تو بحث آزاد شرکت کنن نیاز به تقویت در 2 تاپیک فرعی دارن و اینکه تاپیک اصلی(بحث آزاد) با این پیشفرض که همه در یه سطحی هستن که میتونن با هم گفتگو کنن پیش میره...

*برای لیسنینگ هم که همونطور دوستان گفتن بهترین راه دیدن فیلم و موزیک و اینجور کارا هست به این صورت که کسایی که ضعیف هستن با کمک زیرنویس انگلیسی و کسایی که تقریبا خوب هستن بدون زیرنویس...

*برای اسپیکینگ هم ابتدا باید تلفظ تک تک لغات در زمانی که داریم دایره لغاتمون رو قوی میکنیم حتما باید با تلفظ یاد بگیریم نه مثل من که فقط چشمی لغت رو حفظ میکنم (حفظ کردن چشمی فقط برای یادگیری موقت لغت خوبه)

• Like 11
لینک به دیدگاه

همه دوستان راهکارهایی رو گفتن که تقریبا همش خوب و موثر هست ولی نمیدونم اگه این همه راه های خوب بلدیم پس چرا وضع زبانمون اینه؟؟ :ws3: جواب : چون تنبلیم... :icon_pf (34):

پیشنهادات من

1. دیدن فیلم

دیدن فیلم البته بصورتی که کاملا برنامه ریزی شده باشه نه اینکه من بشینم امروز 1 ساعت فیلم ببینم و تا 2 روز اصلا نگاه نکنم!! اگه حتی روزی 15 دقیقه بصورت مداوم فیلم ( مثلا اخبار شبکه های خارجی و یا هر چیز دیگه که برایمون جذابیت داره) نگاه کنیم واقعا تاثیر گزار هست.

2. صحبت کردن با یک شریک و یا یک گروه

فکر کنم اسی این پیشنهادو داد که خیلی خوبه

این قبلا هم تست شده که یکی از دوستان من شرکت میکرد از منم خواست برم ولی پیچوندمش... :sad0:

فکر خوبیه در صورتی که بازم با بنامه باشه نه اینکه 1 هفته برگذار بشه هفته بعد نشه

روشش هم به این صورت هست که موضوعی تعیین میشه و هر هفته در موردش صحبت میکنیم معمولا یک نفرو که زبانش بهتره به عنوان رهبر گروه قرار میدن تا مکالمه رو هدایت کنه.

3. ترجمه متن

این روش رو من یه مدتی انجام دادم و انصافا بد نبود.

به این صورت که متنی رو ترجمه میکردم و لغات مهمش رو بیرون میکشیدم و بعدش با دوستم شروع میکردیم صحبت کردن در موردش و یه کار جالب که میکردیم این بود که هر دفعه یک سری لغات رو تعیین میکردیم و میگفتیم که باید بهشون گیر بدیم!! اسمشو گذاشته بودیم girwords :ws3: اون لغات رو که مهم هم بودن همیشه مرور میکردیم و باعث شده بود که هیچگاه از یادمون نره... :w16:

• Like 17
لینک به دیدگاه

اگه اهل ام پی تری پلیر یا گوش کردن موسیقی با موبایل هستین حافظه ش رو از ترک های زبان پرکنید...ترک های Podcast برای این کار توصیه میشه....

اگه اهل ماهواره هستید یکی دو ساعت رو روز رو به دیدن شبکه های انگلیسی مثل NHDK (مطمئن نیستم اسمش رو درست گفته باشم، یه شبکه ژاپنیه که همه برنامه هاش به زبان انگلیسیه، و حداقل یه ربع رو شبکه جهانی BBC World News اخبار جهانی رو ببینید و گوش بدید

فیلم خوبه ولی برای انگلیسیه محاوره ای....برای کسانی که میخوان کلا تسلط پیدا کنن رو انگلیسی کافی نیست...

مجله حوصله میخواد ولی خوندنش مفیده

یه سری مستندهای انگیسی هم هست که فک کنم مال بی بی سی باشه، سرچ کنید حتما لینک دانلود داره، اونام خیلی مفیدن..

ممنون مریم جان من اگه لینک پیدا کردم میذارم اگه چیزی هم داشته باشم که مفید باشه اپلود میکنم :icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه

اگه بخوام راهکار جمعی بدم که دو تا راه خیلی خیلی خوب و کاربردی هست که واقعا جواب میده..

یکی همون بحث های گروهیه که بچه ها گفتن و یکی دیگه ش خوندن کتاب و خلاصه کردنش و ارائه دادنش تو جمع...

فردی ام که من همیشه یه حرف دارم اونم فیلم و فیلم و فیلم...یه بارم نه صد بار یه جوری که دیالوگا رو حفظ بشی اولم از کارتون باید شروع بشه...

اگه بازم کاری از دستم بربیاد در خدمتم...:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

برین کانون زبان دوره های interchange رو شرکت کنین سر 6 ماه speaking تون پیشرفت قابل ملاحظه ای میکنه و ترستون میریزه.

بعد اون بصورت خود خوان شروع کنین.

از پادکست های Englishpod گرفته تا دوره های A.J Huge و Effortless English . روزی یکی دو ساعت همینطوری تفریحی به پادکست هاشون گوش بدین تا حدی که حس کنین اشباع شدین.

مجموعه سریال های 20 دقیقه ای و طنز نظیر Bigbang theory یا کلیپ های طنز مثل Annoying orange به شدت توصیه میشه.

در نهایت هم اگه حس و حال فیلم دیدن دارین میتونین فیلم های طولانی ببینین.

در طول دوره ها ، گرامر به صورت خود به خود پیشرفت میکنه به حدی که صحبت میکنین و بدون اینکه حتی متوجه بشین ، گرامر صحیح رو بکار خواهید برد!

اگه خیلیم روی گرامر حساسیت به خرج میدین ، داشتن یه کتاب کامل مثل English Grammar in Use بسیار سودمند خواهد بود!

در آخر هم باید همیشه یکی باشه باهاتون حرف بزنه که یادتون نره :)

----------------------

تجربیاتی که از خیلی از افرادی که زبانشون با روش های متعدد پیشرفت کرده رو براتون بصورت گلچین آماده میکنم.

این نکات رو در طول حضورم در تالار های پی سی ورد بدست اوردم .خوندنشون خالی از لطف نیست.

زبان یاد گرفتن یه راه مشخص داره و اونم کلاس رفتن ... روش های دیگه مثل خودآموزی و نرم افزار و اینا ، شاید واسه 80% آدما به خوبی جواب نمیدن ..

بطور کلی در مورد یادگیری با استفاده از Cd و اینا (=خودآموزی) چند خط میگم :

ماشینی کردن و فرموله کردن آموزش زبان ، خیلی وقتها مفید نیست .. اکثر این Cd های آموزش زبان ، بدرد تمرین کردن می خورن ، نه یادگیری ... اینا باعث میشن که شما هی تکرار کنید و هی تکرار کنید .. اما لزوما چیز جدیدی یاد نمی گیرید ... ضمن اینکه یادگیری ، یه پروسه معناداره : یعنی شما با طوطی فرق دارید و باید بفهمید که یه جمله ، چرا و چطوری بوجود آمده ... بنابراین تمرین و تکرار ، کافی نیست ؛ شما نیاز به معلم دارید .

مشکل نرم افزاری مثل رزتا استون و خیلی نرم افزارهای مشابه همینه ... تبلیغ اینا بعنوان " نرم افزار واسه یادگیری زبان " ، فقط واسه سود فروشنده هستن ... شما اینو می خرید و انتظار دارید زبان یاد بگیرید .. در صورتی که هدف این نرم افزار در بهترین حالت اینه که مکمل کلاس باشه ...

این نرم افزارها در مقابل رفتن به کلاس زبان هیچ هستند .. اونجا شما انگیزه بیشتری دارید و مستعد یادگیری هستید و مطمئنا پیشرفتتون چندین برابر خواهد بود ... بخصوص این حرف در مورد دوستانی که زبانشون در حد متوسط به پایینه (=99% کاربران) صدق می کنه ...

چندین بار در مورد اینطور روش ها بحث شده ... خلاصه اش اینه که بهتره آدم بره کلاس ... یا اینکه بصورت کلاسیک خودآموزی کنه (مطالعه کتابهای آموزشی و اینا) ... احتمال جواب گرفتن از اینطور روش ها زیاد نیست ...

اگه قرار بود علاقه مند شدن به زبان ، با یه فرمول و یه توصیه میسر باشه که الان همه علامه زبان بودن ... نکته زبان یاد گرفتن همینه ... باید زحمت بکشی ، و راه میانبر و خوش منظره وجود نداره ! ...

مکررا بحث شده ... زبان نیاز به زمان داره ..

من برحسب تجربه می تونم پیش بینی کنم که شما در عرض 14 ماه می تونی از 0 درصد برسی به 20 درصد ... باز بر حسب تجربه اگه شما در حد 40 درصد باشی ظرف 14 ماه میشی 50 درصد ... (هرچی جلوتر بری سخت تر میشه)

هیچ روشی نیست که بتونه معجزه کنه ...

چیزی که مهمه اینه که شما زحمت بکشی ، وگرنه به جرات میگم آموزشگاه با آموزشگاه انقدر فرقی نداره ، اگه زحمت نکشی ... 80% اینایی که میرن آموزشگاه آخرش حتی زبانشون در حد متوسط هم نمیشه ؛ این به معنای بد بودن آموزشگاه نیست ؛ به معنای اینه که آموزشگاه نمی تونه معجزه کنه ؛ چون زبان یه مقوله ایه که آموختنش نیاز به تلاش زیاد در طول زمان طولانی داره ..

و ضمنا : استعداد به تنهایی کافی نیست ("موفقیت یعنی 90% پشتکار و 10% استعداد "؛ فکر کنم از ادیسونه این جمله!)

اگه واقعا شما در حدی هستی که می تونی در مورد مسایل "روزمره"(و نه تخصصی) انگلیسی صحبت کنی (=5% تمام کسانی که در ایران کلاس زبان میرن -از نظر من) ، احتمالا این کلاس ها بدردت نخورن ... من با خیلی از دوستانی که این دوره های فشرده رو رفته ان (چه در کلاس - چه تدریس خصوصی) صحبت داشته ام در این مورد ...

و اگه هم اینطوری نیست(در اون سطح نیستی) ، اما بهرحال احساس می کنی که استعدادش رو داری ، باز کلاس های معمولی بیشتر بدرد شما می خوره ... زبان یه چیزیه که به زمان نیاز داره ...

کلاس اصله ، اگه نخوای بری ، دیگه به نظر من که فرقی نداره چه نرم افزاری استفاده کنی و همه شون در یه سطحن (=متوسط)... یعنی شما اگه نخوای از جاده هراز و چالوس و فیروزکوه بری شمال ، دیگه فرقی نداره از کدوم جاده خاکی و فرعی بری ...

اگه زبان رو همونطور که گفتی "خیلی" دوست داری ، پس یعنی "حوصله " اش رو داری ... پس باید کلاس بری ... اگه حوصله کلاس رو نداری ، پس اونقدرها هم دوستش نداری ...

همه دوست دارن فوتبال ببینن ، مهم اینه که کی حوصله داره فوتبال بازی کنه ... (IMO)

اگر به دنبال نرم افزار خوبي هستيد در اين زمينه Learn to speak english حرفي براي گفتن داره

همينطور پيشنهاد مي كنم به جاي نرم افزار، برين سراغ كتابهاي خوبي مثال new person to person يا همينطور كتابهاي Audio book كه در همين انجمن بسيار هست

موفق باشيد

بابك عبادي

اينقدر وسواس متد نداشته باش، شروع كن، شروع مهمتر از اين همينه

همه اين متدها بهر حال موثر هستند و موفق ، اين شما هستيد كه مهمترين عامل موفقيت هستين،‌ انگيزه، هوشياري، اراده و صبر ، اين ها را داشته باشيد با هر متدي موفق مي شين

وسايل تسريع كننده موفقيت هستند، و شما تعيين كننده موفقيت

موفق باشيد

بابك عبادي

شما بايد بيش از يك تابستان براي اين هدف زجمت بكشيد، روزي 1 ساعت 15 ماه از صفر تا پيشرفته، روزي 3 ساعت 6 ماه از صفر تا پيشرفته، همينطور كه مي بينيد مهارت ها زياد از قوانين رياضي پيروي نمي كنند.

براي تقويت ترجمه بايد اول از همه گرامر، لغت معني و همينطور Reading skills‌ خودتان را بهتر كنيد،

تفاوت هست بين ترجمه و درك مطلب، يك مترجم علاوه بر درك مطلب قوي، بايد در برگرداندن جملات به زبان فارسي به شكل روان نيز مهارت داشته باشد، مدتي مترجم شبكه 4 بودم و گاهي دقايقي طول مي كشيد كه يك جمله ساده را به زيباترين و ساده ترين شكل بتوانم بازسازي كنم، در حقيقت بيشتر از اينكه در درك جملات مشكل داشته باشم، مشكلم اين بود كه چگونه فارسيش كنم كه ديگران به راحتي من بتونند اصل پيام را درك كنند.

براي تقويت مكالمه

سريعترين و بهترين روش اينه كه يك مدرس خصوصي انگليسي بگيريد كه روزي 3 ساعت با شما بشينه و فقط شما را وادار به صحبت كردن كنه و در عين حال تمامي اشتباهات شما را با تكرار و تكرار و اخطار و اخطار و لبخند و يادداشت بر طرف كنه.

بايد مدرس شما آنقدر دلسوز باشه كه تمامي گرامرها را به شكل كاربردي از شما بخواد و در صحبت كردن طيف وسيعي از لغت ها را درگير كنه

اگر مدرس خصوصي مقدور نيست، بهترين متد روش لابراتواره كه در همين تاپيك توضيح دادم، به پست قبلي من نگاه كنيد،

موفق باشيد

بابك عبادي

بهترين راه براي تقويت زبان انگليسي، استفاده از منابع قابل تكرار است، تا هر دفعه كه گوش مي كنيد بتوانيد عمق يادگيري را افزايش دهيد، البته گوش كردن به اخبار مفيده، ولي اگر منابع شنيداري شما از نوع ضبط شده و قابل تكرار باشند، مي توانيد با گوش كردن چندين بار يك متن، توانايي خودتان را به سطح بالاتري برسانيد، خيلي از عزيزان سالهاست كه اخبار گوش مي كنند و يا فيلم هاي زبان اصلي بدون زير نويس مي بينند، ولي در سطح خاصي ار درك متوقف شده اند، و عادت كرده اند كه درصدي از آنچه مي شنوند و نمي فهمند را ناديده بگيرند.

سلام

اگر واقعا حريف خودشان مي شويد كه مطمئنم مي شويد

بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه

يك دستگاه ضبط و پخش يا كامپويتر

يك مكالمه، يا فيلم مستند بهمراه Script

گوش كردن جمله به جمله

تكرار و ضبط صداي خودتان قدم به قدم

حالا بدون نگاه كردن به متن

Summary هر آنجه كه شنيديد

ضبط و تكرار

گوش كردن صداي خودتان،‌اصلاح تلفظ، لهجه و حفظ كردن جملات پر كاربرد

هر جا سوال داشتنيد يادداشت

سوال از استاد يا از p30world

موفق باشيد

بابك عبادي

قاصدك،‌نصرت، روش اعجاب انگيز X همه مي توانند مفيد باشند، در حقيقت تغيير متد و يا استفاده از انواع متد ها تاثير معني داري در پيشرفت نمي گذارد، زيرا كه تمامي اين متد ها به شكل خودخوان استفاده مي شوند، و مهمترين ضعف روش خودخوان، عدم وجود زمان بندي و عادت مطالعه در استفاده كنندگان است، شايد تنها فايده اي كه مدرسين زبان، از جمله خودم براي شاگردان داريم، همين ايجاد احساس مسوليت و بازپرسي است، كه دانشجويان را وادار به انجام تكاليفشون مي كنه. اگر شما جزو معدود افرادي باشند كه نسبت به تصميماتشان مسئول و منظم هستند، و به قول معروف مي دانند چطور زمانشان را مديريت كنند، ديگر فرقي نمي كند كه از كدام متد استفاده كنيد.

موفق باشيد

بابك عبادي

براي شاگردان مبتدي منابع زير را استفاده كنند:

براي تقويت Listening‌ : كتاب New person to Person بعلاوه كتاب Teachers book‌

براي تقويت گرامر : common mistakes in english‌ روزي 2 صفحه اش را انجام بدن كافيه

براي تقويت Reading: افراد مبتدي بهتره به همان خواندن New person to person‌ فعلا اكتفا كنند و سعي كنند Listening‌ و Speaking را در وهله اول بالا بكشن، بعد از كتابهاي IELTS Cambridge يا Barrows‌ براي تقويت Reading ‌ استفاده مي شه.

براي تقويت لغت معني : 3 جلد كتابهي Vocabulary‌ انتشارات Long man‌ از مقدماتي تا پيشرفته بعد هم كه به سطح پيشرفته رسيدن،‌كتاب 504 خوبه

موفق باشيد

راستي CD نصرت را بعضي از شاگردان در ماشين گوش مي كنند و خودم هم بررسي كردم،‌در كل مي تونم بگم اگر هدف تقويت Listening‌ باشه، اين CD ها خوب جواب مي ده، ولي اگر هدف تقويت Speaking باشه، مفيد نيستند.

البته تمام اين ها نظر منه

يكبار ديگر موفق و شاد باشيد

بابك عبادي

كتابهاي New person to person‌ دو جلد آبي و قرمز دارند، اين كتابها به روش Occasional كار مي كنند، يعني شما را براي موقعيت هاي مختلف آماده مي كنند، اتفاقا من نيز از اين كتابها براي تمرين Listening‌ استفاده مي كنم. ولي اين كتابها نياز شما را در Speaking‌ برآورده نمي كنند، جون از صحبت هاي روزمره در مورد خريد، رستوران و ... فرا تر نمي رن.

به عبارت ديگر اين كتابها جاي Family album را پر نمي كنند.

موفق باشيد

به فكر تغيير متد نباشين، به فكر تمام كردن انگليسي باشيد، همين متد را اگر دوست داري ادامه بده، متد زياد مهم نيست،‌مهم اينه كه كار كنيد، همه اينها راه هاي رسيدن به خداست!! فرق نمي كنه كدوم را داشته باشي، كمي سريع تر يا كند تر مهم نيست، در ثاني اين متد از سريع ترين متدهاست

شاد و موفق باشيد

خودخوان زبان خواندن، نياز به زمان بندي و لااقل سطح متوسط دارد، اگر واقعا در حدود يك خورده بالاتر از مبتدي هستين، بهتره يك كلاس ثبت نام كنين،‌ تا يكي باشد كه اشتباهاتتون را به شما گوش زد كنه و گرامر ها را خوب براتون جابنداره، با شما صحبت كنه و ترس شما را از صحبت كردن بگيره، و همينطور لهچه و تلفظ شما را اصلاح كنه

كلاس خصوصي يا عمومي ثبت نام كنين

موفق باشين

بهترين راه براي حفظ كردن لغت خاطره سازي با لغت هاست، براي هر لغت يك داستان كوتاه تجسم كنيد، سعي كنيد داستان ها در مورد آرزوهاتون باشه كه براتون جذاب باشه

بعنوان مثال، اگر لغت Interesting‌ (جذاب) را قراره حفظ كنيد، و مثل من آدم چاقو شكمويي باشيد، يك عالمه شكولات هاي كاكاويي را مجسم كنيد كه داريد بهوش نگاه مي كنيد و آرام زمزمه مي كنيد " Interesting"

مهمتر از يادگيري يك لغت اينه كه بتونين آن را به ياد بياريد، خيلي لغت ها را مي دونيم كه نوك زبانمان هستند، براي اينكه يادآوري شما بهتر بشه، بايد معني فارسي از لغت يا Synonym‌ انگليسي آن را نوشته ، سعي كنيد با خواندن آن ، خود لغت را بفرماييد،‌

نكته سوم اينكه كه يادگيري توزيعي بهتر از فشرده است، اگر قراره روزي 15 لغت ياد بگيريم كه خيلي هم زياد نيست، خوب چرا 3 وعده 5 تايي لغت ميل نمي فرماييد!

در هر وعده 5 لغت وعده گذشته را نيز به روش فارسي يا Synonym از خودتان بپرسين

مثل اينكه امروز زيادي شكمو شدم

به اميد روزي كه شما انگليسي تان كامل بشه، من هم دوباره لاغر بشم!

موفق باشيد

بابك عبادي

برای سریع یاد گرفتن ، شما باید به قولی بمباران زبان بشین

یعنی هر روز روزی 4-5 ساعت در محیطی باشید که انگلیسی بشنوید و انگلیسی حرف بزنید. در این صورت خیلی سریعتر یاد می گیرید.

برای قوی شدن مکالمه من صحبت کردن و گوش دادن زیاد

موفق باشید

همونطور که همیشه تو این تاپیک گفته شده، کلاس زیان بهترین روش برای یاد گرفتن زبان هست. چون لغت، گرامر، مکالمه و همه اینها را با هم آموزش می ده.

زبان یاد گرفتن هدف نمی خواد. فقط علاقه می خواد. من خودم زبان فرانسه را 3 سال و نیم خوندم. بدون اینکه هیچ انگیزه ای داشته باشم یا حتی اینکه به دردم بخوره. فقط برای اینکه وقتی این زبان را شروع کردم دوست داشتم ادامه بدم و ادامه دادم. فقط علاقه ام باعث شد که این زبان غیر انگلیسی را ادامه بدم و نه هیچ چیز دیگه. انگلیسی که کلا بحثش جداست. شما در این زمانه الزاما باید زبان انگلیسی بلد باشید وگرنه کارتون راه نمیفته. هر جای دیگه دنیا به جز ایران که بخواین برین ، انگلیسی به درد می خوره. در خود ایران هم هر کاری که بخواید انجام بدید و توش موفق باشید، دانستن زبان انگلیسی خیلی بهتون کمک می کنه. پس روی انتخاب هدف فکر نکیند. فکر کنید که باید و حتما زبان بلد باشید.

در مورد مثالتون که بچه ها چه جوری زبان یاد می گیرن: قبول دارم که بچه ها به خاطر اینکه در محیط هستند و می شنوند زبان را یاد می گیرند. ولی اگه دقت کرده باشید، حرف زدن بچه ها همیشه غلطه. جای فعل و فاعل را اشتباه می گن، افعال را غلط صرف می کنند و .. . اگه که بچه ها با شنیدن زبان یاد می گرفتن که چه احتیاجی به مدرسه رفتن داشتن؟؟!!!!

شما اگه چندین سال زبان خونده باشی، بعد بری جایی زندگی کنی که آن زبان را حرف بزنند در زمان کم خیلی پیشرفت می کنید چون اصولش را بلد هستید. ولی اگه چیزی بلد نباشید، زندگی کردن در کشور دیگه هم کمکی نمی کنه.

حالا نظر من اینه که در این 8 ماهی که وقت دارید، یکی از کلاس زبانهای معروف را انتخاب کنید و کلاسهای ترمیک- فشرده اسم بنویسید.

می دونم که کیش و کیش ایر کلاسهای هر روز در هفته داره. موسسه سفیر هم کلاسهای 3 روز در هفته روزی سه ساعت داره. کانون زبان هم خوبه. فقط کند جلو میره. هر ترم سه ماه که به کار شما نمیاد.

یاد گرفتن زبان، زمان نداره، واقعا نمیشه گفت که چقدر طول می کشه که زبان را کامل یاد بگیرید. من خودم هر چقدر جلوتر میرم ،می فهمم هنوز خیلی مطالب هست که من بلد نیستم. با اینکه بیشتر از 12 سال مداوم کلاس زبان رفتم، فیلم دیدم، نوشتم و ... . پس شما فعلا شروع کنید. هر جا رسیدید که متوجه شدید بیشتر از این دیگه به دردتون نمی خوره، با همون قدر کارتون راه میفته، دیگه ادامه ندید. اینجا اون نقطه ای که شما می تونید بگید زبان بلدید و کاملا شخصیه

موفق باشید

در کل موثرترین راه کلاس رفتنه و باید با زبان مانوس(!) بشید... باید به خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن به انگلیسی عادت کنید... این روش ها معمولا جواب نمی دن چون متقاضیان(!) هر وقت عشقشون می کشه می رن یاد می گیرن... در صورتی که باید مداوم باشه... در ضمن، باید استادی هم بالا سرتون باشه تا ایراد های شما رو برطرف کنه و اصلا برای هر دوره ازتون امتحان بگیره...

سوال دیگری بود در خدمتیم... البته همون تاپیک بگین بهتره...

• Like 14
لینک به دیدگاه
اگه بخوام راهکار جمعی بدم که دو تا راه خیلی خیلی خوب و کاربردی هست که واقعا جواب میده..

یکی همون بحث های گروهیه که بچه ها گفتن و یکی دیگه ش خوندن کتاب و خلاصه کردنش و ارائه دادنش تو جمع...

فردی ام که من همیشه یه حرف دارم اونم فیلم و فیلم و فیلم...یه بارم نه صد بار یه جوری که دیالوگا رو حفظ بشی اولم از کارتون باید شروع بشه...

اگه بازم کاری از دستم بربیاد در خدمتم...:icon_gol:

افرین منم از کارتون شروع کردم خیلی جواب داد:a030:

برین کانون زبان دوره های interchange رو شرکت کنین سر 6 ماه speaking تون پیشرفت قابل ملاحظه ای میکنه و ترستون میریزه.

بعد اون بصورت خود خوان شروع کنین.

از پادکست های Englishpod گرفته تا دوره های A.J Huge و Effortless English . روزی یکی دو ساعت همینطوری تفریحی به پادکست هاشون گوش بدین تا حدی که حس کنین اشباع شدین.

مجموعه سریال های 20 دقیقه ای و طنز نظیر Bigbang theory یا کلیپ های طنز مثل Annoying orange به شدت توصیه میشه.

در نهایت هم اگه حس و حال فیلم دیدن دارین میتونین فیلم های طولانی ببینین.

در طول دوره ها ، گرامر به صورت خود به خود پیشرفت میکنه به حدی که صحبت میکنین و بدون اینکه حتی متوجه بشین ، گرامر صحیح رو بکار خواهید برد!

اگه خیلیم روی گرامر حساسیت به خرج میدین ، داشتن یه کتاب کامل مثل English Grammar in Use بسیار سودمند خواهد بود!

در آخر هم باید همیشه یکی باشه باهاتون حرف بزنه که یادتون نره :)

----------------------

تجربیاتی که از خیلی از افرادی که زبانشون با روش های متعدد پیشرفت کرده رو براتون بصورت گلچین آماده میکنم.

این نکات رو در طول حضورم در تالار های پی سی ورد بدست اوردم .خوندنشون خالی از لطف نیست.

interchangeواقعا تاثیر گذاره هم مکالمه ها هم گرامر هم ریدینگ و لیسینینگش واقعا خوبه من دورشو تو دبیرستان دیدم خیلییییی خوب و تاثیر گذار بود:a030::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

درود به دوستان عزيزم :icon_gol:

من چنتا پيشنهاد دارم:

1. ميشه با هم هماهنگ كنيد و يه فيلم يا كارتون رو همه ببينيد (مثلا ميشه لينك دانلود داد كه همه داشته باشن). بعد مثلا يه هفته فرصت بديد كه همه ببينن و يه زمان رو مشخص كنيد كه بيايد اينجا در موردش با هم صحبت كنيد و نقدش كنيد. لزوما نبايد خيلي بحثاي سنگين باشه. مثلا من ممكنه فقط بيام بگم it was . good . ولي بعدش ميشينم و نظرات ديگران رو ميخونم. اينطوري هم اسپيكينگ و هم رايتينگ مورد محك قرار ميگيره و ميتونين از هم ياد بگيرين. :w16:

2. ميشه اين كار رو در مورد آهنگ‌ها هم انجام داد. از خواننده‌هايي كه ساده ميخونن شروع كنيد تا بعد برسيد به موارد مشكل تر.

3. من قبلا ديده بودم يه تاپيك بود براي بحث. به نظرم اينكه يه موضوع مشخص به عنوان موضوع تاپيك انتخاب بشه و در موردش بحث بشه بهتره. اينطوري همه در اون مورد صحبت ميكنن و دنبال كردن نظرات راحت تر ميشه. مثل تاپيكايي كه توي گفتگوي آزاد هست. نمونه‌ي ساده ترش رو هم اينجا ميشه داشت.

4. مدام با خودتون انگليسي صحبت كنيد.انقدر كه حديث نفستون انگليسي بشه :دي

5. هر كسي توي همين تالار يه تاپيك رايتينگ براي خودش داشته باشه و هر از گاهي توي اون بنويسه. مثل گاه نوشته‌ها. اينطوري كم كم ميتونيد اشتباهاتتون رو پيدا كنيد. ميتونيد از متخصصان فن هم كمك بخواين كه توي تصحيحشون بهتون كمك كنن.glassesf.gif

6. يه كتاب كوچيك رو به فصل‌هاي مختلف تقسيم كنيد. هر كسي يه قسمت رو ترجمه كنه. با هم گروه تشكيل بدين و پارتنر‌ها، ترجمه‌هاي هم گروهي هاي خودشون رو بخونن و پيشنهاداتشون رو بگن. اينطوري علاوه بر پيشرفت ترجمه، هم سرانه‌ي مطالعه‌ي كشور بالا ميره :دي هم اينكه اصطلاحات بيشتري رو ياد ميگيرين كه براي صحبت كردن و نوشتار خودتون هم مفيده :w16:

اگه ترجمه‌ي اون كتاب كامل بشه، ميشه توي همين انجمن ازش استفاده‌هاي ديگه هم كرد :gnugghender:

در نهايت اينكه خجالت معني نداره و بايد با اعتماد به نفس كارتون رو ادامه بديد. نگراني از قضاوت ديگران بزرگترين خطا توي اين مسير ميتونه باشه. samvetesmiley.gif

اميدوارم همگي موفق و پيروز باشيد. rosesmile.gif

• Like 14
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...